10 beste kammen voor krullend haar

*Editor’s picks. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en geen verkooppraatje. Voor de aankoop moet een deskundige worden geraadpleegd.

Mensen met krullen en kroeshaar klagen vaak dat ze te veel moeite hebben. Er zijn meer uitdagingen bij het borstelen van rechte haren dan bij het kammen ervan. Maar dit probleem verdwijnt met de juiste krullenkam. Fabrikanten van deze accessoires respecteren de eigenaardigheden van krullend haar.

Vrouwen met krullend haar klagen vaak dat hun krullen in de war raken. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat dergelijke strengen een meer poreuze structuur hebben. Bovendien mogen krullen niet droog worden gekamd, want dat bederft de structuur. Krullen hebben de neiging te gaan klitten, haren hebben de neiging te gaan pluizen en haren hebben de neiging te gaan klitten. Niet alle kammen zijn veilig voor natte lokken. Krullen hebben een specifiek accessoire nodig. Onze experts hebben 10 beste kammen voor krullend haar beoordeeld.

Hoe kies je een krullenkam?

Populaire haaraccessoiremerken hebben speciale productlijnen voor krullend haar. Maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal perfect zijn. Bij de keuze is het nuttig dergelijke criteria in overweging te nemen:

 1. Soort kam. De beste kammen voor krullen zijn de massagekammen en de kammen met de grove, wijde tanden.
 2. Borstelmateriaal. De beste borstels voor krullen zijn van nylon of plastic. Natuurlijke materialen kunnen kroezen en statisch haar veroorzaken.
 3. Andere kenmerken. antistatische kammen zijn een prioriteit, omdat krullen onder stroom staan. De vorm van de tanden is belangrijk. Het is belangrijk om de randen niet te scherp te maken. Het voorkomt trauma en haarklitten. Omdat krullen het best nat worden geborsteld, moet dit het accessoire bij uitstek zijn.

Meest populair: Tangle Teezer, O

 • via Tuin, Von-U. Ze produceren massageborstels die anatomisch gevormd zijn. Hun tanden zijn middelhard of zacht. Idealiter staan ze verder uit elkaar dan een standaard kam. Ze hebben ook kammen in hun assortiment. Ze verdelen lokken mooi en helpen krullen in korte kapsels te stylen.

  10 beste kammen voor krullend haar

  Nominatie Locatie Naam Prijs
  De beste kammen voor krullende kapsels 1 TANGLE TEEZER De Natte Ontklitter Groot 1 790 €
  2 O
 • via Garden Ceramic+Ion SUPREME
 • 1 875 €
  3 TANGLE TEEZER Het Origineel 1 590 €
  4 Qui
 • Soft Touch Q2340
 • 312 €
  5 Masseer de haarkam om het haar te ontwarren Von-U 588 €
  6 Massageborstel voor steil en krullend haar EGOistka 23 cm 680 €
  7 Janeke SUPER
  USH
  1 420 €
  8 Dewal Beauty DBPR3 421 €
  9 I LOVE MY HAIR Spider 1501M 1 390 €
  10 Studio Style teaser groot 427 €

  Onze keuze omvat Britse, Belgische, Italiaanse, Taiwanese en Chinese merken. Ze produceren verschillende soorten kammen die perfect zijn voor krullend haar. Sommige accessoires behoren tot het topsegment, andere zijn beschikbaar voor elke krullendrager.

  TANGLE TEEZER De Natte Ontklitter Groot

  Beoordeling: 4.9

  TANGLE TEEZER THE WET DETANGLER LARGE

  Tangle Teezer’s unieke The Wet Detangler Black kam past zich aan alle haarlengtes en stijlen aan, en voorkomt statische elektriciteit, klitten en opvliegend haar. Gemaakt van hoogwaardig kunststof. Met twee gelaagde tanden die in klitten en knopen buigen. Geen vervorming, zelfs niet bij langdurig gebruik.

  Bezitters van sterk, krullend haar delen het vertrouwen van deze borstel om het netjes te ontwarren. Het is ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen van shampoo of conditioner. De Wet Detangler Black beschermt tegen haarbreuk en statische elektriciteit. Velen merkten op dat het robuust is en lang genoeg meegaat zonder klachten.

  Voordelen

  • Doet geweldig werk met dikke krullen;
  • Ontklit zonder problemen;
  • Statisch-vrij;
  • als nieuw voor een lange tijd.

  Nadelen

  • niet gevonden.

  O
 • via Garden Ceramic+Ion SUPREME
 • Beoordeling: 4.8

  O<li></div><p>via Garden Ceramic+Ion SUPREME” src=”/images/schoonheid-en-gezondheid/664166196541-1510.jpg” height=”457″ title=”O</p><li>via Garden Ceramic+Ion SUPREME”><p>Bedrijf O</p><li>Het in België gevestigde Vitic Garden lanceert de Ceramic+Ion SUPREME haarborstel met natuurlijk everzwijnhaar of hittebestendige, zachte nylon pinnen. De antistatische werking is te danken aan negatief geladen ionen.<p>Veerkrachtige, dikke haren op een afgeronde pad, geschikt voor korte tot middellange lokken. Het helpt je om niet alleen strakke maar ook volumineuze kapsels te krijgen. Volgens de reviews ontklit de Ceramic + ion Supreme Combo, kamt hij zachtjes, maakt hij glad en ontklit hij.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>natuurlijke haren</li><li>het borstelt heen en weer tot het in topconditie is</li><li>antistatische keramische coating;</li><li>gemakkelijk te reinigen.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>niet gedetecteerd.</li></ul><h3>TANGLE TEEZER Het Origineel</h3><p>Beoordeling: 4.7</p><div style=TANGLE TEEZER DE ORIGINELE

  TANGLE TEEZER The Original is ontworpen door de Britse celebrity stylist Sean Palfrey. Met twee lengtes (1,2 cm en 0,8 cm), zijn verspringende haren. Ze zijn glad, vrij zacht maar veerkrachtig, ze buigen in verschillende richtingen en nemen hun vorm weer aan. Kam zonder handvat.

  Onderhoudt gezond uitziend, glanzend haar met een glad, zijdeachtig gevoel. Werkt geweldig op alle krullengtes. Heeft geen complexe zorg nodig. Gemakkelijk te wassen, snel te drogen. Ik heb in recensies gehoord dat het het haar ontwart en zachtjes borstelt…

  Voordelen

  • compact ontwerp;
  • Geschikt voor alle haarlengtes;
  • beschadigt de structuur van de krullen niet;
  • Kan gebruikt worden op nat haar.

  Nadelen

  • niet gedetecteerd.

  Qui
 • n Soft Touch Q2340
 • Beoordeling: 4.7

  QUI<li></div><p>N SOFT TOUCH Q2340″ src=”/images/schoonheid-en-gezondheid/1531666196541-3010.jpg” height=”284″ title=”QUI</p><li>SOFT TOUCH Q2340″><p>Ergonomische kam Qui</p><li>n soft-touch coating voor zachte verzorging. Skeletborstel met soft touch curve, ideaal voor ochtendstyling en volumeboost. Kam van antistatisch en hittebestendig materiaal. Ideaal om te föhnen dankzij de geventileerde structuur.<p>Gebruikers merken op dat dit accessoire geweldig is voor het ontwarren, kammen, stylen en masseren van de hoofdhuid. Deze laatste actie wordt bereikt door borstelharen met kogels die de lokale circulatie stimuleren. Het verbetert de haartextuur en voorkomt een beschadigde huid. Onderhoudsvriendelijk, dankzij de slim geplaatste klompen.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>gemaakt van antistatisch materiaal;</li><li>geventileerd ontwerp;</li><li>geschikt voor hete styling;</li><li>gemakkelijk te reinigen.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>niet gedetecteerd.</li></ul><h3>Massage haarkam Von-U</h3><p>Beoordeling: 4.6</p><div style=Masseer de haarkam om het haar te ontwarren Von-U

  Het Chinese merk Von-U heeft een kam uit één stuk met antistatisch materiaal. De unieke structuur ontwart het haar zeer snel en masseert tegelijkertijd de hoofdhuid. Het verbetert de bloedcirculatie in de weefsels, waardoor de gezondheid van het haar en de huid behouden blijft. Ademend, het helpt de haren sneller te drogen met een föhn.

  Velen houden van het zachte ontwarren en gladmaken van zowel droog als vochtig haar. Het is ook ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken. Geen buigen of breken van de borstelharen, een combinatie van uniek materiaal en modern design. En de flexibele vorm volgt perfect de contouren van uw hoofd, zodat het haar perfect geborsteld wordt van wortel tot punt.

  Voordelen

  • uniek materiaal;
  • modern design;
  • uitstekend borstelen, ontwarren;
  • delicate hoofdhuidmassage.

  nadelen

  • niet gedetecteerd.

  Massageborstel voor steil en krullend haar EGOistka 23 cm

  Beoordeling: 4.5

  MASSAGEBORSTEL VOOR STEIL EN KRULLEND HAAR EGOISTKA 23 CM

  Het Chinese merk ECOistka lanceert de groene borstel voor dagelijks gebruik
  ush. Gemaakt van biologisch afbreekbare materialen (70% hars en 30% stro). Ideaal voor zowel steil als krullend haar. Het heeft een flexibele, anatomisch concave vorm die de vorm van het hoofd volgt. Het kan worden gebruikt om uw kat een intense massage te geven die de voeding en haargroei zal verbeteren.

  Hij droogt krullen sneller omdat hij een spiraalvormige loop heeft. De hete lucht van de haardroger kan erdoor, zodat het haar niet oververhit raakt en beschadigd wordt. Het voorkomt vochtverlies in het haar tijdens hete styling. Geen uittrekken, zelfs niet bij het borstelen van natte en verwarde, dikke krullen. Deze haarkam minimaliseert schade en ontwarring. Het heeft een antistatisch effect. Verzamelt geen stof, gemakkelijk te reinigen.

  Voordelen

  • Gemaakt van biologisch afbreekbare materialen;
  • Anatomisch holle vorm;
  • het voorkomt dat het haar statisch wordt;
  • gemakkelijk te reinigen.

  Nadelen

  • niet gedetecteerd.

  Janeke SUPER
  USH

  Beoordeling: 4.5

  JANEKE SUPER</div><p>USH” src=”/images/schoonheid-en-gezondheid/70616666196541-710.jpg” height=”208″ title=”JANEKE SUPER<br />USH”></p><p>Italiaans merk Janeke Super<br />Dit penseel heeft een ongebruikelijke brede basis in de vorm van een bijenhoningraat. Het is zeer licht en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. De tanden hebben speciale pinnen die snel en pijnloos zelfs de meest weerbarstige lokken ontwarren. Zeer geschikt voor kort, lang, dik, fijn en krullend haar.</p><p>Het is een borstel ontworpen om nat haar te ontwarren. De koolstofvezel voorkomt dat de strengen onder stroom komen te staan. Beschadigt de krullen en de hoofdhuid niet. Het kan zelfs worden gebruikt voor het borstelen van bijzonder broos haar van kleine kinderen.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>unieke opstelling van de tanden;</li><li>Geeft de meest zachte ontwarring;</li><li>Voor kinderhaar;</li><li>Heeft een antistatisch effect.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>niet gedetecteerd.</li></ul><h3>Dewal Beauty DBPR3</h3><p>Beoordeling: 4.5</p><div style=Dewal Beauty DBPR3

  Het merk Dewal BEAUTY, made in Germany, produceert een massageborstel van gladde kunststof met een zachte coating. Het is gemaakt van gerecycled polypropyleen. Goed recycleerbaar. de druppelvorm met handvat is ideaal voor alle haarlengtes.

  23 mm flexibele borstelharen voor het gemakkelijk borstelen van verward haar zonder het te breken of te beschadigen. Flexibele borstelharen helpen het haar glad te strijken. Dit accessoire heeft ook zachte, dunne pinnen, gerangschikt in een cirkelvormig patroon. Het heeft een gebogen vorm in het midden om zich aan te passen aan de vorm van het hoofd. Zeer geschikt voor het borstelen van het haar met comfort en gebruiksgemak. gemakkelijk toe te passen maskers en andere behandelingen.

  Voordelen

  • Gemaakt van gerecycled polypropyleen;
  • Geweldig om het haar glad te maken;
  • ontworpen voor alle krullengtes;
  • geschikt voor het aanbrengen van maskers en verzorgingsproducten.

  Nadelen

  • niet gevonden.

  I LOVE MY HAIR Spider 1501M

  Beoordeling: 4.4

  IK HOU VAN MIJN HAAR SPIN 1501M

  Het Taiwanese merk I Love My Hair heeft een kam ontwikkeld met extra sterke borstelharen. Deze 366 flexibele, zachte nylon haren. Sommige zijn lang, andere zijn kort. resulteert in maximale gladheid van het haar tijdens het borstelen.

  De lange haren ontwarren het haar efficiënt, terwijl de korte haren de hoofdhuid grondig masseren. Het is ook een goed accessoire om te gebruiken tijdens hygiëneprocedures om haarverzorgingsproducten aan te brengen, door natte lokken te kammen, droog haar te ontwarren. de kam traumatiseert de krullen in de lengte van het haar en de hoofdhuid niet. Het heeft een zacht massage-effect.

  Voordelen

  • harmonieuze combinatie van lange en korte haren;
  • verschillende manieren te gebruiken;
  • effectieve hoofdmassage;
  • gemakkelijk te reinigen.

  Nadelen

  • wordt niet gedetecteerd.

  Studio Style teaser groot

  Beoordeling: 4.3

  Studio Style Teaser groot

  Het Chinese merk Studio Style lanceert een borstel die geschikt is voor de zachte verzorging van alle haartypes. Dit accessoire ontwart het haar zonder het uit te trekken, zelfs als het nat, warrig, lang of krullend is. Ontwarren is merkbaar gemakkelijker, beschermt het haar tegen beschadiging, statische elektriciteit en heeft ook een masserend effect op de huid.

  Het opvallende ontwerp is een blikvanger en dankzij het compacte formaat kunt u het altijd gemakkelijk in uw tas meenemen. De borstel is gemaakt van een materiaal dat het haar beschermt tegen elektrisering. Het borstelt zeer voorzichtig natte haren. Ontwart het haar zonder trauma. Verhoogt het volume bij de wortels meerdere malen, verbetert de microcirculatie, elimineert elektrisering.

  Voordelen

  • ontwart zachtjes het haar;
  • Ideaal om de hoofdhuid te masseren;
  • het ontlast de elektrificatie;
  • opvallend ontwerp;
  • lage prijs.

  Nadelen

  • worden niet gevonden.
 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: