10 beste kapperszaken in Amsterdam

*Editor’s Review. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. U moet professioneel advies inwinnen alvorens tot aankoop over te gaan.

Een kapperszaak is een mannenclub waar tot voor kort zelfs vrouwen niet werden toegelaten, en sommige zaken houden zich nog steeds aan deze regel – alleen mannen mogen in de zaak komen. Het heeft zijn eigen “chips”: geheel mannelijke sfeer, conversatie, attributen, entertainment. De afwezigheid van vrouwen is voor sommige religies een principekwestie, maar tegenwoordig zijn dergelijke salons op de vingers van één hand te tellen.

De kapperszaak is niet alleen geliefd vanwege de sfeer. Het is belangrijk dat de kapsels, styling en haarverzorging uitgebreid zijn, de klantbenadering holistisch is en mannen tevreden zijn met de resultaten.

We hebben de kapperszaken van Amsterdam bestudeerd, beoordelingen, prijzen, aanbod van diensten… Op basis van deze gegevens hebben we een ranglijst opgesteld van de top 10 kapperszaken.

10 beste kapperszaken in Amsterdam

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
10 beste kapperszaken in Amsterdam 1 OLDBOY 5.0
2 Borodach 4.9
3 Shagabarber 4.8
4 Zwart Bot 4.7
5 BOY CUT 4.6
6 ITVA 4.5
7 BARBARELLA 4.4
8 Frant 4.3
9 CHOP-CHOP 4.2
10 TOPGUN 4.1

OLDBOY

Beoordeling: 5.0

OLDBOY

Website:

De grote internationale keten van kapperszaken OLDBOY is aanwezig in 11 landen van de wereld en in Amsterdam zijn er enkele tientallen herenkapsalons in alle wijken van de hoofdstad. Barbiers houden zich aan de tradities van het Europese kappersvak; de vakmensen gebruiken traditionele technieken voor haar- en baardverzorging, maken modieuze kapsels, trimmen en onconventionele kapsels, gevaarlijk scheren. Mannen krijgen hulp bij het vinden van hun eigen stijl, het kiezen van een baard en kapsel en het vinden van verzorgingsproducten. Laten we nuttige aanvullende procedures noemen – grijze camouflage, vormgeven van wenkbrauwen, HAIR TATTOO.

De kappersbediende biedt koffie of thee aan terwijl de klanten op hun meester wachten. De herenkamer en de wachtruimte van elke winkel van de keten is ingericht in een brutale mannelijke stijl. Hoogwaardige huidverzorgingsproducten verkrijgbaar bij OLDBOY.

De keten heeft een eigen online applicatie waar u een afspraak kunt maken voor de procedure, een juiste salon kunt kiezen.

De prijzen van de behandelingen zijn in overeenstemming met de hoge klasse van de bbershop en worden goed gerechtvaardigd door de kwaliteit van de resultaten en de sfeer, wat een van de redenen is om steeds weer naar OLDBOY terug te keren. Voor complexe diensten of een bezoek in het gezelschap van een vriend of familielid zijn er speciale aanbiedingen – aangename kortingen.

Voordelen

 • Haarknippen en haar- en baardverzorging;
 • Eigen winkel van cosmetica voor mannen;
 • Online afspraak app;
 • Winkels in alle wijken van Amsterdam;
 • Kortingen op complexe behandelingen of groepsbezoeken.

Nadelen

 • Geen enkel telefoonnummer om een afspraak te maken – alle bbershops hebben verschillende nummers.

Borodach

Beoordeling: 4.9

Borodach
 1. Website:
 2. Enkel telefoonnummer: +7 800 505-08-65

Borodach Barber Shops is een federaal netwerk van herenkapperszaken in Amsterdam met 50 van hen. Zoek de dichtstbijzijnde en maak een afspraak per telefoon of via de mobiele app. Knippen, stylen, trimmen, haar- en baardverzorging, styling – kapperszaken bieden een volledig scala aan populaire diensten.

Alle schuren hebben dezelfde inrichting die een mannelijke sfeer creëert. Er is een gezellige sfeer gecreëerd voor mannen, in de wachtruimte kun je gratis een spelletje spelen, een koffie, thee of ander drankje drinken, een zaken- of stijlblad doorbladeren. Voor pendelaars hebben de meeste kapperszaken eigen parkeerplaatsen, die gratis beschikbaar zijn.

Klanten hebben de mogelijkheid om cosmetica voor haarverzorging te kopen.

De Borodach-keten heeft een eigen opleidingscentrum voor kappers, die na afronding van de opleiding bij de keten in dienst kunnen treden. Er is een speciale introductiecursus, “Het beroep van kapper”, gratis om u kennis te laten maken met de school. In het centrum kun je het vak vanaf nul leren en de professionele vaardigheden van reeds ervaren kappers verbeteren.

Voordelen

 • 50 kapperszaken in Amsterdam;
 • Een volledig gamma van gespecialiseerde diensten;
 • verkoop van cosmetica voor verzorging;
 • Gratis parkeren voor klanten;
 • entertainment in de wachtruimte.

De keerzijde

 • zijn niet gedefinieerd.

Shagabarber

Beoordeling: 4.8

Shagabarber

Website:

Professionele herenkapsalon Shagabarber is een van de weinige niet-netwerksalons in ons onderzoek. Volledige concentratie van professionaliteit, kwaliteit van de dienstverlening geconcentreerd in de kapperszaak op Gagarin St. Kozhevnichenskaya, 20a/1, dat is vlakbij de m. Poveletskaya. Gasten van het salon kunnen een auto achterlaten op de nabijgelegen parkeerplaats, hoewel je soms moet zoeken naar een plek – het is een drukke plek.

De Shagabarber Shop is dagelijks geopend van 11 tot 22 uur. Boekingen zijn vaak krap – u moet vroeg boeken, de kapperszaak is in trek bij mannen. Kappers gladde baard, kapsels, verzorgingsprocedures. Brutaal interieur, mannelijke sfeer, muziek en altijd interessant gezelschap.

Shagabarber Barber Shop – een sfeervolle plek. Een opleiding tot herenkapper is mogelijk in de salon. Afspraken kunnen online gemaakt worden via sociale media.

Voordelen

 • redelijke prijzen voor behandelingen;
 • kappersopleiding;
 • volledig gamma van kappersdiensten voor mannen;
 • gunstige ligging;
 • wrede sfeer.

Nadelen

 • het is niet altijd mogelijk een auto te parkeren.

Zwart Bot

Beoordeling: 4.7

Zwart Bot
 1. Locatie:
 2. Telefoon voor reservering +7 (906) 061-96-53

Black Bone Barber Shops is een andere federale keten van mannenfranchises… Slechts één van hen werkt in Krasnodar, de andere 86 in Amsterdam… Merk op dat de franchise in trek is, het netwerk breidt zich gestaag uit. Dankzij wat? – Service van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. Kapsels, baardstyling en verzorgingsprocedures zijn beschikbaar in salons tegen lage prijzen. Waar voor je geld betekent veel vraag, daarom zijn kapperszaken altijd volgeboekt. Reserveren kan telefonisch of online.

Onder de diensten van een kapperszaak kapsels waarvan de prijs begint vanaf 600 roebel, modellering van een baard, gevaarlijk scheren en epileren. Tot de verzorgingsprocedures behoren maskers en pleisters, schrobben. Er zijn uitgebreide behandelingen, kinderkapsels.

De wachtruimte bij Black Bone Barber Shops heeft een PS4 en een boksbal…

Voordelen

 • lage prijzen op diensten;
 • 86 kapperszaken in Amsterdam;
 • spelcomputer en boksbal in de wachtruimte;
 • mannen interieur;
 • kortingen op complexe diensten.

Nadelen

 • Strakke boeking.

BOY CUT

Beoordeling: 4.6

BOY CUT
 1. Website: /msk
 2. Telefoon voor afspraak +7 495 150 26 06

De federale keten van bbershops BOY CUT is aanwezig in twee landen en acht steden, maar slechts drie winkels in Amsterdam. Herenkapsalons richten zich op het leveren van hoogwaardige diensten voor wie er goed uit wil zien. De eigenaars doen er alles aan om het elke man die naar de meester wil gemakkelijk te maken: online reservering, mobiele BARBER

UCK is de eerste Nederlands kapperszaak op wielen, gunstig gelegen in Amsterdam. Traditionele haarbehandelingen, met inbegrip van perifeer scheren, cosmetische verzorging en selectie van producten om baarden en haar gezond te houden, toning van de baard en knippen – al deze diensten worden geleverd in BOY CUT salons. Kapperszaken bieden een assortiment verzorgingscosmetica, ontwikkeld in samenwerking met kappers, ze zijn exclusief.

Over BOY CUT wordt geschreven in de Nederlands media, in 2014 werden de kapperszaken volgens Afisha toegevoegd aan de lijst van Amsterdamse vrijetijdsgelegenheden.De beste”.

Voordelen

 • kapperszaken op wielen;
 • gunstige locatie in Amsterdam;
 • diensten van topkwaliteit;
 • BOY CUT schoonheidsproducten te koop.

Nadelen

 • hoge prijzen.

ITVA

Beoordeling: 4.5

</div><p>ITVA” src=”/images/diensten/43316666197781-1210.jpg” height=”180″ title=”<br />ITVA”></p><ol><li>Website: </li></ol><p>maak een afspraak in de kapperszaak <br />ITVA online handig via speciale app <br />ITVA, kies een geschikt filiaal in Amsterdam. In de lijst van diensten kapsel, baard ontwerp, gezichtsbehandelingen, nagel werk – in de kapperszaak kan letterlijk “schoon uw veren. En de meester van welk niveau – u kiest: “kapper”, “topkapper”, “merk-kapper”. De prijzen voor hun diensten verschillen dienovereenkomstig, u kunt de status voelen van het bezoeken van het meester “merk” hoewel de kwaliteit van de dienstverlening bij allen waardig is. Hoe hoger de status van de kapper, hoe meer ervaring en dus de functie en vaardigheid, hoe minder tijd u kwijt bent aan de procedure.</p><p>Elke tiende knipbeurt in de kapperszaak wordt cadeau gedaan, een korting voor het eerste bezoek, korting voor studenten, harsen voor een feedback, bonussen voor een vriend en happy hours. Elk kapsel heeft een garantie – als het resultaat u niet bevalt, wordt er geen geld aangenomen, hoewel er geen negatieve recensies zijn, gaan alle klanten tevreden weg en komen weer terug.</p><p>De kapperszaken hebben een functie <br />ITVA – locatie in slaapkamergemeenschappen, waar mannenkappersdiensten meestal van onvoldoende kwaliteit zijn. De keten omvat ook de SODA schoonheidsstudio.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>keuze van de masterclass;</li><li>kapsels en haar- en baardverzorging;</li><li>Gunstige ligging in woonwijk;</li><li>garantie van resultaten;</li><li>Veel speciale aanbiedingen en bonussen.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>niet gespecificeerd.</li></ul><h3>BARBARELLA</h3><p>Beoordeling: 4.4</p><div style=BARBARELLA
 1. Website: barbarella.Amsterdam
 2. Adres: ul.Bolsjaja Jakimanka 38a
 3. Telefoon voor afspraak: +7 495 180-48-42

BARBARELLA kapperszaken zijn een speciaal soort kapperszaak voor mannen. Ze hebben alleen vrouwen in dienst die meester zijn met schaar en scheermes, knippen en trimmen, het haar en de baarden van de klanten verzorgen. Het idee van deze kapperszaak is om de visie van vrouwen op mannelijke aantrekkelijkheid te tonen.

Barbershop klussers variëren in niveau: gewone barbier, senior en top. Ze verschillen in vaardigheid en ervaring, zodat de betere vaklui meestal minder tijd aan het werk besteden.

In de kapperszaak helpen meesters mannen niet alleen om hun haar te fixeren, maar ook om voor elke klant een individuele stijl te vinden. Ze zijn op de hoogte van de huidige trends in de wereld van kapsels en baardwerk. En ook helpen ze bij het kiezen van professionele cosmetica voor haarverzorging – het wordt gepresenteerd in de salon en kan worden gekocht.

De sfeer in de kapperszaak wordt, afgezien van de mensen, gecreëerd door een kunstruimte die gecreëerd is door kunstenaars uit Amsterdam, beeldhouwers en restaurateurs. Veel kunstvoorwerpen en vintage accessoires in het interieur. Belangrijk – alle items zijn schoon, geen lagen stof op het decor. Er is een bookcrossing waar je elk boek kunt lenen zoals in de bibliotheek.

Afspraken in de kapperszaak kunnen worden gemaakt via mobiele app of online. Bel de receptioniste en u krijgt een gratis parkeerplaats voor uw bezoek. De salon beschikt over een professionele koffiemachine en kan elke klant verwennen met heerlijke koffie of thee, maar ook met sterkere dranken. Prijzen voor diensten boven het gemiddelde, bij aankoop van een complete dienst kun je korting krijgen, bonus is toegestaan en wie met papa of zoon komt, een goede korting geven op een verjaardag en bij een review op Yandex en Google.

Voordelen

 • zijn er cadeaubonnen;
 • keuze van het kappersniveau;
 • alle meesters zijn meisjes;
 • gratis parkeren voor klanten;
 • Koffie en drankjes.

Nadelen

 • hoge prijzen voor diensten, in overeenstemming met de klasse van de instelling.

Frant

Beoordeling: 4.3

Frant
 1. Website: b-
 2. Telefoon voor afspraak +7499 686-11-24

Er zijn 5 Frant barmeshops in Amsterdam: op Taganskaya, Meshchanskaya, 4 Tverskaya-Yamskaya, Lusinovskaya en Bolshoi Tishinskiy lane. De kapsalon bestaat al enkele jaren, waarin het team erin geslaagd is beroemd te worden om de uitstekende kwaliteit van de service. Nieuwe gasten komen vaak door mond-tot-mondreclame, wat een grote indicator van succes is.

Een van de regels waaraan de administratie van de kapperszaak zich houdt – de tijdige actualisering van de diensten om het werk van de kapperszaak aan te passen aan de moderne trends van het kappersvak in de wereld. Deels daarom zijn Frant’s frequente gasten bekende mensen en artiesten: muzikanten, kunstenaars, showbizz-persoonlijkheden, atleten.

De kapperszaak biedt een volledig assortiment kappersdiensten, van knippen tot verzorging en de verkoop van professionele cosmetica. Word klant door je aan te melden voor de salon via de mobiele app of online op. Informatie over diensten, prijzen, beschikbare data en plaatsen is daar ook beschikbaar.

Voordelen

 • vijf kapperszaken in Amsterdam;
 • hoogwaardige service;
 • beroemde kapperszaak in kringen van beroemdheden;
 • mobiele app;
 • verkoop van professionele haar- en huidverzorgingscosmetica.

Nadelen

 • hoge prijzen.

CHOP-CHOP

Beoordeling: 4.2

CHOP-CHOP
 1. Website: chopchop.Ik
 2. Telefoon voor afspraak +7 495 150-02-82

CHOP-CHOP Barbershop is een van de grootste internationale netwerken van barbershops, gericht op mannen. Het wordt gekozen door mannen van alle leeftijden en statussen, van studenten tot de Forbes-lijst. Er zijn 5 Chopshops in het hart van Amsterdam. De dichtstbijzijnde kan online worden gevonden, door je in te schrijven op de site of door de app te gebruiken.

De lijst van diensten voor mannen bij CHOP-CHOP bbershops is veelomvattend: heren- en jongenskapsels met de hand of machinaal, snor- en baardstyling, gladscheren, manicure en pedicure. De prijzen zijn gemiddeld in het segment, maar een bezoek aan CHOP-CHOP is niet goedkoop.

Kapperszaken helpen mannen hun eigen stijl, kapsel en baardvorm te vinden. Het is niet ongewoon dat er fotografen in de studio’s werken, je kunt in een mode lookbook…

Voordelen

 • Kapperszaken in het centrum van Amsterdam;
 • hulp bij het kiezen van kapsels en baarden;
 • lookbook shoot;
 • gezellige sfeer;
 • kappers zorgen ervoor dat alle klanten zich thuis voelen.

Nadelen

 • niet gedefinieerd.

TOPGUN

Beoordeling: 4.1

TOPGUN
 1. Website:
 2. telefoon voor afspraak: +7800200-44-20

De leider in het aantal kapperszaken van één keten in Amsterdam is TOPGUN, er zijn 135 kapperszaken voor mannen in de stad.

Aanmelden via de app is niet alleen handig en stelt je in staat de dichtstbijzijnde kapperszaak te vinden, maar levert je ook een interessante cashback op. Daar kunt u een dienst kiezen en prijzen zien. Onder hen zijn mannen- en kinderkapsels met machine en hand, baardmodellering en -correctie, traditioneel scheren, haarstyling, grijscamouflage, ontharen met was, diverse maskers, merklappen TOPGUN BY ANSA

 • GY. Premium hoofdwassen, gezichtsbehandelingen beschikbaar. Barber, PRO en TOP masters bieden hun diensten aan op verschillende niveaus. De prijzen voor hun diensten variëren enigszins.

  TOPGUN Barber Shops heeft een unieke service – herenkapsels voor vrouwen FADE. Mannenhaar wordt gestyled met fade, met een vloeiende overgang van kale huid in de nek naar 6 mm in de nek en de slapen. U kunt uw hoofd ook twee keer wassen: voor en na uw knipbeurt. Deze dienst is mogelijk niet bij alle ketenstallen beschikbaar, vraag voor meer informatie de beheerder voordat u een afspraak maakt.

  Een ander interessant ding over het netwerk is de mogelijkheid om GARMIN horloges te kopen met betaalde kapsels, die een geweldig cadeau voor jezelf of een vriend kunnen zijn. Overigens zijn er ook cadeaubonnen in kapsalons verkrijgbaar.

  TOPGUN heeft een eigen kappersopleiding en is een van de grootste in Nederland.

  Voordelen

  • De grootste keten van kapperszaken in Nederland;
  • verschillende bonusprogramma’s;
  • Een verscheidenheid aan herenkapsels en hun selectie;
  • die haarcosmetica verkoopt;
  • mannenkapsel voor vrouwen;
  • mobiele app.

  Nadelen

  • Niet gedefinieerd.
 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: