10 beste sites voor gratis advertenties

*Een overzicht van de beste volgens de redactie. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, niet bedoeld als reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Overleg met een professional voor de aankoop.

Iedereen moet iets verkopen, kopen, aanbieden of vinden, een baan zoeken of een vacature aanbieden. En er is geen betere manier om een baan of een zoekopdracht te verspreiden dan via een gratis advertentiesite.

Als u ijverig genoeg bent, kunt u ervoor zorgen dat uw advertentie miljoenen mensen in het hele land bereikt. Maar er is een risico dat je het verkeerd doet – en dan gaat het verloren in de diepten van het internet. Om de publicatie te helpen slagen, hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste gratis classifieds websites.

Ranglijst van de beste gratis classifieds websites

Nominatie plaats Site beoordeling
Beste advertentiesites 10 gratis advertenties.rf 4.1
9 4.2
8 4.3
7 4.4
6 4.5
5 4.6
4 4.7
3 4.8
2 yo
  4.9
  1 5.0

  10e plaats: gratis advertenties.rf

  Beoordeling: 4.1

  gratis advertenties.rf

  De site “Gratis Advertenties” wordt perfect beschreven door zijn naam zelf. Het is waar dat het het meest geschikt is voor rechtspersonen. Particulieren vinden het waarschijnlijk niet nuttig om in alle steden en landen tegelijk advertenties te plaatsen. U kunt ook een link naar uw website of webwinkel toevoegen.

  Ja, site gratis advertenties.rf is niet beperkt tot Nederland. U kunt ook aanbiedingen plaatsen in andere landen, bijvoorbeeld Wit-Nederland, OekraĆÆne of Kazachstan.

  Bovendien is geen registratie vereist om te publiceren. zowel foto’s als video’s kunnen worden bijgevoegd. Betaalde diensten – Minimaal, behalve voor promotie of het uitgeven van verschillende labels zoals 100% natuurlijk. Alle noodzakelijke categorieĆ«n zijn beschikbaar en u kunt alle informatie toevoegen die u wilt. De site is onderworpen aan lokale wetgeving, zodat in sommige landen bepaalde categorieĆ«n niet mogen worden gepubliceerd.

  9e plaats:

  Beoordeling: 4.2

  Dorus is een van de eerste Nederlands prikborden. Het ontstond in de jaren ’90 en wordt nog steeds gebruikt. De publicaties zijn gratis, ongeacht de categorie.

  Dorus heeft een structuur die het midden houdt tussen een online prikbord en een forum. Elk bericht kan worden becommentarieerd, besproken, vragen gesteld en openlijk beantwoord. Dorus is het populairst bij inwoners van Amsterdam en de regio, maar het werkt ook in de regio’s.

  De site wordt goed geĆÆndexeerd door zoekmachines, met name Yandex, vooral vanwege de lange openingstijden. Maar je kunt het niet handig noemen. Dorus is duidelijk niet aangepast aan moderne apparaten, dus zelfs met afbeeldingen is het beter niet te werken. Maar de indiening is snel, gemakkelijk en vereist geen registratie.

  Achtste plaats:

  Beoordeling: 4.3

  Een moderne, mooie en handige site zonder matiging of extra kosten. Zo kunt u de meest relevante advertenties plaatsen. “rommelwinkels.No is voornamelijk gericht op het werken met particulieren, dus er zijn geen speciale diensten voor bedrijven.

  De site is verdeeld in vier grote categorieĆ«n voor eenvoudige publicatie – goederen, diensten, onroerend goed en banen. Registratie voor plaatsing is vereist, maar is onopvallend – u kunt de benodigde gegevens (login en wachtwoord) direct tijdens het maken van een advertentie opgeven. “Junk.nee” is geschikt voor “aanvullende bekendmaking”, d.w.z. een link naar een gedetailleerde beschrijving van het product/de dienst, inclusief een website of een onlinewinkel, kan aan de hoofdtekst van de aanbieding worden toegevoegd.

  De enige “maar” is dat de site de locatie van de gebruiker niet altijd adequaat opslaat en geen onderscheid maakt tussen “lokale” goederen en aanbiedingen met levering. Dus, als je door de advertenties in Barnaul kijkt, kun je plotseling naar de sectie Severodvinsk springen.

  7e plaats:

  Beoordeling: 4.4

  FarPost richt zich voornamelijk op postorderhandel. Maar voor lokale aanbiedingen, waaronder onroerend goed, auto’s en meer, is het ook goed. Maar het belangrijkste – het is uitgerust met een sectie “Veilingen”, waar u kunt kopen goedkope goederen, en verkopen – integendeel, duurder. Het hangt van geluk af.

  Deze “internetvlooienmarkt” (zoals de site zichzelf noemt) bestaat al sinds 1997 en is dus een vaste favoriet van Yandex en soortgelijke zoekmachines. Maar het is de moeite waard te onthouden dat het een uiterst eigenaardig suggestie systeem heeft. Als je hier een advertentie achterlaat, is het raadzaam om bereid te zijn om het product naar een andere stad te sturen. Niet gratis, natuurlijk.

  Bovendien wordt FarPost in grote steden bezet door online winkels. Persoonlijke advertenties in populaire categorieƫn kunnen dus gewoon verloren gaan in het enorme aantal automatisch gegenereerde aanbiedingen.

  Aan de andere kant vraagt FarPost in principe niets voor haar diensten, zelfs niet als u hier actief post. Er zijn enkele opties voor promotie die vrij goedkoop zijn – en praktisch ongebruikt.

  6e plaats:

  Beoordeling: 4.5

  UniBO is een klassiek prikbord, dat vooral gericht is op grote steden. Er is hier in de regio’s “niets te zoeken” – de opkomst is laag en het kan lang duren om diensten te verkopen of aan te bieden. Maar in regionale centra is het heel goed mogelijk om een paar duizend hits te verzamelen.

  UniBO biedt ook interessante mogelijkheden voor verkoop op afstand. Hier kunt u verkopen via een bemiddelaar, het systeem “Beschermde Transactie”. Het is handig en veilig, het is gepland om de goederen naar een andere stad te sturen.

  Voor beginners kan de site echter vrij ingewikkeld lijken. Hoewel er categorieƫn zijn, zijn sommige subcategorieƫn op de meest onverwachte plaatsen geplaatst. Het wordt aanbevolen de zoekmachine te gebruiken om soortgelijke opties te vinden.

  Een van de mooiste voordelen van UniBO is de lage prijs voor premium diensten. Promotie hier kost aanzienlijk minder dan op andere sites.

  5e plaats:

  Beoordeling: 4.6

  “Waar – is een van de bekendste prikborden. Natuurlijk, met de komst van “Avito” en “Yuletide” daalde zijn populariteit enigszins, maar op dit moment staat het nog steeds op een behoorlijk niveau. Gelukkig vergeten de makers niet om periodiek reclame te maken voor hun website en deze bij te werken om bij te blijven met moderne trends.

  Dus op het moment waar.ru wordt gekenmerkt door zowel gemak als bekendheid. Dit is een goede plek om producten, diensten en onroerend goed te adverteren, evenals vacatures en het zoeken naar werk. De enige “maar” – in de regio’s is het platform niet al te bekend, het wordt aanbevolen om advertenties te plaatsen in Amsterdam, Sint-Petersburg en regionale centra.

  Vertegenwoordigers van Waar.ru zeggen dat hun site momenteel meer dan een miljoen actieve gebruikers heeft. Alle advertenties, ongeacht hun frequentie, zijn gratis. Er zijn aanvullende diensten voor promotie en reclame, maar die zijn niet goedkoop. Registratie is niet verplicht, maar zeer wenselijk.

  Een belangrijk voordeel van Where.ru” is de beschikbaarheid van een Android app. Natuurlijk is het niet al te handig, maar het helpt toch om een internet classifieds board te promoten in een Google zoekmachine.

  4e plaats:

  Beoordeling: 4.7

  “BuySell is een standaard classifieds board, behalve dat het is gekapt naar moderne maatstaven. Het bestaat al bijna twee decennia en is onlangs enigszins geherpositioneerd.

  De meeste transacties op BuySell worden gedaan via mobiele apps – voor Android en iOS. Ze bieden gemak en een goede prijs-kwaliteitverhouding in de winkels. Bijgevolg wordt het platform het best gebruikt voor het verkopen of kopen van persoonlijke artikelen, het aanbieden van diensten, het vinden van banen en het plaatsen van vacatures. Natuurlijk zijn er ook “dure” secties zoals auto’s, onroerend goed en industriĆ«le B2B-apparatuur, maar die zijn niet zo interessant voor het publiek van gebruikers.

  Het belangrijkste voordeel van “Where 5 Rating” is de integratie met een groot aantal andere, kleinere en populaire classifieds-sites. De ontwikkelaars zelf melden dat zij samenwerken met meer dan 100 besturen. Het helpt om het bereik te vergroten en uw gewenste goederen sneller te verkopen. De publicatie is gratis, maar je moet een beetje geld betalen voor promotie (markering en andere reclame).

  3 plaats:

  Beoordeling: 4.8

  “Iz Ruk v Ruki is gegroeid van een krant met advertenties… Het was erg populair in de jaren ’90 en ’00. Daarna verhuisde het bijna volledig naar het internet – en heel succesvol. Op het moment van schrijven heeft de site volgens officiĆ«le informatie meer dan 3,7 miljoen advertenties.

  Iz Ruk v Ruki heeft een handig catalogiseringssysteem, dat helpt verwarring te voorkomen, zowel bij het posten als bij het zoeken. Het proces zelf is vrij eenvoudig, hoewel het een verplichte registratie en bevestiging van het e-mailadres vereist. De publicatie is gratis, maar de ontwikkelaars modereren en als ze te vaak worden ingediend, kunnen ze vermoeden dat de gebruiker een webwinkel is.

  Zoals gewoonlijk biedt Iz Ruk v Ruki diensten aan tegen betaling. En die gelden niet alleen voor promotie, maar ook voor de integratie van online winkels. Prijzen variƫren per categorie en regio.

  2e plaats: yo

   Beoordeling: 4.9

   yo<ul></div><p>” src=”/images/websites/73316666197821-7110.jpg” height=”186″ title=”yo</p><ul>“><p>“Yula is een van de populairste new wave classifieds sites. Het werd oorspronkelijk gelanceerd als een mobiele app en was gericht op lokale verkoop van goederen. Zo kunt u de aanbiedingen sorteren op afstand en regio, zodat u niet naar de andere kant van de stad hoeft te reizen om uw favoriete stuk te kopen.</p><p>Yula is dit formaat nu ontgroeid. Natuurlijk kunt u ook vandaag nog uw advertenties sorteren op afstand. Maar nu is het een van de grootste sites voor het publiceren van aanbiedingen op het runet.</p><p>“Yula is handig, informatief en meer gemaakt als een online winkel dan alleen een prikbord. Er zijn aanbiedingen voor rechtspersonen, informatiemateriaal en een eigen bezorgdienst. Maar in de eerste plaats richt Yula zich op de verkoop van huishoudelijke artikelen van particulieren.</p><p>Voor particulieren biedt de dienst een gratis publicatie (u hoeft alleen te betalen voor promotie), een eenvoudig categorieĆ«nsysteem zonder een enorm aantal subcategorieĆ«n, de functie “beveiligde transactie” voor de veilige overdracht van geld – vooral als het gaat om verzending – en vele andere speciale opties. Het is vermeldenswaard dat prioriteit wordt gegeven aan advertenties met foto’s.</p><h3>1 plaats: </h3><p>Beoordeling: 5.0</p><div style=

   “Avito is de grootste, meest populaire en meest effectieve classifieds site in Nederland. Wat je ook moet vinden of verkopen – het is hier, en er zal vraag naar zijn. Het is “Avito” waar mensen aan denken als ze de uitdrukking “gratis advertentiesite” horen.

   Op het moment van schrijven waren er 56,4 miljoen nationale advertenties op Avito, volgens officiĆ«le cijfers. De dienst heeft een eigen bezorgdienst met een ingebouwde “Safe Deal”, een rapportagesysteem voor de voertuighistorie en zelfs een online agenda voor het boeken van accommodatie.

   Toch is het moeilijk om Avito helemaal gratis te noemen. Het heeft categorieĆ«n waarin je moet “spurgen” om een advertentie te plaatsen. Dit, bijvoorbeeld, onroerend goed in sommige regio’s. Bovendien heeft Avito een moderatie systeem dat extreem negatief is over dubbele advertenties en accounts kan blokkeren.

   De dienst heeft ook een uitgebreid regelsysteem. Aan de andere kant zul je geen populairdere site vinden. Het is dus de moeite waard om hier advertenties te plaatsen, ook al moet u er in sommige gevallen voor betalen.

   Beoordeel dit artikel
   ( Nog geen beoordelingen )
   Patrick Bakker

   Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

   Opmerkingen toevoegen

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: