10 douchecabines met zitje

Een echt nadeel van de douchewand is dat je erin moet staan. Koop een model met een verstelbare zitting en geniet zittend van uw bad.

Douche met alle comfort

De functionaliteit van douchewanden zet velen ertoe aan de traditionele badkuip op te geven. De douchecabine is ergonomisch en kan optioneel worden omgevormd tot een echt wellnesscomplex met een reeks spa-behandelingen. Er is echter een nadeel zelfs de meest geavanceerde douchewanden. Men moet staan, terwijl het bad perfect is om te liggen en te ontspannen.

Om uw huiselijke douche zo comfortabel mogelijk te maken, adviseren wij een douchebak met een zitje of een cabine met een opklapbaar zitje. Zo'n kleine en eenvoudige functionele toevoeging aan de cabine zal uw leven veel gemakkelijker maken. Moe na een dag en zelfs onder de douche staan maakt je moe? Gebruik het zitje en neem uw douche in zittende houding.

de materialen voor de zittingen zijn licht en waterdicht: voor moderne douchecabines zijn ze meestal van acryl of kunststof. Douchecabines met Turkse of Finse badfuncties zijn voorzien van houten zittingen. Een douchecabine kan ook worden uitgerust met twee stoelen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Bas

    Kun je me alsjeblieft vertellen waar ik deze douchecabines met zitje kan vinden? Ik ben op zoek naar een comfortabele optie voor mijn badkamer en ben benieuwd naar de mogelijkheden. Alvast bedankt voor je hulp!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: