10 hal essentials

Niet alleen mooie muren, het juiste licht en comfortabel meubilair maken een kamer gezellig. Het is belangrijk om uw vestibule te vullen met accessoires zodat u geen van uw benodigdheden verliest en ze binnen handbereik hebt.

Een plank voor hoeden. Het maakt vaak deel uit van standaard ganghangers. Maar u kunt ook een gewone plank gebruiken. Nog beter glas of metaal met perforaties ( zodat u de inhoud van onderen kunt zien ). Maak het af met haken aan de onderkant.

Haken. Mackintoshes en jassen die je altijd draagt zijn niet altijd handig om in de kast te bewaren, bijvoorbeeld als het nat is Na regen of sneeuw. Het is een goed idee als je kapstokken hebt voor in de gang… En als er niet eens ruimte voor ze is? Haken zijn handig. Ze moeten op een optimale hoogte worden geplaatst 1,25 . Maar er moet rekening worden gehouden met de lengte van de flatbewoners. Als je kinderen hebt, kun je beter haken aan de muur hebben in twee rijen: de bovenste rij voor volwassen spullen en de onderste rij voor babyspullen Voor kinderjassen.

kledinghaken kunnen de muur van de gang versieren.

 • Bottone haak van de fabriek Cattelan italia, ontwerp Fortuzzi Marzia
 • Bios haak door Acerbis fabriek, ontwerp door Gurioli Giorgio
 • Hook The dots fabriek Muuto, ontwerp Tveit & Tornoe
 • Big 5 haak van Danese Milano, ontwerp van Irvine James

Bottone haak van Cattelan italia, ontwerp van Fortuzzi Marzia.

Maar kleding kan vlekken maken op de muren, dus moet er goed op gelet worden dat er 'modderbewaking' is De ( bijvoorbeeld organelite of kunststof panelen ). Aan de haak op de deur aan de buitenkant van de voordeur ( ongeveer een meter van de vloer ) handig om boodschappentassen aan te hangen terwijl u de sleutel zoekt. De riem en halsband van de hond kunnen aan de haak aan de binnenkant worden gehangen. Vergeet de kapstok niet.

Kleerhangers. Houd rekening met het gewicht van een natte jas of trenchcoat. Bij voorkeur modellen met schuimrubberen uiteinden dingen glijden er niet vanaf.

Plastic verpakkingen of kartonnen dozen met een deksel. Om schoenen buiten het seizoen op te bergen. Zaalschoendozen zijn hier helaas niet geschikt voor. De containers kunnen worden geplaatst op open rekken of op een tussenverdieping in de gang.

 • De Glam box uit de Zoeppritz fabriek
 • Box set Fold uit de fabriek Hay
 • Box set van Magis, ontworpen door Morrison Jasper
 • Slimme doos van Calligaris fabriek

Glam box van fabriek Zoeppritz.

Asisai krukken voor gangen. Handig niet alleen om te zitten, maar ook om kleine spullen in op te bergen.

Bijvoorbeeld accessoires om uw kleding te verzorgen: schoenensponsjes ( ideaal als u geen gangbare schoenendoos hebt ) crèmes en sprays om uw bovenkleding te verzorgen. Denk er bij de keuze van de halpoefjes aan dat de optimale hoogte ervan overeenkomt met de hoogte van de bank.

Poufs kunnen een handige plaats zijn om kleine voorwerpen op te bergen, en sommige kunnen worden omgebouwd tot een trapladder en/of rekken.

 • De Tam-Tam Holle poef van de fabriek Leolux, ontwerp Ruiter Hugo de
 • Lentepoef van B & B Italia, ontwerp van Massaud Jean Marie
 • Scalo Beoc poef van de fabriek Cerruti Baleri
 • Pebbles poef van Magis fabriek, ontwerp van Wanders Marcel

De Tam-Tam Hollow poef van Leolux, ontworpen door Ruiter Hugo de.

Een plank of stoffen zak op de deur. Over het algemeen ontworpen voor handschoenen en/of halsdoeken. Het moet open en goed geventileerd zijn, zodat uw natte handschoenen de tijd hebben om te drogen. Soortgelijke zakken, zoals de schoenhouders in de gang, kunnen worden gebruikt om pantoffels &#40 op te bergen; vooral reserveparen voor gasten ).

Mandje voor paraplu's. Bij voorkeur metalen of plastic modellen die geen last hebben van vocht ( als u een houten model kiest, vraag dan naar de kwaliteit van de lak ). Hoge paraplubakken met een rand zijn handig Om op te leunen bij het aantrekken van schoenen.

Paraplubakken zijn niet alleen van vitaal belang, maar kunnen ook een meerwaarde geven aan het algemene ontwerp van de voorgevel.

Sleutelgeval. Het is een klein paneel met haken voor sleutelhangers. Een plek voor ze vinden is lastig. Het beste voor de ingang zodat je sleutels niet kwijt raakt. Maar als een kind vaak bezoek in huis heeft of vrienden over de vloer krijgt, is het veiliger om het sleutelbos op een onopvallende plaats te hangen: onder de plank voor kleine spullen, aan de binnenkant van de kastdeur. Een product met gebogen haken is gemakkelijker te gebruiken Een sleutelhanger glijdt er niet af.

Voorbeelden van sleutelhouders en alternatieve sleutelopslag.

 • Model Art. 3931 van de fabriek Comptoir de Famille
 • AA222 door Maggi Massimo, ontwerp door Maggi Massimo
 • De Lambda grote kom van de fabriek Rudi Rabitti
 • Model Piani van de fabriek Flos, ontworpen door Bouroullec Ronan & Erwan

Model Kunst. 3931 van Comptoir de Famille.

Mand/decoratiebord. Een geweldig alternatief voor het sleuteletui. Maar het moet niet te groot zijn: anders wordt het een opeenhoping van onnodige dingen uit kledingzakken.

Spiegel. Als uw gang erg klein is, hang dan een wandspiegel in de gang. En de kamer is visueel verdubbeld. In ieder geval moet de hoogte van de spiegel minstens de helft van uw lengte zijn zodat je er bijna je hele zelf in kunt zien.

Spiegelpanelen verbreden de voorkamer en stellen u in staat uw garderobe volledig te evalueren voordat u het huis verlaat.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: