10 redenen om een inbouwapparaat voor uw keuken te kopen

Een mooie, comfortabele en functionele keuken, een droom voor elke huisvrouw. Waarom kiezen voor inbouwapparatuur?

1. Zelfs geschikt voor kleine keukens. In kasten met geïntegreerde apparatuur kunt u de beschikbare ruimte maximaliseren en zelfs kleine keukens omtoveren tot gezellige, comfortabele ruimtes. Hoe hard onze huisvrouwen ook hun best doen, kleine keukens zien er vaak rommelig en ongemakkelijk uit met solotoestellen en vrijstaande meubels.

2. Maakt een keuken "kamer". Inbouwapparaten zijn niet alleen geschikt voor kleine keukens, maar in elke omgeving waar het wenselijk is de apparaten te verbergen achter mooie meubelbekleding. En zo een sfeer creëren die niet alleen bevorderlijk is voor comfortabel koken, maar ook voor aangename ontspanning. Dit maakt het mogelijk het keukenblok te integreren in een keuken-eetkamer of een jongerenstudio.

Apparaten die zijn weggewerkt in de kasten geven de keuken het gevoel van een woonkamer. Dit geldt vooral voor studioruimten.

3. Werkblad uit één stuk. Toestellen in inbouwkeukens zitten onder één werkblad.Ze zijn gemakkelijk om in te koken, gemakkelijk schoon te maken, en ze hebben meestal een oven, vaatwasser, wasmachine en zelfs een koel-vriescombinatie eronder.

5. Alles is binnen handbereik. Naast een gootsteen en een kookplaat kunnen verschillende apparaten en toestellen in één werkblad worden geïntegreerd Een enkel werkblad dat gemakkelijk schoon te maken is, een grill, een friteuse, een keukenmachine en zelfs een reeks stopcontacten voor huishoudelijk gebruik.

6. Gemakkelijk schoon te maken in de keuken. Het enkele werkblad is gemakkelijk en comfortabel te reinigen. Geen spleten en kieren tussen apparaten en meubels, werkbladen en muren waar vuil en stof zich kunnen ophopen.

Handig wanneer rijen onderkasten, inclusief inbouwapparatuur, worden afgedekt met een enkel blad – geen openingen of spleten tussen modules.

7. U hoeft geen toestellen van hetzelfde merk te kopen. De eenheden kunnen volledig of gedeeltelijk geïntegreerd zijn. Als u inbouwapparaten van verschillende fabrikanten koopt, ga dan voor de eerste. En verberg grote apparaten achter meubelfronten.

8. Alle moderne apparaten zijn gestandaardiseerd. Dankzij de standaard inbouwmaten kunnen alle inbouwapparaten gemakkelijk worden vervangen Als het apparaat kapot is of u hebt een moderner model gekozen.

9. U kunt kopen met uw keuken. Als u niet zo bekend bent met het assortiment inbouwapparatuur en geen idee hebt wie ze zal installeren, kunt u ze samen met de meubels bestellen. De meeste showrooms werken met twee of drie bedrijven van huishoudelijke apparaten. Ten eerste heeft u een professionele monteur nodig om het hele systeem te monteren zowel de keuken als de apparatuur. En ten tweede heeft u kans op korting ( op de aankoop van de toestellen zelf, de aansluiting ) of gratis levering.

Als u een assortiment apparaten koopt – en tegelijkertijd een assortiment inbouwapparatuur – dan krijgt u een assortiment dat past bij uw ontwerp.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: