11 beste muziekcentra met karaoke

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en vormt geen koopadvies. U moet professioneel advies inwinnen alvorens te kopen.

Muziekcentra zijn een volwaardig alternatief voor een thuisaudiosysteem met een reeks extra functies. Hun systeemunit is niet alleen uitgerust met media-readerprogramma’s, maar ook met FM-modules voor het luisteren naar de radio en zelfs karaoke.

Expertologieredactie in samenwerking met rankqua-portaalteam

 • heeft een uitgebreide marktanalyse uitgevoerd en de 11 beste karaokemuziekcentra geïdentificeerd die momenteel voor consumenten beschikbaar zijn. De volgende parameters werden gebruikt als selectiecriteria voor de rangschikking:
  1. het geclaimde vermogen van de luidspreker;
  2. Kwaliteit en betrouwbaarheid van de ontwerp-elementen;
  3. feedback van consumenten en deskundigen;
  4. prijs;
  5. speciale kenmerken en extra uitrusting.

  Hoe kiest u een kwaliteitscentrum met karaoke?

  Het kiezen van een muziekcentrum lijkt veel op het kiezen van luidsprekers voor een thuisbioscoop of een PC. Maar ook hier zijn er bijzonderheden waarvan u zich bewust moet zijn en waarmee u rekening moet houden. Om de juiste keuze te maken voor een muziekcentrum met karaoke, moet u letten op de volgende parameters:

  Aantal sprekers.De belangrijkste indicator, die wordt bepaald door de akoestische kit. In de regel zijn ze onderverdeeld in:

  1. 1.0 is een speciaal type muziekcentrum dat geluidsbronnen afwisselend kan schakelen. Je koopt een bedieningskastje met Bluetooth, en vervolgens koop je luidsprekers die deel uitmaken van hetzelfde systeem (LG’s X-Boom, bijvoorbeeld). Door ze rond uw huis te plaatsen, kunt u de geluidsmodus instellen op de bron naast het muziekdistributieapparaat (smartphone). Dit is een zeer interessant en zeldzaam audiocentrum.
  2. 2.0 – Het klassieke type met twee voorluidsprekers. Presteert goed in het middengebied, maar is zwak in de lage tonen en kan de hoge tonen ondermijnen.
  3. 2.1 – een systeem met luidsprekers en ingebouwde subwoofer. Geeft realistisch lage geluiden weer. Goedkope centra kunnen de middentonen en hoge tonen overstemmen, dus als u een audiofiel bent, moet u de geluidskwaliteit op hoog volume controleren. Vraag ook zeker naar de diepte van de equalizer instellingen.
  4. 2.2 – Grotere modellen, die twee subwoofers in één combineren. Levert een perfecte bas-surround. Als u een luid muziekfeest plant, hoeft u niet voor de grote modellen te gaan, maar als de geluidskwaliteit telt, kunt u beter investeren in iets stevigers.

  Geluidskwaliteit. Deze parameter is afhankelijk van het aantal luidsprekers en het aantal banden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen eenrichtings-, tweeweg- en driewegluidsprekers. De eerste twee typen geven geluid weer in een beperkt frequentiebereik, met vervorming en van onvoldoende kwaliteit.

  Als het budget geen probleem is, adviseren wij een driewegsysteem te kiezen. Ze bestaan uit minimaal drie drivers, die verantwoordelijk zijn voor de afzonderlijke weergave van lage, midden en hoge tonen. Betere geluidsoverdracht zonder interferentie. U kunt ook kijken naar hoogwaardige tweewegluidsprekers, maar ga in geen geval voor centra met één luidspreker.

  Ondersteuning voor audiobronnen.Muziekcentra kunnen USB-geheugensticks, DVD’s of CD’s lezen, tracks ontvangen via Bluetooth of online afspeellijsten met Wi-Fi. Zij kunnen ook worden uitgerust met een FM-module en interfaces voor de aansluiting van micro-flash drives. Kies degene die bij je past. Onze aanbeveling – Bluetooth is een must.

  Materiaal kast.Hoe dikker en strakker de kast, hoe duidelijker het geluid. De meeste moderne luidsprekers zijn ondergebracht in houten behuizingen van beukenhout, eikenhout of grenenhout. Deze zijn verantwoordelijk voor het totale gewicht van het product. Een algemene vuistregel is dat als uw luidsprekers erg zwaar zijn, ze meestal beter klinken (tenzij ze goedkoop zijn).

  Het alternatief voor hout is kunststof. Om het geluid in kunststofbehuizingen te minimaliseren, worden de hoeken ervan afgevlakt. Het is dus zinvol om ook naar deze modellen te kijken.

  Ranglijst van de beste muziekcentra met karaoke

  Nominatie stoel productnaam prijs
  Beste muziekcentra met karaoke 1 LG CK99 63 439€
  2 Sony MHC-V90DW 63 030€
  3 LG XBOOM OL100 47 680€
  4

  anasonic SC-MAX3500GS

  35 990€
  5 Sony SHAKE-X10D 31 950€
  6

  anasonic SC-UA7EE-K

  26 990€
  7 LG OM7550K 19 990€
  8 Sony MHC-V11 13 880€
  9

  anasonic SC-UA3GS-K

  16 560€
  10 Sony MHC-V21D 16 990€
  11 Hyundai H-MC180 5 190€

  LG CK99

  Beoordeling: 4.9

  LG CK99

  De prijswinnaar van onze beoordeling is de LG CK99, die tot hetzelfde gamma behoort als de X-Boom. Zijn leiderschap is gebaseerd op één enkele factor: het enorme uitgangsvermogen. 5000 watt is moeilijk voor te stellen en de moeite waard om naar te luisteren. De nadruk ligt natuurlijk op de bassen. Er is echter een speciale afspeelband voor hoge tonen, zodat de hoge tonen duidelijk zijn en niet “geknipt”.

  Afgezien van de prestatiecijfers doet het model qua uitrusting ernstig onder voor de Sony MHC-V90DW. De enige “technologie” die hij heeft is twee flashpoorten, een hoofdtelefoonuitgang en een subwooferuitgang, plus Bluetooth en twee microfooningangen voor karaoke. De FM-module is veel duurzamer en kan tot 50 zenders onthouden. Oh ja, we zijn helemaal vergeten de compactheid te vermelden. De afmetingen van het Sony-model zijn echter voor weinigen vergelijkbaar, en elk ander centrum zal een voordeel hebben in termen van ergonomie.

  Voordelen

  • 5000W vermogen is het hoogste vermogen;
  • Zeer zuivere weergave van hoge frequenties en diepe bassen;
  • mooi uiterlijk;
  • ergonomisch;
  • hoge prestatie.

  Fouten

  • Niet gedetecteerd.

  Sony MHC-V90DW

  Beoordeling: 4.8

  Sony MHC-V90DW

  Je kunt dit muziekcentrum nauwelijks iets anders dan grandioos noemen. Hij weegt maar liefst 50,5 kg, waarvan 37 kg voor de subwoofer met twee luidsprekers. Over het geheel genomen is er een vrij complex circuit met 10 geluidsbronnen: naast de subwoofer heeft de luidspreker 4 tweeters en tweeters van verschillende diameter elk. Samen geven ze u 2000 watt vermogen, en hun geluid is iets schoner en beter dan dat van de LG XBOOM OL 100.

  In het algemeen overtreft het niveau van dit muziekcentrum alles wat daarvoor is geweest. Naast Bluetooth en USB-ingang heeft het een Ethernet-poort en Wi-Fi. Dus je kunt muziek rechtstreeks vanaf het netwerk afspelen. Bovendien moeten we de ondersteuning van 7 audioformaten vermelden, nl.. en FLAC. FM module is ook nergens heen gegaan. Niet dat het middelmatig presteert, maar het doet niets nieuws… De karaokefunctie is ook slechts voor de show, gelukkig is de kwaliteit vrij goed.

  Voordelen

  • Uitstekende bouwkwaliteit;
  • zeer goed geluid met splitsing in 3 banden (lage, midden en hoge tonen afgespeeld door verschillende bronnen);
  • uitstekend ontwerp en indrukwekkende uitstraling;
  • Internetverbinding;
  • Gebarenbediening en via smartphone.

  Nadelen

  • geen detecteerbare.

  LG XBOOM OL100

  Beoordeling: 4.7

  LG XBOOM OL100

  Zeer cool X-Boom midi-systeem met zeer diepe geluidsafstemming en krachtige functies. Zijn vermogen is 2000 watt, en het moet gezegd, het klinkt echt grandioos. Tegelijkertijd leveren de twee voorluidsprekers elk 550 watt, en de belangrijkste ‘boost’ komt van een 900 watt subwoofer. Zo kunt u gemakkelijk de overheersende afspeelfrequenties identificeren.

  De bas is inderdaad zeer diep en uitgestrekt. De midrange/hoge frequentie drivers doen echter ook geen concessies aan de kwaliteit. Dit komt deels door de equalizer met 18 presets. In het algemeen moet men begrijpen dat dit muziekcentrum bedoeld is voor disco’s en feesten. U hoeft dan ook niet verbaasd te zijn over functies als Pro DJ en draadloze X-Boom Plus koppeling

  arty

 • in één systeem. Drie USB-sleuven en de langverwachte hoofdtelefoonuitgang behoren tot de kenmerken van het muziekcentrum! Het lijkt erop dat de ideale oplossing voor muziekliefhebbers is gevonden.

  Voordelen

  • mooi ontwerp (rode projectie op het zwarte lichaam);
  • 2000 watt vermogen;
  • Deejaying mogelijkheid en mogelijkheid om X-Boom units te combineren tot één grote unit;
  • firmware upgrade via smartphone;
  • 3 USB-interfaces.

  Nadelen

  • niet te vinden.

  Panasonic SC-MAX3500GS

  Beoordeling: 4.7

  Panasonic SC-MAX3500GS

  Het midisysteem in dezelfde visuele stijl als de Panasonic SC-UA3GS-K. Het licht futuristische ontwerp met blauwe achtergrondverlichting ziet er geweldig uit. Zo hebben de fabrikanten de functionaliteit niet vergeten: twee speciale luidsprekers hebben drie strips voor de weergave van lage, midden- en hoge frequenties. Hun gecombineerde vermogen is achtergehouden om de consument niet te misleiden – een zeer slim beleid.

  Eerste keer in de ranglijst voor een muziekcentrum met een tweede USB Type A ingang op het aansluitpaneel. Van de basisopties kunnen we de functie van opname op een opslagapparaat, de aanwezigheid van een eigen geheugen en de aansluiting van twee microfoons opmerken. Het heeft een FM-tuner met 30 geheugenplaatsen en een CD-station om de karaokefunctie te activeren.Merk ook op dat het systeem vrij omvangrijk is en 19 kg gemonteerd weegt. Maar de feedback van gebruikers is uitstekend: het enige nadeel is de schelle hoge tonen.

  Voordelen

  • waar voor je geld;
  • stijlvol, herkenbaar ontwerp;
  • Dubbele USB Type A sleuf;
  • Driekanaals luidsprekeronderverdeling.

  Nadelen

  • weergave van hoge frequenties is een beetje scherp.

  Sony SHAKE-X10D

  Beoordeling: 4.7

  Sony SHAKE-X10D

  Een zeer mooi ontworpen luidsprekerset met drie modules met gemiddelde beoordelingen van gebruikers. Een uitstekend voorbeeld van goede hoorntechnologie met 1200 watt vermogen. Elke voorluidspreker heeft een woofer en een tweeter die zijn aangesloten op de systeemeenheid met Dolby Digital decoder en equalizer. Het totale gewicht van het hele centrum is 17,8 kg, maar de afmetingen zijn zeer compact.

  Het SHAKE-X10D muziekcentrum ondersteunt Xvid, MPEG-4, MP3 en VCD-formaten. De hoofdeenheid heeft een ingebouwde DVD-ontvanger, FM-module en Bluetooth-interface, en een heleboel in- en uitgangen (waaronder HDMI, composite-ingang, audio-stereo, USB type-A en 2 aansluitingen voor een microfoon). Het enige nadeel van dit centrum ligt in de hoge aankoopprijs – nauwelijks veel mensen zullen het zich veroorloven om meer dan 30 duizend roebel uit te geven voor de aankoop ervan.

  Voordelen

  • mooi uiterlijk, mooi ontwerp;
  • hoog vermogen en zeer goed geluid;
  • Beschikbaarheid van instellingen voor diepe bas;
  • een groot aantal ondersteunde audioformaten;
  • Veel verbindingsinterfaces.

  Nadelen

  • hoge prijs;
  • geen kabel inbegrepen.

  Panasonic SC-UA7EE-K

  Beoordeling: 4.6

  Panasonic SC-UA7EE-K

  Een minisysteem van 14 kg met een nogal sober uiterlijk maar veel intern “potentieel”. Levert tot 1400 watt vermogen met een set luidsprekers 2.1. De subwoofer is uiteraard het belangrijkst, maar ook de hoge en middentonen zijn van hoge kwaliteit. Klinkt vrij schoon en ruim, in t.. Met een breed scala aan EQ-aanpassingen.

  De SC-UA7EE-K bevat 2 microfoon- en audio-stereo-ingangen, een FM-module met een geheugen voor 20 zenders en een Bluetooth-ontvanger. Het heeft NFC-ondersteuning en een functie om de stream op te nemen op een USB-station. Controles zijn in t.. Via smartphones, maar de app zelf is nogal vreemd en onhandig. In sommige gevallen wordt een “gekraak” van het plastic bovenop de luidspreker waargenomen nadat deze is uitgeschakeld. Het is een ingebouwde functie, maar als u gevoelig bent voor geluid, wilt u het misschien eerst testen voordat u het koopt.

  Voordelen

  • hoog vermogen;
  • Matig helder geluid van hoge kwaliteit;
  • 2 microfooningangen;
  • bediening via smartphones.

  Nadelen

  • Oncomfortabel besturingsprogramma;
  • radio eenheid kan defect zijn.

  LG OM7550K

  Beoordeling: 4.5

  LG OM7550K

  LG midi heeft een zeer interessant uiterlijk en behoort tot de beroemde X-Boom serie van zware audiosystemen. Gecombineerd middenkanaal voor lage en hoge tonen en speciale subwoofer van 1.000 watt. Uiteraard is de geluidsweergave zeer luid en ruimtelijk. Bovendien, als er bij de vorige concurrent twijfels zijn over de overschatting van de kenmerken, is hier het vermogen correct gespecificeerd – deskundigen bevestigen het geclaimde aantal.

  De OM7550K wordt geleverd met een DVD-station en een karaoke-disk, plus een geheugenfunctie voor 50 FM-frequenties. Er is een HDMI-uitgang, er is USB Type A en een Bluetooth-ontvanger. Het systeem zelf is vrij omvangrijk, maar dit is de prijs voor het hoge vermogen en een overvloed aan extra elementen in het systeem.

  Voordelen

  • Zeer luid geluid;
  • Een coole combinatie van zwarte rand en rode achtergrondverlichting;
  • Breed scala aan EQ-instellingen;
  • Dolby Digital codec voor beter geluid.

  Nadelen

  • 30kg gewicht;
  • Geen hoofdtelefoonuitgang.

  Sony MHC-V11

  Beoordeling: 4.4

  Sony MHC-V11

  In wezen lijkt het uiterlijk van dit minisysteem sterk op dat van de Sony MHC-V21D. Het gebruikt dezelfde set luidsprekers 2.1 met speciale subwoofer voor basweergave. Behalve dat de geluidskwaliteit veel beter is: 470 watt vermogen zorgt voor een luid en ruimtelijk geluid. Niet de minste daarvan is de equalizer met 9 voorgeprogrammeerde instellingen.

  Andere kenmerken zijn NFC tag ondersteuning voor snelle connectiviteit, ondersteuning voor VCD, WMA en MP3 formaten en een USB-flash drive opnamefunctie. Hij heeft 20 radiostations in zijn geheugen, en met het afstembereik kunt u zelf een golf zoeken tussen 87,5 en 108 MHz. De MHC-V11 is veel zwaarder dan zijn voorgangers en weegt 10 kg. Nadeel van het model is “overdrive” – te veel lage tonen met een middelmatige weergave van de hoge en middentonen. Als u een centrum voor luidruchtige feesten wilt, ga er dan voor. Zo niet, dan is het beter om naar andere modellen te kijken.

  Voordelen

  • surround bass geluid, vooral voor grote feesten;
  • Aangename verschijning;
  • Hoge bouwkwaliteit;
  • 2 microfooningang.

  Nadelen

  • Te veel bas – kan niet worden gecorrigeerd door de instellingen aan te passen;
  • beweerde stroom is veel te duur.

  anasonic SC-UA3GS-K

  Beoordeling: 4.3

  Panasonic SC-UA3GS-K

  Horizontaal minisysteem van blokmontage, met een set luidsprekers 2.0. Dit betekent dat hij twee luidsprekers heeft met een breed frequentiebereik. Het totale vermogen van het systeem is 300 W. Het model heeft ook een equalizer en een CD-ontvanger die CD-R en CD-RW discs kan lezen.

  De Panasonic SC-UA3GS-K heeft kleine afmetingen (650x196x274 mm) en een licht gewicht van slechts 6,1 kg. muziek kan worden gestreamd voor afspelen via Bluetooth, of gedownload via USB-flash drive. Het heeft ook een radio met een frequentiegeheugen van 30 radiostations. Behalve dat het signaal vaak intermitterend is, en volgens de gebruikers komt dit door problemen met het centrum zelf. Het ontbreken van een hoofdtelefooningang en het onvermogen om deze aan te sluiten op het toestel, zelfs via Bluetooth, wordt door velen als een nadeel genoemd. Anders dan dat, is het een geweldig model dat het geld waard is…

  Voordelen

  • helderheid en kracht van het geluid;
  • compact formaat;
  • aantrekkelijk ontwerp;
  • Handige geluidsregeling via de afstandsbediening.

  Nadelen

  • Het is onmogelijk om een hoofdtelefoon aan te sluiten;
  • Slechte radio-ontvangst, verliest vaak het spoor bij storing.

  Sony MHC-V21D

  Beoordeling: 4.2

  Sony MHC-V21D

  Sony single box muziekcentrum met luidsprekerset 2.1. Heeft twee kleine luidsprekers voor middentonen en hoge tonen, en een grote woofer voor surround basgeluid. De behuizing is in traditioneel zwart met een stijlvolle blauwe en witte subwooferverlichting. Het model heeft een equalizer, Dolby Digital decoder en een optisch DVD-station. Gebouwd voor meer dan één tijdperk, bij wijze van spreken.

  De MHC-V21D is goed uitgerust met Bluetooth en FM, een USB Type A slot en HDMI voor schermuitvoer van karaoke discs. Qua ergonomie is het centrum ook goed: met afmetingen van 324x600x286mm weegt het slechts 8,4kg. Maar de prijs is aanzienlijk hoger dan die van de vorige vertegenwoordiger. Beter geluid en bouwkwaliteit.

  Voordelen

  • klein formaat;
  • uitgebreide connectiviteit;
  • achtergrondverlichting;
  • Bluetooth en FM-ontvanger met 20 slots om radiozenders op te slaan.

  Nadelen

  • Niet erg heldere bas;
  • lastige bediening via Android en de meegeleverde afstandsbediening.

  Hyundai H-MC180

  Beoordeling: 4.1

  Hyundai H-MC180

  Een mini geluidsweergave systeem met één unit zonder optisch station. Heeft een aantrekkelijk ontwerp met een combinatie van een zwarte behuizing en verschillende tinten blauw/paars op de luidsprekers en decoraties. Compacte afmetingen (230x572x220mm) en weegt slechts 8kg.

  Twee midrange (MF) luidsprekers met een gezamenlijk vermogen van 80W vormen de geluidsweergave van de Hyundai H-MC180. Dat wil zeggen, u moet geen diepe bas verwachten wanneer u dit model koopt, aangezien er geen subwoofer is voorzien. Het centrum kan audio afspelen van Secure Digital en M

   Hij kan worden ingesteld op een USB-stick (Type A) en stemt ook af op FM en Bluetooth. Natuurlijk komt het met karaokemodus en microfoonondersteuning. Maar nogmaals, vertrouw niet te veel op de kwaliteit van deze functie…

   Voordelen

   • Groot aantal leesbare media + Bluetooth;
   • De aanwezigheid van een FM-ontvanger;
   • aangename verschijning;
   • lage prijs.

   Nadelen

   • Geen subwoofer en geen bas;
   • slechts 60 minuten batterijduur.
 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: