11 beste waterpijpen in Amsterdam

*Het beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Alvorens te kopen moet u een specialist raadplegen.

De tabaksverbodscampagne werkt actief, maar niet iedereen is bereid om volledig van tabak af te zien en de manier van consumeren te veranderen – shisha en vapourcocktails zijn nu in de mode, de laatste hebben helemaal geen tabaksblad.

De vorm van de waterpijp zelf, de grootte, het rookmengsel en hoe goed het is gemaakt, het serveren. De meest betaalbare manier voor veel mensen om te genieten van een aromatische rook is een bezoek aan een hookah bar. Deze plaatsen bieden ook de mogelijkheid om tijd door te brengen met vrienden en familie, een maaltijd te gebruiken en uzelf te trakteren op alcoholische of niet-alcoholische dranken. EXPERTOLOGIE-experts beoordelen 11 beste hookah-huizen in Amsterdam.

Beste waterpijpwinkels in Amsterdam

Nominatie plaats hookah lounge beoordeling
Beoordeling van de beste waterpijpen in Amsterdam 1 Barvikha Lounge 4.9
2 Beaumonde Lounge 4.8
3 Mint Lounge 4.8
4 Mad Steam 4.8
5 De Loft 4.7
6 Cloud53 4.7
7 IK ROOK 4.7
8 Hookah XV 4.6
9 Egel in de mist 4.6
10 Shisha 4.5
11 Marrakesh 4.5

Barvikha Lounge

Beoordeling: 4.9

barviha LOUNGE.webp

Website: barviha-

Adres: Amsterdam, ul. 35 Krasnoselskaya Straat, Bldg. 59.

Telefoon: +7(499)704-61-79.

Barvikha Lounge, onlangs geopend aan het einde van 2017, werd verkozen tot de meest populaire hookah-rokersbestemming. Deze hookah parlour heeft een gunstige ligging – in het centrum van Amsterdam vlakbij het metrostation Baumanskaya; de plaats heeft een grote parkeerplaats.

Barvikha Lounge is een grote loft-stijl ruimte ontworpen voor bohemien ontspanning met hookah. Op het menu staat een breed scala van hookah voor elke smaak: met Summertime tabak, Berry blast, Paradise met verschillende smaken van ijs en fruit, exclusieve merk watermeloen, pompoen of meloen hookah met elk fruit op aanvraag. Moeilijke cocktails kosten 2500 roebel, en eenvoudige standaard waterpijpen op een schaal met een willekeurige fruitvulling en tabak kunnen worden besteld voor 1500-1800 roebel. Er is een krachtige afzuigkap in beide kamers, die de lucht goed destilleert om de lucht schoon te houden.

Samen met roken in Barvikha Lounge kunt u lunchen, dineren – de keuken biedt een breed menu, dat snacks, snacks, salades, bijgerechten, Japanse keuken omvat – alle gerechten zijn altijd vers en heerlijk, bij hen kunt u een coupage warme of koude thee, een kopje cappuccino of latte, een verscheidenheid aan niet-alcoholische cocktails op basis van fruit, sap en frisdrank bestellen.

De trots van Barvikha Lounge – speciale inrichting: de basis – loft, aangevuld met gezellige gestoffeerde meubels, in een kamer op de muren van 30 schilderijen van beroemde Amsterdamse kunstenaar, in een andere kamer is er een projector, zijn er uitzending belangrijke gebeurtenissen. Op de eerste verdieping is er een spelletjeszone met PS4-consoles.

Voordelen

 • Stadscentrum, goede bereikbaarheid voor voetgangers en automobilisten;
 • Grote parkeerplaats;
 • Klassieke, verfijnde en kenmerkende waterpijpen;
 • Een gevarieerd menu;
 • Ontspannende muziek;
 • Speelruimte;
 • Uitzending van wedstrijden en evenementen;
 • 30 zitplaatsen;
 • Panoramische ramen.

Nadelen

 • Hoge prijzen voor shisha en eten.

Beaumonde Lounge

Beoordeling: 4.8

BEAUMONDE LOUNGE.jpeg

Website:

Adres: Amsterdam, ul. Nikolskaya 25, TC Nautilus, verdieping 5.

Telefoon: +7 (999) 961-90-79.

In het historische centrum van Amsterdam aan de Loebjanka bevindt zich de Beaumonde Lounge-zone, waar u vaak de sterren van de showbusiness kunt ontmoeten, wat wijst op de hoge status van de instelling. Shisha menu omvat meer dan 200 posities – u kunt alle soorten tabak proeven, klassieke versie kost vanaf 1500 roebel, fruit versie – vanaf 3000 roebel. Een ruime keuze aan heerlijke cocktails, frisdranken, thee, koffie, limonades zal het tijdverdrijf overdag aanvullen, en voor speciale gelegenheden biedt de bar een breed scala aan wijnen en andere alcoholische dranken. In de keuken van de Beaumonde Lounge – alle lunches en diners worden bereid zoals in de restaurants van de hoofdstad.

De Beaumonde Lounge heeft een klassiek interieur met veel hout, leer, antiek, panoramische ramen met uitzicht op de Loebjanka en een groot scherm met PS4-consoles.

Voordelen

 • Historisch stadscentrum, uitzicht op de Loebjanka;
 • Dicht bij m. Loebjanka, zieke parkeerplaats;
 • Zomerterras;
 • Geweldige keuze van waterpijpen;
 • Een gevarieerd menu van eten en drinken;
 • Gratis Wi-Fi;
 • Gaming ruimte met PS4 console.

Nadelen

 • Moeilijk om binnen te komen, tafelreservering vereist;
 • Hoge prijzen.

Mint Lounge

Beoordeling: 4.8

Mint LOUNGE.webp

Website: mintalounge.rf

Adres: Amsterdam, ul. Pokrovka straat, 40, p. 1. en Strastnoi boulevard 11.

Telefoon: 8 (915) 175-40-40.

Brons gaat naar een van de grootste hookah huizen in Amsterdam Minta Lounge. Hier kunt u een klassieke kom shisha krijgen voor slechts 1100 roebel, wat relatief goedkoop is., op fruktovaya – voor 1500 roebel., exclusief en gemerkt respectievelijk 3000 en 5000 roebel. De instelling exploiteert een keuken, het menu omvat vele Europese gerechten, frisdranken, een grote selectie van thee. De barlijst is van de auteur, u kunt exclusieve cocktails proberen op basis van fruit, melk.

Binnen is het erg gezellig – zacht meubilair, schemerig licht en zachte muziek. Er zijn verschillende ruimtes voor de gasten, u kunt kiezen tussen een kleine of grote groep in de gemeenschappelijke ruimte of schuilen in de VIP-ruimte. Verscheidenheid van vrije tijd zal helpen bordspellen, evenals consoles Sony PlayStation 4. Muziekavonden, diverse sociale evenementen en uitzendingen van sportwedstrijden worden er vaak gehouden.

Mint Lounge werkt ook voor wegfeestjes, met waterpijpen, shisha en eten uit de keuken voor kleine feestjes en grote buffetten tot 200 personen.

Voordelen

 • Relatief redelijke prijzen voor hookah;
 • Een grote hookah lijst;
 • Ruime keuze aan drankjes;
 • Europese keuken;
 • Er zijn VIP zones;
 • Afhaalservice.

Nadelen

 • Gasten constateren gebrek aan ventilatie.

Mad Steam

Beoordeling: 4.8

MAD STEAM.webp

Website: (momenteel geblokkeerd, laten staan of niet – naar eigen goeddunken)

Adres: Amsterdam, ul. 18, 1e Kvesskaya St., 2e verdieping.

Telefoon: +7 (985) 292-67-52.

Cozy Mad Steam hookah bar is gelegen in de buurt Savelovskaya metrostation. In een complexe configuratie van de ruimte zijn alle zitgedeelten gescheiden, zodat vakantiegangers zich in eenzaamheid voelen en zich niet met de buren bemoeien.

Mad Steam heeft waterpijpen voor elke smaak en portemonnee: klassiek vanaf 1100 roebel, fruit- en melkmixen vanaf 2100 roebel., De chili shisha is een uniek aanbod en een favoriet van vaste gasten. Naast roken biedt Mad Steam zijn bezoekers een verscheidenheid aan drankjes: thee, koffie, ongewone smaakcombinaties, limonades, cocktails en snacks – allemaal verkrijgbaar tegen redelijke prijzen.

Er is geen keuken in de plaats, maar dit is geen probleem voor Mad Steam – mensen komen hier om gemakkelijk uit te rusten. Maar periodiek zijn er specials op hookah, thee, de instelling geeft korting op rookcocktails voor de jarigen.

Voordelen

 • Rijke keuze aan waterpijpen;
 • Veel frisdrank;
 • Betaalbare prijzen en af en toe specials, kortingen;
 • Aangenaam interieur en muziek;
 • Vriendelijk personeel.

Nadelen

 • Geen extra entertainment en keukenfaciliteiten.

De Loft

Beoordeling: 4.7

THE LOFT.jpeg

Website:

Adres: Amsterdam, ul. Marshala Rybalko 2, k. 6 (m. Octyabrskoe paal).

Telefoon: +7 (929) 915-14-97.

De vijfde regel van de beoordeling gaat naar de rokerige club The Loft. Dit is een kleine maar gezellige plek voor een ontspannen tijdverdrijf in een comfortabele sfeer. Binnen de ruime loft lounge, comfortabele zone met ongewoon design, gestoffeerde meubels en panoramische ramen. Er is krachtige ventilatie boven de tafels, waardoor frisse en goed ademende lucht in de ruimte komt. VIP-zone en gemeenschappelijke ruimte zijn voor bedrijven.

Waterpijp van hoge kwaliteit is de hoofdgedachte van The Loft Smokehouse. Hier maken de waterpijpmakers verschillende interessante rookmixen, die kunnen worden besteld vanaf 1200 roebel. Het is noodzakelijk om slechts 300 roebel toe te voegen aan de basisprijs voor een gewenste vrucht, ook voor de smaak is het mogelijk om een bes toe te voegen (+200 roebel).). Dranken zijn vrij goedkoop – 40 soorten thee, koffie en cacao, koolzuurhoudende dranken, voor een zoete traktatie kunt u een chocoladereep kopen voor slechts 150 roebel. Er zijn gratis bordspellen beschikbaar voor een interessant tijdverdrijf!

Voordelen

 • Grote selectie van waterpijpen;
 • Lage prijzen;
 • Grote drankenlijst;
 • Gezellige sfeer;
 • Krachtig ventilatiesysteem.

Nadelen

 • Geen keuken;
 • Er kan te weinig licht zijn voor tafelspelen.

Cloud53

Beoordeling: 4.7

OBLAKO53.webp

Website:

Adres: Amsterdam, Presnenskaya nab., . 6, pp. 2, Toren Empire, 53 verdieping (Amsterdam-Stad).

Telefoon: +7 (926) 386-00-53.

De hoogste hookahbar in de hoofdstad, Cloud53, bevindt zich op de 53e verdieping van de MOSCOW CITY in de Imperial Tower en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Hier werken enkele van de beste waterpijpenmakers van de stad. Zij maken perfecte dampende cocktails met de elite en betrouwbare tabakken. De meesters houden rekening met de smaak van de gasten en creëren unieke smaakmixen op een schaal of fruit, waarbij ze een speciale hamertechniek gebruiken om de smaak en het aroma te versterken. Desgewenst kan melk, wijn of sap aan de samenstelling worden toegevoegd. Hookah prijs begint vanaf 1300 roebel, fruit vanaf 2000 roebel.

Naast hookah is er in Oblako53 een gevarieerd menu voor een goede lunch of diner: Japanse en Italiaanse gerechten, hamburgers en zeevruchten, salades, desserts en frisdranken. Voor alcoholische dranken kurktarief van 500 roebel. De regels van het etablissement impliceren contante betaling voor diensten, waarop u voorbereid moet zijn.

In Oblako53 vinden regelmatig muziek- en culturele evenementen plaats, op zulke dagen neemt de vraag toe, u moet van tevoren een tafel reserveren.

Voordelen

 • Panoramisch uitzicht over Amsterdam op 53 verdiepingen;
 • Groot assortiment van geurige rokerige waterpijpen;
 • Rijke keuken;
 • Kortingen voor jarigen, promoties;
 • Boheemse sfeer.

Nadelen

 • Onvoldoende ventilatie;
 • Bij de ingang wordt vaak om documenten gevraagd;
 • Alleen contant geld (kan gewisseld worden).

IK ROOK

Beoordeling: 4.7

IM SMOKING.webp

Website:

Adres: Amsterdam, ul. Starovagankovsky per. 19/7 en St. Lobachevskogo 52, naar. 1

Tel: +7 (916) 092-11-22 en +7 (936) 555-18-18.

Gezellige hookah bars I′M SMOKING bieden klassieke, ongewone en premium hookahs voor de prijs vanaf 1100 roebel. De smaakvariatie in de zaal is relatief beperkt, maar de tabakken en fillers die de hookah-mannen aanbieden, leveren maximale rook, aroma en smaak. Behalve roken kunt u in I`M SMOKING bars ook bier, goedkope thee, koffie en andere frisdranken bestellen. Geen uitgebreid barvoedsel, gasten krijgen eenvoudige desserts en snacks aangeboden.

Tegen relatief lage prijzen kunnen gasten van I′M SMOKING 5% extra korting krijgen door een selfie of een foto met de locatie te nemen en de hashtag #_imsmoking_ onder de foto te zetten bij een bezoek aan de bar . U kunt ook besparen door twee schalen tegelijk te bestellen.

Voordelen

 • Lage prijzen;
 • Comfortabele sfeer;
 • Bordspellen (tegen betaling);
 • Clubkaart met de cumulatieve korting;
 • Promoties;
 • Bar st. Starovagankovsky Laan. 19/7 in het hart van de stad.

Nadelen

 • Een relatief kleine selectie van tabakken en smaken;
 • Geen keuken.

Hookah XV

Beoordeling: 4.6

HOOKAH XV.jpeg

Website:

Adres: 15 Novinskiy boulevard, Amsterdam (metrostation). Smolenskaya, Novinsky).

Telefoon: +7-926-945-45-15.

Hookah XV is een hookah club. Ze bieden een verscheidenheid van goedkope waterpijpen, allemaal onder dezelfde prijs – 1000 roebel, ongeacht de tabak (Peru en Ecuador, eigen Kraft assortiment) en de smaak, en het gezelschap van drie of meer meisjes krijgen de tweede waterpijp gratis! Stoomcocktails worden bereid door ambachtslieden uit Rostov, Sint-Petersburg en zelfs Los Angeles; zij gebruiken unieke hamertechnieken om de langdurige smaak van de dikke rook te maximaliseren.

De Boheemse sfeer van Hookah HV wordt gecreëerd door de ongewone decoratie van het interieur – lederen bekleding, schedels, gebruik van praktisch lederen meubilair, een piano en een drumstel. GlamRock, ROCK-N-ROLL stijl feesten. Gratis karaoke, XBOX SPS4 of bordspellen. Er is geen keuken in de zaal, en thee, water en koffie zijn gratis! U mag ook alcoholische dranken meenemen zonder kurkengeld.

Extra entertainment bij Hookah XV omvat dagelijkse gratis workshops waterpijp maken, film- en sportuitzendingen, en wekelijks krijgen gasten een voorproefje van nieuwe tabaksmelanges. U kunt met de auto naar de club komen – grote gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.

Voordelen

 • Alle waterleidingen voor 1000 roebel;
 • Dansen en karaoke;
 • Gratis thee, koffie, water, spelletjes;
 • U kunt uw eigen alcohol meenemen;
 • Proeverijen van nieuwe tabak, masterclasses en gratis parkeren;
 • GlamRock stijl interieur.

Nadelen

 • Geen eten of drinken.

Egel in de mist

Beoordeling: 4.6

Egel in de mist.webp

Website: ezhik-v-

Adres: 30 Denisovsky pereulok, pg. 1 (m. Baumanskaya)

Telefoon: +7(495)104-88-01.

Hookah “Egel in de mist” biedt een van de goedkoopste hookahs in de hoofdstad: een lichte kost u slechts 700 roebel, en een zware – 900 roebel. Er is altijd een breed scala aan smaken en soorten tabak, ze worden bereid door getrainde ervaren hookah makers, ze vergeten ook niet de kolen te vervangen tijdens het roken van klanten.

Om onze gasten tevreden te stellen, biedt “Hedgehog in the Fog” een rijk menu van Europese en Japanse gerechten tegen redelijke prijzen, een breed scala aan alcoholische en niet-alcoholische dranken (in totaal ongeveer 70 artikelen), gezelschapsspellen voor elke smaak. Grote gezelschappen kunnen zowel plaatsnemen in de algemene zaal als in een van de twee VIP-kamers die naar believen kunnen worden samengevoegd; er is aparte muziek en spel in de zaal. Naast banken en fauteuils heeft de shisha bar hangmatten die de gasten onderdompelen in een zomerse sfeer.

Groepen tot en met 3 personen krijgen gratis toegang tot “Hedgehog in the Fog”, in een groep van 4 personen, zorgt elk voor een toegangsprijs van 500 roebel. per persoon, voor VIP kamer – 1000 roebel./persoon.

Voordelen

 • Lage prijzen voor waterpijpen;
 • Uitgebreide kaart met Europese en Japanse gerechten;
 • Ruime keuze aan frisdranken en warme dranken;
 • Hangmatten en tafelspelen gratis;
 • 10% korting met studentenkaart tot 17.00 uur.

Nadelen

 • Voor een voetgangerswandeling vanaf de metro 9-10 minuten (bijna een kilometer).

Shisha

Beoordeling: 4.5

SHISH.webp

Website: shisha.su

Adres: 3, Seidi-straat, Marrakech. Bolshaya Gruzinskaya Straat, 37/2. Bakoeninskaja 23/41.

Telefoon: +7(499) 766-21-06, +7 (495) 741-97-29.

Shisha keten van hookah bars en restaurants, naast een verscheidenheid aan hookahs, biedt haute cuisine. In de vestigingen heerst de sfeer van bohemienisme, die wordt bevorderd door de klassiekers in het interieur en het gebruik van luxueuze elementen in de decoratie van de zaal: vergulding, overvloed aan textiel, hout, verlichtingsarmaturen.

Shisha organiseert regelmatig muziekevenementen en feesten, waarbij het bijzonder voordelig is om een hookah te bestellen – elke zevende krijgt het bedrijf cadeau. De zaal kan gehuurd worden voor uw eigen evenement, maar dat kost 180.000 roebel. Verjaardagsgasten krijgen 20% korting of een gratis waterpijp. Elke zaterdag zijn er in Shisha op Gruzinskaya feesten met beroemde DJ’s.

Voordelen

 • Geweldige keuze van een hookah;
 • Promoties en kortingen;
 • Boheems interieur en decor;
 • Er zijn muziekfeesten en allerlei evenementen;
 • Mogelijkheid om een zaal te huren;
 • Uitgebreid restaurantmenu met bezorging.

Fouten

 • Hoge prijzen, waterpijp vanaf 2500 roebel.

Marrakesh

Beoordeling: 4.5

Marrakesh

Website: marrakesh-

Adres: Amsterdam, Bolshaya Gruzinskaya str. Neglinnaya 10.

Telefoon: +7 (916) 994-18-18.

De Marrakesh Lounge Bar combineert een hookah bar en een gemengd restaurant met een uitgebreid menu voor elke smaak. De prijzen voor het eten zijn niet goedkoop, maar ze komen volledig overeen met de kwaliteit. Uitgebreide drankenkaart – passend bij de diversiteit van de keuken, met een ruime keuze aan warme en niet-alcoholische dranken.

Indrukwekkend assortiment tabak en zijn smaken – shisha makers selecteren de vulling met de wensen van klanten. De shisha is snel gemaakt, je kunt lang van je rook genieten – in de meeste gevallen wordt de houtskool vernieuwd, maar je moet er soms aan herinnerd worden, vanwege de grote stroom bezoekers. Reserveringen moeten worden gemaakt voordat u Marrakech bezoekt.

Voordelen

 • Ruime keuze aan waterpijpen;
 • Volledig restaurantmenu;
 • Ruime keuze uit diverse dranken en cocktails;
 • Snelle service (in de meeste gevallen);
 • Gemiddelde prijzen voor een restaurant.

Nadelen

 • Cheques zijn inclusief 10% servicekosten;
 • Luide muziek.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: