11 Wengé binnendeuren

Dubbele, schuivende, omkeerbare – wengĂ© en wenge deuren zijn zeer actueel in hedendaagse interieurs. Welke soorten wengĂ©deuren worden tegenwoordig door fabrikanten aangeboden??

Alle chocolade tinten

Vergeleken met toegangsdeuren moeten binnendeuren er elegant en licht uitzien. De wengé gefineerde modellen zien er precies zo uit. Deurscharnieren voor binnendeuren uitstekende optie voor zowel woning- als kantoorinrichting. Ze kunnen het met elkaar vinden met elk palet, en voegt een vleugje sobere elegantie toe aan de sfeer.

Wengé deuren zijn nu verkrijgbaar in designs naar ieders smaak. Dubbele, omkeerbare, schuif- en schuifdeuren, ze zijn zeer handig in gebruik, hebben een uitstekende geluids- en warmte-isolatie.

De deur van wengéfineer met afwisselend horizontale en verticale nerven past in het subtiele, klassieke interieur zonder ongewenste aandacht te trekken.

Als u een deur wilt die in het oog springt.. Kies modellen met gehard glas in het ontwerp. De glazen panelen in de deur kunnen mat of geglazuurd zijn Ingelegd, transparant of met een gezandstraalde decoratie.

De wengékleur versterkt de schoonheid en kwetsbaarheid van glas. Een deur met gesinterde glas-in-loodramen ziet er bijzonder elegant uit. Wengédeuren worden vaak versierd met aluminium inzetstukken, die de chocoladetint van het hout effectief verduisteren.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: