12 beste merken manicureknippers

*Beste merken volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en mag niet worden opgevat als een leidraad voor aankoop. Specialistisch advies nodig vóór aankoop.

Met het manicureapparaat kunt u nagels en nagelriemen snel en effectief behandelen. De kwaliteit van het gebruikte gereedschap bepaalt echter rechtstreeks de precisie en zelfs de veiligheid van de manicure. Na de juiste bovenfrees spelen de frezen zelf een belangrijke rol in het bewerkingsproces. Voor verschillende soorten behandeling passen verschillende spuitmonden op het apparaat (“maïs”, “bal”, “trommel”, “kegel”, enz.).), maar vaak kiezen ambachtslieden op basis van hun eigen ervaring messen met de meest geschikte grootte en vorm van de kop.

Experts van het online magazine EXPERTOLOGY hebben hun eigen beoordeling opgesteld van de 12 beste merken nagelvijlen. Nuttig voor de doe-het-zelver of de echte professional, de gereedschappen van deze fabrikanten zijn zeker effectieve en praktische hulpjes wanneer ze goed gebruikt worden.

Beoordeling van de beste merken manicurevijlen

Nominatie plaats productnaam beoordeling
Beoordeling van de beste merken manicurekoppen 1 TNL Professional 5.0
2

lanet Nails

4.9
3 Yoko 4.8
4 HDFreza 4.7
5 Magic Bits 4.6
6 RuNail 4.5
7

atrisa nagel

4.4
8 In’Garden 4.3
9 Mühle Maniküre 4.2
10 Irisk 4.1
11 Vatbal 4.0
12 Harizma 3.9

TNL Professional

Beoordeling: 5.0

TNL Professional.webp

De onbetwiste leider van het klassement is TNL Professional, een Koreaans merk gespecialiseerd in nail art, van tools tot producten voor decoratie. Het bedrijf is al meer dan tien jaar wereldmarktleider in het ontwerpen en vervaardigen van manicurefrezen. Koreanen maken frezen van harde legeringen die lang meegaan en niet slijten. Dit alles tegen een lage prijs voor het professionele kwaliteitsgereedschap segment.

TNL Professional biedt frezen met diamanten, keramische, metalen, zand, korund en siliconen koppen voor de behandeling van nagelplaten en de huid eromheen, en voor het verwijderen van eelt en ruwe huid op handen en voeten. Het TNL-assortiment biedt voor elke manicuretoepassing de juiste stiftfrees.

Voordelen

 • Verkrijgbaar in pro shops;
 • Een volledig assortiment bestaande nagelvijlen;
 • Gebruik van praktische fabricagematerialen;
 • Lage prijzen voor gereedschap.

Nadelen

 • Niet geïdentificeerd.

lanet Nails

Beoordeling: 4.9

Planet Nails.webp

Planet Nails staat tweede in het klassement. De Duitse fabrikant produceert frezen van de hoogste professionele klasse. Ze zijn een van de weinige die hun functie lang behouden, maar ze kosten hetzelfde – 1,5-2 keer meer dan andere soortgelijke producten. Planet Nails is al 20 jaar op de Nederlands markt, wat getuigt van het vertrouwen van nagelstylisten.

Het merk biedt nagelknippers met traditionele metalen, diamanten en keramische tips. Voor een gemakkelijke identificatie is elk product voorzien van een uniforme kleurmarkering. De producten zijn geschikt voor de behandeling van nagelplaten, gekeratineerde huid, nagelriemwerk en andere specifieke toepassingen. De producten van Planet Nails zijn te koop in elke professionele nagelstudio, maar ze zijn niet altijd in voorraad wegens de grote vraag en de beperkte hoeveelheid.

Voordelen van

 • Onberispelijke kwaliteit;
 • Een compleet assortiment koudfrezen;
 • Gemakkelijke identificatie door gekleurde inkeping.

Nadelen

 • Niet altijd verkrijgbaar in professionele nagelstudio’s;
 • Hoge prijs.

Yoko

Beoordeling: 4.8

Yoko.webp

Volledig keramische, diamanten en hardmetalen frezen van de Zuid-Koreaanse fabrikant Yoko zijn geschikt voor alle manicuretoepassingen: gel en acryl verwijderen, nagelplaat- en nagelriembehandeling, nagelvorming, verwijderen van verhoornde huid. De producten zijn verkrijgbaar in alle maten en hoofdvormen.

Het voordeel van Yoko producten is hun universele paardenstaart en hoofdmaten, geschikt voor alle manicure apparaten, voor gebruik in de salon en thuis. De producten verdragen alle soorten sterilisatie, die de levensduur van de snijplotter op geen enkele wijze beïnvloeden. Keramische scharen verdienen een speciale vermelding – ambachtslieden en hun klanten merken op dat de kop tijdens het werk niet wordt verwarmd, en dus geen ongemak veroorzaakt.

Voordelen

 • Hoogwaardige legeringen voor de messen;
 • Universele maat en vorm;
 • Voor huishoudelijk en professioneel gebruik.

Nadelen

 • Bovengemiddelde prijs.

HDFreza

Beoordeling: 4.7

HDFreza.webp

De volgende plaats op de ranglijst is voor het merk van een Nederlands distributeur van Europese en Aziatische producten. HDFreza-frezen zijn verkrijgbaar in keramiek, siliconen, carbide, volledig diamant en korund, zand en carbide. Hun kwaliteit is superieur aan die van vele andere fabrikanten, evenals het assortiment: koppen van 1mm tot 1cm diameter in vormen van “naald” tot “barrel” en “corn”, geschikt voor behandeling van nagelplaat, vrije rand, nagelriem en gekeratineerde huid.

HDFreza is een van de breedste productassortimenten in Europa, waardoor de producten in veel landen in trek zijn bij nagelspecialisten. De producten behouden na verloop van tijd hun functionaliteit en zijn relatief goedkoop; dealers houden regelmatig extra promoties. Verkrijgbaar in de detailhandel of bij een officiële distributeur, geleverd per koerier of post.

Voordelen

 • Het grootste bereik;
 • Hoge kwaliteit;
 • Universele freesmaten (kop, staart)
 • Lage prijs.

Nadelen

 • Zelden vrij te koop.

Magic Bits

Beoordeling: 4.6

Magic Bits

Magic Bits is een jong Russisch merk dat in 2015 werd gelanceerd met als doel duidelijke en eenvoudige technieken te bieden voor nagelbehandeling thuis en in de salon. De onderdelen, met name de messen, zijn zorgvuldig geselecteerd voor deze eenheden en hebben talrijke tests met succes doorstaan. De fabrikant benadrukt de kwaliteit van de messen en hun assortiment, de lijn omvat producten in staal, korund en granaat, allemaal vervaardigd in verschillende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Zuid-Korea. Meesters zeggen: knippers zijn gemakkelijk te gebruiken, ze hoeven niet te wennen, en vooral – ze zijn slijtvast en gaan bij intensief gebruik in de omstandigheden van de salon enkele maanden volledig mee.

Voor het gemak zijn de messen voorzien van een kleurcode en een merkgravure, waardoor ze zich onderscheiden van andere fabrikanten.

Alle Magic Bits frezen kunnen worden onderverdeeld in 2 groepen: voor professioneel en thuisgebruik. Deze laatste hebben delicate koppen die veilig zijn voor relatief ongeschoold gebruik, en een kleiner assortiment dan dat van de gespecialiseerde handelaren. Ze kunnen echter ook worden gebruikt in professionele manicures voor individuele toepassingen op de nagels, de nagelriem en de huid van de handen.

Voordelen

 • Technologisch geavanceerde en slijtvaste materialen voor de messen;
 • Handige etikettering;
 • Het meest complete assortiment;
 • Gravure van de fabrikant;
 • lage prijs.

Nadelen

 • Niet geïdentificeerd.

RuNail

Beoordeling: 4.5

RuNail.webp

Het binnenlandse merk RuNail, dat goed bekend is op de markt van de nagelindustrie in binnen- en buitenland, neemt de volgende plaats in op de ranglijst. De frezen van de fabrikant worden gekozen door honderdduizenden nagelstylisten; ze worden gunstig ontvangen vanwege hun hoge kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en brede assortiment. De RuNail-lijn omvat frezen van hoog koolstofstaal, diamant, mineraal (granaat, diamant, enz.).).

De hoge kwaliteit is te danken aan het gebruik van binnenlandse grondstoffen, verbeterd om te voldoen aan de behoeften van nagelstylisten, wat resulteert in ideale harde koppen die niet slijten, zelfs niet bij intensief gebruik in de salon. Professionals die ooit kozen voor RuNail knippers veranderen niet van fabrikant en blijven trouw aan het huismerk. En dit is een vrij hoge waardering voor de producten.

Voordelen

 • Breed assortiment;
 • De koppen zijn hard en slijtvast;
 • Betaalbare prijs;
 • Kan gekocht worden bij elke nagelstudio.

Nadelen

 • Niet gedefinieerd.

atrisa Nail

Beoordeling: 4.4

Patrisa Nail.webp

Een breed assortiment van manicure- en pedicure materialen en gereedschappen heeft zowel hardmetalen als keramische frezen. Het assortiment omvat alleen basistypes extensions voor hardwaremanicures, die geschikt zijn voor de behandeling van de nagelplaat, de vrije rand en de huid. Maar de kwaliteit van de frezen staat op een hoog niveau; ze zijn de keuze van nagelstylisten voor salonwerk.

Je kunt Patrisa Nail producten meestal in online winkels kopen, goed voor een lage prijs.

Voordelen

 • Comfortabele snijder grootte en vorm;
 • Hoogwaardige sproeiers;
 • betaalbare prijs.

Nadelen

 • Klein assortiment;
 • Moeilijk te vinden in de uitverkoop.

In’Garden

Beoordeling: 4.3

In'Garden.webp

Snijders In’Garden is niet zo divers in het assortiment, maar zijn goed in de praktijk.De basistypes van gereedschap worden al heel lang trouw gebruikt door ambachtslieden. De producten zijn niet gemakkelijk te vinden, voornamelijk in geselecteerde nagelstudio’s en online distributeurs.

Voor een gemakkelijke keuze en gebruik zijn de messen voorzien van een kleurcode volgens de hardheidsgraad van de sproeiers.

Voordelen

 • Goede kwaliteit van de messen;
 • Redelijke prijs;
 • Gemakkelijk te herkennen aan de risicokleur.

Nadelen

 • Kleiner assortiment.

Mühle Maniküre

Beoordeling: 4.2

Mühle Maniküre.webp

Snijders van het Duitse merk Mühle Maniküre worden beschouwd als enkele van de snijders met de langste levensduur, omdat de kwaliteit van de Duitse fabrikanten altijd van het hoogste niveau is. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen voortdurend nieuwe soorten schuurmiddelen voor de koppen en verbeteren de kwaliteit van de materialen voor de productie, evenals de technologieën voor het maken van werkfrezen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende meesters van de nageldienst.

De kern van het assortiment wordt gevormd door zandfrezen, gevolgd door diamant-, korund- en combinatieproducten. Ze hebben allemaal een hoge weerstand tegen slijtage, maar kosten vrij veel – gemiddeld 1,5 keer duurder dan laaggeprijsde producten van andere fabrikanten.

Voordelen

 • Een van de meest duurzame snijders;
 • Breed assortiment.

Nadelen

 • Hoge prijs.

Irisk

Beoordeling: 4.1

Irisk.webp

De tiende regel van de beoordeling gaat naar het binnenlandse merk Irisk Professional, dat meesters en amateurs van nageldienst, kwaliteitsknippers biedt, gemaakt in de States, Nederland, China, Engeland en Pakistan. Door hun brede geografische bereik zijn de producten over de hele wereld in trek!

Het Irisk Professional assortiment omvat diamanten, korund, hardmetalen en keramische frezen. Opvallende roze kop op de meeste bramen. De uniformiteit van de kleur kan de mate van slijtage bepalen. Geschikt voor alle soorten manicurebehandelingen, van nagelplaatbehandeling tot het bewerken van de hoornhuid. Het belangrijkste nadeel van het gereedschap is de relatief korte levensduur; de prijs van het product is echter aanvaardbaar voor periodieke renovatie.

Voordelen

 • Breed assortiment;
 • Mooie roze kleur;
 • Redelijke prijs;
 • kan worden gekocht in elke professionele winkel.

Nadelen

 • Ze slijten snel bij zwaar gebruik.

Vatbal

Beoordeling: 4.0

Vatbal

Het in de VS gevestigde merk is nog maar pas begonnen, maar heeft onder ervaren vaklieden al een reputatie opgebouwd als betrouwbare producent van kwaliteitsfrezen. Momenteel wordt de Barrel Ball echter vooral in kleine kring verspreid. Het kopen van de producten is ook niet eenvoudig, ze worden voornamelijk aangeboden door online winkels.

Barrel Ball burrs zijn verkrijgbaar in 8 basistypes: keramiek, staal, korund, diamant, siliconen, zand, wolfraamcarbide en diamant. Ze hebben een hogere slijtvastheid, zelfs de zwakste keramische messen kunnen minimaal 6 maanden worden gebruikt in zware omstandigheden.

Meesters opmerking: de messen hebben ongewone afmetingen, dus je moet er aan wennen, maar dit is geen probleem voor geoefende handen. Voor liefhebbers van manicure thuis zal het gereedschap ongemakkelijk zijn.

Voordelen

 • Volledige reeks van alle beschikbare frezen in vorm en materiaal;
 • Langere levensduur van het schuurmiddel;
 • Betaalbare prijs.

Nadelen

 • Moeilijk te vinden in de verkoop door lage distributie.

Harizma

Beoordeling: 3.9

Harizma.webp

Harizma frezen staan onderaan onze lijst. Bijna alle gangbare manicure- en pedicurekoppen voor algemeen gebruik in volhardmetaal, saffier of met diamant beklede schuurkoppen zijn verkrijgbaar. Wordt voornamelijk verkocht als set met verschillende aantallen messen, maar u kunt ook losse producten vinden in online winkels, en tegen een lage prijs.

Voordelen

 • Een breed assortiment;
 • Lage prijs voor de producten;
 • Verscheidenheid aan voorgemaakte sets.

Nadelen

 • Snijders slijten snel.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: