12 beste tweedehands winkels in Amsterdam

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief en vormt geen reclame, noch dient het als leidraad voor de aankoop. Overleg met een professional voor de aankoop.

Tweedehands winkels in Nederland hadden een gemengde houding toen ze voor het eerst verschenen. Sommige mensen associëren ze met rommelmarkten en vuile, armoedige koopwaar van lage kwaliteit…. Zij dachten dat winkels bedoeld waren voor mensen met een laag inkomen en dat andere categorieën mensen er niets te zoeken hadden. In het buitenland daarentegen is de houding altijd precies het tegenovergestelde geweest, met niet alleen kleding, maar ook witgoed, meubels en zelfs auto’s om te kopen.

In de eerste tweedehandswinkels van ons land lagen gebruikte artikelen willekeurig in de prullenbakken en duurde het lang om het juiste artikel te vinden. In een tijd van tekorten, zijn ze een redding voor menig fashionista… Immers, alleen daar kon je voor belachelijk veel geld een merkartikel kopen. De huidige tweedehandswinkels zijn anders dan vroeger. Tegenwoordig zijn dit goed georganiseerde verkooppunten waar de spullen netjes zijn opgehangen (veel ervan zijn niet tweedehands maar gloednieuw met labels) en waar je exclusieve merkkleding uit de collecties van vorig jaar kunt vinden voor een fractie van de werkelijke prijs. En veel burgers zijn van gedachten veranderd en hebben van een tweedehands handeltje een vaste plek gemaakt om te winkelen.

In elke stad zijn er liefhebbers van zulke winkels. Amsterdam is geen uitzondering. Onze beoordeling omvat 12 tweedehands winkels in de hoofdstad die door onze deskundigen samen met gewone consumenten zijn geselecteerd en die aan de leiding staan tussen vele andere soortgelijke instellingen.

Beoordeling van de beste tweedehands winkels in Amsterdam

Nominatie plaats tweedehands beoordeling
Beoordeling van de beste tweedehands winkels in Amsterdam 1 No Wave Store 5.0
2 Second Friend Store 4.9
3 FreakFrak 4.8
4 Droom 4.7
5 Second Hand Planet 4.6
6 MEGA-HAND 4.5
7 Niets zoals dit 4.4
8 Kapitale garderobe 4.3
9 Krok en Zyabra 4.2
10 Vintage reis 4.1
11 Feelosophy 4.0
12 Liefdadigheidswinkel 3.9

No Wave Store

Beoordeling: 5.0

No Wave Store

De eerste plaats gaat naar tweedehands, bekend bij Moskovieten, die stijlvolle, modieuze kleding verkiezen boven massamarktproducten. Het assortiment zal mannen en vrouwen van alle leeftijden bekoren. Hier kunnen tieners en jongeren zich fleurig en smaakvol kleden en tegelijkertijd geld besparen. De filosofie van No Wave Store is om mensen de vrijheid te geven om te kiezen, en als ze van mode uit voorbije decennia houden, moeten ze niet achter moderne trends aanlopen.

In de winkel kun je een garderobe van verschillende stijlen samenstellen, maar het zal er allemaal naadloos uitzien en het belangrijkste is dat de klant het mooi vindt. Het assortiment biedt zowel populaire merken als nieuwe, die nog niet bekend zijn bij Nederlands fashionista’s. De indeling is heel slim. Overzicht is goed, alles is gecategoriseerd. Tweedehands neemt kleding van het publiek. Een strenge selectie zorgt ervoor dat alles schoon, ongedragen en in topconditie is.

Volgens de respondenten is dit de beste tweedehandswinkel, waar je het hele gezin tegen aantrekkelijke prijzen in merkkleding kunt hullen. Het biedt voortdurend aantrekkelijke promoties en kortingen. Onder de vele pluspunten is ook de goede sfeer genoemd. Openingstijden: dagelijks van 12:00 tot 21:00 uur. De winkel is gevestigd in de Maroseyka straat, 6/8. De administratie van het verkooppunt kan worden gecontacteerd op: +7966058 42 10.

Tweede vriend winkel

Beoordeling: 4.9

TWEEDE VRIEND WINKEL

De zilveren prijswinnaar is een winkel die kleding van bekende Europese en Amerikaanse merken aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Met een kleine winstmarge kunt u merkartikelen goedkoper kopen dan andere verkooppunten. Het assortiment is uitgebreid en trekt altijd de belangstelling van de klanten. Sinds kort is het mogelijk om de hele familie hier te kleden. De eerste collecties kinderkleding zijn te koop.

De winkel neemt de goederen op commissie, en de voorwaarden van verandering zijn zeer comfortabel. U moet een foto van een voorwerp maken en deze samen met een beschrijving via internet versturen. U krijgt dan een kopie van het contract en het bedrag van de goederen die u hebt aanvaard. Klanten merkten het hoge niveau van de online service op, waar het mogelijk is om door kleding te bladeren en de kleding te kiezen die zij mooi vinden.

Volgens beoordelingen is Second Friend Store voor velen een alternatief geworden voor andere tweedehandswinkels die luxe kleding verkopen tegen hoge prijzen. Ook de goede selectie van kwaliteitsschoenen en modeaccessoires beviel. De showroom bevindt zich op: cel Marella. Amsterdam, Novodmitrovskaya straat, gebouw 1. Dagelijks geopend, zeven dagen per week van 11.00 tot 21.00 uur. Contact telefoonnummer: +7495268 06 33.

FreakFrak

Beoordeling: 4.8

FRICKFRAK

De derde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door de tweedehandswinkel, die een echt modecentrum in Amsterdam is geworden. Hier kunt u uw garderobe volledig opfrissen tegen zeer concurrerende prijzen, en de dingen zijn gemaakt door bekende merken, en veel van hen vertegenwoordigen onlangs uitgebrachte collecties. Het enorme magazijn ontvangt grote hoeveelheden kleding geselecteerd door kopers uit heel Europa. Het is gesorteerd en klaar voor de verkoop. En dan komt het aan in de winkel, waar het wordt gecategoriseerd voor maximaal gemak.

Bijzonder populair zijn vintage items uit de jaren 30-40 en volgende decennia. Geen enkel kledingstuk kan worden herhaald, dus u kunt een exclusieve look samenstellen en de aandacht van anderen trekken met een merkjas, hoed en schoenen. Dit assortiment laat niemand onverschillig, noch stamgasten, noch eerste bezoekers. Vaak is tot de helft van de tentoongestelde artikelen binnen een dag uitverkocht. Maar dankzij de operationele logistiek kunnen lege rekken onmiddellijk worden gevuld en wordt de collectie aangevuld. Het proces stopt geen minuut.

Klanten bevestigden dat het een van de beste tweedehandswinkels is, die merkkleding aanbiedt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De winkel is gevestigd in Shabolovka Street, 25. Het is open sinds 13.00, en sluit op 20.30. Het telefoonnummer van de receptioniste is +7926251 52 78.

Droom

Beoordeling: 4.7

MECHTA

Tweedehands luxekleding staat op de vierde plaats in de ranglijst. Het bestaat al meer dan 18 jaar en is er in die jaren in geslaagd een leger van fans te verzamelen, die in het uitgebreide assortiment zeker datgene vinden wat ze zoeken. De winkel accepteert goederen in consignatie. Maar het is niet veel versleten kleding. Dit zijn praktisch nieuwe jassen, jurken, pakken, die maximaal een keer gedragen werden. Hier vindt u exclusieve producten van bekende luxemerken uit Europa en Amerika.

Naast kleding biedt de tweedehandswinkel een breed scala aan accessoires. Dit zijn stijlvolle handtassen uit de nieuwste collecties, shawls en sjaals. Voor een complete look vindt u prachtige schoenen in verschillende maten leer, waaronder exotische.

Volgens de respondenten is de winkel geschikt voor de gemiddelde shopper. Hier kun je een aanzienlijk bedrag besparen, je stijlvol kleden en er duur uitzien. Gepensioneerden en burgers met een laag inkomen kunnen zich geen tweedehands maar toch luxe kleding veroorloven en kunnen beter investeren in andere tweedehandswinkels die goedkopere maar kwalitatief betere producten verkopen. U kunt de winkel bezoeken op: m. 9, Chistoprudny Boulevard, Amsterdam. Het is open vanaf 11 uur.00 tot 21.00. Sluit zaterdag en zondag om 20 uur.00. Telefoonnummer voor contact: +7495624 59 88.

Second Hand Planet

Beoordeling: 4.6

TWEEDEHANDS PLANEET

Op de vijfde plaats van de ranglijst staat de winkelketen die zijn klanten al meer dan 18 jaar verblijdt met een breed assortiment van diverse kleding. En niet alleen vrouwen zullen dingen naar hun zin vinden. Het hele gezin kan zich hier verkleden, want wekelijks komen er heren- en kinderartikelen binnen. Het prijsbeleid is zeer competent, wat de populariteit van de winkels bevestigt, niet alleen bij Moskovieten, maar ook bij bezoekende toeristen. Gepensioneerden en minderbedeelden kunnen tijdens de kortingsperiode een garderobe aanschaffen zonder hun budget te overschrijden.

Met regelmatige promoties kunt u een merkartikel van hoge kwaliteit kopen voor de prijs van 20 roebel. De tweedehandswinkel biedt niet alleen kleding, maar ook schoenen, accessoires en woningtextiel. Er zijn veel Amerikaanse merken, maar ook Europese merken zijn favoriet. De one-stop-shop voor alle seizoenen. Adviseurs helpen graag met een keuze.

Vandaag zijn er 7 winkelketens in de hoofdstad. Ze bevinden zich in Izmailovo, Altufievo, Zhulebino, Peredelkino, alsook in de buurt van de luchthaven en in de Trofimova-straat. Het exacte adres is te vinden op de website van het merk. Openingstijden: van 10.00 tot 21.00, zeven dagen per week, zonder feestdagen en lunchpauzes. Sommige kringloopwinkels sluiten een uur eerder op zondag. Voor meer informatie kunt u bellen naar: +7499707 21 23.

MEGA-HAND

Beoordeling: 4.5

MEGA-HAND

Zesde plaats op de ranglijst: Federale keten met vestigingen in heel Nederland. Enorme selectie omvat kleding van Europese merken van uitstekende kwaliteit. De collecties worden om de twee weken vernieuwd, zodat het winkelend publiek altijd iets nieuws voor het lopende seizoen vindt. Behalve kleding kunt u in tweedehandswinkels ook schoenen en accessoires kopen. Een nette opstelling van netjes opgehangen goederen maakt het mogelijk zich snel te oriënteren en het nodige te vinden. De verkoopsters zijn beleefd, geïnteresseerd in de klanten en altijd behulpzaam.

De prijzen zijn vrij concurrerend. Dankzij kortingen tot 90% tijdens de actieperiode kunnen alle categorieën mensen hun garderobe tegen zeer lage kosten bijwerken. Er is een verkoopcyclus van twee weken in MEGA-HAND. De kortingen beginnen te stijgen vanaf de eerste dag van de voorraad en bereiken een maximum aan het einde van de tweede week. De winkels bieden gloednieuwe of 1-2 keer gedragen unieke merkartikelen die aantrekkelijk zijn voor jongeren met een laag inkomen die de mode volgen en on-trend willen blijven.

Winkels geopend van 10 tot 20 uur op weekdagen. Sluit 1 uur eerder in het weekend. Ze bevinden zich op de metrostations Kozhukhovskaya, Bibirevo, Alekseevskaya (Pavel Korchagin Street, 2).) Telefoonnummer contactpersoon: + 7800250 61 68.

Niets van dit alles

Rated 4.4

Niets van dat alles

Voor bewonderaars van Amerikaanse merken heeft zijn deuren geopend voor tweedehands goederen met de originele naam, wat benadrukt dat soortgelijke producten in andere winkels niet te vinden zijn, en hier is geen enkel terugkerend item. “Nothing Like This” staat op de zevende plaats in deze lijst. Shoppers die al bekend zijn met merken uit de VS zullen blij zijn met de ruime keuze aan kleding voor alle seizoenen. Wie er kennis mee komt maken, ontdekt de hoogste kwaliteit van materialen en stoffen en perfecte stijlen volgens de laatste modetrends.

Het bedrijf besteedt veel aandacht aan accessoires, zodat u alles kunt vinden wat u nodig hebt voor alledaagse kleding, maar ook voor feestelijke gelegenheden. Dit zijn rugzakken, handschoenen, riemen, halsdoeken. Liefhebbers van militaire stijl zullen dol zijn op de grote selectie militaire kleding: pilotenjassen, baretten, gasmaskerzakken, jumpsuits, bushcoats en zelfs alpinistenpakken.

Klanten merkten op dat het een van de beste winkels van dit formaat is, waar je vintage kleding tegen spotprijzen kunt kopen. U kunt altijd merken vinden als Tommy Hilfiger, Armani, Guess, Timberland, Wrangler, Nike… De winkel is open vanaf 10 uur.00 tot 20.00. Het is gevestigd in Suschevsky Val 5, gebouw 11. Voor meer informatie kunt u bellen naar: +790314563 23.

Stolichny Garrobe

Beoordeling: 4.3

GROOTSTEDELIJKE GARDEROBE

Als u er stijlvol en stralend uit wilt zien, zonder te sparen voor merkkleding of daarvoor een lening aan te gaan, dan kan de als achtste geplaatste tweedehands winkel u daarbij helpen. Het presenteert Europese merken, en onder het grote assortiment bevinden zich topmerken, waarvan de producten veel goedkoper zijn dan in merkwinkels. De winkel biedt mannen-, vrouwen- en kinderkleding aan. Grote selectie van accessoires zal de fashionistas en fashionistas verrukken. Een bijzonder goede koop zijn producten van leer en bont.

Elke drie weken beschikbaar. Alle goederen worden verwerkt. Tijdens promotieperiodes, kortingen tot 80% op de reeds lage prijzen. Er zijn comfortabele kleedkamers in de winkels. De goederen zijn per soort verdeeld en slim opgehangen, dus veel tijd om het favoriete ding te vinden dat je leuk vindt.

Klanten waarderen de enorme keuze aan artikelen van uitstekende kwaliteit, het optimaal opgebouwde prijsbeleid, de comfortabele sfeer. Tweedehandswinkels “Stolichny Wardrobe” zijn verspreid over de hoofdstad, hun totale aantal bedraagt meer dan 30. Een van de populaire winkels bevindt zich op het 5G Privokzalnaya-plein, Odintsovo. Het netwerk is open van 10 tot 20 uur.00. Om contact op te nemen met de administratie, belt u gewoon +7968519 22 02.

KROK & ZYABRA

Beoordeling: 4.2

CROCK EN ZYABRA

Op de negende plaats staat de winkel voor kinderartikelen en kleding voor zwangere vrouwen. Het tweedehands formaat is een goede zaak. Open voor mensen met een minimuminkomen die zich geen nieuwe artikelen kunnen veroorloven in winkels in de hoofdstad. Kleding en speelgoed worden gratis of tegen een kleine vergoeding gedoneerd.

Niet alleen beschikbaar vanuit Europa. Elke burger kan aan het programma deelnemen en souvenirs schenken aan mensen in nood. Het kan gaan om kinderwagens, fietsen, babyspullen, boeken, educatief speelgoed. Het bedrijf biedt zelfafhaling van bereide artikelen aan op het aangegeven adres. De donor moet een online aanvraagformulier invullen en de nodige gegevens verstrekken. Op dezelfde pagina kunt u het lot van de gegeven voorwerpen te weten komen.

Uit de reacties blijkt dat dit sociale project van onschatbare waarde is voor vele gezinnen en hun de mogelijkheid biedt om hun kinderen mooie en hoogwaardige kleding aan te trekken en hen te verblijden met vrolijk speelgoed van goede kwaliteit. Er worden ook goederen gestuurd naar weeshuizen, ziekenhuizen, tijdelijke opvangcentra en liefdadigheidsinstellingen. De tweedehandswinkel is gevestigd aan de Lomonosovlaan 4 in Amsterdam. Open van 10 tot 20 uur, maar niet elke dag. Voor exacte openingstijden belt u: +7926538 22 85.

Vintage reis

Beoordeling: 4.1

VINTAGE VOYAGE

De tweede hand sluit de top tien af, waarbij veel Amsterdamse fashionista’s blij zijn met aantrekkelijke prijzen van vintage merkkleding. Topmerken zijn verkrijgbaar. Alle collecties zijn ingedeeld naar decennia, vanaf 1930. Vrouwen vinden veel couture jurken, jassen, rokken, blouses. Voor mannen zijn er jumpsuits, broeken, dassen, jassen en pakken uit collecties die teruggaan tot 1980. De keuze aan accessoires is groot. Brillen, sjaals, riemen, horloges, hoeden.

U kunt ook armbanden, broches, oorbellen en ringen van bekende juweliershuizen kopen om uw look compleet te maken. U kunt er niet alleen kleding kopen, maar ook stijlvolle interieurdecoraties: bloempotten, lampen, spiegels, schilderijen. De winkeliers garanderen dat de prijs van een artikel niet hoger is dan de prijs in andere winkels.

Vintage Voyage is gemaakt voor mensen die bereid zijn te betalen voor exclusieve dingen. De Charity Shop verkoopt Christian Dior, Hermes, Chanel, Givenchy, Escada, Fendi, Gucci, Kenzo, Louis Vuitton, Moschino, Prada en andere bekende merken. De winkel is te vinden op: +7495968 11 79. 9 Neglinnaya Straat, Amsterdam. Het opent om 12:00 uur en werkt tot 21:00 uur.30 dagelijks. Contact: +7495968 11 79.

Feelosophy

Beoordeling: 4.0

FEELOSOFIE

De winkel neemt terecht de elfde plaats in, die afwijkt van zijn collega’s omdat hij zich meer richt op de verkoop van herenkleding dan van dameskleding, hoewel er ook een vrij uitgebreid assortiment voor dames is. Feelosophy is geen doorsnee tweedehandswinkel. De meeste spullen zijn afkomstig van de afsluitende detailhandelszaken, maar ook van een verzameling jonge Nederlands producenten, die hun creaties nog leren kennen en onder hen trouwe fans vinden. De winkel heeft een commissievorm en ontvangt spullen van uitstekende kwaliteit van het publiek.

De lay-out van de goederen is erg handig, wat door veel klanten wordt bevestigd. Losse winterjassen, sportkleding, sweatshirts, overhemden, broeken. De winkel biedt kleurenprints om het nog unieker te maken. Het bedrijf onderscheidt zich van andere met zijn handige en toegankelijke website, waar u uw favoriete producten kunt kiezen en de levering overal ter wereld kunt regelen.

De ondervraagden benadrukten vooral de gunstige ligging en een niet slecht, voortdurend bijgewerkt assortiment stijlvolle en modieuze kleding. U kunt kwaliteitsmerkartikelen kopen bij. Amsterdam, B. 9 Spasoglinischevsky Laan, Gebouw 3. De tweede hand is elke dag open van 12 tot 21 uur.00. Feelosophy Contact Telefoon: +7495624 29 13.

Liefdadigheidswinkel

Beoordeling: 3.9

CHARITY WINKEL

De winkelketen die de afgelopen vijf jaar zowel inwoners als bezoekers heeft geholpen om er stijlvol en mooi uit te zien zonder het gezinsbudget te overschrijden, sluit onze toplijst af. De Charity Shop is geen traditioneel commercieel project. Het is een liefdadigheidsorganisatie die mensen met een handicap helpt en het milieu verbetert. Interne bases verdelen kleding uit Europa en goederen van Nederlands donoren. Artikelen die niet geschikt zijn voor verder gebruik worden verzonden voor recycling.

Het bedrijf biedt banen voor mensen met een handicap en helpt hen zo zich aan te passen aan een normale omgeving. De opbrengst van de verkoop gaat naar een fonds voor hulpbehoevenden, die alles krijgen wat ze nodig hebben voor een normaal leven. Voortdurend gehouden ecologische acties trekken een groot aantal mensen aan die niet onverschillig staan tegenover de toestand van de natuur.

Winkels zouden een groot aantal mensen kunnen helpen. Artikelen van goede kwaliteit tegen zeer lage prijzen. Tweedehandswinkels zijn open van 11 tot 21 uur.00 dagelijks zonder feestdagen en weekends. Ze bevinden zich in verschillende wijken van Amsterdam. Een van de meest bezochte is bij. Amsterdam, Fadeeva, gebouw 1. Contact telefoonnummer: +7929966 80 62.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: