12 Smeedijzeren salontafels

Gesmeed meubilair is altijd ongewoon. U kunt er een interieur omheen bouwen, geïnspireerd op de vloeiende lijnen van de Art Nouveau. En niet te veel tegelijk. Een tafel is genoeg.

Smeedijzeren salontafels – Smeedijzeren salontafels zijn als twee druppels water Echte kunstwerken. U vindt salontafels geheel van metaal in de uitverkoop. Meestal heeft zo'n salontafel echter een gesmeed onderstel en een tafelblad van "contrasterende" De keuze aan materialen: hout, glas, steen, hardhout, marmer en graniet.

Gesmede tafels passen perfect in een interieur in Art Nouveau-stijl: de gladde contouren van hun sierlijke poten doen denken aan de afgeronde lijnen van plantenmotieven, die deze trend in feite kenmerken. Een salontafel met een smeedijzeren onderstel staat echter goed in bijna elke omgeving. Je kunt op het contrast spelen en zo'n tafel in een moderne woonkamer plaatsen. Of voeg een beetje versiering toe aan een slaapkamer in de stijl van Provençaalse.

De smeedijzeren salontafels kunnen net als andere salontafels worden gebruikt, niet alleen voor het beoogde doel, maar ook als nachtkastje, als bloemen- en telefoonstandaard. Stel je een oude telefoon voor op zo'n tafel.. Is het geen kunstobject??

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Robin

    Zijn de smeetijzeren salontafels verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: