12 voorbeelden van keramische mozaïeken

Technisch gezien is het enigszins inferieur aan keramische tegels, en in sommige opzichten superieur aan keramische tegels. Een mozaïek wordt gekenmerkt door zijn hoge decoratieve waarde, grote verscheidenheid aan vormen en kleuren.

Keramisch mozaïek is een van de meest populaire oppervlaktematerialen. Het wordt het meest actief gebruikt voor het betegelen van muren, vloeren en plafonds. Keramisch mozaïek wordt ook gebruikt voor de afwerking van interieurelementen en meubilair. Het is bestand tegen extreme temperaturen en is niet bang voor vocht, dus is keramisch mozaïek voor de badkamer of keuken zeer gewild.

Keramische, keramische tegels combineren perfect met steen, hout, metaal en andere materialen. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om praktisch alle patronen te maken – van eenvoudige monochrome lay-outs tot complexe, zeer artistieke panelen.

Keramisch mozaïek wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan vormen en kleuren. Niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Het kan bijvoorbeeld met succes de gebreken van oneffen oppervlakken maskeren. En het kleine formaat van de elementen van keramisch mozaïek maakt het mogelijk om oppervlakken op moeilijk bereikbare plaatsen te bedekken, elementen van complexe vormen af te werken – daarom is keramisch mozaïek onmisbaar voor badkamers. Het oppervlak van het mozaïek kan mat of glanzend, glad of met reliëf zijn. Keramische mozaïeken – een echte kunstschat!

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: