13 banken uit Engeland

De Engelse interieurstijl staat bekend om zijn grondigheid en strenge elegantie, die zelfs in details wordt doorgezet… Wat zijn Engelse banken?

Van Foggy Albion

U wilt dat uw huis comfortabel en gezellig is, maar tegelijkertijd elegant en respectabel Kies voor een Engelse interieurstijl. En in de Engelse woonkamer of slaapkamer kun je een Engelse bank gebruiken.

Bekijk onze selectie van enkele van hen. Deze Engelse sofa's omvatten modellen met zowel modern als klassiek design. «Speciale kenmerken – een verborgen massief houten frame, een decoratieve "rok", gedrapeerde basis, armleuningen met krullen, hoge rug met "lugs". Vervolgens de ergonomische afmetingen, het minimalistische, hoekige of juist overdreven gebogen silhouet, de lederen, textiele of synthetische bekleding, de aangename functionele toevoegingen ( de actieve of manueel verstelbare hoofdsteun, de verstelbare rugleuning ).

Engelse ontwerpers gebruiken vaak een fusion stijl bij het maken van meubels Een klassieke Chesterfield geïnspireerde bank met capiton stiksels en spijkerkopjes, versierd met een Engelse vlag print op de rug.

De koloniale stijl staat ook dicht bij de Britse meubelmakers Bekijk het handgemaakte model met massief houten frame, scroll-rug en Schotse stoffen bekleding.

Met zo'n veelzijdige reeks modellen is het gemakkelijk om de juiste bank te vinden voor elke kamer, hoe groot of klein die ook is. En als u op zoek bent naar iets compacts maar verfijnds, kijk dan niet verder dan een tweezitsbank met een rieten rugleuning die uitloopt in armleuningen en een gestoffeerde zitting Je kunt het aan het voeteneind van het bed in de slaapkamer zetten of aan de eettafel in de keuken.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Tijn

    Wat zijn de belangrijkste redenen voor deze 13 Britse banken om naar Nederland te komen?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: