13 beste kinderstepjes

*Editor’s review van de beste. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als koopgids. Alvorens te kopen, moet u professioneel advies inwinnen.

Voor veel kinderen is de scooter de eerste keuze voor vervoer. het moet licht zijn, gemakkelijk te besturen en veiliger dan een fiets. Niet alle scooters voldoen aan deze eisen, dus biedt het portaal EXPERTOLOGY een beoordeling van de meest comfortabele en veilige modellen volgens deskundigen en gebruikers.

Hoe kiest u een step voor uw kind?

Bij het kiezen van een scooter is het belangrijk om te letten op verschillende parameters van dit voertuig:

 1. Aantal wielen. De meest comfortabele en veilige zijn de drie- en vierwielige scooters, en ze zijn beschikbaar voor zowel peuters als volwassenen. De tweewielers zijn geschikt voor degenen die de rijtechniek al onder de knie hebben en zelfverzekerd zijn.
 2. Het materiaal van de wielen speelt een belangrijke rol. Euroberen opblaasbare kamers zorgen voor een zachte en stille rit, geschikt voor scooters van 4+ vanwege het volumineuze ontwerp. Polyurethaan wielen zijn de allrounder voor elke leeftijd, ze zijn schokabsorberend, onderhoudsarm en relatief stil. De goedkoopste en meest rammelende optie zijn de met Eurober beklede plastic wielen: ze maken lawaai en zijn slecht in het dempen van trillingen.
 3. Diameter van het wielBepaalt hoeveel hobbels in de weg je voelt, en de verhouding is omgekeerd evenredig. Kinderscooters met wielen van 8-10 cm “voelen” dus elke hobbel en sleur, terwijl volwassen modellen met grotere wielen van 12-15 cm de beste optie zijn voor een comfortabele rit.
 4. Materiaal– plastic of staal. Ondersteunende elementen voor modellen voor volwassenen mogen alleen van metaal zijn, kleine kindermodellen mogen zeer sterke polymeren bevatten.
 5. Manier om te controleren: normale links- en rechtshandige, kantelbare (joystick) of gemotoriseerde besturing.

Top scooter waardering

Nominatie stoel Naam Prijs
De beste tweewielers voor kinderen 1 GLOBBER opvouwbare stroom 8 550 €
2 TechTeam Comfort 145R Lux 2021 4 300 €
3 Ridex Razzle 3 990 €
4 Y-Scoo RT Mini City 125 Montreal 3 322 €
5 Razor Party POP Al 5 530 €
6 Tech Team Crosstour 2018 5 390 €
De beste driewielerscooters voor kinderen 1 GLOBBER
  timum
11 610 €
2 Micro Mini Micro 4 130 €
3 Xiaomi Rijst Konijn Scooter 2 997 €
4 Micro Mini Micro 4 130 €
Beste elektrische scooters voor kinderen 1 Razor Power Core E90 17 887 €
2 Ninebot eKickScooter Zing E8 16 490 €
3 Razor Power Core E100 18 140 €

De beste tweewielers voor kinderen

Dit type mobiel transport is een veelzijdige oplossing voor elke leeftijd.

GLOBBER opvouwbare stroom

Beoordeling: 4.9

GLOBBER opvouwbare stroom

GLOBBER Foldable Flow is een robuuste step met een opvouwbaar ontwerp, hij weegt slechts 3 kg, zelfs een kind kan hem dragen. Verkrijgbaar in 7 framekleuren voor jongens en meisjes.

De scooter heeft een ergonomisch ontworpen, stijf, onbuigzaam dek van 12×40 cm met EVA-coating, dat tot 100 kg kan dragen. Het gebogen v-vormige stuur kan in vier verschillende hoogtes worden ingesteld, tot 97 cm. Heeft kleine, 13,1 cm diameter polyurethaan wielen met nylon coating die de kleine oneffenheden in het asfalt uitstekend compenseren. Het achterwiel heeft een voetrem die ook dienst doet als vleugel om kleding te beschermen tegen stof en druppels tijdens de rit.

Hij heeft een uitstekende wegligging en stuurt comfortabel, hoewel hij enkele kinderziektes heeft, zoals sommige gebruikers hebben opgemerkt.

Voordelen

 • Stalen vouwstructuur
 • 7 kleuren;
 • Scooter kan lasten tot 100 kg aan
 • Groot dek met EVA-coating;
 • Scooter gewicht 3 kg.

Nadelen

 • Kan wat flex hebben op de rit.

TechTeam Comfort 145R Lux 2021

Beoordeling: 4.8

TechTeam Comfort 145R Lux 2021

TechTeam Comfort Scooter 145R Lux voor kinderen tot ongeveer 6-7 jaar en met een maximale stuurhoogte van 94 cm. Toch heeft het een groot aluminium dek – 53×10 cm, van beenlengte slechts 33 cm. Met zijn wielen met een diameter van 14,5 cm en een speling van 6 cm is deze step alleen op gladde bestrating comfortabel te rijden, maar op de weg is hij gemakkelijk te besturen en te sturen met een speciaal duimwiel om speling te voorkomen.

De rem op de TechTeam Comfort is een voetrem achteraan in de vorm van een vleugel met een versterkte veer, die de fiets zelfs bij hoge snelheden tot stilstand kan brengen. Overigens zijn de semi-transparante wielen voorzien van een driekleurige achtergrondverlichting, zodat u uw kind bij schemering op elke weg of stoep kunt zien. Het roer is vrij breed – 47,5 cm, uitgerust met een klem tegen de speling van handgrepen, het is ook uitgerust met een luide bel. TechTeam Comfort 145R Lux 2021 vouwscooter is verkrijgbaar in drie kleuren. Ondanks zijn aluminium constructie weegt hij 3,5 kg.

Voordelen

 • Groot dek;
 • Verlichte 14,5cm wielen;
 • Drie schroefposities;
 • Versterkte veerremvleugel.

Nadelen

 • Niet gedefinieerd.

Ridex Razzle

Beoordeling: 4.7

Ridex Razzle

De Ridex Razzle urban scooter is moeilijk te missen – hij is er in tien verschillende kleuren voor jongens en meisjes. De aluminium constructie is ontworpen voor gewichten tot 70kg, terwijl het dek zelf klein is met 10x48cm, met een maximale stuurhoogte van 54cm, wat betekent dat de step ontworpen is voor kleine kinderen tot gemiddeld 116cm. De polyurethaan wielen van de Ridex Razzle zijn groot – 14,5 cm – maar de speling is gering, de achterrem is spatbordvormig, plastic, maar stevig en contactbestendig. Het ontwerp van de scooter is opvouwbaar, en dankzij het aluminium, en de houders op het stuur kun je er een waterfles of iets anders aan bevestigen.

Voordelen

 • Tien kleuren;
 • Grote, stuiterende wielen;
 • In hoogte verstelbaar, recht stuur;
 • Inklapbaar, lichtgewicht ontwerp van robuust aluminium.

Nadelen

 • Lage bodemvrijheid.

Y-Scoo RT Mini City 125 Montreal

Beoordeling: 4.6

Y-Scoo RT Mini City 125 Montreal

De Y-Scoo RT Mini City 125 Montreal scooter is ideaal voor stadswandelingen of lange afstanden, heeft een lichtgewicht aluminium opvouwbaar ontwerp, weegt slechts 3,2 kg en heeft een schouderriem voor gemakkelijk dragen, waardoor het een leuk tweewielig ‘paard’ is om mee te rijden in het openbaar vervoer, in cafés, enz. . Stevig genoeg om tot 100kg te hanteren, stuur in hoogte verstelbaar tot 94,5cm met een anti-slip snelkoppeling en een groot anti-slip dek van 51,5x11cm. Maar de wielen zijn klein – 12,5 cm met een breedte van 24 mm, ze zijn gemaakt van stijf polyurethaan en hebben een onuitwisbare opdruk op de diameter, waardoor de scooter zich onderscheidt van de concurrentie. Stop motion fender – rem aan de achterkant, gemaakt van duurzaam plastic.

De scooter heeft een geanodiseerde afwerking die bestand is tegen afschilferen en het metaal beschermt tegen corrosie. En hij beschikt over een inklapbare voetsteun om de mobiel gemakkelijk te parkeren.

Voordelen

 • Opvouwbaar ontwerp en draagriem;
 • gewicht 3,2 kg;
 • Briljant ontwerp met een beschermende, geanodiseerde afwerking;
 • Elastische wielen.

Nadelen

 • Kleine wielen, dus lage roleigenschappen.

Razor Party POP Al

Beoordeling: 4.5

Razor Party POP Al

De Razor Party POP Al, een felgekleurde scooter die de aandacht trekt van kinderen van beide geslachten, heeft een heldere achtergrondverlichting die kan worden geactiveerd door op een knop op het stuur te drukken of door het stuur te activeren. Deze voorziening is niet alleen interessant, maar verhoogt ook de veiligheid van de baby in het donker op trottoirs en langs de rijbaan.

Polyurethaan wielen met een diameter van 100 mm presteren goed op de weg, oneffenheden worden gecompenseerd door de veerkracht van de polymeercoating. Verstelbare greephoogte tot 122 cm.

Scooter krijgt de vijfde plaats in het klassement voor niet de beste aluminiumlegering lichaam, dat is niet zeer duurzaam, met de tijd het oppervlak verschijnen deuken en krassen. De prijs van een dergelijk voertuig begint bij ongeveer 3990 roebel.

Voordelen

 • Neutraal ontwerp voor meisjes en jongens;
 • Achtergrondverlichting;
 • Lichtgewicht scooter van 3,2 kg;
 • Polyurethaan wielen.

Nadelen

 • Geen stuur.

Tech Team Crosstour 2018

Beoordeling: 4.4

Tech Team Crosstour 2018

Tech Team Crosstour 2018 stadsstep geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar: hij heeft grote wielen (230 mm voor en 200 mm achter) bekleed met polyurethaan. De rit is gematigd zacht en snel, geholpen door kwaliteits ABEC 9 chroom lagers en schokdempers, er is een soepele rem op het achterwiel.

Uniek handvatvouwsysteem, voorbuis gefreesd, frame kan in tweeën worden gevouwen en opgeborgen in een draagtas. De scooter heeft een gewicht van 4 kg. Maar hij kan kinderen en volwassenen tot 100 kg dragen, dus de aankoop van de Tech Team Crosstour 2018 is een aankoop voor de komende jaren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor jongens en meisjes.

De scooter krijgt de zesde plaats in het klassement door een niet goed werkend opklapsysteem van de carrosserie – gebruikers merken op dat er af en toe kortsluiting in de knop ontstaat. Ze kunnen enkele defecte modellen zijn tegengekomen, maar het is nog steeds een feit.

Voordelen

 • Passabele grote wielen;
 • Inklapbaar stuur;
 • schokdempers en snelheidslagers;
 • Verstelbare handvathoogte;
 • Inklapbaar model;
 • Antislip platformcoating.

Nadelen

 • De klapknop werkt niet altijd;
 • Hoge prijs vanaf 5.500 roebel.

De beste driewielige kinderstepjes (kickboards)

Het kickboard is een driewielige scooter: 2 wielen vooraan, 1 achteraan, wat de stabiliteit van het voertuig verzekert. Kan worden uitgerust met een joystick, die de snelheid verhoogt en de hand-oog coördinatie van het kind verbetert.

GLOBBER
  timum

Beoordeling: 4.9

GLOBBER <ul></div><p>timum” src=”/images/babyproducten/90616666197481-6413.jpg” height=”400″ title=”GLOBBER </p><ul>timum”><p>GLOBBER kickboard </p><ul>timum is uitgerust met een vouwmechanisme door op een knop op het stuur te drukken, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd, vooral tijdens lange ritten. Met het gepatenteerde besturingssysteem kunt u de draaicirkel van de dubbele wielen regelen, die overigens zorgen voor stabiliteit van het kickboard, diameter van de voorkant 12,5 cm, achterkant – 9 cm. Het stuur heeft een kleur geanodiseerde afwerking en 6 hoogte posities met een maximum op 101 cm, de step past zich aan de groei van het kind aan, het is zelfs geschikt voor een kleine volwassene, omdat het tot 100kg gewicht kan dragen. Het dek is groot 15x50cm, je kunt er met beide voeten tegelijk op staan. Met een gewicht van bijna 5kg.<h4>Voordelen</h4><ul><li>Cool ruimteontwerp;</li><li>Groot dek;</li><li>6 stuurposities;</li><li>Gevoelige besturing.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>Relatief groot voor een kindergewicht van 4,75kg.</li></ul><h3>Micro Mini Micro</h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=Micro Mini Micro

Voor gemiddelde kinderen tot 3 jaar en tot 20 kg is het Mini Mini Kickboard de perfecte metgezel voor buiten. Hij heeft 8 heldere kleuren, een vaste barhoogte van 68 cm en een stabiele constructie, met wielen van 12 cm aan de voorkant en 8 cm aan de achterkant – deze hebben een gemiddelde hardheid van 78A, zachter dan volwassen modellen. De vleugelvormige achterste voetrem beschermt kleding tegen spatten en stof. Dek is niet slecht voor de leeftijdscategorie van kickboard – 11×30 cm met antislip oppervlak. De Micro Mini Micro weegt slechts 1,8 kg, dankzij het kunststof maar met glasvezel versterkte dek en het lichtgewicht aluminium stuur.

Voordelen

 • Het lichtgewicht maar solide dek;
 • 8 kleurrijke kleuren;
 • De wielen zijn matig veerkrachtig;
 • Stabiel ontwerp.

Nadelen

 • Niet gedefinieerd.

Xiaomi Rijst Konijn Scooter

Beoordeling: 4.7

Xiaomi Rijst Konijn Scooter

De Rice Rabbit Scooter van Xiaomi is niet alleen voor plezier en genot, het helpt het evenwicht en de kernspieren te ontwikkelen door van de grond af te duwen. Het zwaartepunt wordt geregeld door een zwenkwielsysteem met twee veren, dat de handgreep automatisch in de neutrale stand zet wanneer er geen kracht wordt uitgeoefend. Het stuur van het kickboard is ergonomisch, bedekt met zacht Eurober, en de hoogte ervan is soepel instelbaar, maar niet star, zodat sommige gebruikers een lichte speling merken. Rice Rabbit Scooter heeft kleine wielen, maar de wielen zijn lichtgevend en werken op een ingebouwde generator. Afhankelijk van de rijvaardigheid van het kind kunnen de wielen op een recht of hellend vlak worden gemonteerd voor een betere stabiliteit. Het dek met antislip thermoplastische Euroberen stippen is groot – 13,4 x 56,7 cm, het is ontworpen voor een belasting tot 50 kg.

De nadelen van het Xiaomi kickboard zijn de matte afwerking – het is markeerbaar in vergelijking met de gladde glanzende afwerking. Verkrijgbaar in roze en blauw.

Voordelen

 • Meerdere wielinstellingen;
 • Verstelbaar handvat;
 • Gloeiende wielen;
 • Groot dek met anti-slip inzetstukken.

Nadelen

 • Er kan lichte speling in het stuur zitten;
 • De matte afwerking is onpraktisch.

Micro Mini Micro

Beoordeling: 4.7

Micro Mini Micro

Ontworpen en geassembleerd in Duitsland van aluminium en robuust plastic. Het Micro Mini kinderkickboard kan gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld en gedemonteerd voor opslag en transport.

Dikke polyurethaanwielen van 24 mm (80 mm achteraan en 120 mm vooraan) zorgen voor een soepele rit op elke ondergrond en brengen geen trillingen over; de lagers ondersteunen elke belasting tot een gespecificeerd maximumgewicht van 20 kg. Het handvat is vastgesteld op 67 cm, dus veilig voor kinderen tot 98 cm (2 tot 3 jaar oud). De scooter is stabiel, uitgerust met achterwielrem, zacht en wendbaar, het model kan worden gekozen uit 9 kleuren.

Helaas is de Micro Mini niet gevonden in de hoogste kwaliteit bouw, ondanks de Duitse oorsprong – gebruikers merken het falen van lagers en remmen, hoewel de prijs vanaf 4500 duizend niet verwacht breuken op de korte termijn. Daarom staat het kickboard pas op de vierde plaats… Hij heeft twee jaar garantie, dus je kunt hem op tijd laten repareren, en je hebt geen problemen met het zelf vervangen van de onderdelen.

Voordelen

 • Stabiel;
 • Elke kleur om uit te kiezen voor jongens en meisjes;
 • Plastic dek met glasvezelversterking;
 • Elastische wielen;
 • 2 jaar garantie.

Nadelen

 • De bouwkwaliteit is slecht;
 • Ik kan het handvat niet uitschuiven;
 • Hoge kosten vanaf 4.500 roebel.

Beste elektrische kinderscooters

De elektrische scooter is een vervoermiddel voor kinderen die de stabiliteit van twee wielen onder de knie hebben. Het apparaat wint niet veel snelheid, werkt op een oplaadbare batterij, nadat de lading op is, kan het worden gebruikt als een normale step. De perfecte metgezel voor ouders op lange reizen.

Razor Power Core E90

Beoordeling: 4.9

Razor Power Core E90

Van de elektrische scootermodellen staat de Razor Power Core E90 bovenaan de lijst, met snelheden tot een relatief veilige 16 km/u en 90W vermogen. Het is ontworpen volgens de aanbevelingen van de fabrikant voor kinderen vanaf 8 jaar, van 100 tot 160 cm, maar binnen de comfortabele positie van de niet-verstelbare hoogte van het stuur op 71 cm of 83 cm van de grond. Gas via stuurknop en remhendel.

De elektrische motor is stil en de scooter kan 90 minuten onafgebroken worden bereden – genoeg tijd voor een zuur-loodaccu die in 6 uur wordt opgeladen en waarvan de capaciteit meerdere jaren meegaat. Het frame zal u goed van pas komen – het is volledig gemaakt van sterk staal, dus het totale gewicht van het apparaat is aanzienlijk – 9,9 kg. Zijstap voor gemakkelijk parkeren. Ondanks de grote wielen van 14 cm is de bodemvrijheid slechts 6 cm, dus de scooter is alleen geschikt om op een gladde ondergrond te rijden.

Voordelen

 • Breed dek;
 • De batterij behoudt zijn capaciteit;
 • Er is een voetsteun;
 • Handrem en startknop op het stuur;
 • De stuurkolom is in hoogte verstelbaar.

Nadelen

 • Niet gedefinieerd.

Ninebot eKickScooter Zing E8

Beoordeling: 4.8

Ninebot eKickScooter Zing E8

De Ninebot eKickScooter Zing E8 heeft een accucapaciteit van 2,0V.55 Ah is in staat om met 14 km/u tot 10 km te rijden, dus minder dan een uur, wat betekent dat je er niet ver mee kunt komen. Gelukkig is de oplaadtijd slechts 4 uur en is er ook de mogelijkheid om zonder elektrische aandrijving te rijden. Ongebruikelijk gevormd gebogen vouwframe van lichtgewicht aluminium, dat tot 50 kg kan dragen en slechts 7,9 kg weegt.

Scooter heeft een handrem en voetrem om het apparaat te stoppen als het zonder motor alleen rijdt.

Voordelen

 • tot 14 km/u veilig;
 • Handrem en voetrem;
 • buitengewoon frame ontwerp;
 • Het heeft een voetsteun;
 • Volledig opgeladen in 4 uur.

Nadelen

 • De batterij gaat 50-60 minuten mee op volle snelheid.

Razor Power Core E100

Beoordeling: 4.8

Razor Power Core E100

Elektrische Razor Power Core E100 scooter met verlengde levensduur van de batterij biedt een ononderbroken rit tot 90 minuten op een enkele lading bij snelheden tot 18 km / h, dus het is geschikt voor kinderen en jongeren met een lengte van 110 tot 170 cm (8 jaar en ouder) en een gewicht tot 55 kg. Het lichaam is volledig van staal, met onuitwisbare logo’s. Gemakkelijk te berijden dankzij het brede voetplatform en het veerkrachtige opblaasbare voorwiel met 20 cm diameter, kleiner achterwiel met polyurethaan coating en motor. Hobbels op deze scooter voel je bijna niet, de hobbels in de weg overwinnen soepel. Handrem zeer comfortabel in gebruik.

De motor heeft geen uitstekende bedieningselementen en is verpakt in een compacte en robuuste behuizing in het achterwiel.

De derde plaats dit wonderapparaat krijgt voor de hoge kosten van 16900 roebel, die niet iedereen kan veroorloven. Bovendien vertraagt het hoge gewicht (11,8 kg) de manoeuvreerbaarheid enigszins. Verder een geweldige stadsscooter voor kinderen en tieners.

Voordelen

 • Elastische wielen, de voorste is opblaasbaar;
 • Hij heeft een verhoogde topsnelheid van 18 km/u;
 • Het heeft een handrem;
 • volledig stalen frame;
 • Lange batterijduur van 90 minuten;
 • Stille werking van de motor;
 • Ergonomisch ontwerp.

Nadelen

 • Hoge prijs.
 • Groot gewicht.

Razor Power Core E90

Beoordeling: 4.8

Razor Power Core E90

Klanten kiezen deze scooter vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het apparaat kost een gemiddelde van 13900 roebel, maar is uitgerust met een goede prestatie: 90 watt motorvermogen, snelheid 16 km / h, bereik 20 km (90 minuten), urethaan wiel diameter van 140 mm aan de voorkant, achter een beetje kleiner met dezelfde coating en ingebouwde motor, werkt perfect stil. Zijn wendbaarheid wordt beperkt door een bodemvrijheid van 6 cm, terwijl het geoptimaliseerde gewicht van 9,9 kg het mogelijk maakt comfortabel te manoeuvreren over oneffen terrein.

Geschikt voor kinderen tussen 7 en 8 jaar, met een gewicht tot 55 kg en een lengte tot 160 cm. Dit is een gemiddelde, dus de Razor Power Core E90 staat op de vierde plaats in de categorie zonder klachten over de kwaliteit.

Voordelen

 • Zachte rit;
 • Eenvoudige bediening;
 • handrem;
 • Goede gangreserve;
 • Interessant ontwerp;
 • Waar voor je geld.

Nadelen

 • Niet geïdentificeerd.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
 1. Ruben

  Welk kinderstepje zou u aanbevelen voor een 6-jarige jongen die graag buiten speelt en zijn evenwicht wil verbeteren? Heeft u misschien suggesties voor stevigheid en duurzaamheid? Alvast bedankt voor uw hulp!

  Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: