13 buitentegelcollecties

Welke gevelbekleding: De meest slijtvaste tegel. Gemaakt met behulp van moderne en traditionele technologieën, behoudt het zijn kwaliteiten voor vele jaren.

Geveltegels moeten slijtvast zijn, bestand tegen chemicaliën, hoge en lage temperaturen en zelfs mechanisch misbruik. Zij worden gekenmerkt door de grootste verscheidenheid aan geveltegels: in porcellanato, ArS universeel gevelbekledingsmateriaal, cementgepleisterde geveltegels, handgemaakte natuursteentegels.

Gevelbekledingstegels zijn qua sterkte vergelijkbaar met natuursteen en bieden het gebouw extra thermische isolatie-eigenschappen. De geveltegels behouden jarenlang hun heldere kleuren en de kwaliteit van het oppervlak zorgt voor een gemakkelijke verwijdering van vuil.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: