13 natuursteen collecties

Natuursteen is ideaal voor het bekleden van alle oppervlakken in huis: muren, vloeren, plafonds. Als decoratief bouwmateriaal heeft het vrijwel geen gelijke.

Natuurlijke steen kwartsiet, marmer, graniet, onyx, travertijn – Heeft een grote verscheidenheid aan rassen. Elk van deze heeft een breed scala van toepassingen. In het interieur wordt natuursteen meestal aangetroffen in de vorm van bekledingsmaterialen Muren en een vloer kunnen versieren als massieve granieten tegels, en fijne mozaïeken. Natuursteen wordt ook gebruikt in sanitair ( badkuipen, wastafels ) het wordt gebruikt om aanrechtbladen te maken of te bedekken, om verschillende architecturale elementen van het interieur te bedekken.

De decoratieve mogelijkheden van natuursteen zijn uitzonderlijk. Dankzij de vele beschikbare kleur- en textuurvarianten kunt u het juiste bekledingsmateriaal voor uw interieur kiezen, ongeacht uw kleurenschema en stijl. Tegels van gepolijst graniet, marmer, basalt en travertijn hebben bijvoorbeeld gladde, homogene oppervlakken, en tegels van steensoorten als kwartsiet of leisteen gelaagd, met een expressief natuurlijk patroon.

Alle soorten steen hebben de volgende kenmerken: hun uniciteit ( de natuurlijke patronen op hun oppervlakte zijn uniek ) hoge sterkte, ecologische veiligheid, weerstand tegen temperatuurveranderingen, schuring en vochtigheid, enz.. Zo kunt u vloeren, wanden en plafonds met natuursteen bekleden in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad en veel verkeer. Geschikt voor zowel privé als openbare ruimtes. Het gaat zeer goed samen met allerlei materialen, zowel natuurlijke ( hout, leer ) als synthetische ( kunststoffen, geavanceerde composieten ).

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: