13 rookaccessoires

Sculpturale asbakken en stijlvolle sigarendozen – moderne accessoires voor het roken zijn geschikt voor decoratie. Ook comfortabel in gebruik.

Het ministerie van Volksgezondheid waarschuwt

Voor rokers is een eenvoudige asbak een eerste levensbehoefte. Het is een onmisbaar item op het bureau thuis of op kantoor. Dus, om accessoires voor het roken te kiezen – asbakken, asbakken, sigarendozen, dat wil zeggen, dingen zonder welke het leven van een roker moeilijk voorstelbaar is.

Ondanks het prozaïsche doel kan een asbak er buitengewoon uitzien. Precies zulke originele en opvallende modellen van accessoires voor het roken hebben we verzameld op de foto van onze redactionele selectie: handgemaakte asbak van kristal, keramiek of chroom, afgezet met leer, voorzien van een metalen spiraal ( sigarettenhouder ) staande urn met asbak die ook als vaas kan worden gebruikt. Een asbak, samen met een houder voor paperclips, mobiele telefoon, papierbak en puntenslijper kunnen allemaal deel uitmaken van een accessoireset voor het kantoor. Kies een product dat u comfortabel kunt gebruiken en dat niet alleen uw bureau, maar ook het interieur verfraait.

En als je van plan bent te stoppen met roken, koop dan een voodoo pop-achtige asbak waarvan je het "hart" moet doven voor al je sigarettenpeuken… Het is een geweldige motivatie om te stoppen met roken. Als u op zoek bent naar stijlvolle sigarenaccessoires, vindt u in onze fotoselectie een doos die met de hand is gemaakt van massief en natuurlijk steen. Het is een geweldig cadeau voor jezelf of voor een baas die van Cubaanse sigaren houdt.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: