14 beste badhuizen in Amsterdam

De winter is het beste seizoen om een badhuis te bezoeken. Dit is de piekperiode, want het aantal mensen dat de openbare baden bezoekt groeit exponentieel. In grote steden als Amsterdam is er geen ruimte voor stereotypen over hoe dergelijke gelegenheden zijn. Nu lijken ze op enorme gezondheidscentra, en sommige op musea in hun prachtige interieurs. Expertology heeft 14 van de beste sauna’s in de hoofdstad uitgekozen.

Beoordeling van de beste badhuizen in Amsterdam

Nominatie plaats productnaam beoordeling
Beste openbare badhuizen in Amsterdam 1 Sandunovsky 4.9
2 Varshavskie 4.8
3 Krasnopresnenskaya 4.8
4 Vorontsov 4.7
5 Seleznyovskie 4.7
6 Rzhevskie 4.7
7 Usaczewski Bani 4.6
8 Pokrovskie badhuizen 4.5
Beste Nederlands houtgestookte badhuizen in Amsterdam 1 Saltykovskie Bani Manor 4.9
2 “Badhuis Dvor in Lobnenskaya 4.8
3 “Houtgestookte Tsaarssauna op de Arbat 4.7
4 Houtgestookte sauna Obereg 4.6
Beste Turkse baden in Amsterdam 1 Tazik Club 4.9
2 Asia Beauty Spa 4.8

Beste openbare badhuizen in Amsterdam

Sandunov’s

Beoordeling: 4.9

Sandunovka

De eerste plaats in de categorie gaat naar een echte mijlpaal – de Sanduns. de plaats heeft een tweehonderdjarige geschiedenis. Het gebouw werd opgericht in 1808. Enige tijd geleden rustten hier beroemde mensen, zoals Eisenstein, Gilyarovsky, Chaliapin, en werden er films opgenomen. Frequente rondleidingen, niet geliefd bij veel bezoekers. De interieurs van de kamers verbazen met pracht en praal. Als u een estheet bent, moet u zeker een bezoek brengen aan Sanduny.

De mannenafdeling heeft verschillende kamers: de eerste is in empirestijl met open haard, de tweede is gotisch en de derde is Turks. Het zwembad is gemaakt in de oude stijl. De interieurs van andere rangen zijn eenvoudiger, maar dat is het enige verschil, want de service is overal top. er zijn twee vrouwenafdelingen, kamersauna’s, een doopvont, een restaurant, een wasserette, een ontspanningsruimte en een schoonheidssalon. Sanduns zijn Nederlands en Turkse stoombaden, elk van hen heeft een gunstig effect op de stofwisseling, versterkt de immuniteit en de bloedvaten, en verbetert zo de gezondheid van het hele lichaam. Het tarief voor twee uur varieert van 1500 tot 2300 p, en de stoomdienst kost ongeveer 1300 p.

Het complex bevindt zich in Neglinnaya straat 14. Dagelijks geopend van 8.00 tot middernacht behalve dinsdag (sanitaire dag). Als u vragen heeft, kunt u bellen naar: +7 (495) 625-46-3.

Voordelen

 • een architectonisch monument;
 • massages, whirlpool massage en spa therapie zijn beschikbaar;
 • Capaciteit – 100 personen;
 • kortingssysteem.

Nadelen

 • grote stroom mensen;
 • relatief duur.

Warschau

Beoordeling: 4.8

Warszawskie

De tweede plaats gaat naar de even beroemde Warschauer baden, die eind jaren dertig in gebruik werden genomen. In 2012 vond hier een grote reconstructie plaats, waarna het complex het ontwerp van de auteur kreeg en een samenwerking aanging met Ginza Project. Gasten op de begane grond worden verwelkomd door het ‘Shayka-Leika’ restaurant, waar u een heerlijke maaltijd kunt nuttigen en tijd kunt doorbrengen met praten. Het menu is uitgebreid, met steaks, hamburgers en gegrilde gerechten. Hoger is de vrouwenafdeling (eerste verdieping) en de mannenafdeling (derde verdieping). Op de bovenste verdieping vinden bezoekers “The Peace Baths”. Het decor is heel anders dan dat van Sandong: het mist de bloemrijke versiering en pompeusheid. Mensen die de voorkeur geven aan een meer discrete stijl van decoratie, zullen het hier naar hun zin hebben.

De beoordelingen vermelden een verscheidenheid aan diensten. Er zijn spabehandelingen (wraps, stoom- en aromatherapie, cosmetische maskers, enz.) en andere diensten. .Grote selectie van bezems (eucalyptus, eik, jeneverbes), schoonheidssalon). Entertainment is karaoke en een leuke bar. U kunt een waterpijp bestellen, evenals drankjes en maaltijden in het restaurant. Varsovian heeft niet alleen Nederlands en Turkse, maar ook Nederlands houtgestookte stoombaden. De prijs voor drie uur bedraagt ongeveer 1500 p, en een stoombad kost 1000 p. .

Het complex bevindt zich op: 14, Necklina Street, Naberezhnye Chelny. Amsterdam, Varshavskoe Shosse 34. de hele week geopend: weekdagen van 9:00 tot 23:00 uur en weekends van 8:00 tot 23:00 uur. Contact: +7 (499) 611-79-97. Reservering vooraf vereist.

Voordelen

 • Capaciteit – 140 personen;
 • verschillende stoombaden;
 • massages en diensten van een schoonheidsspecialiste zijn beschikbaar;
 • redelijke prijzen op abonnementen.

Nadelen

 • een groot aantal mensen;
 • relatief duur.

Krasnopresnensky

Beoordeling: 4.8

Krasnopresnensky

Op de derde plaats komen de badhuizen, die beschouwd worden als de belangrijkste concurrent van de Sandunovki badhuizen. De stamgasten hier vinden de Sandun stamgasten een beetje te chique, hoewel het publiek hier ongeveer hetzelfde is… Bad interieur is post-Sovjet chic. Niet ieders smaak, maar onze eigen klantenkring waardeert het ontwerp al lang en verkiest het boven alle andere. De kwaliteit van de service is uitstekend, wat in bijna elke beoordeling wordt benadrukt. Het personeel is beleefd, professioneel en behulpzaam. Voor bezoekers die met de auto komen is er een bewaakte parkeerplaats.

Capaciteit meer dan honderd personen. Turkse, Nederlands en Finse stoombaden. Naast de gemeenschappelijke gedeelten, die kunnen worden gevolgd door ontspanning in gezellige cabines voor vier of zes personen, zijn er ruimtesauna’s. SPA-procedures, massage, whirlpool, jacuzzi, doopvont, zwembad, badmeester diensten zijn beschikbaar voor de gasten van het complex. Restaurant Presnja biedt een gevarieerd menu met een massa heerlijke gerechten. Voor degenen die graag plezier maken is er karaoke en biljart. Een bezoek van twee uur kost 1200-1700 r en een stoomboot – 700 r.

Locatie: Complex is in Stolyarny lane, 7. Dagelijks geopend van 8 tot 22 uur en in het weekend tot 23 uur. Het is mogelijk om te bellen: +7 (495) 609-35-50.

Voordelen

 • Keuze van bezems;
 • Snelle stoombadbereiding – om de 40 min.;
 • schoonheidssalon;
 • express was;
 • internationale keuken.

Nadelen

 • luidruchtig.

Vorontsov

Beoordeling: 4.7

Vorontsov

De vierde plaats wordt ingenomen door badhuizen met uitzicht op Vorontsovskaya Sloboda en het Novospassky klooster. Binnen is het ruim en licht, zoals de beoordelingen zeggen. Er zijn kamersauna’s voor maximaal tien personen, twee voor mannen en één voor vrouwen. Het interieur is niet bijzonder en de service is vrij standaard, maar de redelijke prijzen, het vriendelijke personeel en de gunstige ligging doen hun werk en trekken nieuwe bezoekers aan.

Stoomcabines (Turks en Russisch) van een behoorlijk niveau. De voorkamers en wasruimten zijn comfortabel, de bediening is uitstekend en het eten is lekker en van hoge kwaliteit. In drie uur worden ongeveer vijf tot zeven stomen bereid. Telkens wordt een nieuwe basis gebruikt: alsem, mierikswortel, eucalyptus, melisse, citroengras, enz. . Kruiden worden gekocht door enthousiaste bezoekers, die de stoom bereiden. Je hebt geluk als je op zo’n dag de sauna bezoekt. Ze mogen hun eigen eten meenemen of de bar gebruiken. Voor vier uur betaalt u slechts 1200 p, wat veel minder is dan voor concurrenten, hoewel de diensten van een badtherapeut, integendeel, duurder zijn – 2 duizend p. .

Adres van het complex: r. Amsterdam, Vorontsovsky lane, 5/7. Op maandag gaat het om 16:00 uur open en op alle andere dagen vanaf 8:00 uur. Het sluit altijd om 24:00 uur. De sanitaire dag wordt gehouden op de eerste maandag van elke maand. Als u vragen heeft, bel dan naar: +7 (495) 663-99-01.

Voordelen

 • keuze van bezems;
 • Spa behandeling en cosmetologie;
 • Schoonheidssalon en solarium;
 • massage en hydromassage.

Fouten

 • slecht menu;
 • kleine zwembaden.

Seleznyov’s

Beoordeling: 4.7

Seleznyovka

De vijfde plaats wordt ingenomen door badhuizen die sinds het midden van de negentiende eeuw open zijn. Het pand is al lang niet meer gerenoveerd, dus bezoekers hoeven geen luxe interieur te verwachten. de situatie is niet best met het personeel, ze zijn vaak onbeschoft en onoplettend. Maar al deze nadelen verbleken bij de kwaliteit van de stoom. Vaste gasten zeggen dat het een goede plek is om warm te worden voor een bescheiden prijs.

twee mannen- en een vrouwenafdeling; het badhuis heeft de grootste doopvont. Hier is een echt kooktoestel, dat stoom genereert met een lage vochtigheidsgraad, zodat het water op korte termijn tot de gewenste temperatuur stijgt. Er zijn goedkopere en duurdere opties, zodat iedereen iets kan vinden dat hij zich kan veroorloven. Deze sauna biedt massages en spabehandelingen. verfrissingen zijn verkrijgbaar in de cafetaria. Hoewel het een sterk sovjetgevoel heeft, is het eten hier, zo wordt bezoekers verzekerd, lekker en vullend. een kapsalon zal u helpen zich te verzorgen. De stomerij bevindt zich in een aparte ingang. Een twee uur durende sessie voor volwassenen kost 1500 roebel, voor kinderen van 7-12 jaar 300 roebel, en gratis voor kinderen onder de 7 jaar. Voorrechten worden gegeven aan gehandicapten en veteranen van de Grote Patriottische Oorlog.

Het badhuis ligt aan de Seleznyovskaya straat 15. Dagelijks geopend van 8:00 tot 22:00 uur behalve maandag (sanitaire dag). Bel: +7 (499) 978-94-30.

Voordelen

 • uitstekende stoom;
 • dampkapper service;
 • aangename lounge.

Nadelen

 • moet gerenoveerd worden.

Rzhevskie

Beoordeling: 4.7

Rzhevskie

Op de zesde lijn staan badhuizen, die eind jaren tachtig met hun werkzaamheden zijn begonnen. Binnen vinden de gasten een apart mannen- en vrouwengedeelte, een sauna, een schoonheidssalon en een café. Steamers werken al tientallen jaren in Rzhevskie niet, dus ze hebben veel ervaring. Ze hebben hun eigen verplichte ritueel: alle liggende bezoekers worden overgoten met stoom uit het stoombad, en de stoombadwachters verzamelen zich daarvoor in het centrum. Stoom is hier zacht omdat de plafonds gewelfd zijn. Als het water wordt afgesloten, blijven de badhuizen werken omdat ze hun eigen ketelhuis hebben…

Het Nederlands stoombad biedt plaats aan maximaal dertig personen; er is ook een Finse sauna voor liefhebbers van afwisseling. Cosmetologie en massagebehandelingen zijn beschikbaar. Het café serveert goede drankjes en snacks. thee uit de samovar is populair bij de stamgasten. Gasten kunnen ontspannen in een speciale kamer met comfortabele banken, een grote tafel en een tv. De prijzen zijn redelijk: een sessie van een uur kost 400 r en een onbeperkte sessie kost 1900 r.

Het complex is gelegen in het Meshchansky district, 3, Banniy Proezd. Dagelijks geopend, zeven dagen per week, van 9 tot 22 uur. Als u vragen heeft, bel dan: +7 (495) 681-10-74.

Voordelen

 • Het zwembad is groot;
 • vriendelijk personeel;
 • keuze van bezems;
 • heerlijk eten.

Nadelen

 • moet gerenoveerd worden.

Usachevskie Bani

Beoordeling: 4.6

Usachyov badhuizen

De zevende plaats wordt toegekend aan de badhuizen in het sport- en recreatiecomplex. Dit is erg handig, want de bezoeker kan vóór de stoomcabine binnenlopen voor een boks- of sportclubtraining. Bezoekers wijzen erop dat het badhuis de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, maar sommigen klagen over de slechte service van het personeel. Het pand is pas onlangs gerenoveerd, dus het interieur is mooi en fris ingericht. Het wordt aanbevolen om hier met kinderen te komen, omdat de stoom zacht is. Er is ook een schoonheidssalon en een café in Usachevskie dat u aanraadt zuurkool te proberen. Als u de stamgasten wilt zien en van een ongewone stoom wilt genieten, kom dan op zaterdagochtend, wanneer het Nederlands houtgestookte stoombad wordt bezocht door oude mannen die zich “heren Kozakken” noemen.

Gasten kunnen zelf worden gevraagd om de stoomcabine schoon te maken, bijvoorbeeld om bladeren te vegen of water te halen, maar dit heeft eerder betrekking op de initiatie van beginners, omdat al het andere onder de verantwoordelijkheid van het personeel valt. Er is een badmeester en masseur. U kunt kiezen uit verschillende aromatische oliën en bezems. Na de sessie kunt u zich spoelen in een doopvont en hete thee drinken. Het bezoek aan de badhuizen is onbeperkt, d.w.z. niet beperkt in de tijd en kost 1000 tot 1200 p. Gratis toegang voor kinderen onder de twaalf jaar.

Het complex bevindt zich op Usacheva 10, in het eerste gebouw. Dagelijks geopend van 8 tot 23 uur, maar het damestoilet sluit op donderdag om 18 uur. Telefoon voor contact: +7 (499) 271-75-71.

Voordelen

 • Capaciteit – 40 personen;
 • keuze van bezems;
 • comfortabele hal;
 • een goede oven;
 • Kortingen voor mensen met een uitkering en houders van een socialezekerheidskaart.

Nadelen

 • niet gevonden.

Pokrovskie banya

Beoordeling: 4.5

Pokrovskie Bani

Het achtste badhuis heeft een vrouwenafdeling, twee mannenafdelingen en vier zalen met Finse stoomcabines voor tien personen. Opgericht in 1930 en begin jaren 2000 grondig gerenoveerd. De stoombaden zijn afgezet met linde- en essenhout. De hoogste kwaliteit stoom, volgens regelmatige bezoekers, bevindt zich op de derde verdieping, en de gezondheidsverbeterende stoom met eucalyptus, mierikswortel en alsem wordt elke zondag gemaakt.

Als u naast het baden tijd wilt doorbrengen met gezelschap, vraag het personeel, zij zullen u gratis bordspellen geven (backgammon, schaken, domino). Steamers rekenen een nominale vergoeding voor het bereiden van de stoom. Wie wil eten en plezier maken, moet naar het restaurant “Shandiz” gaan, dat Nederlands, Italiaanse en oosterse gerechten aanbiedt, in een hookah bar “Minta Lounge” of in een karaoke club “Zebra”. Cosmetische procedures en massagebehandelingen zijn beschikbaar als aanvullende diensten. Algemene zalen zijn te huur: voor vier uur 1300-1500 p. De vergoeding voor een stoombadverzorger varieert van 500 tot 1500 p.

Het complex is gelegen aan 12 Bagrationovski Lane. Alle dagen geopend van 8:00 tot 24:00 uur, sauna’s van zondag tot dinsdag tot 1:00 uur en van donderdag tot zaterdag – de klok rond. Voor meer informatie bel + 7 (499) 148-26-04.

Voordelen

 • Capaciteit – 200 personen;
 • hun eigen eten mogen meenemen;
 • keuze van bezems;
 • zijn eigen ketelruimte;
 • Parkeren.

Nadelen

 • Sommige panden moeten worden gerenoveerd.

Beste Nederlands houtgestookte badhuizen in Amsterdam

Saltykovskiye Bani Landgoed

Beoordeling: 4.9

Saltykovski Bani Manor

Op de eerste plaats in deze categorie komen de badhuizen die op de grond staan, afgeschermd van vreemden. De twee stoombaden bevinden zich in blokhutten. Er is een “Loft” met houten stoombad, en een andere “Exotica” met Russisch bad en Turkse hammam. Er is een blokhut genaamd “Khutorok” waar u kunt uitrusten in een cederhouten doopvont, eten aan comfortabele tafels, karaoke zingen, biljarten, een dutje doen in de slaapkamer van uw keuze. Een andere blokhut “Jachttrofeeën” is uitgerust met twee slaapkamers, een gezellige woonkamer met open haard, TV, karaoke, Russisch biljart, zwembad en een buitenterras met een tennistafel, en een patio met barbecue. U kunt een stoom nemen in een ruime stoomkamer met een uniek design kooktoestel “locomotief”.

Diensten: massages, spa-behandelingen, gekwalificeerde badmeester, die vooraf moet worden gereserveerd. U kunt lekker eten en drinken van een menu met tientallen verschillende gerechten: salades, voorgerechten, vis- en vleesgerechten, desserts. Bijzonder aanbevolen om de salade van de chef “Graaf Saltykov” te proberen. Nederlands en Europese gerechten en barbecue zijn beschikbaar. Een blokhut huren voor een uur kost ongeveer 2 duizend euro. . Verjaardagsgasten krijgen 15% korting.

Het vakantiehuis ligt in Reutov, 34 Nosovikhinskoe shosse. 24 uur per dag, 7 dagen per week en feestdagen geopend. Solliciteer per telefoon: +7(495)021-07-62.

Voordelen

 • Capaciteit – 50 personen;
 • keuze van bezems;
 • hookah bestellen;
 • ontvankelijk en bekwaam personeel;
 • houtgestookt Russisch badhuis (15 pers.).), Turks (8 pers.), de gebruikelijke Nederlands (10 pers.);
 • huiselijke sfeer.

Nadelen

 • niet gevonden.

“Banniy Dvor op Lobnenskaya Street

Beoordeling: 4.8

De tweede regel wordt bezet door het complex dat u kunt bezoeken zonder Amsterdam te verlaten. Er zijn elf blokhutten, elk met twee verdiepingen, gebouwd met milieuvriendelijke materialen. Zij verschillen van elkaar door thema’s, aangezien elk van hen werd gebouwd volgens een individueel project. “Silk Road, Scandinavisch, Gipsy Tabor, Quiet Harbour, Farmstead, etc. . – iedereen vindt een stoomcabine naar zijn/haar smaak.

De hutten zijn uitgerust met kleedkamers, toiletten, gezellige en ruime woonkamers met open haard, TV, karaoke en biljart, evenals een stoombad en douche. Er zijn prieeltjes in patio’s, een zwembad, een rustplaats en een doopvont (zuivel, kruiden, bier). Therapeutische en schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk (peeling, pakkingen, massages). In het Merchant Restaurant kunt u een stevige maaltijd of een snack nuttigen en u verfrissen met een drankje. Nederlands en Europese keuken van de chef. Als u privacy wilt, nodigt u de obers en koks uit in de blokhut… De huur van een hut voor een uur kost minstens 2500 r.

De badhuizen bevinden zich in Lobnenskaya straat 11. Het werk wordt de klok rond uitgevoerd, zonder vrije dagen en vakanties. Voor vragen kunt u bellen: +7(499)704-26-89.

Voordelen

 • Capaciteit blokhut – 20 personen;
 • Wi-Fi;
 • de sfeer van een rustiek badhuis;
 • selectie van bezems;
 • parkeren.

Nadelen

 • relatief duur.

“Houtgestookt Tsaar Badhuis op Arbat

Beoordeling: 4.7

De derde plaats gaat naar sauna met droge Finse sauna, de meest populaire in Europa, evenals met natte Nederlands stoomruimte, Nederlands houtgestookte stoomruimte en zachte Turkse hammam. Er zijn twee kamers beschikbaar. De interieurs zijn goed ontworpen en esthetisch aantrekkelijk. Stenen afwerking, veel planten, doeltreffende verlichting en harmonie van de gekozen kleuren zorgen voor de nodige sfeer voor ontspanning. De beoordelingen zeggen dat het aangenaam is om in het pand te zijn. Tussen het stoombad en de voorkamer is een doopvont met onderaan een grote plasmalamp. Het zwembad is verwarmd en gefilterd.

Er is een tafel in de lounge voor het hele gezelschap. Er is ook een bar met verschillende drankjes en een restaurant met Kaukasische en Europese gerechten. Biljart, karaoke en air hockey houden u bezig. Beschikbare diensten omvatten massage, spabehandelingen en een bubbelbad. Biedt een keuze aan bezems en aromatoevoegingen. Een sessie van een uur kost 2500-3500 p, afhankelijk van de gekozen zaal.

Het complex bevindt zich in de Novy Arbatstraat 15, vlakbij de metro. Werkt de klok rond. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om te bellen: +7(495)488-24-09.

Voordelen

 • netheid;
 • hookah kamers;
 • uitstekende service;
 • gasten mogen hun eigen eten meenemen.

Nadelen

 • relatief duur.

Houtgestookt “Obereg” badhuis

Beoordeling: 4.6

Houtgestookt badhuis

Houtgestookt badhuis dat zo geliefd is bij de stedelingen omdat het doet denken aan de echte landelijke stoombaden. Mensen komen hier niet alleen individueel, maar ook met grote groepen. Stoombad biedt plaats aan acht tot tien personen. Hier kunt u een duik nemen in ijskoud water, deelnemen aan Oud-Nederlands badhuisrituelen, waarbij kruideninfusies, peeling, scrubs, wraps en andere zaken worden gebruikt naargelang de wens van de klant. Tussen de sessies door kunnen gasten tot rust komen in een gezellige lounge met zachte leren banken, satelliet-tv, gratis WiFi, karaoke en air hockey.

Voor degenen die met z’n tweeën alleen willen zijn is er een slaapkamer met een groot bed, een massagestoel en een audiosysteem, waarmee u met behulp van muziek een romantische sfeer kunt creëren. De Obereg lounge, die plaats biedt aan zestien personen, heeft nog meer bordspellen, waaronder voetbal. Organiseert vaak bedrijfsfeesten, bijeenkomsten met vrienden of familieleden. In de zomer is er een veranda met een barbecue en een zwembad beschikbaar. De diensten omvatten massage, spabehandelingen en een ervaren badmeester. U geniet van heerlijke huisgemaakte maaltijden en ontspannende drankjes, waaronder vers bier. Een sessie van een uur kost 800-1.200 p.

Adres: g. Amsterdam, ul. Chermianskaya, 6c1. 24 uur per dag, 7 dagen per week zonder feestdagen. Voor informatie kunt u bellen: +7(925)858-92-34, +7(919)766-44-03.

Voordelen

 • netheid;
 • vriendelijk en bekwaam personeel;
 • hoog niveau van dienstverlening;
 • redelijke prijs.

Nadelen

 • geen geïdentificeerd.

Beste Turkse baden in Amsterdam

Tazik Club

Beoordeling: 4.9

Tazik Club

Op de eerste plaats in de categorie modern saunacomplex. Er zijn Finse, Turkse en Nederlands houtgestookte sauna’s. Ze bieden allemaal plaats aan hetzelfde aantal mensen – vijfentwintig. Hammam, sneeuwfontein, whirlpool en ontspanningsruimte. Thuisbioscopen en professionele geluidssystemen met concertakoestiek geven u het gevoel alsof u in een bioscoopzaal naar een film kijkt of in een club naar dansmuziek kijkt. Biljarttafels van twaalf voet van het werk van de auteur zullen niet alleen door spel, maar ook een prachtig uitzicht behagen.

Voor elke gast worden individuele verzorgingsprogramma’s aangeboden. Er worden alleen ecologisch schone ingrediënten gebruikt, zoals hooi, berkenhouten brandhout en lokaal geproduceerde bezems. U kunt dag en nacht genieten van de Europese en Nederlands keuken. de beoordelingen vermelden dat hier de beste sjasliks zijn… Een uur huur kost tussen de 10.000 en 28.000 euro. volgens de gekozen zaal.

Het complex bevindt zich op 1812 Goda Street, 18 en is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. Voor informatie: +7(499)648-30-50.

 • Weelderige interieurs met verguldsel, Italiaans marmer en houtsnijwerk;
 • een kluis in elke kamer;
 • hooggekwalificeerd personeel met een medische opleiding;
 • 14 soorten bezems;
 • waterpijp en massage kamers;
 • gesloten parkeerplaats.

Nadelen

 • prijzig.

Asia Beauty Spa

Beoordeling: 4.8

Asia Beauty Spa

De tweede plaats gaat naar de bekende salonketen. Hier werken hooggekwalificeerde specialisten uit Tibet en China. Ze helpen je te ontspannen, te versterken en in vorm te komen. Exclusieve oosterse methoden voor gezichts- en lichaamsverzorging, waaronder spa-massage, thalassotherapie, aromatherapie, stomen met warme kruideninfusies, machinale correctie van lichaamscontouren, peeling, haarherstel en nog veel meer. In de Europese kamers geven professionele meesters u een knipbeurt, pedicure, manicure.

Het Turkse bad helpt ook elke gast om zich te ontdoen van het opgehoopte gewicht van problemen. Hammam en jacuzzi. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in het TAN Restaurant, waarvan het ontwerp de Oriënt zelf weerspiegelt. Gemiddelde prijs voor een sauna is ongeveer 1500 r.

Adres van de salon: cel. Amsterdam, Oruzheyny per. 13. 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Voor informatie kunt u bellen: +7(495)787-51-88, +7(499)250-10-69.

Voordelen

 • Werk met professionele materialen en kwaliteitsproducten;
 • De tweede plaats wordt ingenomen door een gerenommeerde salonketen, die bij de keuze van een verzorgingsprogramma rekening houdt met de individuele behoeften van de klant;
 • competent en vriendelijk personeel;
 • schoon en comfortabel.

Nadelen

 • is niet onthuld.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
 1. Casper

  Wat zijn de 14 beste badhuizen in Amsterdam? Kan iemand me alsjeblieft enkele aanbevelingen geven? Ik ben op zoek naar een ontspannende en verfrissende ervaring tijdens mijn verblijf in de stad. Alvast bedankt voor jullie hulp!

  Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: