14 Beste renovatiebedrijven (MFI’s)

De Renovator wordt beschouwd als een universele machine, geschikt voor snijden, zagen, schuren, induwen, schillen en strippen. Het wordt niet voor niets een multifunctioneel gereedschap (MFI) genoemd. Het is vooral geschikt wanneer u iets vlak tegen de muur of vloer moet zagen zonder onnodige sporen achter te laten, zoals bij een slijpmachine het geval is. Als u verschillende kleinschalige taken hebt, vervangt de MFI uw boormachine, boutensnijder en decoupeerzaag, en verhoogt hij de productiviteit van werkzaamheden met een troffel of schraper. Hier zijn de beste renovers volgens deskundigen, die zich onderscheiden door hun goede eigenschappen en die al gedurende lange tijd en in moeilijke bedrijfsomstandigheden zijn getest. De beoordeling is gebaseerd op een analyse van de technische specificaties van Renovators op de website van theoscillating-tools/.

Hoe een renovatiebedrijf kiezen

Voordat we de Top 14 Renovators bekijken, laten we eerst de belangrijkste criteria voor het kiezen van MFI’s op een rijtje zetten om hun mogelijkheden en verschillen te begrijpen:

 1. Vermogen. Bij modellen met netvoeding varieert dit van 200 W tot 550 W. Hoe krachtiger het apparaat, hoe langer het ononderbroken kan werken en zijn functies sneller kan uitvoeren. Multischaren op batterijen zijn slechts zo krachtig als hun batterij, die verkrijgbaar is in 10 – 18 V versies.
 2. Schommelfrequentie. Heeft invloed op de dichtheid van de te verwerken materialen. De kit snijdt harde materialen van metaal, eik, es bij lage snelheden van 8000-10000 kol/min. Bij hoge trillingen van 15000-34000 werken op zachte materialen, zoals grenen, multiplex, plastic.
 3. Extra functies. Bepaalde kenmerken maken de MFI efficiënter of gemakkelijker te gebruiken. Soft start voorkomt schokkerig starten en helpt u invalzaagsneden precies daar te beginnen waar u ze wilt hebben. De aansluiting op een stofzuiger zorgt voor zuiverheid en beschermt de longen van de gebruiker. Een constant toerental onder belasting voorkomt de vorming van gekartelde randen op het snijvlak als de gebruiker wisselende krachten uitoefent. Achtergrondverlichting voor gemakkelijk gebruik in donkere gebieden.
 4. Ergonomie. Euroberen inleg en gebogen greepvorm voor een betere grip, vooral bij langere toepassingen.
 5. Gewicht. De index varieert van 400 g tot 2.5 kg. Het beïnvloedt het comfort en de duur van werken op hoogte met uitgestrekte armen.

Accessoires. De fabrikant levert de hulpstukken in de Renovator doos die de veelzijdigheid van de MFI bepalen. Er kunnen er 3 tot 35 of helemaal geen zijn. Sommige modellen zijn uitgerust met een koffer, die opslag en vervoer vergemakkelijkt.

Beste beschikbare MFP’s

Nominatie plaats productnaam prijs
Beste kettingzaag 1 BOSCH GOP 55-36 L-BOXX set 23 795€
2 Metabo MT 400 QUICK METALOC 13 634€
3 BOSCH GOP 30-28 koffer 12 200€
4 DeWALT DWE315 8 297€
5 Makita TM3000C 6 350€
6 BOSCH PMF 220 CE Koffer 4 928€
7 BLACK+DECKER MT300KA 4 748€
Beste draadloze rotatiegereedschap 1 AEG OMNI 18C
 • -202B 2.0Ah x2 tassenset
 • 12 900€
  2 Metabo MT 18 LTX Compact 2.0Ah x2 Case Set 17 215€
  3 BOSCH GOP 18V-28 0 doos 12 480€
  4 DeWALT DCS355N 0 doos 6 627€
  5 Makita DTM51Z 7 341€
  6 BOSCH UniversalM
   ti12 0 box
  5 755€
  7 RYOBI R18MT-0 6 799€

  De beste kettingzagen

  De kettingzagen zijn nuttig in de werkplaats of thuis, op het huisje, om te zagen, te slijpen en te schuren. Ze worden aangesloten op het eenfasige 220 V-net en kunnen de hele dag draaien met korte koelintervallen. Maar het snoer dat achter hen reikt is een beetje hinderlijk en beperkt de manoeuvreerbaarheid van de bestuurder. De experts hebben zeven topmodellen geselecteerd waaruit u wellicht vindt wat u zoekt.

  BOSCH GOP 55-36 L-BOXX set

  Beoordeling: 4.9

  BOSCH GOP 55-36 L-BOXX set

  De eerste plaats gaat naar de Duitse Renovator van Bosch met 550 watt en een toerentalbereik van 8000 tot 20.000 tpm. MFI lichaam is op veel plaatsen met Eurober bekleed, dus het is comfortabel om vast te houden, zelfs met zweterige handen. De multisnijder behoudt een constante snelheid wanneer de belasting varieert. Gereedschap weegt 1.6 kg. Het smalle lichaam kan worden uitgerust met een extra mondstuk voor aansluiting op een stofzuiger. Aan de zijkanten is er een perforatie voor een snelle koeling van de motor. Grote draagtas inbegrepen bij het product. kopers waarderen de Renovator in de reviews door de rijkdom van zijn uitrusting met 35 opzetstukken, waaronder: een universele frees, invalzaagblad, segmentzaagblad, schuurpad.

  Wij vonden het de beste MFI vanwege de 3D klauwplaat, een gepatenteerde ontwikkeling van Bosch. Dit ontwerp zorgt voor een maximale vermogensoverdracht van de motor naar het gereedschap, wat de efficiëntie en productiviteit van de machine verhoogt.

  Voordelen

  • zachte kussentjes op het handvat;
  • Schuifschakelaar met vergrendelbare stand;
  • Stevige draagtas;
  • krachtige 550 W motor.

  Nadelen

  • hoge kosten;
  • Slechte grip op schuurplaten van andere merken;
  • Af en toe breekt de stroomkabel bij de uitgang van de behuizing.

  Metabo MT 400 QUICK METALOC

  Beoordeling: 4.8

  Metabo MT 400 QUICK METALOC

  Op de tweede plaats komt een renovator van een ander Duits merk Metabo. De MFI heeft een vermogen van 400W en kan tot 18500 per minuut trillen. Het regelwiel zit aan de achterkant. De startknop is een snap-action toets en hoeft niet steeds ingedrukt te worden gehouden. Het RPM-stabilisatiesysteem geeft hetzelfde resultaat bij wisselende druk van de operator. Renovator weegt 1.4kg en geleverd met 19 stuks. Eigenaars houden van het gemak van de drievoudige accessoirewissel van de MFI. Aan de achterkant van de klauwplaat zit een scharnierende hendel die het blad onmiddellijk vrijgeeft. Als u verschillende materialen moet bewerken en vaak van zaagblad, frees of slijpmachine moet wisselen, bespaart de Metabo MT 400 QUICK METALOC u veel tijd.

  Naast het hoge vermogen en de kwaliteit van de constructie, vonden wij het de beste renoovator vanwege de ruime draagkoffer, met binnenin nog een doos voor het opbergen van gereedschap. Zo blijft alles op zijn plaats en kunt u snel de juiste accessoires vinden wanneer u het gereedschap vaak vervoert.

  Voordelen

  • adapter voor aansluiting op een stofzuiger;
  • stevige koffer met een handvat;
  • 19 items in de set;
  • Stabilisatiesysteem voor het toerental.

  Nadelen

  • hoge prijs;
  • kan soms per ongeluk worden aangeraakt en de trilfrequentie kan worden uitgeschakeld
  • achtergrondverlichting is alleen een marketingkenmerk – het helpt helemaal niet.

  BOSCH GOP 30-28 koffer

  Beoordeling: 4.7

  BOSCH GOP 30-28 DRAAGTAS

  Bosch produceert de Renovator GOP 30-28, die uiterlijk het “oudere” hierboven beschreven model kopieert, maar uitgerust is met een kleinere motor met 300 watt vermogen. Desondanks kan de MFI klauwplaat tot 20.000 kips aan, gelijk aan de leider in het overzicht. Maar gebruikers hebben in recensies gemeld dat u vaker moet stoppen om de motor af te koelen, ongeveer om de 15 minuten, als u lange uren werkt. Renovator weegt 1.5kg en de hoogte van de voorkant van het lichaam is 75mm, dus het is gemakkelijk om in krappe ruimtes te klimmen. Het gereedschap wordt geleverd met hulpstukken in een kunststof koffer. Hij wordt geleverd met een doorslijpschijf, twee cirkelzagen, twee eindzagen en een schraper.

  Wij vonden Renovator de beste vanwege de innovatieve Starlock gereedschapsklemming. Het is een gepatenteerde technologie die ongeëvenaard is in de wereld voor het beveiligen van snelsluitingen. In tegenstelling tot andere systemen volstaat het om het gereedschap dichter bij de spankop te brengen en lichte druk uit te oefenen. De schuifhelften zullen door het gat in de band gaan en uit elkaar gaan, waardoor de band uit elkaar wordt getrokken. Het bespaart nog meer tijd bij het vaak wisselen van accessoires.

  Voordelen

  • goed ontworpen koelsysteem;
  • rubberen behuizing;
  • een vergrendelbare startknop;
  • koffer met stevig handvat.

  Nadelen

  • hoge kosten;
  • Probleem, zoals met het “oudere” model – soms breekt de uitgangskabel.

  DeWALT DWE315

  Beoordeling: 4.6

  DeWALT DWE315

  De Renovator van DeVolt is krachtig met 300 W en trilt met 22.000 trillingen per minuut. Weegt MFI 1.47 kg. Versnellingsbak heeft ingebouwde LED-achtergrondverlichting voor eenvoudigere bediening in slecht verlichte omstandigheden. De trekkersnelheid kan worden aangepast en de trekker kan worden vergrendeld. Fabrikant levert 25 vellen schuurpapier, moersleutel, doctor, schraapmes en adapter voor snijgereedschap. Getuigenissen tonen aan dat klanten de ergonomische handgreep met comfortabele palmsteunen prettig vinden. Met Eurober beklede versnellingsbak maakt het gemakkelijker om de MFI met de secondewijzer vast te houden. Het wordt ook geleverd met een houtsnijmes met spijkerkop, dat, te oordelen naar de recensies, zeer stevig is. De DWE315 wordt gekenmerkt door 3 jaar garantie.

  Dit is een renovator met alweer een innovatief gereedschapshouder systeem. Veerbelaste hendel aan de onderkant van het gereedschap voor het losmaken en vastzetten van nieuwe bits. Het wisselen van zaagbladen gebeurt in twee stappen – door de hendel in te drukken wordt het zaagblad onmiddellijk vrijgegeven en door hem los te laten wordt het nieuwe element vastgezet.

  Voordelen

  • Bereikt tot 22.000 tpm;
  • Het is gemakkelijk vast te houden met twee handen;
  • Ingebouwde diode verlichting;
  • heeft een variabele snelheidsregeling.

  Nadelen

  • korte netkabel 2.5 ;
  • geen adapter voor stofafzuiging;
  • Het is moeilijk om de minimumsnelheid in te stellen door de trekker over te halen.

  Makita TM3000C

  Beoordeling: 4.5

  MAKITA TM3000C

  “Makita biedt de TM3000C Renovator met 320W vermogen, die 20000cpm levert. De operator kan de trillingen aanpassen aan de dichtheid van de te verwerken materialen. Het klikwiel zit aan de achterkant, maar is verzonken om per ongeluk contact te voorkomen. Het snelheidsstabilisatiesysteem zorgt voor een gladde snede met een zuivere rand – een eigenschap waar klanten in hun feedback dol op zijn. MFI-gewicht 1.4 kg. Met Eurober beklede versnellingsbak met ergonomische uitsparingen voor duim en wijsvinger. Vermindert warmteoverdracht van metaal naar hand. Het verwisselen van gereedschap gebeurt hier met een inbussleutel die aan het netsnoer is bevestigd. Maar er wordt niets meegeleverd met de multisnijder, dus alle verbruiksartikelen moeten apart worden aangeschaft.

  Wij vonden het de beste vanwege het relatief lage geluidsniveau. Hij is veel stiller in vergelijking met andere modellen, ondanks zijn vermogen van 320 Watt.

  Voordelen

  • Snelle schuifstartknop;
  • de versnellingsbak is volledig bedekt met antislipmateriaal;
  • bevestiging voor de sleutel op de draad;
  • snelheidsstabilisatiesysteem.

  Nadelen

  • het achterste gedeelte van de behuizing is niet met Eurober bekleed;
  • Wordt verkocht zonder koffer;
  • klauwplaat kan worden gedraaid;
  • Lange gereedschapswissel met een inbussleutel.

  BOSCH PMF 220 CE Koffer

  Beoordeling: 4.4

  BOSCH PMF 220 CE KOFFER

  Bosch produceert ook budgetvriendelijke renozzers. Het PMF 220 CE-model heeft een vermogen van 220 W, maar kan tot 20.000 trillingen per minuut aan. Het gereedschap weegt slechts 1.1 kg, zodat het gemakkelijker is om op hoogte te werken. Het snelheidsregelwiel is verborgen in de achterkant van de behuizing en kan niet per ongeluk worden gedraaid. Het accessoire wordt ook bevestigd met het originele “Starlock”-systeem. De snelheid daalt niet onder belasting, waardoor een soepele snede ontstaat. Klanten merken op dat de MFI, ondanks zijn relatief lage prijs, is uitgerust met een deltaschuurplaat, twee zaagkoppen, een diepteaanslag en schuurmachines, alsmede een draagkoffer. Niet alle concurrerende merken zijn bereid een dergelijke verscheidenheid voor een dergelijke lage prijs aan te bieden.

  De Renovator wordt erkend als de beste omdat hij kan worden uitgerust met een tweede handvat. Er zijn twee schroefdraden in de versnellingsbak voor het vastschroeven van de handgreep aan de rechter- of linkerkant. Kan indien nodig worden ingetrokken voor meer mobiliteit op moeilijk bereikbare plaatsen. Een tweede handgreep is ideaal voor gebruikers die het elektrische gereedschap langere tijd moeten hanteren en het precies moeten vasthouden.

  Voordelen

  • snelheidsregelaar van het verborgen type;
  • 20.000 trillingen per minuut;
  • rubberen behuizing;
  • uitgebreid assortiment accessoires.

  Nadelen

  • De “ster” bevestiging scheurt en houdt de bits niet vast bij voldoende intens gebruik;
  • zaagbladen en zaagbladen van andere merken zijn niet geschikt.

  BLACK+DECKER MT300KA

  Beoordeling: 4.3

  BLACK+DECKER MT300KA

  De MT300KA van BLACK+DECKER completeert de categorie van elektrisch gereedschap op netvoeding. MFI heeft een vermogen van 300 W en ontwikkelt tot 22000 trillingen per minuut. weegt 1.58kg. Het grootste deel van de behuizing is bedekt met anti-slip pads voor een betere grip. Spindelvergrendeling en vergrendeling van de startknop. Eigenaren in reviews zijn tevreden over de lange netkabel van 3 m en de Superlok™ sleutelvrije gereedschapswisselaar. De fabrikant geeft ook 5 jaar garantie op zijn multisnijder.

  Naar onze mening is de roterende frees de beste in termen van prijs/kwaliteitsverhouding. Ondanks zijn budgetcategorie beschikt deze MFI over 300 Watt vermogen, stofafzuiging, dompelmes, segmentsnijder, schraper, 6 vellen schuurpapier. Verzonden in een draagtas, geen papieren doos. Als u graag kwaliteitsverbruiksmateriaal gebruikt, heeft de fabrikant daarvoor gezorgd – de set bevat een adapter voor de bevestiging van Worx, Bosch, Einhell.

  Voordelen

  • kan worden aangesloten op een stofzuiger;
  • De behuizing is met Eurober bekleed;
  • elektronische snelheidscontrole;
  • Schuifschakelaar met vastzetter.

  Nadelen

  • Wordt tastbaar warm na 15 minuten werken;
  • Niet alle “echte” accessoires zijn beschikbaar;
  • de mesvergrendeling is groot en zit in de weg op krappe plekken.

  Beste draadloze elektrische gereedschappen

  MFI met batterij zijn ideaal voor toepassingen zonder aansluiting op het 220 V-net. Hij kan werken in de tuin of in een nog niet geëlektrificeerde installatie. Ook praktisch voor buitentoepassingen, bijv. voor ervaren slotenmakers of raamwerkers. Hier zijn de beste modellen op batterijen om naar uit te kijken.

  AEG OMNI 18C
 • -202B 2.0Ah x2 tassenset
 • Beoordeling: 4.9

  AEG OMNI 18C<li></div><p>-202B 2.0ACH X2 PACKAGE KIT” src=”~images15916666194321-5614.jpg” height=”312″ title=”AEG OMNI 18C</p><li>-202B 2.0ACH X2 BAG SET”><p>De eerste keuze is de krachtige snoerloze MFI van het merk AEG, die wordt aangedreven door een 18 V accu. Zonder het, weegt het slechts 370g. LED-verlichting op de voorzijde van de MFI. De operator kan de spindel en de startknop vergrendelen en de snelheid aanpassen, waarbij de maximumwaarde 20000 kpm is. De fabrikant geeft 2 jaar garantie op het gereedschap. Als u op hoogte moet werken, kunt u uw handen gemakkelijk vrijmaken door de machine aan de metalen beugel te hangen. Met één druk op de knop ontkoppelen, dus snelle batterijwissel.</p><p>Uit klantbeoordelingen blijkt dat de sterke punten van de MFI de accu en de oplaadtijd zijn. Het model wordt geleverd in een draagtas, met twee batterijen 2.0 Ah, acculader, schuurzool, zaagblad en 10 schuurbladen. De batterij kan in 30 minuten tot volledige capaciteit worden opgeladen, zodat u de standalone Renovator altijd kunt gebruiken, zonder de batterij te vervangen.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>is er een ingebouwde achtergrondverlichting;</li><li>Wordt geleverd in een zak;</li><li>Bediening met één hand is comfortabel;</li><li>krachtige 18 V voeding.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>hoge kosten;</li><li>De grote batterij achteraan maakt de manoeuvreerbaarheid wat moeilijk;</li><li>geen stofafzuiging.</li></ul><h3>Metabo MT 18 LTX Compact 2.0Ah x2 Case Set</h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=Metabo MT 18 LTX Compact 2.0Ah x2 Kofferset

  Op de tweede plaats in de categorie draadloos elektrisch gereedschap staat de MFI MT LTX Compact. Het model is uitgerust met twee accu’s met een capaciteit van 2.0 Ah met 18 V uitgang. Volgens beoordelingen gaat een batterij tot 20 minuten intensief werk mee, waarna hij wordt ontladen. Opnieuw opladen duurt 40 minuten, maar een tweede batterij kan voor een deel van deze tijd worden gebruikt. De machine kan tot 18.000 trillingen per minuut aan en heeft een variabele snelheidsregeling. Het wiel is diep in de behuizing verzonken om per ongeluk contact met kleding te voorkomen. Snel inklikbaar gereedschapswisselsysteem met uitklapbare hendel voor eenvoudige vervanging van verbruiksmaterialen. Geïntegreerde achtergrondverlichting voor een betere werking in slecht verlichte ruimtes.

  Categorie leider in termen van ergonomie. Het grootste probleem met accuslijpmachines is de grote behuizing, die de toegang in kleine ruimtes bemoeilijkt. Bij deze MFI wordt de batterij in een hoek van 45 graden ten opzichte van het lichaam geplaatst, zodat de snede gelijk met het vlak kan worden gemaakt zonder dat de batterij het oppervlak raakt.

  Voordelen

  • snelwisselsysteem
  • One-touch batterij vervanging;
  • latente snelheidsaanpassing;
  • schuifschakelaar.

  Nadelen

  • hoge kosten;
  • gewicht 1.8 kg;
  • Bij intensief werk warmt de versnellingsbak op;
  • De batterij heeft 15-20 minuten nodig om te ontladen en 40 minuten om op te laden.

  BOSCH GOP 18V-28 0 doos

  Beoordeling: 4.7

  BOSCH GOP 18V-28 0 DOOS

  De GOP 18V-28 wordt verkocht in een kartonnen doos, waardoor de prijs van het professionele gereedschap iets lager wordt. MFI heeft een verhoogd vermogen van 18 V en oscilleert met 8000 tot 20.000 per minuut. De slagcontrole is verborgen voor toevallig contact. De draaihoek is 1.4 graden, dus de trilling van de Renovator is matig – 3.4 m/s². Tijdens de werking maakt de krachtige MFI een geluid van 95 dB. Met een versnellingsbakhoogte van 85 mm past de voorkant gemakkelijk in smalle uitsparingen. Uit getuigenissen blijkt dat de machine qua prestaties niet onderdoet voor een machine met snoer. Wordt geleverd met een invalzaagblad voor universeel gebruik op hout en metaal. Batterij en lader moeten apart worden aangeschaft. Er is een capaciteit van 2 accu’s.0-5.0 Ah.

  Het onbetwiste voordeel van de Renovator, waarvoor hij volgens ons de beste is, is zijn borstelloze motor. Hierdoor blijft de elektromotor langer koel, waardoor de MFI langer meegaat. De eigenaar zal minder tijd en geld besteden aan onderhoud.

  Voordelen

  • eenvoudige ontkoppeling van de batterij;
  • Er is een aanpassing voor het aantal omwentelingen;
  • De versnellingsbak is voorzien van een antisliplaag;
  • snelle gereedschapswissel.

  Nadelen

  • hoge kosten;
  • voeding en batterijlader worden apart verkocht;
  • De batterij zit in de weg als u dicht bij de vloer of tegen een muur werkt.

  DeWALT DCS355N 0 doos

  Beoordeling: 4.6

  DEWALT DCS355N 0 DOOS

  Onder draadloze renoovatorov populair bij klanten gebruikt DeWALT DCS355N, die wordt aangedreven door een spanning van 18 V. Hij wordt verkocht zonder accu, maar accepteert voedingen van ander DeVolt elektrisch gereedschap, zodat bezitters van boormachines en boorhamers geen geld hoeven uit te geven voor een accu. Afmetingen MFI 310×85 mm. De eenheid weegt 1.68 kg. Twee snijbits, een doctor en 24 schuurvellen zitten in de kit. Sleutelloze gereedschapswissel met een druk op de onderste hendel. De gebruiker moet het elektrische gereedschap met beide handen vasthouden om het te bedienen. In een minuut voert het apparaat 20.000 trillingen uit, wat genoeg is om hout, metaal of plastic te snijden.

  Qua prestaties en functionaliteit is hij vergelijkbaar met andere topmerken, maar de Renovator wordt in recensies het meest geprezen om zijn hoogwaardige achtergrondverlichting. Het is niet alleen voor reclamedoeleinden, maar fleurt de werkplek echt op. Je hebt geen extra toorts nodig om onder de gootsteen of op zolder te snijden.

  Voordelen

  • weinig trillingen;
  • Het grootste deel van het lichaam is bedekt met Eurober;
  • slim ontworpen luchtkoelsysteem;
  • Snelwisselgereedschap.

  Nadelen

  • Ongemakkelijk om met één hand te werken;
  • Wordt verkocht zonder batterij en lader;
  • achterste T-blok iets in de weg.

  Makita DTM51Z

  Beoordeling: 4.5

  De Makita DTM51Z

  Onder de krachtige snoerloze haakse slijpers springt de Makita DTM51Z eruit, die wordt aangedreven door 18 V en 20.000 fpm produceert. Het toerental blijft stabiel, ongeacht de belasting. Het is even snel als een MFI met snoer, maar weegt 2.2 kg. De fabrikant heeft ervoor gezorgd de startstroom te beperken, zodat het elektrische gereedschap niet doorbrandt als het elektriciteitsnet een piek vertoont. De schuurmachines zijn met klittenband op de delta bodemplaat bevestigd en zijn daardoor tijdbesparend bij het schuren van hout. Klanten roemen het product in hun reviews om zijn kracht, eenvoudige bediening en traploze snelheidsinstelling, zodat de MFI voor elke taak kan worden geconfigureerd.

  Wij hebben Renovator als beste gemarkeerd vanwege de pretentieloosheid van de sluiteenheid. Het heeft een opklapbare hendel die het blad tegen de as van de klauwplaat trekt. Verbruiksartikelen van andere merken (Bosch, AEG, enz.) kunnen erin worden geïnstalleerd zonder extra adapters.), omdat originele onderdelen duur zijn.

  Voordelen

  • snelwisselsysteem voor accessoires;
  • ergonomische vorm van de behuizing;
  • LED-verlichting;
  • schuifschakelaar met vergrendelingsfunctie.

  Nadelen

  • MFI 2 gewicht.2. kg;
  • zonder koffer;
  • dure originele verbruiksgoederen;
  • geen batterij en geen oplader.

  BOSCH UniversalM
   ti12 0 box

  Beoordeling: 4.4

  BOSCH UNIVERSALM<ul></div><p>TI12 0 BOX” src=”/images/reparatie/80916666194321-9814.jpg” height=”480″ title=”BOSCH UNIVERSALM</p><ul>TI12 0 BOX”><p>Het Bosch assortiment omvat ook semi-professionele 12 V schroevendraaiers die kunnen trillen tot 20.000 toeren per minuut. MFI UniversalM</p><ul>De ti12 behoort tot de serie Compact HomeMix gereedschap van Bosch, die een configuratie met één accu heeft, waardoor één accu en lader voor alle apparaten kan worden gebruikt. Verbruiksartikelen kunnen zonder gereedschap worden vervangen. Aan de achterkant is er oscillatieregeling. Gewicht 1.1 kg maakt bediening met één hand mogelijk. Eigenaren hebben de kwaliteit van de constructie van de MFI geprezen, maar waarschuwden dat de oplaadtijd 1 uur is, en om continu op de batterij te werken maximaal 25 minuten.<p>Naar onze mening is de Renovator de beste in termen van ergonomie voor toegang in krappe ruimtes. Andere modellen hebben een L- of T-vormig handvat vanwege de uitstekende batterij. Hier daarentegen is de batterij volledig in het handvat gestoken, zodat het hele lichaam in een rechte lijn in elkaar zit. Het maakt het gemakkelijker om op armlengte in nauwe nissen te werken en verhoogt de zichtbaarheid van de operator.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>meer betaalbare prijs;</li><li>20.000 kolpm;</li><li>interfaces met andere Bosch accu’s;</li><li>stabilisatie van de snelheid onder belasting.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>verliest het qua vermogen van andere modellen;</li><li>Duurt ongeveer een uur om op te laden;</li><li>verkocht zonder batterij.</li></ul><h3>RYOBI R18MT-0</h3><p>Beoordeling: 4.3</p><div style=RYOBI R18MT-0

  De categorie wordt afgerond met de autonome Renovator van Roby. Het apparaat werkt met een spanning van 18V en ontwikkelt tot 20.000 trillingen. Het is mogelijk de spindel en de aan/uit-knop te vergrendelen en de snelheid aan te passen. Weegt MFI 1.4 kg. Uit de feedback blijkt dat de gebruikers tevreden zijn over de ergonomische vorm van de renovator, de mogelijkheid om met één hand te werken en de lange trekker die het gemakkelijk maakt om er met de vingers bij te komen wanneer men hem rechtop of ondersteboven houdt.

  Onze experts en gebruikers zeggen in hun reviews dat de renovator de beste is vanwege de draaibare “kop”. De fabrikant voorziet de MFI van een verstelbaar draaipunt en drukknopbevestiging. Dankzij dit ongebruikelijke ontwerp kan de Renovator het gereedschap 90º draaien ten opzichte van de carrosserie. Het model is het overwegen waard voor wie de machine moet bedienen onder overstekken, daken of tussen vloeren en muren (bijwerken van plinten, vloerdelen, buizen, enz.). .).

  Voordelen

  • kan met één hand worden bediend;
  • ergonomische greep;
  • versnelde koeling door de metalen versnellingsbak;
  • snelkoppelingen;
  • er is een zachte start.

  Nadelen

  • warmt snel op en verbrandt je hand;
  • Niet de meest handige T-bar configuratie;
  • De draaikoppeling heeft een geringe speling.
  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: