15 glasblokken in het interieur

Een ongewone, intrigerende noot kan worden toegevoegd aan een interieur door een muur te versieren met glazen blokken of door een muur volledig ervan te bouwen.

Glazen blokjes

Glas een materiaal met een opmerkelijk decoratief potentieel. Glazen meubelen zien er elegant, stijlvol en tijdloos uit. Glazen blokken – een relatief nieuw element van openbare en particuliere interieurinrichting. Glasblokken in het interieur verbannen alledaagsheid en verveling, maken interessante visuele effecten in de kamer mogelijk, maken het interieur veelzijdiger en complexer.

Uitgevoerde ontwerp projecten met glazen blokken in het interieur van verschillende kamers kunt u overwegen in de foto van onze selectie. Wat is er zo goed aan glasblokken in het interieur?? Ze worden gebruikt om scheidingswanden te maken die er goed uitzien in interieurs met een vrije indeling; ze zijn actueel in badkamers en worden gebruikt om wandpanelen te monteren.

Achter een glazen blokwand kunt u een lamp installeren, en u krijgt een nieuwe en indrukwekkende lichtbron. Sommige glasblokken geleiden niet alleen licht, maar geven het beeld dat erdoorheen gaat ook ondersteboven door. Ze kunnen transparant, ondoorzichtig of in felle kleuren geschilderd zijn.

Als een glazen wand niet uw optie, kijk voor andere manieren om glasblokken te gebruiken in kamerontwerp in de foto. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingebouwd in de bar in de keuken.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: