15 nieuwe aanwinsten op Cersaie 2013

De grootste beurs voor keramiek, badkamer- en keukeninrichting, Cesraie 2013, vond in het najaar plaats in Bologna. Fabrikanten besteden duidelijk meer en meer aandacht aan de textuur van hun coatings: zij bieden steeds meer onverwachte oplossingen voor afwerkingen en meubilair.

Toonaangevende keramiekproducenten presenteerden nieuwe tegelinnovaties die natuurlijke houtoppervlakken in verschillende vormen imiteren – van een verouderd effect tot imitatie van gekruist hout. De imitatie van ruwe industriële oppervlakken is ook in de mode. Het is meestal gemaakt van zwart, grijs of wit beton.

Ook bij de getoonde nieuwe douchearmaturen wordt geëxperimenteerd met afwerkingen en kleuren. Witte glanzende afwerking is niet langer de voor de hand liggende keuze voor badkamers. Tegenwoordig omvat het assortiment allerlei prints en verrassende kleuren ( zelfs voor kranen en radiatoren ). In overeenstemming met de trend van biomorf design, nemen ook de nieuwste badkamerinnovaties steeds meer vloeiende kenmerken aan, en bootsen zo de ontwerpen van de natuur na.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Jeroen

    Welke nieuwe aanwinsten op Cersaie 2013 sprongen er voor jou echt uit? Ik ben benieuwd naar welke producten je het meest onder de indruk waren en waarom! Deel je ervaringen en laat me weten welke nieuwe ontwikkelingen je het meest interessant vond. Dank je wel!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: