17 onderwerpen voor Frans decor

De Fransen houden ervan hun huizen te vullen met mooie kleine dingen, dingen met geschiedenis, elegante accessoires. Een Franse inrichting is het vermogen om dingen in een interieur te combineren met een sterke persoonlijkheid, gevoel voor proporties en een onberispelijke smaak.

Frans design en decor zijn ontstaan in de 17e eeuw, een tijdperk van rijkdom en verfijning. Frans design in de moderne woning vereist van zijn bewonderaars onvoorwaardelijke smaak en gevoel voor proporties. Anders zou het onmogelijk zijn om getufte poefs met gladde oppervlakken of thee-, salon- en kaptafels van verschillende materialen op dezelfde manier te combineren. Mooie kristallen vazen en porseleinen beeldjes, antieke houten lijsten en rustieke bloempotten, zijden kussens en smeedijzeren schermen geven een interieur glamour en charme. Maar wanneer u uw huis vult met elegante kleine dingen, vergeet dan niet dat de elegantie van het Franse decor geen overdaad aan accenten toelaat.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: