26 schappen

Traditionele kledingkasten en kastopbergsystemen zijn log, ouderwets en niet altijd comfortabel. Wij stellen voor ze te vervangen door lichte, stijlvolle en functionele rekken.

Het bouwpakket voor de plank

Het basisidee achter modulaire scharnierende opslagsystemen Structureel licht en ergonomisch. De kleinste units nemen minder ruimte in dan omvangrijke wandunits – maar zijn groot genoeg om bijna overal te passen. Op de planken, samengesteld in verschillende opstellingen, kun je alles rangschikken wat je maar wilt Boeken, cd's, dvd's, vinylplaten, souvenirs, familiefoto's.

Moderne modulaire opbergsystemen zijn voorzien van open en gesloten secties, scharnierende bakken en laden voor documenten en persoonlijke papieren. Als u een modulaire wandkast koopt, denk er dan aan wat u op de planken gaat opbergen. Lichtgewicht decoraties voor het lichte gewicht van boeken of vazen met bloemen. Andere modellen zijn uitgerust met eenheden voor TV- en videoapparatuur en kunnen tot vijftig kilogram gewicht dragen.

Rekken van planken De nieuwste designoplossing voor moderne interieurs. Ze zijn gemaakt van hout, metaal, glas, methacrylaat, plastic en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen Getint in de kleur van hout of geschilderd in heldere kleuren, in een verscheidenheid van vormen en configuraties. De planken kunnen in de meest ongelooflijke hoeken worden gebogen, zodat ze een ongewone decoratie van het interieur worden, en u kunt ze ook hergroeperen en combineren tot nieuwe fantastische combinaties.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: