5 beste pandjeshuizen in Sint-Petersburg

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Specialistisch advies vereist voor aankoop.

Op het eerste gezicht is het inleveren van spullen in het pandjeshuis en het geld krijgen heel eenvoudig. Er zijn echter veel valkuilen. Om te voorkomen dat u geld en juwelen verliest, loont het de moeite om vooraf meer te weten te komen over de salon.

Wij hebben een ranglijst opgesteld van de beste pandjeshuizen in Sint-Petersburg. We hopen dat het u zal helpen beslissen wat te kopen.

De beste pandjeshuizen in St. Petersburg

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
De beste pandjeshuizen in St. Petersburg 1 Eerste Salon Goud 5.0
2 Goud van Nederland 4.9
3 Omega 4.8
4 Vertrouwen 4.7
5 Pandjeshuis 585 4.6

Eerste Gouden Salon

Beoordeling: 5.0

Eerste Gouden Salon

De leider van een rating werd het pandhuis “de Eerste Gouden. De salon koopt zilver, goud, antiek, edelstenen, iconen, enzovoort. Als het item in uitstekende staat is, kan de klant een maximale schatting verwachten. De waarde van antiek hangt af van de integriteit van het voorwerp, de herkomst en de aanwezigheid van gerenoveerde sporen.

Goudgroothandelaren krijgen speciale voorwaarden aangeboden. Als u het formulier op de site invult, zal de beheerder online evalueren. De specialist kan u zo nodig ook thuis bezoeken. “First Golden garandeert anonieme transacties en volledige veiligheid.

Prijs van 1g goud 585 is 2550-2750 roebel. Het varieert volgens de dollarkoers. Duurdere monsters kosten artikelen 750 en 999. Alle juwelen die worden ingeleverd voor verkoop worden omgesmolten. Daarom hangt de taxatie af van het gewicht van het sieraad en het keurmerk, niet van het aantal krassen. Adres: St. Petersburg, ul. Titanova, 7. Werkschema: van 11.00 tot 20.00 uur.

Goud van Nederland

Beoordeling: 4.9

Goud van Nederland

Pandjeshuis St. Petersburg “Goud van Nederland” biedt gratis online beoordeling en garandeert de verlossing van het voorgestelde item. U kunt foto’s van items sturen op WhatsApp, Viber. De oproep van de taxateur over het huis.

Wij accepteren schilderijen, goud, zilver, platina, iconen, diamanten, elite horloges, munten. Edelmetalen worden tegen een redelijke prijs afgenomen. 1g goud van 750 testen kost van 4100 tot 4300 roebel. Juwelen worden aanvaard in elke vorm en hoeveelheid. Tint, kleur, gewicht en kleur van het metaal zijn irrelevant. Het bedrijf koopt gebroken voorwerpen en wrakstukken terug, tandheelkundig goud.

Te oordelen naar beoordelingen, biedt het pandjeshuis “Goud van Nederland” vaak de beste prijzen vergeleken met andere bedrijven in St. Petersburg. Klanten waarderen het bedrijf om zijn snelle en hoffelijke service. De salon is gunstig gelegen bij de metro. Adres: St. Petersburg, Bolshoi pr. .., 35B, lit. . Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur.

Omega

Beoordeling: 4.8

Omega

Snelle uitvoering van de lening en eerlijke voorwaarden garanderen pandjeshuis “Omega”. In pand nemen huishoudelijke en elektronische techniek, antiek, gouden sieraden, bontjassen… Alle items worden in perfecte veiligheid geretourneerd. Als de klant het ding niet op tijd aflost, wordt het te koop aangeboden. Het opstellen duurt 5-10 minuten. Onmiddellijke taxatie van juwelen door gespecialiseerde apparatuur.

Als u een grote som geld nodig hebt, kunt u een appartement of huis als onderpand geven. De looptijd van de lening kan onbeperkt worden verlengd. Online rentebetalingsfunctie is beschikbaar. Het bedrijf biedt volledige vertrouwelijkheid van de klanten

Te oordelen naar de recensies, worden de dingen in “Omega” redelijk gewaardeerd… Elektronische goederen die te koop worden aangeboden blijken vaak defect te zijn. Daarom raden wij u af om telefoons en andere apparatuur te kopen. Adres: St. Petersburg, ul. Utochkina, d. 2. Werktijden: dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur.

Vertrouwen

Beoordeling: 4.7

Vertrouwen

Op de vierde regel van de beoordeling bevindt zich pandjeshuis in St. Petersburg “Doverie”, dat een verscheidenheid aan waardevolle voorwerpen accepteert. Niet alleen juwelen, maar ook bont, horloges, verzamelmunten, technologie en elektronica worden in onderpand genomen. De salon koopt gouden producten op en biedt er een goede prijs voor…

Auto borg is beschikbaar. De auto wordt gedurende de hele periode van de lening op de parkeerplaats geparkeerd. Voertuigen worden 24 uur per dag bewaakt. Goedkeuring tot 80% van de marktwaarde van de auto. Volgens de voorwaarden van het bedrijf is het maximale leenbedrag 20 miljoen roebel.

Diamanten en zilver kunnen tot 60 dagen lang tegen een tarief van 0,2% per maand worden teruggegeven. Geld zal in de hand zijn binnen 7-10 minuten. U kunt in 1 dag een lening krijgen die door onroerend goed gedekt is. De site biedt de mogelijkheid om foto’s van dingen te uploaden en een voorlopige beoordeling te krijgen.

Klanten worden vaak geconfronteerd met ongeletterde beoordelingen. In de merk- en exclusieve zaken is het personeel slecht onderlegd. Er is informatie over het onbeschofte gedrag van sommige taxateurs. Van de voordelen is de snelle verwerking, de gunstige ligging. Adres: St. Petersburg, ul. 42 Granny Street. Openingstijden: dagelijks van 08.00 tot 21.00 uur.

Pandjeshuis 585

Beoordeling: 4.6

Pandjeshuis 585

De belangrijkste voordelen van de laatste deelnemer in de rating zijn een snelle verwerking van de lening op vertoon van een paspoort. Geld afhalen op kantoor duurt 10-15 minuten. Krijg geld op de beveiliging van gouden en platina sieraden, huishoudelijke apparaten en elektronica. Goud, munten en gebroken voorwerpen worden geaccepteerd. Zilveren sieraden worden hier niet geaccepteerd.

Leningen zijn beschikbaar voor maximaal 60 dagen. Het pandjeshuis heeft een eigen mobiele app, wat erg handig is voor vaste klanten. Speciale voorwaarden voor gepensioneerden (preferentiële rente en betaling om de 2 maanden). Klanten kunnen gouden sieraden kopen door een deel van de aankoop te betalen met het certificaat “Ruil het oude in het nieuwe”. Elke bezoeker wordt lid van een loyaliteitsprogramma.

Er zijn reviews van juwelen van lage kwaliteit te koop. Voordat u een ring of oorbellen in pandjeshuis 585 koopt, is het de moeite waard om ze zorgvuldig te onderzoeken. Het terugkrijgen van uw item zal zeer problematisch zijn. Adres: St. Petersburg, Kondratyevsky Prospekt., 49. Openingstijden: van 10.00 tot 20.00 uur, zeven dagen per week.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: