5 vragen over opblaasbare zwembaden voor volwassenen

Zoals de legendarische Dr. Spock zei, ouders zijn ook mensen. Ze spetteren graag in het water net als hun kinderen. Samen zwemmen is gemakkelijk – koop een mobiel opblaasbaar zwembad voor volwassenen.

Wat zijn de voordelen van opblaasbare zwembaden??

Permanent en opblaasbaar. De bouw van stationaire waterreservoirs vergt niet alleen grote investeringen, maar ook grondstofkosten. De Intex opblaasbare zwembaden zijn daarentegen goedkoop, en u kunt ze in vrij korte tijd monteren en demonteren, zonder een beroep te doen op specialisten. Plus eenvoudig onderhoud en bediening. Gemakkelijk oplossen en water afvoeren- dankzij de handige aftapkraan, die wordt aangesloten op de tuinslang.

Flexibel en opblaasbaar. Het enige nadeel van de laatste installeer dergelijke zwembaden alleen op een gladde, vlakke ondergrond. Maar opblaasbare potten zijn compacter en kunnen gemakkelijker worden verplaatst.

Kunnen opblaasbare zwembaden het gewicht van volwassenen aan??

Vooruitgang in uitvoering. Door het gebruik van nieuwe technologieën bij de vervaardiging van opblaasbare zwembaden krijgen intex, wanden en bodem van de zwembaden een hoge sterkte, waardoor betrouwbaarheid en een vrij lange levensduur worden gegarandeerd. Het materiaal waarvan de zwembaden intex zijn gemaakt, bestaat uit drielaags PVC.

Opblaasbare zwembaden intex zijn er in vele vormen en maten. Er zijn modellen die gemakkelijk een indrukwekkende groep volwassenen kunnen herbergen. Maar denk eraan – de zijkanten van opblaasbare zwembaden zijn niet ontworpen om te zitten.

Hoe installeer je een opblaasbaar ringzwembad op de juiste manier??

  • Kies de locatie van uw zwembad zorgvuldig. Het zwembaddek moet stevig en droog zijn, uit de buurt van elektriciteitskabels en bomen, maar dicht bij de waterbron. Zorg voor voldoende ruimte rond het zwembad.
  • Bereid de grond voor het zwembad zorgvuldig voor, de grond moet vlak zijn. Egaliseer het indien nodig, maar vul het niet met verse grond, maar snij de uitstekende delen weg.
  • Verspreid een speciale bodembedekking op het voorbereide gebied. Vouw het zwembad voorzichtig open, strijk alle plooien aan de onderkant van het product glad, en blaas de bovenste ring op.
  • Vul het zwembad met water zodat de bovenste ring gelijkmatig omhoog staat.

Hoe onderhoud je een zwembad met frame goed??

Halfautomatische waterzuiger aangesloten op een filterpomp die het nodige vacuüm creëert. De stofzuiger reinigt het oppervlak door op de bodem te zuigen.

Op de foto: Stofzuiger voor uw zwembad van Intex.

Schoonmaken. Om het zwembad schoon te houden, is het wenselijk te beschikken over een reeks speciale apparaten die het onderhoud van het product aanzienlijk vergemakkelijken. Dit kan een schoonmaakset of stofzuiger zijn. Deze laatste werkt geheel zelfstandig en vereist geen menselijke tussenkomst: de reiniger beweegt over de bodem en verandert periodiek van richting door tegen de wanden van het zwembad te stoten. Het verbazingwekkende is dat het niet eens een stroomvoorziening nodig heeft, de stofzuiger wordt aangesloten op de opblaasbare zwembaden intex met een slang die erbij wordt verkocht.

Welke accessoires verhogen het zwemcomfort en de veiligheid?

de chloorgenerator reinigt en beschermt het zwembadwater tegen allerlei infecties.

Op de foto: Chloorgenerator van Intex.

Ladder. Het is snel en gemakkelijk op te zetten, heeft een voldoende grote hoek tussen de zijkanten zodat je gemakkelijk in het zwembad kunt klimmen. Speciale nokken op de ladderpoten beschermen de zwembadbodem tegen beschadiging.

Een verwarmde deken voor het zwembad. Dit is een speciale luifel, die niet bevestigd hoeft te worden, hij drijft gewoon in het water. Het koelt het water in het zwembad veel langzamer af, het absorbeert de zonnestralen en warmt op in contact met het water.

Speciale elektrische verwarming. Hij is geschikt voor zowel frame- als opblaasbaden met een volume van maximaal 17 duizend liter en een diameter van 457 centimeter.


Foto's met dank aan een erkende dealer
merken Intex&nbspin Nederland.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: