5 woonkamertrends

De woonkamer is het middelpunt van uw huis, de plaats waar de hele familie samenkomt en waar we vrienden ontmoeten, dus is het niet meer dan logisch om u een beetje mode te veroorloven en de laatste trends in hedendaags design te gebruiken om uw woonkamer in te richten.

Interieurontwerpster Maria Borovskaya begeleidt lezers bij het creëren van trendy woonkamers.

1. Heldere kleuren

Ondanks de vroegere overheersing van gedempte, neutrale grijzen en beige tinten, blijft de trend van heldere, ingetogen kleuren terrein winnen. Rijke, verzadigde kleuren Diepblauw, trendy ultraviolet, donker smaragdgroen Kan prachtig gebruikt worden voor een accentmuur in de woonkamer. Bovendien kunnen heldere en donkere kleuren, mits juist gebruikt, helpen om een kleine woonkamer visueel uit te breiden.

2. Fluwelen banken

Fluweel- Dit is meer dan een trend, het is een blijvende liefde van de klant voor zachte luxe en mooie textuur, die al enkele jaren aanhoudt en steeds sterker wordt. Keuze uit 2018-2019- de smaragd, oranje en roze tinten van de fluwelen bekleding. Een duidelijke trend Bank en fauteuils uit de "andere collectie", Bepaalde contrasten creëren – de fauteuil mag in ieder geval niet naast de bank staan. En als hoofdpersoon in de woonkamer.

3. Meubilair

TV-kastjes en kleine, compacte woonkamerwanden komen weer in de mode, en tegelijkertijd wordt het formaat van het TV-scherm kleiner, de gigantomanie voor grote schermen aan de muur behoort tot het verleden. Laden en tv-kasten uit de jaren vijftig en zestig duiken op in onze woonkamers.

4. designer tapijten

In plaats van alomtegenwoordige wanddecoratie wordt vloerdecoratie modieus. De tapijten zijn handgemaakt, maar abstract, in gedempte bleke tinten die direct herkenbaar zijn voor een moderne kunstenaar en voorgaan op de schilderijen.

5. «Groen" interieurs

Levende planten met grote gesneden bladeren, groen in een cachet Zo krijgt uw woonkamer het hele jaar door een beetje zomer in zich en een mooi vleugje natuur, samen met een trendy groene kleur.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: