6 beste Hitachi schroevendraaiers

De metalen schroevendraaier wordt vaak gebruikt voor meubelmontage, montage van gipsplaten en andere werkzaamheden. Onder de merken in deze categorie van producten voor hoge betrouwbaarheid en redelijke prijzen onderscheidt producten “Hitachi”. Wij hebben het assortiment van het bedrijf bestudeerd en hebben de 6 beste schroevendraaiers van Japanse makelij geselecteerd die de meest positieve beoordelingen hebben gekregen, of die experts goed vinden vanwege hun kenmerken. Al deze kenmerken maken het voor u gemakkelijker om het juiste elektrische gereedschap voor de klus te kiezen.

Hitachi beste schroevendraaier beoordeling

Nominatie locatie productnaam prijs
De beste Hitachi accuschroevendraaiers 1 Hitachi DS14DSAL 45 Nm 20 444€
2 Hitachi DS18DVF3 6 919€
3 Hitachi WM18DBL 33 Nm 16 000€
4 Hitachi DS12DVF 22 Nm 7 320€
5 Hitachi DS10DAL 36 N-m 5 800€
De beste Hitachi accuschroevendraaiers 1 Hitachi W6VA4 620 W 2 699€

De beste Hitachi accuschroevendraaiers

De accu-schroevendraaiers van het Japanse merk Hitachi zijn de meest talrijke categorie producten. In totaal hebben deskundigen 44 modellen met batterijpakketten geteld die het bedrijf de afgelopen 10 jaar heeft geproduceerd. Ze maken het mogelijk te werken aan objecten die niet zijn aangesloten op het 220 V netwerk, en vergemakkelijken het werk op hoogte, zodat de master niet in de weg zit van de draad. In de werkplaats vergroten accuschroevendraaiers de mobiliteit van de gebruiker. Hier zijn de top 5 keuzes voor professioneel of huishoudelijk gebruik.

Hitachi DS14DSAL 45 Nm

Score: 4.9

Hitachi DS14DSAL 45 N-m

Categorie-schroevendraaier met twee snelheden van 0-350 en 0-1500 tpm. “Hitachi heeft het uitgerust met twee accu’s met een capaciteit van 3.0 Ah, borstelmotor en 22-positie koppelinstelling. Onder de spindel bevindt zich een enkele diodelamp, die het werken op slecht verlichte plaatsen vergemakkelijkt. Een intrekbare “vlag” boven de trekker regelt het achteruitrijden. Het vervangen van borstels is eenvoudig dankzij twee externe serviceluiken. Wanneer u uw handen snel moet vrijmaken, hangt de schroevendraaier aan uw riem met een stalen clip. In de snelspanboorhouder kunnen boren met een diameter van 1 mm en meer worden gemonteerd.5 tot 13 mm. Met een lengte van 196 mm is het gereedschap ideaal voor krappe ruimtes.

Deze sleutel werd door de deskundigen uitgekozen vanwege zijn goede verhouding tussen werkspanning en koppelsterkte. Met een verbruik van 14.4 V de machine kan bevestigingsmiddelen aanhalen met 45 Nm. Dit cijfer is mogelijk met schroevendraaiers van andere merken op 18V.

Voordelen

 • Uitstekende kracht;
 • snel opladen van de batterij;
 • mogelijkheid om de klauwplaat te vergrendelen;
 • licht onder de spil.

Nadelen

 • is er geen indicatie van de kosten;
 • Sommige boren hebben een zekere speling – belangrijk om te controleren in de boorhouder.

Hitachi DS18DVF3

Beoordeling: 4.8

Hitachi DS18DVF3

En hier is een professionele schroevendraaier van Hitachi met een spanning van 18V, met een vergelijkbaar koppel van 45 Nm en de mogelijkheid om in 22 posities te verstellen. Chuck snelheid kan worden ingesteld tussen 0 tot 400 en 0-1200 rpm, wat het gemakkelijker maakt om instellingen te kiezen voor schroeven in harde of zachte materialen. “Hitachi staat toe dat de schroevendraaier wordt gebruikt als boormachine voor metaalwerk, waarbij de maximaal toegestane boordiameter 13 mm is. Hij wordt geleverd met twee batterijen met een capaciteit van 1.4 Ah, wat genoeg is voor een hele dag gebruik zonder de mogelijkheid om op te laden. Feedback van eigenaars is dat ze tevreden zijn met het goed gebouwde model en de bithouder, zodat de bits altijd binnen handbereik zijn.

Wij hielden van de schroevendraaier omdat hij een krachtige motorrem heeft. Wanneer de bediener de trekker loslaat, stopt de klauwplaat onmiddellijk met draaien. Hierdoor kan de bit sneller worden vervangen of een nieuwe bevestiging worden aangebracht, wat de algemene prestaties en de veiligheid ten goede komt.

Voordelen

 • riemclip voor het snel ophangen aan de riem;
 • bithouder;
 • Snelle klauwplaat;
 • eenvoudige snelheids- en omkeerregeling.

Nadelen

 • Verliest van het bovenstaande model in termen van batterijcapaciteit – 1.4 tegen 3.0 Ah;
 • geen achtergrondverlichting;
 • Ni-Cd batterijpakket in plaats van
 • -ion;
 • moeilijker om een vervangende batterij in de uitverkoop te vinden.

Hitachi WM18DBL 33 Nm

Beoordeling: 4.7

Hitachi WM18DBL 33 N-m

En hier is een andere wattmeter van de fabrikant Hitachi, die werkt op 18 V. Het professionele apparaat is uitgerust met twee 3 oplaadbare batterijen.0 Ah en acculader. Het bijvullen duurt 45 minuten, zodat de batterijen achter elkaar kunnen worden geplaatst en continu kunnen werken. Type batterij

 • -Ion onthoudt de lading niet en is altijd klaar om te worden opgeladen zonder de energieopslag te beschadigen. Maximaal aanhaalmoment van 33 Nm is ideaal voor meubelmontage en montage van gipsplaat op metalen profielen.

  Deze sleutel valt op door zijn uitstekende slagkracht tijdens het aandraaien. Hitachi-eenheid voert 1.090 tappen per minuut uit op de spindel, wat het wikkelen van gereedschap in krappe materialen versnelt. Een andere functie die het losdraaien van oude schroeven en zelftappende schroeven vergemakkelijkt. Borstelloze motor gaat vele malen langer mee dan tegenhangers met grafietborstels, en is dus bestand tegen intensief gebruik.

  Voordelen

  • batterijen met een capaciteit van 3.0 Ah;
  • achtergrondverlichting;
  • snel opladen van de batterij;
  • Mogelijkheid om aan riem te hangen;
  • gewicht 1.5 kg.

  nadelen

  • Geen trapsgewijze snelheidsregeling – alleen een lichte ruk aan de trekker, maar de snelheidsstabiliteit is relatief.

  Hitachi DS12DVF 22 Nm

  Beoordeling: 4.6

  Hitachi DS12DVF 22 N-m

  En hier is een semi-professioneel model van Hitachi, met 12 V en 22 Nm koppel. Top-verkoopproduct in winkels en honderden online reviews. De schroevendraaier wordt geprezen voor zijn “onverwoestbaarheid” en zijn betrouwbaarheid gedurende 10 jaar. Met de snelspanboorhouder kunnen assen met een diameter tot 12 mm worden bevestigd. Twee snelheidsstappen met een bereik van 0-350 en 0-1050 zorgen voor een snelle verandering in RPM, waarbij de bovengrens wordt beperkt. De schroevendraaier weegt slechts 1 m.5 kg, dus geschikt voor werken op hoogte.

  “Hitachi voorziet dit model van een ruime draagtas, inclusief een zaklamp met roterende kop. De achtergrondverlichting kan indien nodig worden aangepast van horizontaal naar verticaal. De zaklamp wordt gevoed door dezelfde batterij als de schroevendraaier. Twee batterijen inbegrepen, zodat beide eenheden tegelijkertijd kunnen werken. Geschikt voor werkzaamheden in het veld (noodopening van sloten, installatie van ramen), waarbij er op bepaalde plaatsen gebrek aan licht kan zijn, maar een zeer nauwkeurige bediening nodig is.

  Voordelen

  • Opbergvakken voor bits;
  • gewicht 1.5kg vermoeit de hand niet;
  • Intelligente luchtkoeling;
  • Het koord om de schroevendraaier aan de pols te hangen.

  Nadelen

  • schroeven met een diameter van meer dan 6 mm zijn niet mogelijk;
  • Alleen “natuurlijke” batterijen gaan mee – de volgende gaat een jaar of twee mee

  Hitachi DS10DAL 36 Nm

  Beoordeling: 4.5

  Hitachi DS10DAL 36 Nm

  Het snoerloze model van Hitachi blinkt uit met een interessante verhouding tussen stroomverbruik en koppel. De accuschroevendraaier wordt aangedreven door een 10 V accu, maar heeft een maximaal koppel van 36 Nm. De machine is omkeerbaar en daardoor geschikt voor zowel demontage- als montagewerkzaamheden. De Hitachi wordt geleverd met twee accu’s met een capaciteit van 1.5 Ah. Snelwisselboorhouder voor eenvoudig wisselen van boren en plaatsen van boren, maar maximale schachtdiameter beperkt tot 10mm. Eigenaren merkten op dat zij het gevoel van de boor in hun handen en de lange levensduur van de originele batterijen – sommige tot 7 jaar – prettig vinden.

  Dit model onderscheidt zich onder de Hitachi accuschroevendraaiers door zijn lage gewicht van 1.08 kg. Dankzij het lage gewicht is het handiger om er panelen onder te leggen of om de hele dag kastmeubelen te monteren. Maar het vermogen van 10 volt is niet voldoende voor werk met bevestigingsmiddelen met een diameter van meer dan 6 mm.

  Voordelen

  • clip om op te hangen;
  • rubberen pads op de handgrepen;
  • eenvoudige bediening van de omkeerinrichting en de snelheden;
  • Snelspanboorhouder maakt de montage van bits en bitjes mogelijk.

  Nadelen

  • Kan niet worden gebruikt voor bevestigingen met een dwarsdoorsnede van meer dan 6 mm;
  • Max. boordiameter 10mm.

  De beste Hitachi accuschroevendraaiers

  Niet veel draadloze schroevendraaiers die in een stopcontact kunnen worden gestoken in het assortiment van de Japanse fabrikant Hitachi. Het is een handig gereedschap voor stationair gebruik in de werkplaats, wanneer geen actieve bewegingen van de bediener vereist zijn (montage van klein meubilair, reparatie van machines of toestellen, enz.). .). De deskundigen hebben slechts één model met netvoeding gevonden dat uw aandacht verdient en dat de volgende kenmerken heeft.

  Hitachi W6VA4 620 W

  Beoordeling: 4.9

  Hitachi W6VA4 620W

  De 620 Watt elektrische schroevendraaier werkt met traploze snelheden tot 3.000 toeren per minuut en is daarmee een van de meest productieve. De “vlag”-omkeerder bevindt zich boven de trekker en is handig om de draairichting met één hand om te schakelen. Hitachi komt met een magneethouder zodat een reservebit altijd bij de hand is. Als u lange bevestigingsmiddelen moet indraaien, ontlast de vergrendeltrekker de wijsvinger. Het beschermt de gebruiker ook tegen onbedoelde activering wanneer de boor aan de riem wordt gehangen. Het gewicht van de schroevendraaier is slechts 1 kg.4 kg, zodat het uw handen niet vermoeit. Gebruikers in reviews vinden het slimme koelsysteem met een metalen versnellingsbakbehuizing die de warmteafvoer versnelt goed.

  De experts benadrukten dit Hitachi model voor zijn gebruiksgemak in zware toepassingen. De schroevendraaier heeft een goede diepteaanslag die tegelijkertijd de bevestiger op de bit houdt en beschadiging van het materiaaloppervlak voorkomt. Het is sneller en veiliger om mee te werken.

  Voordelen

  • lichtgewicht 1.4 kg
  • het gereedschap is aan de riem bevestigd;
  • met Eurober bekleed handvat;
  • metalen behuizing rond de versnellingsbak;
  • er is een houder voor een reservebit.

  Nadelen

  • De boor kan er niet in;
  • slechts één snelheid;
  • Sommige netsnoeren breken bij het stopcontact als gevolg van veelvuldig buigen.
 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: