6 Beste kuuroorden in Jekaterinenburg

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, niet bedoeld als reclame en is geen verkooppraatje. Specialistisch advies is essentieel voordat een aankoop wordt gedaan.

De beste kuuroorden in Jekaterinenburg bieden een breed scala aan diensten, van Thaise massage tot verschillende afslankprogramma’s. Daarom is het niet gemakkelijk om tussen hen te kiezen. Onze experts hebben de populairste kuuroorden van de stad en hun kenmerken op een rijtje gezet.

Beoordeling van de beste kuuroorden in Jekaterinenburg

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
Beoordeling van de beste kuuroorden in Jekaterinenburg 1 Siam 5.0
2 Ecospa 4.9
3 Chang 4.8
4 Kleine Boeddha 4.7
5 Sunrita 4.6
6 Sabai Tai 4.5

Siam

Beoordeling: 5.0

Siam

Het is een ontspanningscentrum dat sinds 2006 actief is… Het heeft vijf showrooms in verschillende delen van de stad. “Siam biedt een breed scala aan diensten, waaronder klassieke spa-behandelingen, traditionele Thaise praktijken, ontspanning, relaxatie en body modelling programma’s. Het personeel bestaat uit Thaise meesters, een ander pluspunt waar veel bezoekers op wijzen.

Een ander pluspunt is dat je het niet alleen in je eentje kunt bezoeken, maar ook met je gezin of je partner. Er zijn speciale programma’s. Bezoekers kunnen ook een abonnement op de salon kopen voor meerdere bezoeken.

Veel gasten van de faciliteit wijzen op de hoge kwaliteit van de diensten, maar ook op de kosten ervan. De prijsklasse is dus vrij breed: van 1700 tot 26200 roebel.

U vindt “Siam” op de volgende adressen: Uchiteley Straat, 6; Khokhryakov Straat, 74; Samoilotnaya Straat, 1, en Malysheva Straat, 5.

Ecospa

Beoordeling: 4.9

Ecospa

Het belangrijkste kenmerk van de salon is dat hij zich bevindt op de 53e verdieping van het zakencentrum “Vysotsky” – de hoogte is 186 meter boven de stad. Bezoekers hebben een panoramisch uitzicht op de stad Jekaterinenburg. Dit alles wordt aangevuld met een modern interieur, waardoor een bijzondere sfeer wordt gecreëerd.

Tegelijkertijd biedt de spa een scala aan faciliteiten: gasten kunnen genieten van een stoombad, sauna of jacuzzi, of een duik nemen in het grote zwembad, dat 1,4 meter diep is. Daarnaast biedt Ecospa verschillende soorten massage, pilling, wraps en verschillende spaprogramma’s die tot 4 uur kunnen duren. U kunt ook uw uiterlijk verbeteren bij een visagist, kapper of stylist, plus u kunt een manicure en pedicure krijgen.

Een leuke toevoeging zijn de prachtige foto’s die in de salon gemaakt kunnen worden, evenals de hoge kwaliteit van de geleverde diensten. De prijzen zijn hier echter hoger dan het gemiddelde, wat niet alleen te danken is aan het goede werk van de ambachtslieden, maar ook aan de ligging van de instelling. Kosten kunnen variëren van 3.500 tot 15.000 roebel. De spa bevindt zich in de Malysheva-straat 51.

Chang

Beoordeling: 4.8

CHANG

Nog een Thaise salon met een gezellige, intieme sfeer. Het heeft twee personeelsleden en ligt in het centrum van Jekaterinenburg.

Het bureau biedt een breed scala aan verschillende diensten waaruit u kunt kiezen. Deze omvatten Thaise massage met balsem of aroma oliën, body sculpting spa programma’s en meer. Een groot pluspunt is dat alle meesters van het etablissement professionals uit Thailand zijn.

Opmerkelijk is dat de promoties niet alleen geldig zijn voor regelmatige bezoekers, maar ook voor nieuwe klanten. Het is ook mogelijk om een cadeaubon te kopen. Het prijsbeleid van de salon is tegelijkertijd zeer democratisch. De minimumprijzen beginnen bijvoorbeeld bij 500 roebel. De Spa is te vinden op 47 Michurina Street en 10 Marshala Zhukova Street.

Kleine Boeddha

Beoordeling: 4.

534534111.jpg

“Little Buddha” – een kuuroord, dat met recht een klein Thais hoekje van Jekaterinenburg genoemd kan worden. Dit wordt niet alleen ondersteund door massages door Thaise meesters, maar ook door de inrichting van de ruimte. Het interieur is gemaakt in de Aziatische stijl die een stemming en speciale sfeer creëert, die helpt om te ontspannen.

De spa biedt een breed scala aan programma’s die een half uur of langer kunnen duren. Stoommassages, anti-cellulitis massages en mixen zijn bijzonder populair. Bovendien biedt de salon cadeaubonnen aan en voert ze vaak promoties die u de kans geven om bepaalde diensten met korting te ontvangen.

Er zijn echter ook enkele nadelen. Soms kan het dus moeilijk zijn om een sessie te krijgen, wat te wijten is aan de grote vraag en een drukke agenda. Bovendien zijn sommige receptionisten, zoals bezoekers hebben opgemerkt, onbekwaam… Tegenover deze nadelen staan echter relatief lage prijzen, afhankelijk van de duur en de kenmerken van het gekozen programma. In het algemeen variëren de prijzen van 1200 tot 8000 roebel. De spa is te vinden op 53 Amundsen Street.

Sunrita

Beoordeling: 4.

Sunrita

De enige Balinese salon met twee spa’s in Jekaterinenburg. Het wordt bemand door meester-ambachtslieden uit Bali. Het interieur is uitgevoerd in een Indonesische stijl en de meubels en accessoires zijn gemaakt van kostbaar, op maat gemaakt hout. Dit alles draagt bij tot ontspanning en een bijzondere sfeer.

De salon biedt 10 verschillende soorten massage, waaronder afslankprogramma’s en spabehandelingen die zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn. Daarbij komen nog de kortingen die worden gegeven aan nieuwe gasten. Vaste klanten kunnen ook speciale aanbiedingen krijgen, die kunnen worden gevolgd op de website.

De meeste beoordelingen zijn positief, maar glimpen en negatieve opmerkingen. De tarieven kunnen dit goedmaken. De kosten van de diensten variëren dus van 1800 tot 1850 roebel. De salon is gevestigd in de Sheveleva-straat, 8, en in de Tsiolkovskogostraat, 34.

Sabai Tai

Beoordeling: 4.

Sabai Tai

Een kleine winkel die opvalt door zijn gezelligheid en aangename oosterse inrichting. De salon biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder Thaise massage, spa-behandeling voor gezicht en lichaam, programma’s voor body shaping. Een reeks diensten is ook beschikbaar voor kinderen. Dit zijn voornamelijk massages die helpen de houding te verbeteren en het lichaam te versterken.

Steen-, olie- en voetmassages zijn een groot succes bij de klanten. Iedereen kan iets kiezen dat bij hem past. De spa organiseert graag een onvergetelijk vrijgezellenfeest of een romantische rendez-vous.

In dit geval is een groot pluspunt het democratische prijsbeleid. De prijzen variëren van 1500 tot 9600 roebel. De salon is aan de Bluchera Straat, 41.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: