6 beste makelaars in Krasnojarsk

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en vormt geen koopgids. U moet voor de aankoop een deskundige raadplegen.

Het kopen of verkopen van onroerend goed is een verantwoordelijke beslissing die een maximale voorbereiding vereist. Een dergelijke belangrijke zaak moet worden toevertrouwd aan professionals. Het is moeilijk voor een eenvoudige niet-gekwalificeerde persoon om alle juridische details en nuances van de overeenkomst te begrijpen en te doorgronden. Om geen onherstelbare fout te begaan, moet u vooraf contact opnemen met een makelaarskantoor voor hulp. We hebben de beste organisaties in Krasnoyarsk opgesomd die goed thuis zijn in.

Beste makelaars in Krasnojarsk

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
Beste makelaars in Krasnojarsk 1 Vloeren 5.0
2 Lingonberry 4.9
3 Perspectief24 4.8
4 Arevera Vastgoed 4.7
5 Yardom 4.6
6 Granta-Nedvizhimost 4.5

Etyazhi

Beoordeling: 5.0

Etozhi

De leider van onze beoordeling is meer dan 20 jaar actief in de markt en helpt mensen bij het kopen en verkopen van hun onroerend goed. Het heeft kantoren in 7 landen en 120 steden. Door met het agentschap Etazhi te werken, vermijdt de cliënt stress en raakt hij niet betrokken bij het juridische proces. Al het hoofdwerk wordt gedaan door het personeel van het bedrijf.

Voor het gebruiksgemak is de bediening op afstand voorzien. Dankzij de mobiele applicatie kan de klant zelfstandig de vastgoedopties bekijken. Ondersteuning is 24 uur per dag beschikbaar. Alle diensten en adviezen zijn absoluut gratis. Alle betalingen worden pas gedaan nadat de transactie succesvol is afgerond. In geval van moeilijkheden met het eigendomsrecht of andere onherstelbare situaties worden de kosten van de diensten volledig vergoed.

Men spreekt vol lof over de medewerkers en merkt op dat zij professioneel te werk gaan. Het management is zeer vriendelijk tegen klanten door hen kortingskaarten te geven die zij in partnerwinkels kunnen gebruiken.

U kunt meer details krijgen op: +7(391) 219-77-88. Het kantoor in Krasnojarsk is te vinden aan de Belinskogostraat 8.

Lingonberry

Beoordeling: 4.9

Lingonberry

Het bedrijf verleent al meer dan 6 jaar juridische bijstand. Het werkt nauw samen met 15 banken van Krasnoyarsk. Meer dan 150 bouwbedrijven werken samen met het agentschap “Brusnika”. De belangrijkste taak van specialisten – de verkoop van nieuwe gebouwen. Daarnaast verlenen hooggekwalificeerde medewerkers andere juridische diensten in verband met onroerend goed. Als u een hypotheek wilt regelen, uw huis wilt verkopen of ruilen of professioneel advies wilt inwinnen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoekers geven commentaar op de aangename sfeer en de hoffelijke houding van het personeel. Voor de klant wordt de meest comfortabele accommodatie gekozen, die voldoet aan de opgegeven indicatoren. Met alle wensen wordt rekening gehouden bij het zoeken naar een geschikte optie. Vanaf het begin tot de succesvolle afronding van de transactie heeft de cliënt 24 uur per dag ondersteuning van een specialist.

Voor meer details bezoek onze website of neem contact met ons op: +7(913) 178-00-20. Het kantoor van het bedrijf “Brusnika” in Krasnojarsk is gevestigd in 40a, gebouw 1, Krasnodarskaya str.

Perspektiva24

Beoordeling: 4.8

Perspektiva24

Een uitstekend agentschap dat zijn naam volledig waarmaakt. Hooggekwalificeerde specialisten helpen bij de verkoop, aankoop of ruil van het onroerend goed. De database van de organisatie wordt voortdurend bijgewerkt en bevat meer dan 24 duizend huisvestingsmogelijkheden. De keuze is groot en elke klant vindt de meest geschikte indeling. Medewerkers werken snel en soepel. Binnen 28 dagen wordt het onroerend goed verkocht.

Documenten worden zo grondig mogelijk gecontroleerd. Er zijn 4 fasen, waarna u er absoluut zeker van kunt zijn dat er geen onmerkbare fouten meer zullen zijn. Alle aanverwante zaken worden snel en indien nodig op afstand opgelost. Het agentschap heeft kantoren in 72 landen, zodat klanten online advies kunnen inwinnen bij het plannen van hun verhuizing. De organisatoren voorzien geen voorschotten en het totale bedrag wordt pas aangerekend nadat de transactie is voltooid. Daarnaast is gratis hypotheekadvies beschikbaar.

U kunt meer informatie krijgen op: +7(391) 228-50-00. Perspektiva24″ kantoor in Krasnoyarsk is gevestigd op 150, Lenina Street.

Arevera Vastgoed

Beoordeling: 4.7

Arevera Vastgoed

Makelaardij maakt het gemakkelijk en zorgeloos om een flat te kopen of te verkopen op de primaire of secundaire markt. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met deals in flatgebouwen, maar ook in particuliere woningen. Hier is een grote selectie van huisjes, herenhuizen, landhuizen in Krasnojarsk en de regio. Bovendien kan gebruik worden gemaakt van de diensten van hooggekwalificeerde professionals bij het kopen of huren van commercieel vastgoed zoals kantoren, magazijnen, winkels en meer.

“Arevera-Real Estate” is een van de eerste woningbureau’s in Krasnoyarsk. Verleent juridische bijstand sinds 1993. Geletterdheid, transparantie en veiligheid – al deze kenmerken worden gevolgd door de bedrijfsleiding. Werknemers hebben gekwalificeerde specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Elke transactie zal worden uitgevoerd volgens alle regels en voorschriften.

Het enige nadeel dat door bezoekers wordt genoemd – hoge prijzen voor geleverde diensten. Gezien de specifieke aard van het werk en de verantwoordelijkheid van het personeel zijn de kosten zeer gerechtvaardigd door de kwaliteit. U kunt meer informatie krijgen op het telefoonnummer: +7(391) 290-44-88.

Yardom

Beoordeling: 4.6

Yardom

De belangrijkste taak van het agentschap is het oplossen van de problemen van de klanten in verband met de aankoop of verkoop van onroerend goed. Hooggekwalificeerde specialisten bestuderen de documenten zorgvuldig en voeren de transactie zo zuiver en veilig mogelijk uit. Het bedrijf biedt het volledige scala van diensten met betrekking tot onroerend goed. Gerichte aanpak, zorgzame houding en volledige ondersteuning van klanten zijn de belangrijkste voordelen van “Yardom Real Estate”.

De database van het bedrijf heeft een grote lijst van primaire en secundaire huisvesting. Tal van opties zorgen voor een geschikte woning voor elke klant. Het personeel beschikt over persoonlijk vervoer waarmee de meest afgelegen objecten kunnen worden bereikt. Bovendien worden de diensten op afstand verleend.

Specialisten geven uitgebreid advies over de keuze van een comfortabel hypotheekprogramma. Assisteren bij de voorbereiding van alle noodzakelijke documentatie. Vragen kunnen worden gesteld via het telefoonnummer: 8(391) 282-84-23. Yardom” kantoor in Krasnoyarsk is gevestigd op: ul. 38 Maerchaka straat, kantoor 939.

Granta-Real Estate

Beoordeling: 4.5

Granta-Real Estate

Een van de grootste makelaars in Krasnoyarsk biedt een breed scala aan diensten met betrekking tot het kopen, verkopen of ruilen van onroerend goed. Organisatoren waarderen hun personeel en geven hen professionele ontwikkeling. Gekwalificeerde specialisten werken hard om ervoor te zorgen dat alle deals zo zuiver en transparant mogelijk waren. De directie garandeert een veilige koopovereenkomst en controleert de documenten. Elke fout wordt snel opgemerkt en kan snel worden gecorrigeerd.

Medewerkers houden zorgvuldig rekening met de behoeften van hun klanten en proberen de best mogelijke match met hun verwachtingen te vinden. Bezoekers geven commentaar op de gastvrije sfeer en bevelen de organisatie aan bij hun vrienden en familie. Klantgericht beleid is wat het agentschap onderscheidt van de concurrentie. U kunt de relevantie van de diensten controleren en vragen stellen op het contactnummer: +7(391) 240-99-88.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: