6 beste matrassen voor kinderwagens

*Rating van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en mag niet worden beschouwd als een leidraad voor aankoop. U moet professioneel advies inwinnen vóór de aankoop.

Elke moeder wil het haar baby zo comfortabel mogelijk maken… Daarom kopen ouders vaak verschillende benodigdheden in kinderwinkels. Een van de belangrijkste is een matras voor de kinderwagen of de wieg. Een zachte laag in de wieg geeft uw baby een goede nachtrust in de frisse lucht en fungeert als verwarmende laag tijdens het koude seizoen. Het kiezen van de juiste en comfortabele matras wordt echter bemoeilijkt door vele factoren, waaronder materialen, afmetingen en andere. Daarom hebben onze experts de beste opties beoordeeld.

Beste kinderwagenmatrassen

Nominatie Locatie Naam Prijs
De beste matrassen voor wieg 1 TRELAX Orthopedisch (MD40/80) 5 650 €
2 Simp
 • stad B
 • ss
 • 1 100 €
  3 Lepre Luna Lux 780 €
  Beste matrassen voor kinderwagens 1 Maclaren Universeel
 • ner
 • 2 900 €
  2 Altabebe
 • fe
 • ne Polyester 85×44
 • 2 900 €
  3 Nuovita Aria 1 000 €

  Beste matrassen voor wiegbedden

  Orthopedisch matras TRELAX (MD40/80)

  Beoordeling: 4.9

  TRELAX Orthopedisch (MD40/80)

  Een orthopedisch kindermatras, dat geschikt is om het bewegingsapparaat van de baby te ontwikkelen en houdingsstoornissen op jonge leeftijd te voorkomen, staat bovenaan de lijst. Het dagelijks gebruik van dit bed zorgt voor de juiste positionering van de wervels en de normalisering van de spiertonus.

  Ontworpen voor kinderen vanaf 1 maand. orthopedische chirurgen en kinderartsen waren betrokken bij de ontwikkeling ervan. Afmetingen model: 40×80 cm. Fabrikant geeft tot 2 jaar garantie. Ouders zijn zeer te spreken over dit matras, het is stevig en zacht.

  Voordelen

  • uitstekende compositie;
  • normalisatie van de tonus van de baby;
  • Het verbetert de slaap van de baby;
  • duurzame garantie.

  nadelen

  • geen.

  Simp
 • stad B
 • ss
 • Beoordeling: 4.8

  SIMP<li></div><p>CITY B</p><li>SS” src=”/images/babyproducten/84016666197471-56-.jpg” height=”400″ title=”SIMP<li>CITY B<li>SS”><p>De tweede positie wordt ingenomen door het geventileerde model, dat lucht door de huid laat circuleren en de baby comfortabel in de wieg houdt. Dit model is gemaakt van gewatteerde stof. Gevuld met synthetische stof. De uitneembare binnenvulling is wasbaar en heeft een praktische kliksluiting.</p><p>Deze matras is gemaakt in Nederland en wordt geleverd in de originele verpakking. Dit model heeft een dubbelzijdige vulling. Afmetingen: 800x410x30 millimeter. Ovale vorm. Past op bijna elke vorm reiswieg. Recensies zijn alleen positief.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>snel en gemakkelijk te wassen;</li><li>hoge duurzaamheid;</li><li>grote afmetingen;</li><li>lage prijs.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>zijn niet geïdentificeerd.</li></ul><h3>Lepre Luna Lux</h3><p>Beoordeling: 4.7</p><div style=Lepre Luna Lux

  De derde positie wordt ingenomen door een matras, die gemaakt is met bio kokos en latex. Met natuurlijke vezels en Eurober aan weerszijden kan de traditionele “winter-zomer” vorm worden toegepast. De natuurlijke eigenschap van de materialen is ademend, dus het zal zeer comfortabel zijn om op te slapen, zelfs in de hitte.

  En de sterke latex kant is bestand tegen de hitte… De hoes is gemaakt van kwaliteitsjacquard, waardoor de matras gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden is. Afmetingen van het model: 77x37x2,5cm. De klantbeoordelingen zijn geweldig, ouders zijn dol op de kwaliteit en de waarde van de matras.

  Voordelen

  • aantrekkelijke prijs
  • dubbelzijdige vulling;
  • kwaliteit cover;
  • comfort.

  Nadelen

  • niet geïdentificeerd.

  De beste matrassen voor kinderwagens

  Maclaren Universeel
 • ner
 • Beoordeling: 4.9

  MACLAREN UNIVERSAL<li></div><p>NER” src=”/images/babyproducten/61816666197471-276-.jpg” height=”400″ title=”MACLAREN UNIVERSAL</p><li>NER”><p>Op de eerste plaats in de ranglijst van de beste matrassen voor kinderwagens staat de dubbelzijdige voering. Het is universeel toepasbaar op alle kinderwagens; het creëert een comfortabele, ademende laag die zorgt voor warmteregulering. Het wordt bevestigd door een speciale veiligheidsriem. Ze zijn voorzien van gaten.</p><p>Het model is uitgerust met een extra bescherming voor de bodem van de kinderwagen. De fabrikant verft het in een heldere kleur die het uiterlijk ten goede komt. De recensies zijn ook uitstekend. Klanten prijzen het stijlvolle en aantrekkelijke uiterlijk en de ongecompliceerde montage.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>aantrekkelijke prijs</li><li>eenvoudige plaatsing;</li><li>handwasbaar;</li><li>stijlvolle verschijning.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>niet geïdentificeerd.</li></ul><h3>Altabebe<li>fe<li>ne Polyester 85×44</h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=Altabebe<li></div><p>fe</p><li>ne Polyester 85×44″ src=”/images/babyproducten/5721666197471-166-.jpg” height=”400″ title=”Altabebe<li>fe<li>ne Polyester 85×44″><p>De tweede plaats in het klassement wordt ingenomen door een kinderwagenmatras van 85×44 cm. Dit inzetstuk is een licht en zeer zacht accessoire dat geschikt is voor bijna alle modellen. Het is gemaakt van polyester, dus het mag niet lang gewassen worden. De honingraatstructuur van de stof zorgt voor een uitstekende ventilatie, zodat het kind het zelfs in de zomer niet warm heeft.</p><p>De matras bestaat uit micropolyester aan de buitenkant en is gevuld met polyurethaan. Geschikt voor lente-, zomer- en herfstwandelingen. Met zijn afmetingen van 44×85 cm is dit model groot genoeg totdat de baby leert lopen. Alleen positieve feedback op dit model.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>eenvoudige fixatie;</li><li>betrouwbare materialen;</li><li>goede ventilatie;</li><li>demi-seizoen.</li></ul><h4>Nadelen </h4><ul><li>niet geïdentificeerd.</li></ul><h3>Nuovita Aria</h3><p>Beoordeling: 4.7</p><div style=NUOVITA ARIANUOVITA ARIA

  Het derde gerangschikte babymatras voor kinderwagens met afmetingen van 77×34 centimeter. Het is gevuld met bio kokos en spunbond. De belasting mag niet meer dan 10 kg bedragen. Lage tot gemiddelde hardheid. Een afneembare hoes is inbegrepen voor het gemak. Dikte van 3 centimeter om in elke kinderwagen te passen, de matras is ovaal gevormd.

  Hoes van gebreide stof. Lichtgewicht model, 1,4 Kg. De fabrikant geeft 12 maanden productgarantie. Recensies zijn goed, met kopers die de lage prijs en het gemak van plaatsing benadrukken. Maar sommigen houden niet van het gebrek aan fixatie.

  Voordelen

  • compact formaat;
  • hoogwaardige materialen;
  • lage prijs;
  • laag gewicht.

  Nadelen

  • geen fixatie.
  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Comments: 1
  1. Jan

   Welke van de 6 beste matrassen voor kinderwagens raadt u aan en waarom? Heeft u persoonlijke ervaring met een van deze matrassen?

   Beantwoorden
  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: