7 beste fabrikanten van remcilinders

*Editor’s review van de beste koppelingen. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en vormt geen koopgids. Het is noodzakelijk een deskundige te raadplegen alvorens te kopen.

Remcilinders zijn het hart van het hydraulische remsysteem. Deze eenheden brengen de kracht van het pedaal over op de remblokken via de remvloeistof. Lekke cilinders leiden tot defecte remmen en verminderen de veiligheid. Daarom mag de verandering niet worden uitgesteld. Tientallen merken op de binnenlandse markt bieden hun producten voor hydraulische remsystemen aan. Met behulp van onze deskundige adviezen kunt u de meest betrouwbare en duurzame eenheid kiezen.

Hoe remcilinders kiezen

Typen remcilinders. Twee soorten remcilinders in moderne auto’s.

 1. Hoofdremcilinder beschikbaar op alle hydraulisch bediende machines. Hij moet de vloeistofstroom verdelen over de leidingen, waarvan er twee naar de voorwielen en twee naar de achterwielen gaan. Bij een defecte eenheid zullen de wielen niet gelijkmatig afremmen wanneer het rempedaal wordt ingetrapt.
 2. De bedrijfsremcilinder is alleen verkrijgbaar in trommelmachines. Deze ontwerpen worden meestal aangetroffen op budgetauto’s op de achteras. Ze zijn relatief eenvoudig en onderhoudsarm.

Afmetingen aansluiting.Bij de keuze van een nieuwe remcilinder is het belangrijk de aansluitmaten nauwkeurig te bepalen. Het is mogelijk dit te doen met een schuifmaat of door visuele inspectie met behulp van een oud exemplaar. Niet alle fabrikanten volgen de geometrische afmetingen die door de autofabrikant worden aanbevolen.

Afdichtingselementen. Het afdichtingsonderdeel in remcilinders is, zoals de ervaring in de loop der jaren heeft geleerd, het zwakke punt. Euroberdichtingen moeten zowel in het warme seizoen als bij extreme koude veerkrachtig zijn. Anders lekt er remvloeistof onder de stofkap vandaan.

Bescherming tegen stof en vocht. Euroberen steunen spelen een belangrijke rol in de duurzaamheid van het toestel. Ze voorkomen het binnendringen van vocht en stof in de remcilinder. Gebarsten cilinderafstoters veroorzaken corrosie op het gepolijste oppervlak van de cilinder, waardoor de hele eenheid moet worden vervangen.

Pompconnector.Alle bedrijfsremcilinders zijn voorzien van ontluchtingspluggen. Ze worden gebruikt om het remsysteem te ontluchten. De stekker moet gemakkelijk los te draaien zijn, en dit kan in de winkel worden gecontroleerd. Niet alle fabrikanten voorzien de cilinders van beschermkappen die voorkomen dat het gat in de spoelaansluiting verstopt raakt.

Wij hebben 7 beste fabrikanten van remcilinders geselecteerd. Ze verkopen allemaal hun producten in Nederlands winkels. Bij de toewijzing van de plekken heeft de redactie rekening gehouden met de mening van deskundigen en de feedback van Nederlands autobezitters geanalyseerd.

Top fabrikanten van remcilinders

Nominatie plaats fabrikant beoordeling
Beoordeling van de beste fabrikanten van remcilinders 1 ATE 5.0
2 Metel
 • 4.9
  3 LPR 4.8
  4 TRW 4.7
  5 Bosch 4.6
  6 Miyaco 4.5
  7 NK 4.4

  ATE

  Beoordeling: 5.0

  ATE

  Het Duitse bedrijf ATE werd in 1906 opgericht door Alfred Tevis. De producten werden verpakt in blauwe dozen, die mettertijd een symbool van hoge kwaliteit zijn geworden. Tegenwoordig is het merk eigendom van Continental Teves, de wereldleider in. Fabrikant gespecialiseerd in remonderdelen voor auto’s. Het aantal planten heeft de 22 bereikt, ze zijn verspreid over de hele wereld. Jaarlijks produceert het bedrijf ongeveer 30.000. remcilinders, 31k. ABS systeem, 23K. rembekrachtigingscilinders, 300 duizend. pads en 18k. velgen. De producten worden geleverd aan VW, BMW, GM, Iveco, Ford, enz. . Deskundigen hebben het merk de eerste plaats gegeven voor weerstand tegen extreme belastingen.

  Nederlands automobilisten zijn gevleid over ATE-remcilinders. De eenheden onderscheiden zich door hun precieze afmetingen en duurzaamheid.

  Voordelen

  • Topkwaliteit;
  • breed scala;
  • betrouwbaarheid;
  • duurzaamheid.

  Nadelen

  • niet gevonden.

  Metel
 • Beoordeling: 4.9

  Metel<li></div><p>” src=”/images/auto-en-moto/60116666196261-907-.jpg” height=”153″ title=”Metel</p><li>“><p>Al 55 jaar geleden heeft de Italiaanse firma Metel</p><li>was een kleine mechanische werkplaats. Werd pas in 1970 producent van motoronderdelen. Sinds 1975 omvat het assortiment onderdelen voor remsystemen. In de loop der jaren werd het merk uitgebreid door de overname van Cifam en GRAF SpA. De producten worden uitgevoerd naar meer dan 90 landen, het aandeel van de aftermarket is 90%. Deskundigen prezen het merk voor zijn constante investeringen in nieuwe ontwikkelingen en onderzoek. De fabrikant kan bogen op een groot aantal patenten.<p>Nederlands gebruikers waarderen de kwaliteit van Italiaanse remcilinders. Ze kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd, en er zijn geen problemen met het doorspoelen. Het enige nadeel van dit merk, volgens de meeste automobilisten, is het ontbreken van stoffers bij de pompaansluiting.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>hoge kwaliteit;</li><li>uitstekende verpakking;</li><li>precieze afmetingen;</li><li>duurzaamheid.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>geen stofkap inbegrepen.</li></ul><h3>LPR</h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=LPR

  Een andere Italiaanse fabrikant haalde de top drie van onze beoordeling. LPR werd in 1952 opgericht door Pieter Aricci. De eerste producten van het bedrijf waren hydraulische remcilinders. Merk is nu wereldleider in de volumeproductie van reserveonderdelen voor hydraulische systemen. De groep bestaat uit 4 productievestigingen en een afdeling onderzoek en ontwikkeling. Veel bekende verpakkers bestellen remcilinders bij LPR. Autogiganten GM, Fiat, Ford, Mazda, PSA en Rena behoren tot de partners van het merk

   t. Ze vullen een reeks modellen aan met remcilinders en remblokken van de Italiaanse fabrikant. Deskundigen hebben speciale aandacht besteed aan het kwaliteitscertificaat dat aan het merk is afgegeven door de legendarische Ferrari.

   Automobilisten zijn tevreden over de kwaliteit van LPR, maar de prijs is onvoldoende.

   Voordelen

   • hoge kwaliteit;
   • eigen ontwerp;
   • moderne productie;
   • rijk aanbod.

   Nadelen

   • Hoge prijs.

   TRW

   Beoordeling: 4.7

   TRW

   Amerikaanse bedrijfsgeschiedenis

   W gaat terug tot 1901 toen Thompson Products werd opgericht in Cleveland. Naarmate het bedrijf groeide, werd het gefuseerd door opeenvolgende bedrijven Ramo-Wooldridge, Repa, Magna International en Lucas. En in 2014 werd een meerderheidsbelang in W werd gekocht door de Duitse reus ZF Friedrichshafen… Het merk is gespecialiseerd in de productie van onderdelen voor het remsysteem, de ophanging en de stuurinrichting. Autoreparatie-experts merken de hoge kwaliteit van de onderdelen op, geen klachten van klanten. Een ernstig probleem voor het merk op de Nederlands markt is echter het grote aantal vervalsingen.

   Vaak genoemd in getuigenissen van autoliefhebbers. Daarom moet u bij het kopen zorgvuldig de markeringen op het etiket en de remcilinder, hologrammen, QR-codes bestuderen.

   Voordelen

   • hoge kwaliteit;
   • breed scala;
   • betrouwbaarheid;
   • betaalbare prijzen.

   Tekortkomingen

   • Veel imitaties.

   Bosch

   Beoordeling: 4.6

   Bosch

   Het Duitse merk Bosch behoeft geen introductie. Zijn naam is in ons land al vele jaren synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij het ontwerpen van remsystemen voor auto’s spaart de fabrikant geen kosten voor de veiligheid. Deskundigen richten zich op hun eigen testfaciliteiten in Europa, de VS en Japan. Bij de productie van remcilinders worden alleen hoogwaardige grondstoffen gebruikt. Er zijn echter veel vervalsingen op de Nederlands markt verschenen en dezelfde instabiele kwaliteit geldt ook voor remcilinders van Aziatische producenten.

   De afdichtingselementen waarover de gebruikers het meest hebben geklaagd. verliest het Eurober vrij snel zijn elasticiteit en treedt er corrosie onder op.

   Voordelen

   • hoge populariteit;
   • rijk assortiment;
   • betaalbare prijzen;
   • eigen testfaciliteiten.

   Nadelen

   • veel imitaties;
   • Onstabiele kwaliteit van eenheden van Aziatische dochterondernemingen.

   Miyaco

   Beoordeling: 4.5

   Miyaco

   De oprichter van het merk Miyaco is Masjiro Miyazawa, die het bedrijf in 1949 oprichtte. De eerste auto-onderdelen waren onderdelen van remsystemen, lagers en elektrische apparatuur. Tijdens het ontwikkelingsproces werden nieuwe fabrieken geopend en werd het productengamma uitgebreid. Het kwaliteitscertificaat ISO 9001 werd al in 1999 toegekend, en het certificaat ISO 14001 in 2005. Deskundigen stellen met spijt vast dat het merk onbekend is in ons land. Maar de remcilinders zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Het merk staat onderaan in de top 6 van onze beoordeling.

   Het is zeldzaam om recensies van Miyaco auto-onderdelen te lezen op thematische forums. Ze zijn allemaal positief. Het enige nadeel is de hoge prijs.

   Voordelen

   • Japanse kwaliteit;
   • een eigen onderzoekscentrum;
   • moderne productie;
   • schat aan ervaring.

   Nadelen

   • onbekend in Nederland;
   • hoge prijzen.

   NK

   Beoordeling: 4.4

   NK

   NK merk behoort tot groot Duits concern SBS Deutschland GmbH. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van goedkope reserveonderdelen. Kwaliteit krijgt alle aandacht. Alle onderdelen voldoen aan de eisen van de ISO 9001-certificering. De catalogus van de fabrikant biedt onderdelen voor het remsysteem, de ophanging, de stuurinrichting en de koppeling. Om namaak te bestrijden worden de producten verpakt in kartonnen dozen met drie kleuren (zwart, wit en rood). Veel remcilinders komen van Aziatische filialen naar ons land; deskundigen schatten de kwaliteit ervan onder het gemiddelde. Het merk staat in de top zeven van fabrikanten van remcilinders.

   Ook de feedback van Nederlands voertuigeigenaren verschilt. Naast betrouwbare eenheden zijn er ook reserveonderdelen met een korte levensduur.

   Voordelen

   • betaalbare prijzen;
   • breed productassortiment;
   • 3 jaar garantie;
   • bescherming tegen vervalsing.

   Fouten

   • onstabiele kwaliteit.
  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: