7 ideeën voor het inrichten van uw flat in afwachting van een renovatie

Zelfs als uw appartement aan een opknapbeurt toe is, kunt u het gezelliger maken. Er zijn enkele tijdelijke oplossingen die u misschien zo goed bevallen dat u besluit ze na de renovatie te houden.

De revisie, of het wachten daarop, kan jaren duren om verschillende redenen. Dit betekent niet dat u het tot aan het felbegeerde moment van de renovatie zonder wooncomfort moet stellen. Er zijn enkele eenvoudige oplossingen die u in uw nieuwe huis kunt bewaren terwijl u wacht op uw verbouwing.

Garderobedeuren. Je hoeft niet alle fronten te vervangen Vervang een paar van de meer vettige, beschadigde exemplaren. Een of twee deuren zijn misschien net wat u nodig hebt om een saaie badkamer of keuken te veranderen.

Garderobedeuren. Gespiegelde kastdeuren begonnen je te irriteren? Verwijder ze en hang iets dat u mooi vindt, zoals een gordijn met een interessant patroon. Of bevestig een rol interessant behang op het deurpaneel… Dit soort decor kan ten minste eenmaal per maand worden veranderd naargelang de stemming.

Spullen die je niet nodig hebt. Leg alles wat u in zes maanden niet hebt gebruikt uit het zicht of gooi het weg. Vervallen kruiden, halflege parfumflesjes, potten met overgebleven crèmes en parfumblikken… Gooi alles weg wat rommelig aanvoelt.

Oude gordijnen. Wat is er erger dan oude, verbleekte gordijnen of jaloezieën?? U hoeft niet te wachten op een complete renovatie om ze te veranderen. De gordijnbeugel kan voor de duur van de renovatie worden verwijderd. En je kunt al leven met mooi textiel!

Handgrepen. Als een nieuwe deur installeren niet in uw onmiddellijke plannen staat, vervang dan tenminste de deurklinken. Plan van tevoren welke deuren u tijdens de renovatie zult installeren, en koop handgrepen die u later op de nieuwe deuren zult plaatsen. Kies iets ongewoons, zoals een vintage model.

Verlichting. Het vervangen van het licht kan een totaal goedkope operatie zijn. En soms gewoon "bloot" Een gloeilamp ziet er beter uit dan een ouderwetse ( op een slechte manier ) vergeelde lampenkap.

Keukenschort. Dit inrichtingselement kan een keukeninterieur verlevendigen. Je hoeft de tegels niet af te breken en een nieuwe te leggen fabrikanten bieden decoratieve, kleurrijke thermoplastische wandpanelen aan. Gewoon installeren op de oude tegels en voila, de keuken is getransformeerd!


Idee en foto's van appartementtherapie.com

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: