8 beste fabrikanten van smartphone beschermingsbrillen

*Beste recensie volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, niet bedoeld als reclame en vormt geen koopaanbeveling. Vraag een professional voordat u koopt.

Toen de draagbare gadgets zich begonnen te verspreiden, groeide de industrie van draagbare accessoires… We hebben het met name over beschermingsmiddelen – koffers, cases/bumpers, beschermfolies en screenshields. Het scherm van uw nieuwe smartphone beschermen met speciaal resistent glas is een goed idee. Maar een echt betrouwbare optie kiezen is niet eenvoudig, aangezien de fabrikanten van dergelijke onderdelen in de honderden lopen.

De redactie van Expertology heeft een overzicht opgesteld van de meest gerenommeerde fabrikanten van beschermend glas en andere smartphone-accessoires vanaf 2019.

Ranglijst van de beste fabrikanten van beschermend glas voor smartphones

Nominatie stoel Fabrikant beoordeling
Ranglijst van de beste fabrikanten van beschermend glas voor smartphones 1 Mocolo 5.0
2 Nillkin 4.9
3 Baseus 4.8
4 ONEXT 4.7
5 Mobius 4.6
6 Solomon 4.5
7 Rood
 • ne
 • 4.4
  8 Deppa 4.3

  Mocolo

  Beoordeling: 5.0

  Mocolo

  Denk allereerst (per lijst, niet per waarde) aan een relatief jonge Chinese fabrikant van beschermende accessoires voor gadgets Mocolo. Gevestigd in Shenzhen.

  Mocolo gebruikt in Japan gemaakte grondstoffen van AGC en NSG Group holding. Al tientallen jaren worden deze namen in verwante industrieën geassocieerd met uitmuntende kwaliteit en voortdurende verbetering. Mocolo’s eigen productielijnen zijn state-of-the-art, hoge precisie CNC apparatuur en meertraps kwaliteitscontrole.

  Het hele gamma van Mocolo smartphone beschermend glas heeft een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Zo is de glasdikte in bijna alle modellen 0.33mm (herhaaldelijk getest optimaal). De gevoeligheid van het aanraakscherm verandert niet merkbaar na installatie van glas, evenmin als de kleurweergave bij helderheid. De hoge kras- en chipbestendigheid van het glas helpt het om zeer ruw gebruik aan te kunnen. Glazen zijn voorzien van een oleofobe coating tegen overmatige vingerafdrukvorming.

  In zuivere getallen, de hardheid van Mocolo veiligheidsglas is 9H. Vergeet niet dat de hardheid van een diamant iets meer dan 10H is.

  In het Mocolo-assortiment zijn er veel gangbare vlakke smartphone-beschermglazen, maar nog interessanter voor de consument zijn de speciaal gevormde exemplaren. Bijvoorbeeld het bereik 2.5D is een glas met een afgeronde rand rond de omtrek. Dit verbetert het tastcomfort en de visuele aantrekkingskracht en zorgt tegelijkertijd voor een betere aansluiting op het scherm.

  3D-brillen zijn nog interessanter – ze zijn speciaal ontworpen voor de nieuwste vlaggenschepen, die de trend van extreme kromming van het zichtbare gebied van het scherm rond de randen hebben opgepakt.

  Mocolo Anti-Blue SB-Series beschermt je ogen tegen het schadelijke blauwe spectrum dat wordt uitgezonden door de achtergrondverlichting van de smartphonematrix.

  Mocolo beschermingsglas is gemakkelijk zelf te installeren dankzij een dunne siliconenlaag die ook de vorming van luchtbellen voorkomt.

  Voordelen

  • De beste originele materialen van Japanse fabrikanten;
  • high-tech productie;
  • grondige kwaliteitscontrole;
  • 2.5D- en 3D-modellen voor smartphones met een gebogen schermoppervlak;
  • Concurrerende prijzen.

  Nadelen

  • Niet alle modellen zijn goed, dus controleer eerst de echte beoordelingen voordat u koopt.

  Nillkin

  Beoordeling: 4.9

  Nillkin

  Een andere prominente Chinese fabrikant van beschermend glas voor smartphones is Nillkin, met hoofdkantoor in hetzelfde Shenzhen als Mocolo. Het bedrijf kwam in 2009 op de markt en werd een van de eerste fabrikanten ter wereld die zich specialiseerde in.

  De belangrijkste leverancier van materialen voor Nillkin-producten is AGC, een Japans bedrijf met een wereldwijde reputatie. De productie vindt plaats met behulp van geavanceerde methoden, in het bijzonder de nano-technologie Harves.

  Het gamma beschermend glas voor smartphones is onderverdeeld in types, onderscheiden door de symbool-index. Het eenvoudigste en meest betaalbare type glas is H-geïndexeerd. Het is helder gehard glas met rechte randen die het hele oppervlak van het scherm bedekken. H+ glas biedt alle voordelen van het H-glas, maar met afgeronde randen 2.5D. H+ PRO ondersoort betekent hetzelfde, maar het glas zelf is ultradun – slechts 0.2mm. PE+ glas heeft een afgeronde 2.5D randen, plus een beschermende laag tegen het schadelijke deel van het blauwe spectrum.

  AP + Pro-glas – voor de nieuwste smartphones met extreme 3D-randafbuiging. AP + Pro glas is strikt genomen geen glas in de klassieke zin; het is niet gemaakt van silicaten maar van het zeer sterke polymeer ABC. De laag is transparant in het schermgedeelte en gekleurd aan de randen. Bijna dezelfde vormfactor is aanwezig in CP+ Max 3D-vensters.

  De hoogwaardige productie van Nillkin heeft gevolgen voor de prijs van de producten, maar is een noodzakelijke voorwaarde voor een hoge kwaliteit.

  Voordelen

  • hoogwaardige Japanse grondstoffen
  • de nieuwste nanotechnologie;
  • breed scala;
  • combinatie van minimale glasdikte en duurzaamheid.

  Nadelen

  • meestal hoge prijs.

  Baseus

  Beoordeling: 4.8

  Baseus

  Een ander voorbeeld van kwaliteitsaccessoires voor Chinese gadgets is Baseus. Produceert een verscheidenheid aan accessoires en gadgets, waaronder beschermend glas van hoge kwaliteit, dat de vraag gestaag vasthoudt.

  Baseus besloot niet alleen een concurrentievoordeel te behalen door de kwaliteit van het glas, maar ook door het scala aan functionele opties. De keuze is niet zo ruim als bij Nillkin, maar de prijs is merkbaar betaalbaarder.

  Beschermend glas van Baseus is verkrijgbaar in een groot aantal specificaties – schokbestendig, slijtvast, glanzend of mat, en met privacy-coating.

  Wat dat laatste betreft, is het een echt godsgeschenk voor wie zijn privéberichten niet wil delen met toevallige reizigers in het openbaar vervoer – dankzij de speciale structuur verbergt de privacycoating het schermbeeld voor nieuwsgierige ogen door het te dimmen wanneer het vanuit een hoek van. Het doet alle voordelen van een IPS-matrix met zijn maximale kijkhoeken teniet, maar het is een noodzakelijke maatregel als de kwestie van geheimhouding zo cruciaal is.

  Het meeste Baseus veiligheidsglas is zeer dun – slechts 0.23mm. Het diagonale bereik is het grootst, van 4 tot 7 inch, met alle populaire smartphone-schermformaten daartussen. De topmodellen maken gebruik van Baseus’ eigen PET Soft 3D Tempered Glass technologie en hebben maar liefst zes beschermingslagen – voor de ultieme smartphone bescherming en privacy.

  Baseus glazen zijn voorzien van anti-reflecterende coating, die de scherpe contouren van lichtbronnen verstrooit.

  Voordelen

  • kwaliteit-prijs combinatie;
  • zes beschermingslagen;
  • Er zijn modellen met privacy coating;
  • hoogwaardige anti-glans coating;
  • minimale dikte.

  Nadelen

  • Geen systematische en objectieve klachten.

  ONEXT

  Beoordeling: 4.7

  ONEXT

  Van de vele fabrikanten van mobiele accessoires verdient het merk ONEXT bijzondere aandacht. Het bedrijf zette zijn eerste stappen in Hong Kong en bereikte al snel het wereldwijde niveau.

  ONEXT beschermend glas wordt vervaardigd volgens een nauwkeurig afgestemde technologie met vier basislagen: een basislaag van gehard glas, een anti-verbrijzelende polymeercoating, een bovenste oleofobe anti-vingerafdrukcoating en een onderste siliconenlaag voor bevestiging aan het scherm.

  De grondstoffen voor de productie van ONEXT-glas zijn de meest hoogwaardige en beproefde: Japans glas van Asahi Glass Corp (AGC), silicium van Nippa Corp.

  ONEXT biedt bijna tweehonderd soorten parasols, compatibel met de meeste populaire modellen en series smartphones, maar ook met minder populaire.

  ONEXT schermbeschermers voor bepaalde smartphones kunnen ook positief worden beoordeeld op hun vermogen om te werken met de 3D Touch-functie, waarbij het aanraakscherm zo snel mogelijk reageert op de druk die het toestel erop uitoefent.

  ONEXT raambekleding is gemakkelijk te installeren en veilig te verwijderen. Luchtbellen, zelfs als ze ontstaan tijdens de installatie, “lossen op” in enkele dagen dankzij microporiën.

  Voordelen

  • de prijs-prestatieverhouding;
  • rijk assortiment;
  • 3D Touch compatibiliteit;
  • laat geen residu achter na verwijdering.

  Tekortkomingen

  • Sommige modellen zijn te duur.

  Mobius

  Beoordeling: 4.6

  Mobius logo

  Bij het analyseren van de rijke markt voor mobiele accessoires hebben deskundigen van Expertology een groot aantal fabrikanten geïdentificeerd Nederlands bedrijf Mobius Trade. De fabrikant is vrij beroemd in Nederland, en verdient erkenning dankzij een uiterst competent marketingbeleid.

  Voor het overige onderscheidt het merk Mobius veiligheidsglas – duurzaamheid, veiligheid, comfort, enz. – zich door de ruimste keuze aan modellen qua prijs. Hier vindt iedereen een geschikte match voor zijn smartphone van ten minste 200 roebel, ten minste 1000.

  De hoogste waardering gaat naar Mobius voor zijn gebruiksvriendelijk beleid in bijna alles. Zelfs de verpakking van een specifiek glas voor een bepaald model smartphone heeft een individueel ontwerp dat duidelijk aangeeft welke telefoon in welke verpakking past. Productoriginaliteit wordt bevestigd door holografisch keurmerk. In de verpakking zit ook een aangename bonus voor de koper – motiverende sticker. Daarnaast zijn er schattige stickers – ongeveer drie dozijn ontwerpen in totaal.

  Het bedrijf benadrukt dat alle producten een intensieve kwaliteitscontrole ondergaan en de feedback van echte gebruikers bevestigt het minieme aantal fabrieksfouten. Dat gezegd hebbende, Mobius beschermend glas voor smartphones is verre van het duurste op de markt.

  Ten slotte moet een klein nadeel van dit merk glas worden vermeld. Een opmerkelijk percentage gebruikers maakt opmerkingen over de niet zo expressieve eigenschappen van de oleofobe coating.

  Voordelen

  • fatsoenlijke kwaliteit;
  • breed scala aan modellen voor de prijs;
  • handige en duidelijke verpakking;
  • een zeer strenge kwaliteitscontrole;
  • leuke bonussen (sticker, stickers);
  • redelijke prijs.

  Nadelen

  • zwakke oleofobe coating.

  Solomon

  Beoordeling: 4.5

  Solomon

  Een andere Nederlands fabrikant van beschermend glas voor smartphones die hoge cijfers kreeg van het Expertology-onderzoeksteam is Solomon. Het bedrijf is zeer jong, opgericht in 2014, gevestigd in Vladivostok, en produceert producten in China.

  Sinds de oprichting heeft het bedrijf in de kortst mogelijke tijd het federale niveau betreden, waarbij het onmiddellijk een serieus professioneel niveau van de producten zelf en de klantenservice heeft verklaard.

  Qua technologie had Solomon een eerste voordeel – de meest doeltreffende technologieën om echt sterk veiligheidsglas voor smartphones te maken waren al uitgevonden, geïmplementeerd en beschikbaar voor ontwikkeling. Door gebruik te maken van de capaciteit van de beste Chinese contractproductiefaciliteiten en een strenge kwaliteitscontrole te garanderen, is het bedrijf erin geslaagd om bliksemsnel een leidende positie op de Nederlands markt te verwerven.

  Het assortiment van Solomon omvat honderden artikelen – van universele glazen tot de meest complexe 3D-modellen met chemische verharding, uitzonderlijke sterkte-eigenschappen en maximaal installatie-/verwijderingsgemak.

  Naast beschermend glas produceert het merk Solomon ook andere accessoires zoals monopods voor selfies, stylussen, adapters en meer.

  Voordelen

  • breed assortiment;
  • fatsoenlijke kwaliteit;
  • hoog niveau van dienstverlening.

  Nadelen

  • slechte modellen met regenboogkleurige strepen.

  Rood
 • ne
 • Beoordeling: 4.4

  Red<li></div><p>ne” src=”/images/telefoon/95016666195921-918-.jpg” height=”230″ title=”Red</p><li>ne”><p>Een andere binnenlandse fabrikant van mobiele accessoires, waaronder beschermend glas voor smartphones – het bedrijf Red</p><li>ne. Gestart in 2010, toen een groep getalenteerde jonge professionals met verstrekkende plannen. In 2019 is het al duidelijk dat de belangrijkste plannen van de oprichters geslaagd zijn.<p>Rood</p><li>ne biedt een breed scala aan beschermend glas in absoluut alle prijssegmenten, ook voor topklasse gadgets. Een van de factoren van de hoge kwaliteit en het initiële concurrentievermogen van het Rode<li>samenwerking met Amerikaanse partners. En het was niet zomaar iemand; het was de Corning Corporation, ’s werelds grootste fabrikant van glas en keramiek van uitzonderlijke zuiverheid en kwaliteit. Zo ontstond de grote Corning-serie, waarin alle geavanceerde westerse ideeën waren verwerkt.<p>Aluminosi’s hele lijn van high-end premium schermbeschermers</p><li>cate toont uitstekende resultaten in crashtests en transparantietests. Vergeleken met absoluut de meeste alternatieven, is de premium Red<li>ne gemiddeld 25% minder kans op barsten na het laten vallen van een smartphone, ook een kwart minder kans op krassen, vijf keer verbeterde algehele schadebestendigheid.<h4>Voordelen</h4><ul><li>hoge transparantie;</li><li>eenvoudige installatie;</li><li>bronmateriaal – Corning;</li><li>de belichaming van de meest geavanceerde technologische ideeën;</li><li>succesvolle onconventionele productiemethoden.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>niet gemarkeerd.</li></ul><h3>Deppa</h3><p>Beoordeling: 4.3</p><div style=Deppa

  En opnieuw richten we onze aandacht op de binnenlandse fabrikant – het bedrijf Deppa. Expertology heeft dit bedrijf ter beoordeling voorgesteld vanwege zijn onconventionele en zeer succesvolle aanpak van schermbeveiligingstechnologie voor smartphones. Deppa wordt nu in vakkringen beschouwd als een van de beste op de Nederlands markt op dit gebied.

  Onder de merknaam Deppa zijn veel verschillende modellen glas verkrijgbaar, compatibel met de desbetreffende smartphone. Van bijzonder belang is de Hy-reeks
  id. Ze zijn speciaal ontworpen om perfect te passen op de iPhone, Galaxy, Xperia en sommige andere smartphones.

  Het belangrijkste materiaal in Hy-glas
  Het id is niet eens glas in de klassieke zin, maar een composiet met PET-materiaal en glasvezel. Het belangrijkste voordeel van deze oplossing is een zekere elasticiteitsdrempel, die weerstand biedt tegen afbrokkelen aan de randen. De dikte van deze bescherming is minimaal – slechts 2.5mm.

  Dergelijke fysieke kenmerken kunnen niet anders dan van invloed zijn op de hardheidsindex. Hier is het iets lager dan de overgrote meerderheid van hoogwaardig veiligheidsglas op de markt – 8H. Maar men moet begrijpen dat hardheid niet automatisch duurzaamheid betekent, en dat de lichte component van flexibiliteit hier integendeel deze problemen met afbrokkelen aan de rand voorkomt.

  Het beschermende glas wordt ook geleverd met een microvezel- en ontvettingsdoekje als leuke bonus, evenals een plastic schilmesje en twee stickers – voor afstoffen en eenvoudige montage.

  ISO 9001 certificering. Hy technologie
  id

  Voordelen

  • de speciale samenstelling van het glas;
  • element van elasticiteit;
  • minimale dikte;
  • apparatuur;
  • ISO 9001 certificering.

  Nadelen

  • iets lagere hardheidsindex (in de meeste gevallen niet significant).
  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: