8 beste marktplaatsen in Nederland

*Beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Raadpleeg een deskundige voordat u tot aankoop overgaat.

Het idee van verkoop via marktplaatsen wordt steeds aantrekkelijker. Niet verwonderlijk, want het is een geweldige kans om onder de paraplu van een bekend merk te werken en van zijn diensten gebruik te maken. Met hun hulp kunt u in het buitenland verkopen.

De populariteit van marktplaatsen is ook te danken aan het wantrouwen van klanten tegenover online winkels die hoge marges vragen en producten van lage kwaliteit verzenden. De verkoop op de marktplaats is anders in die zin dat de consument hier de beste prijs krijgt, terwijl de kwaliteit er niet onder lijdt, omdat de site waarde hecht aan zijn reputatie. In dit artikel laten we je kennismaken met de beste marktplaatsen in Nederland. Elk van hen is goed gevestigd op de markt en heeft een groot klantenbestand opgebouwd.

Beoordeling van de beste marktplaatsen in Nederland

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
Beoordeling van de beste marktplaatsen in Nederland 1 Ozon 5.0
2 Yandex Markt 4.9
3 Wilde bessen 4.8
4 Goederen 4.7
5 Lamoda 4.6
6 A
 • Express
 • 4.5
  7 Joom 4.4
  8 TomTop 4.3

  Ozon

  Beoordeling: 5.0

  Ozon

  De dienst wordt beschouwd als een van de beste. U vindt een groot aantal producten en de beste leveringsvoorwaarden in heel Nederland. Ozon wordt regelmatig bezocht door meer dan 800 duizend gebruikers. Zij werkt samen met bedrijven en individuele ondernemers. Hier kunt u kleding en schoenen, babyproducten, elektronica, diverse certificaten en nog veel meer kopen. Reisliefhebbers zullen de sectie Ozon

  avel. Dit is waar ze trein- en vliegtickets verkopen en geen winstmarge… Bij de marktplaats zijn meer dan 700 luchtvaartmaatschappijen betrokken, waardoor Ozon-klanten de best mogelijke aanbiedingen krijgen.

  Goederen gekocht op de ozon, kunt u ophalen bij afhaalpunten en in het postkantoor. Het nadeel van de dienst is dat er geen technische ondersteuning is. U kunt de medewerkers van de marktplaats alleen via een privékantoor bereiken in geval van een probleem. Anders is Ozon de aandacht waard. Marktplaats is 24 uur per dag geopend, zodat u zelfs op feestdagen uw bestelling kunt plaatsen. Meestal spreken klanten goed over de markt. Uit een commentaar van een ervaren Yandex shopper.Markt: “Snelle levering, de goederen zijn altijd vers en veilig verpakt, veel leveringspunten in de stad. Hier kun je bijna alles kopen en de prijzen zijn redelijk. Voor het grote aantal positieve beoordelingen sloot marktplaats zich aan bij onze ranglijst.

  Yandex Markt

  Beoordeling: 4.9

  Yandex Markt

  In zijn begindagen heeft Yandex.De markt wordt alleen gezien als een dienst om prijzen van verschillende winkels te vergelijken. De klant kon de site binnengaan en het gewenste product kiezen, en als hij tevreden was met de prijs – naar de online winkel gaan. Maar onlangs heeft Yandex.Markt gefuseerd met Beru om een volwaardige marktplaats te worden. Alle artikelen zijn handig gegroepeerd op de site. Deze zijn gesorteerd op prijs, waardering, kortingsgrootte en algemene populariteit.

  Volgens kopers bespaart het gebruik van deze dienst veel tijd. U hoeft niet langer te zoeken naar het gewenste product in de schappen. Genoeg om naar de website te gaan en het filter in te vullen met de juiste parameters. Op de Yandex.U kunt elektronica, huis- en tuinartikelen, kinderspeelgoed en -benodigdheden, levensmiddelen, huishoudelijke apparaten, gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten en computers op de Markt bestellen. De topaankopen zijn kinderspeelgoed en elektronica. Hier vindt u de beste prijzen in de categorieën. Bijvoorbeeld, u kunt dure Lego constructor kopen tot 50% korting. Als u echt van een bepaald product houdt, is het mogelijk aan te sluiten op het schema van prijswijzigingen. Dan wordt u op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en kunt u het product dat u wilt altijd met korting kopen. Gebruikers houden van de gebruiksvriendelijke interface, grote Yandex-productcatalogus.Markt, waarvoor onze deskundigen het een plaats gaven in de ranglijst van de beste.

  Wilde bessen

  Beoordeling: 4.8

  Wilde bessen

  De populaire marktplaats Wildberries bereikt bijna 100.000 gebruikers per dag. Hier kunt u kleding, elektronica, babyproducten, schoenen, huishoudelijke artikelen en andere categorieën kopen. Behalve in Nederland is Wildberries ook actief in Wit-Nederland, Kazachstan, Kirgizië en Armenië. Het eerste wat hij de gebruikers won – gratis levering en eenvoudige montage punten. Hier kunt u altijd producten bestellen die niet in uw stad worden verkocht zonder te veel te betalen voor levering. Een groot pluspunt van de service is dat als het product niet geschikt is of gewoon niet bevalt, u het kunt weigeren zonder extra kosten. Het enige dat zal worden beïnvloed is het aflossingsbedrag. Dit is het bedrag waarmee u zonder vooruitbetaling artikelen kunt bestellen voor afhaalpunten. Als te vaak wordt geweigerd te kopen, kan het bedrag van de aflossing worden verlaagd.

  Hoe meer je betaalt voor dingen op Wildberries, hoe groter je persoonlijke korting wordt. Dit kan niet anders dan verheugen. Net als in andere winkels kunt u op elke handige manier betalen: contant of via overschrijving, maar ook via vooruitbetaling aan de kassa. Als de verkoper problemen heeft met de site, kan hij gemakkelijk contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst, die uitstekend is – hij reageert snel en lost het probleem telefonisch op. De Marktplaats werd in onze beoordeling opgenomen vanwege het grote aantal vertegenwoordigde originele merken en het kwaliteitswerk van de technische ondersteuning.

  Goederen

  Beoordeling: 4.7

  Goederen

  Goede deals en veel producten op één plek – dat is waar het bij Goods om draait. Hier vindt u: huishoudelijke artikelen, souvenirs, goederen voor creativiteit en sport, speelgoed, sieraden, glaswerk, levensmiddelen en meer. De site heeft een handige categorie “vergelijking”. Hier kunt u tot vijf producten die u leuk vindt toevoegen en beslissen welke beter is. Gratis levering binnen Amsterdam is beschikbaar voor bestellingen vanaf 3000 roebel. U kunt uw goederen krijgen via de Nederlands Post, transportbedrijf SDEC, De

 • Goederen en Goederenpost en talrijke afhaallocaties.

  Er zijn meer dan 700.000 producten in de catalogus van de marktplaats, zodat elke klant alles kan vinden wat hij nodig heeft. Het bedrijf heeft een eigen uitgebreid magazijn. Zo kunt u zelfs de meest zeldzame artikelen in de kortst mogelijke tijd leveren. Het assortiment wordt voortdurend bijgewerkt en de gratis levering in de stad trekt steeds meer klanten aan. De Marktplaats werd opgenomen in onze beoordeling voor zijn hoogwaardige dienstverlening.

  Lamoda

  Beoordeling: 4.6

  Lamoda

  Deze marktplaats positioneert zich als een modeplatform en vertegenwoordigt merken die kleding, schoenen, accessoires en cosmetica verkopen. Ondanks zijn beperkte specialisatie is de site even populair als zijn concurrenten. Meer dan 3 miljoen klanten geven de voorkeur aan Lamoda. De dienst kiest zijn partners zorgvuldig. Hier kunt u goederen kopen van merken als: Adidas, Levi’s, Mango, Topshop, Vans…

  Velen prijzen de dienst in termen van esthetiek: foto’s van hoge kwaliteit, een uniform ontwerp en een gebruiksvriendelijke interface – dit alles verhoogt alleen maar de waardering van de site in de ogen van de gebruikers. Lamoda verblijdt zijn vaste klanten met persoonlijke kortingen tot 20%. Individuele aanbiedingen kunnen worden gevolgd in uw persoonlijke kast. Er is ook een speciaal formulier in de e-shop om u te helpen beslissen over de maat. De meeste gebruikers prijzen de prestaties van de marktplaats. Van een gebruiker van de dienst opmerkingen met ervaring van het gebruik van de site een paar maanden: “Snel, handig, goede kwaliteit gratis verzending. Lamoda biedt u een selectie van kwalitatieve modemerken en verdient terecht zijn plaats in de ranglijst.

  A
 • Express
 • Beoordeling: 4.5

  A<li></div><p>Express” src=”/images/websites/64416666196461-478-.jpg” height=”151″ title=”A</p><li>Express”><p>De Chinese site is een van de populairste in Nederland geworden. Het is actief in 17 talen en levert aan 235 landen. Hier kunt u elektronica, kleding, schoenen, tassen, sieraden, cosmetica, huishoudelijke artikelen, producten voor kinderen en nog veel meer kopen. A</p><li>Express bereikt meer dan 250 miljoen mensen per maand. Als u zich als koper gaat registreren, is het goed te beseffen dat dit niet beschikbaar is voor particulieren.<p>Veel kopers gebruiken de dienst al jaren, omdat ze weten dat ze altijd hun geld terugkrijgen voor niet-geleverde bestellingen. Voor meer betrouwbaarheid adviseren onze experts om verkopers met een hoge rating te kiezen. Het enige nadeel van de dienst is de lange levertijd. Volgens gebruikers zijn de zeer lage prijzen echter het wachten waard. De site verzamelt dagelijks honderden enthousiaste beoordelingen. Uit een commentaar van een ervaren shopper : “Hier bestellen is goedkoop en handig. Altijd een kans om coole originele merchandise te kopen voor bijna niets. Er zijn verschillende manieren om bestellingen te betalen: Visa, Master Card, e-wallets. A</p><li>Express verdiende het vertrouwen van 99% van de gebruikers die het uitprobeerden. Daarom krijgt de site terecht een plaats in de ranglijst.<h3>Joom</h3><p>Beoordeling: 4.4</p><div style=Joom

  Producten op Joom worden niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland besteld. De dienst wordt dagelijks door ongeveer 10 miljoen gebruikers bezocht. De catalogus bevat producten uit verschillende prijscategorieën: van budgetreeksen tot topklasse. Als u om welke reden dan ook uw bestelling niet ontvangt, krijgt u binnen twee weken uw geld terug. De site heeft veel verschillende categorieën en gemakkelijk zoeken. Kopers houden van het feit dat er geen reclamebanners zijn, wat het vinden van een product zoveel gemakkelijker maakt.

  Als u zich als verkoper wilt registreren, kan één rechtspersoon maximaal 50 winkels hebben. Een minpunt van de service is dat elk item op de site met een apart pakket wordt verzonden, zelfs als het een kleine ring is. Joom is nu een sterke concurrent geworden voor A

 • Express. De best verkopende niche op Joom is mode en accessoires, waar de prijzen lager zijn dan bij de meeste concurrenten. Voor bulkbestellingen krijgt u altijd korting. Bestellingen komen binnen 3-4 weken aan in Nederland. De marktplaats kreeg onze beoordeling voor zijn eenvoudige interface zonder onnodige links en lage prijzen.

  TomTop

  Beoordeling: 4.3

  TomTop

  Een Chinese internet hypermarkt gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten en elektronica; de catalogus bevat een grote verscheidenheid aan gadgets voor telefoons, maar er zijn ook secties met sieraden, cosmetica en producten voor huis en tuin. Volgens klanten is het voordelig en handig om hier producten te kopen. Deze site wordt vaak gebruikt om trendy gadgets te kopen: robotstofzuigers, elektrische dweilen, enzovoort. Tracknummers worden helemaal gevolgd en u kunt op elk moment feedback krijgen van de verkoper. Marketplace heeft een groot klantenbestand en de meeste klanten roemen het werk van de partners en managers.

  Aankopen kunnen met elke geschikte methode worden betaald. Het kan bankkaarten of e-wallets. Gratis verzending op veel producten. In geval van twijfel zijn er tal van gedetailleerde beoordelingen met echte foto’s onder elk item. Dit helpt om het gewenste product te bepalen. Handige navigatie bespaart tijd, en de meeste klanten prijzen de Marktplaats voor zijn eerlijke werk. Daarom is TomTop verkozen tot nummer één in de toplijst.

 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Comments: 1
  1. Niels

   Wat zijn de beste Nederlandse marktplaatsen waar ik tweedehands goederen kan kopen en verkopen?

   Beantwoorden
  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: