8 slimme gadgets voor thuis

Er zijn echt handige gadgets voor in huis die allerlei dingen voor je kunnen doen, van het instellen van de thermostaat tot het vergrendelen van de voordeur. Indien gebruikt zoals bedoeld, kunnen ze uw leven veel gemakkelijker maken.

Hier zijn er een paar:

1. Slimme sloten. Met een slim slot kun je deuren vergrendelen en ontgrendelen met een smartphone, een speciale sleutelhanger of biometrie. Het is veel moeilijker voor indringers om in te breken. Je kunt zelfs een app gebruiken om mensen binnen te laten als je weg bent.

2. Slimme apparaten voor de keuken. Is het niet fijn als er een kop warme koffie op je wacht als je thuiskomt?? En hoe zit het met de slimme pan?, die je precies vertelt wanneer je de omelet moet omdraaien..? Van vleesthermometers tot keukenweegschalen, er zijn genoeg slimme 'tellers' om uit te kiezen Gadgets ontworpen om food geeks te laten watertanden.

3. Compacte luidsprekers. Als u van goed geluid houdt, maar uw ruimte niet wilt vullen met grote luidsprekers, koop dan een mini Play-luidspreker: 1. Met dergelijke luidsprekers kunt u zelfs verschillende muziek afspelen in verschillende kamers.

4. Wi-Fi beveiligingscamera's. Dit is het nieuwste in huisbeveiliging, ze maken verbinding met Wi-Fi in huis. U kunt mobiele apparaten gebruiken om op elk moment te controleren wat er in huis gebeurt, waar u ook bent. Opties omvatten bewegingssensoren, tweewegaudio en diverse opnameopties.

5. Slimme thermostaat. Een slimme thermostaat zoals Nest is gevoelig voor seizoensgebonden veranderingen, temperatuursveranderingen, enz. . Het wordt automatisch geregeld en bespaart geld op de verwarmingsrekening.

6. Slimme lampen. Bedien uw huisverlichting op afstand. Het is vooral handig als je onderweg bent en wilt controleren of het licht nog brandt. Het systeem is energie-efficiënt, waardoor de maandelijkse energierekening lager uitvalt.

7. Google Chromecast Ultra mediaspeler. Het kan worden gebruikt om video- of audio-inhoud via Wi-Fi naar uw TV te streamen vanaf het internet of uw lokale netwerk. De set-top box wordt bediend vanaf je smartphone en ondersteunt diensten als Netflix, YouTube, Hulu Plus, Google Play Movies, Chrome.

8. Canary's slimme beveiligingssysteem Neemt automatisch contact op met hulpdiensten als u ze nodig hebt. Het systeem biedt zowel video- als audiobewaking. U kunt het ook gebruiken om te controleren wat er thuis gebeurt terwijl u weg bent, bijvoorbeeld of de kinderen hun huiswerk maken.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: