9 beste bedrijven voor de bouw van rijtjeshuizen in Amsterdam

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Voor de aankoop is het noodzakelijk een specialist te raadplegen.

Huizen met houtskeletbouw worden steeds populairder vanwege hun ecologische compatibiliteit en snelle bouw. Belangrijkste voordelen:

  1. gebruik van milieuvriendelijke materialen;
  2. snelheid van constructie;
  3. lage kosten;
  4. kun je er direct na het afwerken van de muren in wonen;
  5. Snel warm en lang houdbaar;
  6. Het is mogelijk om op elk moment van het jaar te bouwen;
  7. vuurvaste materialen.

Er zijn veel bedrijven die frame huis bouw in Amsterdam aanbieden. Wij hebben de beste beoordeeld.

De beste bedrijven voor de bouw van rijtjeshuizen in Amsterdam

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
De beste bedrijven voor de bouw van frame huizen in Amsterdam 1 Dreamaevo 5.0
2 TAMAK 4.9
3 SK Technologiya 4.8
4 Holz-huis 4.7
5 InterCity 4.6
6 Een kader voor de eeuw 4.5
7 SK Terem 4.4
8 SK Rift-M 4.3
9 SK TeremOK 4.2

Dreamtayevo

Beoordeling: 5.0

Mechtaevo

Het bedrijf houdt zich sinds 2002 bezig met de bouw van gewone stenen, frame en gecombineerde huizen. In deze periode zijn 1700 huizen verkocht. Op het gebied van houtskeletbouw bieden wij de bouw van huisjes, houten huizen en prefabconstructies, alsmede kant-en-klare huizen aan.

Specialisten zorgen voor het ontwerp (ze hebben hun eigen architecten), de bouw van het geraamte of de volledige voorbereiding van het huis. Timing varieert afhankelijk van apparatuur en ruimte. Gemiddeld duurt de bouw van een houtskeletwoning 1-3 maanden. Mechtaevo heeft de langste garantie, in vergelijking met concurrenten, van 20 jaar.

Prijzen vanaf 1.4 miljoen roebel. “Dreamtayevo biedt leningen en aflossingen op hun huizen en materialen in samenwerking met bankpartners. De organisatie breidt haar geografie voortdurend uit. Zij is momenteel actief in Amsterdam en de hele voorsteden, en levert ook diensten in Koersk, Toela, Jaroslavl, Smolensk, enz.

Projecten en foto’s van voltooide woningen kunnen worden bekeken op. Het bedrijf organiseert ook rondleidingen door de bouw of de voltooide projecten. Er zijn veel prijzen voor kwaliteitswerk. “Mechtaevo – Nederlands eerste houtimpregneerbedrijf. Het opende een high-tech fabriek voor de verwerking van hout… Heeft ook een eigen showroom in Amsterdam. De organisatie is trots op haar architecten, ingenieurs en professionele bouwers.

TAMAK

Beoordeling: 4.9

TAMAK

Een van de grootste glulam balken frame huis bedrijven niet alleen in Amsterdam maar ook in heel Nederland. Het bedrijf exporteert ook naar EU-landen. “Tamak, een “dochteronderneming” van een Oostenrijkse holding, is sinds 1999 actief op de markt. Tot op heden hebben meer dan 10 duizend. gezinnen wonen in hun huizen. In totaal is er 2,8 miljoen m2 gelijmd gelamineerd hout. .

Het bedrijf beschikt over een eigen inspectiedienst die elke bouwfase op kwaliteit controleert. Het gebruikte hout wordt om de zes maanden onderzocht door deskundigen van instellingen in Oostenrijk en Tsjechië. Het bedrijf bouwt: 1000 vakwerkhuizen; meer dan 54.000 kubieke meter gevelhuizen in slechts 14 dagen per jaar.m cementgebonden spaanplaten; meer dan 6 000 vierkante meter.m houten euro ramen; meer dan 1.200 THERMOMAK Haus; meer dan 14.000 kubieke meter.m van glulam balken en gelamineerde houten gebouwen. de kosten van een op maat gemaakt architectonisch ontwerp beginnen bij slechts 15.000 euro. RUR.

SK Technologiya

Beoordeling: 4.8

SK Technologiya

Al meer dan 20 jaar produceert SC “Technologiya” frame-panel huizen naar eigen ontwerp en ontwikkelt ook individuele modellen voor klanten in Amsterdam en de regio Amsterdam. Het bedrijf heeft ook een eigen productie van PVC ramen, deuren en hout. Werkt op twee systemen: biedt een kit die u zelf kunt monteren of kunt huren als kant-en-klare oplossing. Garantie vanaf 1 jaar. Minimale prijs vanaf 368 ths. Euro.

Voor het frame wordt alleen noordelijk hout gebruikt, omdat dat dichter en gezonder is. Gezaagd hout wordt onderworpen aan speciale kamerdroging. Het bouwpakket voor het huis wordt in eigen huis gemaakt, wat de hoeveelheid afval vermindert en de uiteindelijke kosten drukt. Gecertificeerde monteurs die voor de SK werken. Bij de installatie komt kant en klare huisset, die alleen gemonteerd hoeft te worden, dus de fouten zijn uitgesloten.

De kwaliteitsafdeling controleert voortdurend het werk van de monteurs. Het team heeft niet het recht om naar de volgende fase van de huisvergadering te gaan zonder de controlevertegenwoordiger te geven. Het bedrijf verstrekt leningen en diensten op afbetaling.

Holz-huis

Beoordeling: 4.7

Holz-huis

Holz House is al meer dan 20 jaar op de markt en is een van de grootste producenten van gelijmde houtblokken in Nederland. Het heeft al meer dan duizend huizen gebouwd. De onderneming exporteert haar producten ook naar Europa, Japan, Korea en de VS. De organisatie gebruikt milieuvriendelijk, krimpvrij materiaal. De kwaliteitseisen zijn zo hoog dat ze voldoen aan de normen van elk land ter wereld. Naast foto’s van voltooide projecten heeft de officiële website veel videorecensies, waardoor het werk van de bouwers beter kan worden bekeken.

Het bedrijf verkoopt zowel kant-en-klare huizensets als alle noodzakelijke accessoires voor zelfbouw. De producent bouwt ook huizen op turn-key basis en is bereid om maatwerk te leveren. Ons bedrijf ontwikkelt de projectdocumentatie volledig gratis.

Gemiddeld bouwen onze monteurs een kozijnwoning in 3 maanden. Maar ze hebben wel ooit een record gevestigd – ze produceerden een huis met een oppervlakte van 96 vierkante meter en een vloeroppervlak van 3500 vierkante meter. meters in slechts 14 dagen. De door HOLZ HOUSE gebruikte glulam balken worden in eigen huis geproduceerd met een unieke technologie, waardoor ze sterker en kwalitatief beter zijn dan hout. De constructies die ervan zijn gemaakt, staan bekend om hun lange levensduur en hoge prestaties.

InterCity

Beoordeling: 4.6

InterCity

Het bedrijf produceert en levert sinds 2009 geprefabriceerde kaderwoningen in Amsterdam en in heel Nederland. Het grote voordeel van de fabrikant is gratis advies, de berekening van de kosten van materialen en verstrekte instructies voor de montage van een set huizen. De minimumprijs begint vanaf 11 ths. Euro. per 1 m². De fabrikant geeft 10 jaar garantie.

Naast gebouwen met een frame bouwt het bedrijf ook huizen en huisjes van CIP-panelen in Amsterdam. Het bedrijf heeft een eigen YouTube-kanaal waar het gedetailleerde videoverslagen van bouwplaatsen, beoordelingen van voltooide projecten en praktische tips plaatst. “InterCity” werkt met de unieke I-strong technologie die de betrouwbaarheid van framegebouwen aanzienlijk verhoogt. Bovendien is het huis dankzij deze technologie 2,5 keer warmer dan andere.

Het bedrijf bereidt enkele van de beste projecten voor met behulp van het 3D-ontwerpsysteem WOODENGINE. Absoluut gratis en snel een visualisatie van het project voor de klant.

Een kader voor de eeuw

Beoordeling: 4.5

Een kader voor de eeuw

Het bedrijf werkt uitsluitend met framehuizen, een van de beste in termen van kwaliteit/kostenverhouding. Het bestaat op de markt sinds 1995. Minimale kosten van het hele huis is 1 miljoen roebel. Moscow company staat bekend om de kwaliteit van hun werk just in time. Karkas na Veche heeft een eigen kanaal op YouTube en een Instagram-pagina waar je afgewerkte projecten kunt zien.

Het bedrijf biedt aan het huis te bestellen zonder binnenafwerking, of te betalen in 11-17 fasen met een aanbetaling van 10-20%. “Frame for Century” besteedt veel aandacht aan isolatie en ventilatie en gebruikt uitsluitend materialen van zeer hoge kwaliteit.

De site bevat een groot aantal nuttige artikelen over framehuizen en de materialen die bij de bouw ervan worden gebruikt. Het project duurt 1,5-2,5 maanden.

SK Terem

Beoordeling: 4.4

SK Terem

Het bedrijf is erg populair, niet alleen bij de inwoners van Amsterdam, maar ook buiten de hoofdstad. Misschien speelde het feit dat het betrokken was bij het programma “Dom-2” geen geringe rol. De organisatie heeft huizen gebouwd voor vele beroemdheden: TV presentatoren, acteurs, zangers, bloggers. Het bedrijf werkt sinds 2010. Het bouwt frame huizen tegen een minimale kostprijs van 553 duizend. wrijven., 15 jaar garantie.

SK “Terem” biedt naast de standaardopties voor framehuizen ook economische oplossingen voor gezinnen en premium bouw aan. Hier kunt u de bouw van het huisje op turnkey basis, funderingen, alsmede de afwerking en uitvoering van nutsvoorzieningen bestellen. Het bedrijf realiseert niet alleen zijn eigen projecten, maar is bereid om bestellingen voor te bereiden volgens de wensen van de klant.

SC “Terem” heeft zijn eigen tentoonstellingscentrum in Amsterdam, waar ongeveer 45 gebouwen met kant-en-klare interieurs worden gepresenteerd. De officiële site presenteert ook een 3D-tour van de projecten. Alle materiaal is onderworpen aan kwaliteitscontrole. SK vervaardigt metalen tegels met een uniek profiel en een polymeercoating, evenals speciale verf, die een grote sterkte en duurzaamheid heeft.

SK Rift-M

Beoordeling: 4.3

SK Rift-M

Het bedrijf werd opgericht in 1994. Minimum prijs voor het huis is 351 K. RUR. Garantie tot 5 jaar. Het bedrijf bouwt kant-en-klare woningen met aansluiting van verwarmings- en technische installaties, elektriciteit… Het unieke aanbod van het bedrijf is het sluiten van een contract voor de bouw van een huis op afstand. Hiervoor moet u een aanvraag indienen op de website.

De organisatie heeft een eigen productie van ramen en bouwmaterialen, evenals gratis advies met 3D-projectie als geschenk. Vlakbij het kantoor heeft SC “Rift-M” het terrein ingericht met kant en klare huizen en baden, zodat de klanten zeker kunnen zijn van de kwaliteit van het werk. De betaling wordt pas in rekening gebracht bij voltooiing van de bouw.

SK Teremok

Beoordeling: 4.2

SK TeremOK

Bouwbedrijf “TeremOK” biedt een van de beste prijzen op de markt aan. Een klein frame huis kan worden gebouwd voor 250 duizend Euro. RUR. Het is een goede keuze voor een zomerhuis, een sauna of een gastenverblijf. Garantie wordt gegeven voor 1 jaar. Het is mogelijk te betalen met moederschapskapitaal.

Het bedrijf bestaat sinds 2000. Het bedrijf gebruikt goedkope bouwmaterialen om het budget van de klant te optimaliseren. Teremok biedt montage en inrichting van kant-en-klare huizen, zoals frame-, paneelplaat- of houten huizen.

Compleet project klaar voor implementatie binnen 2-4 weken. Bouw van huizen in Amsterdam, regio Amsterdam en andere regio’s van Nederland. Alle projecten kunnen worden bekeken in de fotogalerij op de officiële site. Wij bieden ook diensten aan voor het aanleggen van nutsvoorzieningen: boren, elektriciteit, water en verwarming.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: