9 beste dolfinaria in de Krim

*Beste dolfinaria volgens de redactie. Wat zijn de selectiecriteria?. Dit materiaal is subjectief, niet bedoeld als reclame of koopgids. deskundig advies nodig alvorens te kopen.

Bij het kiezen van een vakantieplek letten ouders op veel factoren: nabijheid van het hotel tot het strand, een zachte afdaling naar de zee, schoon zand. Het is belangrijk om entertainment voor kinderen te hebben. De resorts bieden een verscheidenheid aan programma’s, waarvan kinderen zullen genieten. Een bezoek aan een dolfinarium was een van de grootste en meest gedenkwaardige ervaringen. Kinderen zijn dol op de leuke shows en de getalenteerde bewoners van de waterwereld. Hier kun je dolfijnen, zeehonden, orka’s, witte walvissen en zeeleeuwen ontmoeten, en niet alleen kijken naar hun prestaties, maar ze ook aanraken, fotograferen en zelfs met ze zwemmen.

De faciliteiten variëren, evenals de grootte. Maar elk van hen vervult een basisfunctie – kinderen en volwassenen verrukken door te communiceren met schattige zoogdieren. Reizigers die een vakantieoord voor het eerst bezoeken, zijn niet altijd op de hoogte van de attracties die het biedt. Om het gemakkelijker te maken ze te vinden, hebben we 9 beste dolfinaria in de Krim op een rijtje gezet, met vermelding van hun voordelen, en als die er zijn, hun nadelen.

Beoordeling van de beste dolfinaria in de Krim

Genomineerd door plaats dolfinarium beoordeling
Beoordeling van de beste dolfinaria in de Krim 1 Yevpatoria Dolfinarium 5.0
2 Aquarelle Dolfinarium Alushta 4.9
3 Karadag Dolfinarium 4.8
4 Theater van de Zeedieren “Aquatoria 4.7
5 Koktebel Dolfinarium 4.6
6 “Dolfijnenland” Sevastopol 4.5
7 Dolfinarium “Nemo” Feodosia 4.4
8 Dolfinarium “Nemo” Sudak 4.3
9 Alushta Dolfinarium 4.2

Yevpator Dolfinarium

Beoordeling: 5.0

Yevpator Dolfinarium

Als eerste is er het dolfinarium, gevestigd in een modern complex in het centrale deel van de dijk. Het is momenteel de grootste op het schiereiland. Het hele jaar door operationeel, zodat u in elk seizoen onderhoudende showprogramma’s kunt bezoeken. De zaal met schuifkoepel biedt plaats aan 800 zitplaatsen. Bij zonnig weer zitten de toeschouwers onder de open hemel en genieten van het klimaat van de Zwarte Zee. Bij slecht weer gaat hij dicht, zodat hij beschermd is tegen neerslag en wind.

Drie enorme zwembaden met zeewater worden gefilterd zonder gebruik van chloor. Kinderen en volwassenen zullen genieten van de dolfijnen uit de Zwarte Zee, witte walvissen, zeeleeuwen en zeehonden. Aan het eind van de show kun je niet alleen op de foto, maar ook met ze zwemmen. Iedereen kan schilderijen kopen die geschilderd zijn door maritieme “kunstenaars. shows zijn niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. Dolfijntherapie helpt iedereen die moet revalideren na een trauma en patiënten met hersenverlamming en zenuwaandoeningen.

Kinderen onder de 4 jaar hoeven geen kaartje te kopen, zij mogen gratis door. Het kost 600 roebel voor 4-11 jaar en 1000 roebel voor 12 jaar. Gepensioneerden en veteranen uit de Tweede Wereldoorlog krijgen korting. Het Yevpatori complex is gelegen aan 19/20 Kievskaya Straat. Tel: 8978855 46 51.

Dolfinarium “Aquarel” Alushta

Score: 4.9

Aquarelle Dolfinarium Alushta

De tweede plaats in onze beoordeling wordt ingenomen door het dolfinarium, dat in 2013 werd geopend, maar er al in is geslaagd te concurreren met het oudere complex in Alushta. Het is gelegen in het centrale deel van de stad nabij de kust. Het onbetwistbare voordeel is dat het het hele jaar door geopend is. Het dolfinarium onderscheidt zich door zijn moderne uitrusting. Capaciteit – 700 personen. De koepel is transparant, en strekt zich uit. Verschillende grote waterbakken worden gedesinfecteerd zonder gebruik van chloor.

De show is indrukwekkend in omvang. Het wordt bijgewoond door tuimelaars en zeehonden. Na de voorstelling kun je op de foto met je favoriete zoogdieren. Waaghalzen kunnen in het zwembad zwemmen onder begeleiding van een trainer of een ritje maken in een bootje. Mensen uit het hele land komen hier niet alleen voor vermaak… Het complex biedt dolfijn therapie. Kinderen met hersenverlamming of autisme, volwassenen na een ernstig trauma krijgen revalidatiehulp.

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen boven deze leeftijd moet 400 roebel worden betaald. De kosten van tickets voor volwassenen hangen af van een sector en variëren van 900 tot 1000 roebel. Volgens beoordelingen wordt het dolfinarium beoordeeld als “uitstekend”. De nadelen werden niet ontdekt. Adres: Alushta, ul. 7D, Gorky Straat. Info Telefoon: 8978830 30 30.

Karadag Dolfinarium

Beoordeling: 4.8

Het Karadag Dolfinarium

De derde plaats wordt ingenomen door het oudste dolfinarium van de Krim, dat sinds 1977 bestaat. Destijds was het een onderzoeksfaciliteit die gespecialiseerd was in de studie van het zeeleven. Door jarenlange ervaring heeft de interactie tussen dieren en mensen zich kunnen ontwikkelen, wat de programma’s dynamisch en levendig maakt. Het dolfinarium ligt in een beschermd gebied niet ver van de zee, wat het nog aantrekkelijker maakt.

De show vindt plaats in een grote zaal. Het toont dolfijnen en noordelijke pelsrobben, die springen, dansen, zingen en toeschouwers verrassen met hun vaardigheden als kunstenaars. De Kleine Zaal is uitgerust met een aquarium, waar allerlei vissen uit de Zwarte Zee leven. Volgens de respondenten is de show in het Karadag Dolfinarium een van de beste in de Krim. Velen komen uit andere badplaatsen om te genieten van het spannende spektakel.

Het complex is geopend van mei tot oktober. Kaartjes zijn goedkoop: 400 roebel voor volwassenen., kinderen – 200 roebel. Een pluspunt is dat kinderen tot 7 jaar gratis worden toegelaten, terwijl elders de leeftijdsgrens 3-4 jaar is. Locatie: het dorp. Kurortnoe Per. Beregovoy 11. Informatielijn: 8365622 62 87.

Theater van de Zeedieren “AQUATORIA

Beoordeling: 4.7

Theater van de Zeedieren

Verder in de rangschikking is een complex dat is gebouwd met behulp van geavanceerde technologie en beschikt over apparatuur van wereldklasse. “Aquatoria” – vierde op onze lijst. Het is niet alleen een dolfinarium. Het is een volwaardig theater met intelligente en charismatische zeedieren als acteurs. Tot 1000 mensen kunnen tegelijkertijd naar de openluchtshow kijken. s Avonds gaan stunts van dolfijnen, zeehonden, walrussen en zeeleeuwen gepaard met vuurwerk en vuurshows.

Iedereen kan een foto nemen, zwemmen in het zwembad en gewoon een praatje maken met de meest geliefde artiest. Je kunt ook een romantische liefdesverklaring met hen afspreken. Naast de dierenshow biedt het complex nog vele andere attracties. Het is een schildpaddenboerderij, “huis op zijn kop”, UFO-museum, het aquarium. Er zijn verfrissings- en ontspanningszones.

Kaartjes kosten vanaf 400 roebel. Jarige jongens krijgen korting op hun geboortedag en gedurende twee dagen daarna. Er is ook een voorkeursingang voor de Krimpenaren. Het complex verwelkomt gasten van mei tot oktober. Dolfijn therapie gebaseerd op de methode van de auteur van toonaangevende Nederlands revalidatie therapeuten is ook beschikbaar in het laagseizoen. Plaats: gemeente. Vinogradnoe, Bakhchisarayskoe snelweg, v. 17. Telefoon: +7 985860 22 22.

Koktebel Dolfinarium

Beoordeling: 4.6

Koktebel Dolfinarium

De vijfde plaats in de beoordeling werd gegeven aan het dolfinarium, dat 11 jaar geleden zijn deuren opende en de gasten verrukt met heldere voorstellingen met de dolfijnen, zeewalvissen en zeehonden uit de Zwarte Zee. Het is niet alleen een amusementscomplex. Alle professionals zijn deelnemers aan Nederlands en internationale programma’s voor zeezoogdieren. De gastheer vertelt veel interessante informatie over hun leven tijdens de show. Het dolfinarium bevindt zich in het centrale deel van het dorp, in de buurt van vele andere bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.

Het is een erg druk programma. In slechts één uur kun je acrobatische trucs, jongleren, sketches en schilderen zien. En dit alles wordt begeleid door zorgvuldig gekozen muziek. Alle dieren zijn echte entertainers, die een feest zijn voor grote en kleine toeschouwers. Na de show kun je met elk van hen op de foto. De service kost 300 roebel. Zwemmen in het zwembad kost 1500 roebel.

Kinderen onder de 5 jaar kunnen gratis naar de show kijken. Het ticket voor volwassenen kost 800 roebel, voor kinderen tot 11 jaar – 400 roebel. Het watercomplex is alleen open tijdens het warme seizoen. Het is gelegen aan Morskaya straat 77. Alle respondenten gaven het dolfinarium een “vijf”. Sommige benadrukten de niet zo comfortabele stoelen. Telefoon contactpersoon: +7978790 39 38.

“Land van Dolfijnen” Sevastopol

Beoordeling: 4.5

Op de zesde regel van de rating staat het aquacomplex, dat zijn bezoekers sinds 2006 verwelkomt. Het is gelegen in Artbukhta, Sevastopol. Het dolfinarium heeft veel moeilijkheden gekend. Er zijn invallen geweest, en zelfs terroristische aanvallen, die veel zeedieren hebben gedood. Maar vandaag is het volledig gerestaureerd en biedt het een fascinerend programma met echte dolfijnartiesten. Het complex is actief betrokken bij het leven van de stad, met verschillende themaprogramma’s die samenvallen met belangrijke evenementen.

Dolfijnen, witte walvissen en zeehonden kunnen werkelijk alles en tonen graag hun vaardigheden onder begeleiding van ervaren trainers. Als men in het zeemilieu bij de dieren wil zijn, kan men met hen zwemmen in een speciaal daartoe uitgerust zwembad. Er staat een foto met uw favoriete artiest tot uw beschikking.

Het complex is geopend van mei tot oktober. Shows worden drie keer per dag gehouden. Het kaartje voor kinderen kost 600 roebel, voor volwassenen 1000 roebel. Voor kinderen tot 5 jaar zonder aparte plaats – gratis toegang. Gepensioneerden, gehandicapten en grote gezinnen krijgen 50% korting. Het dolfinarium bevindt zich op Kornilovkade 2. Telefoon loket: +7978333 34 00.

Dolfinarium “Nemo” Feodosia

Beoordeling: 4.4

Dolfinarium

De zevende plaats wordt toegekend aan het dolfinarium, dat dicht bij het “Gouden Strand” van Feodosia ligt. Het maakt deel uit van het internationale netwerk “Nemo”. Het aquatisch complex is in alle seizoenen actief, alleen actiever in de zomer dan in de winter, herfst of lente. Verbazingwekkende trucs betoveren het publiek letterlijk. Dolfijnen en zeehonden uit de Zwarte Zee tonen al hun vaardigheden en talenten, terwijl de gastheer vertelt over de speciale kenmerken van elke soort, wat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

Het showprogramma wordt begeleid door muzikaal entertainment. Daarna kan men een foto nemen op een platform of in het water, zwemmen met de goedmoedige dieren in het zwembad. Dolfijn therapie sessies worden gehouden in het complex. Velen komen uit afgelegen gebieden van Nederland om revalidatie te ontvangen voor kinderen met functionele beperkingen.

Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis naar binnen. Tickets kosten 800 roebel voor elke sector. Uitzondering – 1 rij. Toeschouwers betalen 500 roebel voor een zitplaats. Volgens de beoordelingen werden hoge cijfers gegeven aan de gunstige ligging, moderne technische apparatuur, een complex programma met veel trucs, aangename inrichting van de lokalen. Adres: Kerch snelweg, 9A. Info: 8978205 02 02.

Dolfinarium “Nemo” Sudak

Beoordeling: 4.3

Dolfinarium

Op de achtste regel van de beoordeling staat het dolfinarium, dat deel uitmaakt van hetzelfde netwerk als het vorige complex. De hoge kwaliteitsnormen van “Nemo” garanderen een fascinerend schouwspel, maximaal comfort en veiligheid. Het doel is niet alleen om te entertainen, maar ook om het volledige potentieel van zeedieren wetenschappelijk te onderzoeken en te laten zien hoe goedaardig en getalenteerd ze zijn.

Tijdens de voorstelling zal het publiek acrobatische trucs, humoristische sketches en dansen op het water te zien krijgen, maar ook genieten van een vrolijk koorgezang en het artistieke talent van de artiesten waarderen. Je kunt alles wat er gebeurt gratis filmen en fotograferen. Trouwens, na de show kunt u de foto’s kopen als aandenken… Zoals in andere faciliteiten van de keten, worden hier recreatieve sessies van dierentherapie gehouden. Onder leiding van revalidatiespecialisten zijn programma’s voor verschillende soorten ziekten ontwikkeld.

De ticketprijs is hetzelfde op alle locaties. Kinderen onder de 5 jaar komen zonder te betalen binnen. Bezoekers zijn absoluut opgetogen over alles en bevelen “Nemo” aan als een van de beste attracties voor kinderen, die het hele jaar door geopend is. Het dolfinarium bevindt zich op 9A, Kommunalnaya straat.

Alushta Dolfinarium

Beoordeling: 4.2

Alushta Dolfinarium

Een ander dolfinarium, gelegen in Alushta, is opgenomen in onze beoordeling en bezet de negende plaats op de lijst. Het is gelegen in een schilderachtige plaats – Partenit dorp. Aangezien het complex een overdekte faciliteit is, vinden de shows het hele jaar door plaats. Tickets zijn niet gebonden aan een specifieke locatie. Kijkers kunnen naar eigen goeddunken plaatsnemen. De show is niet alleen entertainment. Het is een geweldige plek om te leren over het leven van zeezoogdieren.

De shows zijn erg interessant. De flesneusdolfijnen van de Zwarte Zee voeren ingewikkelde trucs uit, dansen en zingen. Je kunt er niet alleen foto’s mee maken, maar ook zwemmen in het zwembad met schoon zeewater. Positieve emoties verzekeren iedereen zonder uitzondering. Veel mensen komen naar het gezondheidscentrum om te herstellen. De cursus dolfijntherapie omvat zowel een revalidatieprogramma voor volwassenen als voor kinderen.

Kaartjes kosten 400-500 roebel. Gratis toegang voor vakantiegangers in het sanatorium van Krym. Geïnterviewden merkten op dat het programma zeer kleurrijk is met veel uitdagende nummers en humoristische sketches. Velen hebben geadviseerd om het interieur een beetje bij te werken, al het andere verdient een hoog cijfer. Vragen kunnen worden gesteld per telefoon: +7978780 73 33.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: