Abonnementen bekijken op iPhone

Veel van de apps in de App Store zijn in hun basisversie gratis, maar ze gebruiken een systeem van betaalde uitbreidingen. De gebruiker kan te allen tijde van gedachten veranderen en de aankoop annuleren om geen geld te verspillen aan overbodige functies. Onze experts laten u zien hoe u uw abonnementen op uw iPhone kunt beheren.

Apple ID

Alle Apple producten gebruiken één gebruikersaccount, genaamd Apple ID. Het bevat alle gegevens over aankopen in de App Store.

Voer de instellingen van uw smartphone in. Op de startpagina, bovenaan, ziet u de avatar van de iPhone-eigenaar. Klik op het gebied van het scherm dat het bevat.

Tik in het vak basisinformatie op de laatste regel, in de schermafbeelding aangegeven met een kader.

Ga naar de sectie met alle abonnementen die de gebruiker ooit heeft gekocht. Actief en inactief worden bovenaan het scherm getoond.

Instellingen

In de instellingen van de iPhone is er een sectie voor het beheer van inhoud die is gekocht van software- en muziekwinkels.

Onder het hoofdinstellingenblok van de smartphone vindt u het vakje in de schermafbeelding. Inhoudsbeheer invoeren.

Klik bovenaan het scherm op de regel met de ID van de gebruiker.

Selecteer “Bekijken” in het popupmenu.

Open het onderstreepte item in het configuratiescherm.

App Store

U kunt ook rechtstreeks vanuit de app shop naar de abonnementen sectie gaan.

Klik op de hoofdpagina van de App Store op de avatar van de gebruiker, waarvan de positie wordt aangegeven door de pijl op de schermafbeelding.

Selecteer het vakje gemarkeerd in de popup “gordijn” met de accountinstellingen.

Zoek op

De laatste methode is geschikt voor elke gebruiker die zelden instellingen hoeft te wijzigen.

Open de instellingen op je iPhone door de startpagina naar beneden te slepen om het zoekveld op te roepen. U kunt hetzelfde doen direct vanaf het beginscherm.

Typ “Abonnementen” en volg de voorgestelde interne link van iOS.

Tot slot

In dit materiaal hebben onze deskundigen vier manieren opgesomd. Kies de handigste en beheer uw abonnementen zonder onnodige kosten.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: