Ah, Arbat, mijn Arbat

Een eerbetoon aan een van de historische straten van Amsterdam in de Spaanse tegelcollectie van Mapisa.

Oude herenhuizen op de Oude Arbat en hun decoratie zijn inspiratiebronnen geworden voor de ontwerpers van het Spaanse merk Mapisa. Resultaat: Stariy Arbat collectie van keramische tegels speciaal gemaakt voor Nederlands consumenten.

Een serie die het gemakkelijk maakt om de sfeer van vroeger na te bootsen. Tegels imiteren behangpapier en textielstoffen. Gevelbekleding is verkrijgbaar in een volledige lijn of alleen in decoratieve panelen. Extra elementen zoals randen met keramische kwastjes, doorgestikte patronen of medailloninzetten ondersteunen het thema.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Casper

    Ik vraag me af wat er zo speciaal is aan Arbat. Kun je me wat meer vertellen over deze plek? Wat zijn de bezienswaardigheden en de sfeer? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: