Aziatische smaak in de woonkamer: Ontwerpster Irina Jevtoesjenko

De woonkamer met eilandkeuken wordt verenigd door planningselementen en een onverwachte combinatie: klassiek en Aziatisch decor. Het interieur van de flat is respectabel en conceptueel

Woonkamer in fusionstijl, ontwerp van Irina Yevtushenko – winnaar van de wedstrijd "Best Apartment Design" bij de VI International Design Awards

Interieur van een flat van 160 m². . In Nizhny Novgorod, een mix van stijlen. De openbare ruimte, die de keuken-eetkamer, de woonkamer en de hal omvat, is verenigd door de open ruimte indeling, maar duidelijk afgebakend. U kunt uw werkplek ook zoneren met architecturale elementen – zoals in het geval van het thuiskantoor Klassieke scheidingswanden, plafonds en zuilen. In het midden van de flat is het keukenblok.. Zonder al te veel aandacht te trekken, herbergt het alle nodige apparatuur. Klassieke renovatie is niet 'schoon', De kamer is ingericht met een Zuidoost-Aziatische esthetiek, waaronder schilderijen van Japanse meesters op witte muren, bronzen beeldjes en stoffige meubels. De openbare ruimte is verbonden met de privé-ruimte door een kleine hal. De kamers van de eigenaren zijn ingericht naar hun eigen smaak, waardoor de interieurs een meer privé en intiem gevoel geven. De slaapkamer van de ouders is ingericht in vintage klassiekers, terwijl de kamer van de dochter een stijlvolle New Yorkse loftstijl heeft met minimalistische grijze en witte kleuren met een vleugje speelse verfijning.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: