BEKO CSM 62321 DA

Bezet3 positie in het klassement:

BESTE GASKOOKPLATEN MET ELEKTRISCHE OVEN

Ga naar beoordeling

kenmerken BEKO CSM 62321 DA

Algemene prestaties

Kookplaat gas
Oven elektrische
Controles mechanisch, schakelaars: draaibaar, display, timer
Elektrische ontsteking kookplaat
Soort ontsteking automatisch
Klok geen
Energieklasse A
Maximale oventemperatuur 250 °
Afmetingen (BxHxH) 60x60x85 cm

Oven

Capaciteit van de oven 65
Deur scharnierend
Grill is, het is elektrisch
Convectie beschikbaar op
Aantal ovendeuren twee
Schoner de traditionele
Ovenfuncties backlight

Hob

Werkblad gehard glas
Aantal branders Gaskookplaten: 4, snelle warmte: 1
Gasgestuurde branders het is
Veiligheidsuitschakeling geen
Het bedieningspaneel vergrendelen het is

Kenmerken

Kleur zwart
Kookgerei lade beschikbaar op

Beoordelingen voor BEKO CSM 62321 DA

Voordelen:NOOIT! Koop NOOIT deze oven of dit merk. Niet alleen stinkt het fornuis naar chemicaliën bij gebruik van de oven. Het bovendeksel bladdert af, waardoor er vloeistoffen in komen en de elektronica begint te haperen, het contact klikt voortdurend aan en uit zonder te stoppen. Geautoriseerde servicecentra zeggen je op te rotten en eisen geld voor een garantiegeval. Walgelijk model en walgelijke fabrikant! Een schep blijft een schep!!!
Nadelen:Verschrikkelijk model

Lapshin Igor


Voordelen:ontwerp, gemakkelijk te reinigen))
Nadelen:Niet te vinden
Nadelen:Het beste eraan is het ontwerp. Vooral de gas-op-glas branders. Ik vind het er echt leuk uitzien. Het beeld bedroog niet. Eerst dacht ik dat deze branders moeilijk te reinigen waren… Om eerlijk te zijn merkte ik in dit opzicht niet veel verschil met de gewone… Wasbaar zonder problemen)) De oven heeft een handige timer en verschillende standen. Ik gebruik ze niet allemaal. Zeer nuttige ontdooistand. Heeft me vele malen gered. Er is ook een lade die uitgetrokken kan worden))) Het is geweldig om alle soorten potten en pannen op te bergen. Kooktoestel van goede kwaliteit!!

De gebruiker heeft zijn gegevens verborgen


Voordelen:– Veel opties voor weinig geld. – Ontwerp. – Het glas is gemakkelijk te reinigen. – Gemakkelijke toegang tot het glas, zelfs pannen hoeven niet verwijderd te worden. – Elektrische oven. – Uittrekbare lade
Nadelen:– Het frame/onderstel van de kookplaat is gemaakt van dun blik. – Roosters waarop pannen worden geplaatst. Ze zijn gescheiden, niet met elkaar verbonden. Bijgevolg kan de pan telkens als hij opzij wordt geschoven naar beneden vallen. – Pan en branderroosters zijn niet corrosiebestendig. (Eigenlijk was het geen corrosie, maar iets anders. Na langdurig gebruik werden de roosters effen, zwart, vettig, kortom zoals op alle fornuizen.) – Wanneer de stroom uitvalt, moet de klok op de kookplaat opnieuw worden ingesteld. – Het glanzende voorpaneel laat vet en andere rotzooi er onopvallend uitzien :) – Het glas laat zelfs de waterafvoer zien. – Als het frontpaneel vuil wordt, gaan de branderkleppen vastzitten en moeten ze worden verwijderd en gewassen.
Nadelen:Ik gebruik het al een jaar. De foto van het fornuis geeft niet de juiste positie van de branders aan. Tenminste niet bij mij. Degene rechts is de kleine brander. Die helemaal links is de grootste brander. De twee verst verwijderde zijn middelgroot. Uitleg over het frame. Als u de kookplaat horizontaal installeert, moet u de plastic schroeven tegen de vloer draaien. Dit vervormt het frame van de kookplaat en bemoeilijkt de horizontale installatie. Op lange termijn kan het gewicht van de potten het frame nog meer vervormen. Natuurlijk zou de pan niet omvallen, maar de horizon zou uit balans raken en bijvoorbeeld de zonnebloemolie in de pan zou zich ophopen op de ene helft van de pan… Verklaring van de corrosie van de roosters en branders. Na verschillende keren sap gemorst te hebben zijn de roosters op sommige plaatsen bedekt met natuurlijk roest, en de branders zijn van glamoureus zwart veranderd in oncharmant bruin op plaatsen waar het sap gemorst is… Update. Na een jaar zijn de roosters gezouten en gebakken en hebben ze de gebruikelijke zwarte kleur gekregen. Op het ontwerp. Ziet er geweldig uit, ja, totdat je het vuil maakt. Elke vlek is zichtbaar. Te nemen of niet te nemen voor het ontwerp? Ideaal als designelement of voor occasioneel gebruik. Bij dagelijks gebruik wordt het ontwerp beschadigd door vetvlekken en corrosie en lijkt het onomkeerbaar. Gekocht voor dagelijks gebruik en wilde een gasplaat, elektrische oven en glasplaat. Het voelt alsof het glas verkeerd staat… Maar de elektrische oven is briljant en heeft meer mogelijkheden en is voorspelbaarder dan de gasoven. Ik heb geen klachten over de werking van de bovenste branders. Mijn mening is nogal subjectief aangezien mijn vrouw kookt en zij alles lekker vindt… Zo goed als ik de fouten kan beschrijven die ik heb gezien… Update. Mijn vrouw las deze recensie en zei dat ik te kieskeurig was met het fornuis. Volgens haar moeten vetvlekken niet worden bekeken, maar afgewassen, dan zijn ze niet zichtbaar… Het enige gebrek dat ze vond was een zwak frame… Aan de andere kant, zet het een keer op en het gaat nergens heen…

Spook.Kid


Voordelen:8 modi waaronder 3d turbomodus, mooi en solide ogend, schuiflade
Zwakke punten:De poten zijn plastic holle bouten, de lade is plastic

De agira-3003

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: