BenQ creëert een monitor voor creatieve mensen

BenQ introduceert de SW2700PT kleurenmonitor voor creatieve professionals.

De wereldberoemde fabrikant van digitale apparatuur BenQ heeft een professioneel hulpmiddel gecreëerd voor alle creatieve professionals ontwerpers, architecten, visualisten, fotografen. SW2700PT kleurenmonitor is geschikt voor iedereen die met kleur werkt. Terwijl gewone monitoren niet altijd even nauwkeurig zijn in het weergeven van kleurnuances, heeft dit nieuwe product een kleurgetrouwheidsfactor van Delta E ≦ 2, wat duidt op een uiterst nauwkeurige kleurweergave.

Elke BenQ SW2700PT is in de fabriek gekalibreerd, maar u kunt de monitor aanpassen aan uw professionele behoeften. BenQ heeft speciale software gemaakt Palette Master Element.. Download het van de officiële site en kalibreer uw monitor met de kalibrator. Volg de instructies op onze Documentatie & Software pagina. Bovendien kunt u sommige instellingen aanpassen in de menu's op het scherm: kies "op maat" U kunt de kleurmodus, helderheid, contrast, scherpte, kleurtemperatuur, enz. instellen.. Gebruik daarvoor de gebruikershandleiding.

Grote beeldschermdiagonaal – 27 inch. Als u wilt, kunt u de werkbalk direct op het scherm plaatsen voor een comfortabelere bediening. Als schittering en reflectie in de weg zitten Profiteer van het fluwelen binnenvizier dat bij de monitor wordt geleverd. Om sneller met de monitor te werken, directe toegang tot de instellingen te krijgen en tussen modi te schakelen, installeert u een extern bedieningskastje op de speciale plaats in de monitorstandaard. Dankzij het ergonomische ontwerp van de BenQ SW2700PT kunt u hem comfortabel op uw bureau plaatsen, snel instellen, desgewenst in portretmodus zetten en de zwart-witmodus gebruiken om kleurenfoto's met één druk op de knop om te zetten in zwart-wit.

Als u urenlang achter uw monitor zit, kan de modus Laag Blauw Licht de blootstelling van uw monitor aan blauw licht verminderen, waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken. En de Flicker-free technologie biedt flikkervrije achtergrondverlichting op alle helderheidsniveaus.

BenQ SW2700PT monitor ( 2560X1440 ) QHD resolutie met 109 pixels per inch. De soepele kleurovergangen en natuurlijke kleurweergave worden mogelijk gemaakt door een 10-bits IPS-paneel en hardwarekalibratie met 14-bits 3D LUT's. Adobe RGB kleurruimte dekking van 99%.Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: