Ceramica Globo’s nieuwe bootproduct

Het Italiaanse bedrijf Ceramica Globo heeft een collectie badkamermeubels van scheepsbouwmateriaal op de markt gebracht.

Ceramica Globo presenteert haar nieuwe badkamermeubelcollectie Space Wood. Het assortiment omvat wastafelmeubelen en -consoles, kasten en vloer- en wandopbergmeubelen.

Alle stukken zijn gemaakt in een laconiek ontwerp, ontworpen om de veelzijdigheid van de collectie te benadrukken. Interessant is dat naast het gebruikelijke MDF bij de vervaardiging van modellen gebruik wordt gemaakt van multiplex voor de scheepvaart, dat gewoonlijk in de scheepsbouw wordt gebruikt. Dit materiaal is duurzamer dan conventioneel multiplex en is bestand tegen hoge vochtigheid. Extra bescherming tegen vocht, UV en schade wordt geboden door de Gelcoat® decoratieve coating. Het is ook verkrijgbaar in elke RAL-kleur.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: