Cersaie 2012 Het beste: Boardwalk Chic

Rustieke decadentie in de Bunker collectie van Vives.

Houtimitatie- de huidige trend in tegelmode. Keramische tegels bootsen kunstparket, een promenade en een scheepsdek na.. De Spaanse fabriek Vives is voor een radicaler experiment gegaan. De tegels van de nieuwe Bunker collectie reproduceren de verweerde planken met het effect van
à la Dirty Chic ( Eng. – «Dirty Chic ). Een vloer "met een verhaal", evenals bewust versleten voorwerpen met de afdruk van vervlogen jaren Op het snijvlak van interieurmode.

De Bunker porseleinen tegel van Vives kan dankzij de grote verscheidenheid aan afmetingen lineair betegeld worden boards- of het maken van meer ingewikkelde composities. Het palet is ook het meest trendy: mosterd, vuil wit, turquoise…

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: