Cersanit presenteert nieuw porcellanato met verouderde houtstructuur

Cersanit presenteert zijn nieuwe 'Trendy Wood' geglazuurde porcellanato serie met verouderde houtstructuur in 18,5×59,8 formaat. Het assortiment bestaat uit 12 collecties, die behandelde bossen van verschillende culturele stijlen en tijdperken vertegenwoordigen.

«Trendy Wood" – is Cersanit's nieuwe conceptlijn van geglazuurd porcellanato in het populaire 18,5×59,8 formaat met de textuur van verouderd hout in verschillende culturele stijlen. Twaalf nieuwe collecties van de "Trendy Wood" lijn, waaronder acht unieke, belichamen de textuur en de kleur van vintage borden uit verschillende tijdperken en van verschillende oorsprong:

  • «Antiekhout – verouderd hout, met "gebreken" en scheuren;
  • «Shabbywood" – versleten hout met een verweerde toplaag;
  • «Pecanwood" – Amerikaans notenhout met een heterogene structuur en kleuren die variëren van helder geel tot donkerbruin
  • «Industrieel hout" – Een antieke eiken plank met een onregelmatige afdruk van een bouwrooster erop;
  • «Floralwood" – Herfst terrasplank met gevallen bladeren;
  • «Harbourwood" – een met zeewater gezaagde plank;
  • «Ornamentwood" – parket met ingevoegde en opgedrukte decors;
  • «Colorwood" – hout met een afbladderende verflaag.

Het oppervlak van porcellanato uit het nieuwe conceptuele assortiment van Cersanit reproduceert niet alleen de textuur en de kleur, maar ook het reliëf, waardoor de unieke kenmerken van elk type oude plank met maximale precisie kunnen worden weergegeven. Verschillende collecties vertonen versleten of afbladderende effecten, evenals vervaagd door de tijd "gewreven" patronen.

Breed scala aan variaties van het "Trendy Wood" porcellanato waardoor u een vloer kunt kiezen die in harmonie is met elke moderne interieurstijl, inclusief een milieuvriendelijke Scandinavische stijl, industriële grunge, verfijnde chic of jeugdige avant-garde. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal en het gedurfde design zijn de geglazuurde steengoed tegels van de "Trendy Wood" conceptlijn De geglazuurde porseleinen vloertegels van de conceptlijn "Trendy Wood" maken van elke ruimte een opvallend en gedenkwaardig accent.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: