Colour Rhapsody

De kleur blauw, in alle schakeringen van kobalt tot hemelsblauw, is de iconische kleur van de komende zomer. Het merk CREAZIONI ondersteunt deze trend op iSaloni 2013.

CREAZIONI- Silik merk uit Italië. Als Silik trouw blijft aan de traditie en de "historische" meubels met snijwerk en vergulding, CREAZIONI doet deze tradities herleven. Het behoudt de klassieke vorm, maar kruidt de boel met heldere kleuren en ongebruikelijke materialen. Werken met het palet de kracht van het merk.

Het thema van de CREAZIONI-stand in Milaan was Rhapsody in Blue «Rhapsody in blues tonen, «Blue Rhapsody. De nieuwe en bestseller "overdressed in elektrisch blauw.. De populairste kleur van dit seizoen. Het wordt aangevuld met andere huidige zomertinten. Een rijk geel, een helder oranje, een glanzend wit.. in CREAZIONI ladekasten, nachtkastjes en consoles.

Afgebeeld: Creazioni Amanda kast.

Afgebeeld: Berto ladekast van Creazioni.

Afgebeeld: Ernestina console van Creazioni.

Op de foto: De Napo kast van Creazioni.

Op de foto: Poldo ladekast van Creazioni.

Bekijk andere Creazioni collecties.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Niek

    Kan iemand mij vertellen waar ik de Colour Rhapsody kan vinden? Ik ben erg benieuwd naar dit product en zou graag meer informatie willen hebben. Heeft iemand het al geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan? Alvast bedankt voor jullie hulp!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: