DAG VAN DE BINNENHUISARCHITECTUUR-2022

Op 3 december vindt het jaarlijkse evenement Interior Design Day plaats in een elegante galerie van Twinstore, met lezingen van gerenommeerde ontwerpers, workshops, wedstrijden en verlotingen, terwijl alle merken in de galerie korting geven op hun producten. De toegang voor het publiek is gratis.

Workshops

Op de begane grond van de galerie op 3 december in zaal A Er zal een workshop zijn over het maken van wiseboards voor interieurdesign door Julia Lozovskaya. De auteur van het meest creatieve werk in elke groep ontvangt een geschenk van evenementpartner Weissgauff. In kamer B De "Kunstwerkplaats" zal open zijn vanaf 12:00 uur voor kinderen. Een masterclass over nieuwjaarsdecoratie voor het huis door MebelArtGroup wordt gehouden op de eerste verdieping, en alle items in de showroom op die dag worden verkocht met een korting. Op de eerste verdieping vindt ook een masterclass "Hoe werkt een schrijnwerkerij" plaats voor alle geïnteresseerden in het schrijnwerk van fabrieksvertegenwoordiger Mikhail Ivanov.

Wedstrijden

Algemeen vennoot van INTERIOR DESIGN DAY fabrikant van huishoudelijke apparaten Weissgauff- zal op die dag cadeautjes geven aan alle bezoekers… U kunt de prijs krijgen door u in te schrijven voor het evenement op de website van Twinstore, voor de beste vraag van een spreker, voor een aankoop, voor een creatieve video van het evenement, enz..

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: