De 12 beste DVR spiegels

Rijden in Nederland zonder zwarte doos wordt afgeraden. Ten eerste, je verliest geweldige beelden met grappige momenten. Ten tweede kun je mensen die op zoek zijn naar ooggetuigen van een ongeval niet helpen. Ten derde loopt u het risico dat u bij een ongeval uw onschuld niet kunt bewijzen. Dit zijn slechts drie van de belangrijkste redenen om een auto DVR te kopen! Meestal kiezen bestuurders voor een traditioneel apparaat, ontworpen als een zelfstandige eenheid. Maar we raden aan om aandacht te besteden aan DVR’s, die tegelijkertijd de achteruitkijkspiegel zijn. Ze nemen geen aparte ruimte voor de voorruit in, waardoor een breder zicht ontstaat. Ook hoeft een dergelijk apparaat niet te worden opgeborgen in het dashboardkastje wanneer u de auto verlaat – inbrekers zullen het zeker niet stelen, want herkend in de achteruitkijkspiegel dure DVR is zeer moeilijk. Kortom, laten we eens kijken naar de beste modellen op de Nederlands markt.

Beste Parkeerspiegel Videorecorder Beoordeling

Nominatie Locatie Naam Prijs
Beste goedkope autodvdr’s die in uw achteruitkijkspiegel passen 1 Dunobil Spiegel Solo 2 990 €
2 Artway AV-601 2 427 €
3 Artway AV-610 1 549 €
Beste DVR’s voor achteruitkijkspiegelmontage in het middenprijssegment 1 Roadgid B
 • WIFI, 2 camera’s, GPS
 • 10 990 €
  2 Vizant 957NK 8 300 €
  3 S
 • mtec Dual M4
 • 3 490 €
  4 Artway MD-161 Combo 3 in 1 6 890 €
  5 Artway MD-160 Combo 5 in 1 7 927 €
  Beste videorecorder met achteruitkijkspiegel vervanging 1 TrendVision MR-710 11 490 €
  2 TrendVision aMirror 12 14 989 €
  3

  VEGA TOUCH

  13 990 €
  4 TrendVision MR-715GNS 10 320 €

  De beste goedkope achteruitrijsystemen ter vervanging van de achteruitkijkspiegel

  Dunobil Spiegel Solo

  Beoordeling: 4.5

  Dunobil Spiegel Solo

  Een van de meest betaalbare achteruitkijkspiegels. Hier ziet u het beeld aan de rechterkant van de spiegel. De lens wordt pretentieloos gebruikt, maar de beeldhoek is niet slecht – hij is 120°. In tegenstelling tot de meeste conventionele DVR’s, biedt de Dunobil Spiegel Solo maar liefst 4,3 inch beeld. De schermdiagonaal is vergelijkbaar met die van een GPS navigator. Op een dergelijk scherm zal de verkeersinspecteur nauwkeurig alle details van het ongeval kunnen onderscheiden.

  Video is hier opgenomen in F-resolutie

   l HD. Daarnaast wordt geluid opgenomen, en niet elke AV-recorder heeft een microfoon. Als u echter het gewicht van de video wilt verminderen, kunt u de microfoon uitschakelen – dit doet u in de betreffende sectie van de instellingen. Tegelijkertijd registreert het apparaat de datum en tijd, wat in sommige gevallen ook nuttig kan zijn.

   Filmopname kan automatisch starten. Dank voor deze functie hebben we een schoksensor in de auto DVR; het detecteert als de auto in beweging wordt gezet… Als de auto op een verlaten plek geparkeerd staat, is het handig om de bewegingsmelder te activeren. In dit geval start de video-opname zodra een persoon in het beeld wordt gedetecteerd.

   Aangedreven door zowel een ingebouwd netwerk als een ingebouwde oplaadbare batterij. Een geheugenkaart met een maximale capaciteit van 32GB moet worden gebruikt voor gegevensopslag. U kunt de traditionele micro-USB-aansluiting gebruiken om de beelden naar uw computer over te brengen.

   Voordelen

   • Vrij groot scherm;
   • Er is een functie van lusopname;
   • Er is een G-sensor;
   • Bewegingsdetectie in het frame;
   • Geluidsopname is beschikbaar;
   • Fotograferen in F-resolutie
     l HD;
    • Mogelijk werk aan de ingebouwde batterij;
    • Lage kosten.

    Nadelen

    • De kijkhoek is nog steeds niet te groot;
    • Er zijn foute voorbeelden;
    • Niet de beste kwaliteit beelden bij nacht.

    Artway AV-601

    Score: 4.4

    Artway AV-601

    Deze achteruitkijkspiegel is iets minder hoog en iets breder… Tegelijkertijd is er ook hier een schermdiagonaal van 4,3 inch. Maar nu beslaat het niet de helft van het spiegeloppervlak, maar ongeveer een derde. Dit betekent dat de achteruitkijkspiegel nog steeds comfortabel te gebruiken is voor het beoogde doel.

    In tegenstelling tot het bovenstaande model, heeft deze een ingang voor een andere camera. Het blijkt dat u met deze videorecorder voor in de auto kunt vastleggen wat er zowel van voren als van achteren gebeurt.

    De kosten van een DVR zijn niet hoog. In verband hiermee heeft de fabrikant slechts op een kleine matrix gespaard – de grootte ervan is slechts 1/4 inch. Maar het is gemaakt met CMOS-technologie, zodat het beeld wordt vastgelegd met de juiste kleurweergave. Maakt opnames met een resolutie van 1440×1080 pixels en 30 beelden per seconde. Tussen haakjes het beeld superponeerde datum en tijd, die zeker een verkeersagent nodig zal hebben. Geluid kan samen met het beeld worden opgenomen. Indien nodig kan de ingebouwde microfoon ook worden uitgeschakeld. Merk op dat het geluid van de externe camera sowieso niet wordt opgenomen.

    Natuurlijk wordt cyclisch opnemen ondersteund. Dit betekent dat het formatteren van de geheugenkaart alleen in extreme gevallen nodig is. de lens heeft een diagonale kijkhoek van 120°. Blij dat de lens glas is – meestal kiezen fabrikanten van goedkope gadgets voor plastic.

    Het software gedeelte van de zwarte doos is niet ingewikkeld te noemen. Autostart kan worden geactiveerd in het menu. Ook verkrijgbaar met timeruitschakeling en video-opname na uitschakeling. De capaciteit van de hier geïnstalleerde batterij is 180 mAh.

    Ondanks zijn lage prijs wordt de Artway AV-601 geleverd met een tweede camera. Het legt 720×480 pixels vast, en de beeldhoek van haar lens is niet groter dan 90g.

    Voordelen

    • Er is een composiet video-ingang;
    • Het komt met een tweede camera;
    • Je kunt op de accu werken;
    • De spiegel blijft vrij groot;
    • Goede video opname resolutie;
    • Opname in lus is beschikbaar;
    • Er is een microfoon die gedempt kan worden;
    • Kwaliteits glazen lenzen;
    • Lage prijs.

    De nadelen

    • Gebrek aan enkele nuttige sensoren;
    • Problemen in het donker.

    Artway AV-610

    Score: 4.3

    Artway AV-610

    Deze DVR heeft een zeer laag prijskaartje – in Nederland kunt u hem kopen voor ongeveer 1500 roebel. Het waren de lage kosten die hem in onze ranglijst deden belanden… Ongetwijfeld is dit model uitsluitend gemaakt voor degenen die alleen een DVR nodig hebben voor hun gemoedsrust. Het feit dat het het werk doet, maar verre van het beste. Er is zelfs een G-sensor, dankzij welke de video-opname automatisch start. Het product kreeg ook een batterij. Maar de capaciteit is slechts 1020 mAh – genoeg voor een paar minuten video.

    In deze DVR-spiegel zit een CMOS-matrix van 1/4 inch. Met deze sensor wordt het beeld alleen opgenomen in 1280×720 pixels en met 30 fps. De gezichtshoek is slechts 90 °. Kortom, de parameters zijn niet de beste. Het beeld zal natuurlijk niet iedereen bevallen. Zelfs glazen lenzen helpen niet – nummerplaten zijn alleen duidelijk herkenbaar in zeer goede lichtomstandigheden.

    In tegenstelling tot de hierboven besproken modellen wordt het beeld hier weergegeven op een zeer klein scherm, ongeveer zo groot als een luciferdoosje. Maar het gebied van de achteruitkijkspiegel is zo groot mogelijk. Wat de softwarecomponent betreft, is het moeilijk daarover te klagen. Het heeft ondersteuning voor loop opname modus. Niet vergeten is de timerschakelaar – die is handig in het geval dat u wilt doorgaan met video-opnamen nadat u de auto heeft verlaten. Bewegingsdetectie in het frame.

    Voordelen

    • Gebruik op batterijen is mogelijk;
    • Een goede spiegel;
    • Er is een G-sensor;
    • Er is een bewegingsdetectie in het frame;
    • Er is een schakelbare microfoon;
    • Opname in een lus is beschikbaar;
    • Zeer lage kosten.

    Nadelen

    • De batterijcapaciteit is slechts voldoende voor 2 minuten video-opname;
    • Het beeld is geschreven in HD resolutie;
    • Zeer klein scherm;
    • Smalle kijkhoek.

    De beste DVR’s om de achteruitkijkspiegel te vervangen in het middelste prijssegment

    Roadgid B
   • WIFI, 2 camera’s, GPS
   • Beoordeling: 4.9

    Roadgid B<li></div><p>ck WIFI, 2 camera’s, GPS” src=”~images6091666193611-4212.jpg” height=”407″ title=”Roadgid B</p><li>WIFI, 2 camera’s, GPS<p>Dit toestel zit op de grens van het middensegment. Ze vragen er bijna 10 duizend roebel voor. Kijk maar! Wij twijfelen er echter niet aan dat de registrar binnenkort zijn nieuwheidsstatus zal verliezen, waarna de kosten langzaam zullen dalen. In dit geval kunnen wij de aankoop ervan veilig aanbevelen!</p><p>Fabrikant van dit model heeft niet geprobeerd de koper te verbazen met minimale dikte van het apparaat. Hier bereikt deze parameter 38 mm – een zeer behoorlijk cijfer. Nauwelijks een probleem voor jou. De dikke spiegel gedraagt zich adequaat op de voorruit – hij trilt niet, waardoor u hem zonder problemen voor zijn hoofddoel kunt gebruiken. Het slimme display is ook het vermelden waard – meestal is het bijna volledig transparant, zodat het de bestuurder niet afleidt. Van tijd tot tijd zal het u vertellen wat de snelheidslimiet is… De zwarte doos wordt geholpen door de ingebouwde GPS-module en de bijbehorende database.</p><p>Maximaal kan dit model een beeld opnemen in F</p><ul>HD. Het doet dit bij 30fps. Start opname kan automatisch zijn. Het gezichtsveld van de lens is 170 graden, wat een indrukwekkend resultaat mag worden genoemd. Ook de goede glazen lens bevalt ons, waardoor alle nummerplaten van auto’s in de buurt perfect leesbaar zijn. Maar veel eer komt toe aan deze – CMOS-matrix, met een diagonaal van 1/2,8 inch.<p>Roadgid B</p><li>De ck WIFI wordt geleverd met een achteruitrijcamera. Zijn kijkhoek is slechts 140 graden. Hij schrijft nog steeds in dezelfde 1080p resolutie… De resultaten moeten worden opgeslagen op een microSD-kaart. Het is leuk dat de DVR zelfs een 128GB schijf ondersteunt… En het heeft ook ingebouwde Wi-Fi. Het maakt verbinding met uw smartphone zodat u de database en firmware kunt bijwerken.<p>Het blijft om toe te voegen dat dit model wordt geleverd met een 380mAh batterij. Hiermee kan het apparaat video-opnamen blijven maken, zelfs als de spanning in het boordnet van de auto om de een of andere reden wegvalt. Of als u triviaal vergeten bent de DVR met een USB-kabel aan te sluiten…</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>De schermdiagonaal is 9,66 inch;</li><li>Kan afstand en rijstrookcontrole controleren;</li><li>Goede beeldkwaliteit;</li><li>Er is een camera aan de achterkant;</li><li>Touch control;</li><li>Ingebouwde GPS-chip;</li><li>Er zijn gesproken aanwijzingen beschikbaar;</li><li>Heeft een Wi-Fi module;</li><li>De optiek bestaat uit glazen lenzen;</li><li>Kan audio opnemen.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>Prijs – niet de laagste.</li></ul><h3> Vizant 957NK </h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=Vizant 957NK

    Al aanzienlijk duurdere DVR. Hadden de hierboven besproken toestellen in deze beoordeling een scherm aan de linkerkant van de spiegel, hier bevindt het zich direct in het midden. Maar de diagonaal is verhoogd tot 7 inch. Het apparaat toont niet alleen de video van de camera, maar bijvoorbeeld ook de GPS-navigator.

    Deze DVR ondersteunt de aansluiting van de tweede camera, die beschikbaar is in de kit. Zo kunt u de voorkant en de binnenkant van de auto tegelijkertijd vastleggen. of gebruik de camera op afstand als tegenhanger van de parkeersensor. Het beeld van de hoofdcamera wordt opgenomen met een resolutie van 1920×1080 pixels en 30 fps. Als er een ongeluk gebeurt, zal de impactsensor dit zeker waarnemen – het videobestand zal dienovereenkomstig worden getagd. Ook dankzij de G-sensor wordt automatische start opname video geïmplementeerd. De video-opname begint echter na de detectie van beweging in het frame, als de betreffende detector is geactiveerd in de instellingen.

    De ingebouwde camera heeft een vrij goede lens. De fabrikant geeft echter niet aan of ze van glas of plastic zijn. Kijkhoek is ook niet gespecificeerd, maar het is vrij breed – mensen in de beoordelingen klagen niet. Het apparaat heeft ook een microfoon. Kortom, de video zal niet stil zijn.

    De Vizant 957NK NVR wordt alleen gevoed door de ingebouwde batterij. Maar, zoals hierboven vermeld, heeft het product een volwaardige GPS-navigatie. Als kaartendienst is er Yandex.Navigator”. Zijn werk vereist synchronisatie met een smartphone, die de DVR-spiegel internetverkeer zal bieden. U kunt ook zonder smartphone – als u een SIM-kaart plaatst, worden de kaarten via 3G-netwerken geactualiseerd.

    In feite kunt u alle andere toepassingen installeren. Feit is dat het geen eigen firmware gebruikt, maar het besturingssysteem Android 5.0. Voor gegevensopslag is 16 GB permanent geheugen ontworpen. Het is echter beter om video’s op een microSD-kaart te schrijven, met een maximaal ondersteunde capaciteit van 32 GB.

    Voordelen

    • Bluetooth, Wi-Fi en 3G zijn allemaal aanwezig;
    • Er is een FM-zender;
    • Het is mogelijk een tweede camera aan te sluiten;
    • Gebruikt het Android besturingssysteem;
    • Een tweede camera is al inbegrepen;
    • Goede gezichtshoek;
    • Groot aanraakscherm;
    • Er is een GPS-navigator;
    • Goede kwaliteit video-opnames;
    • Er zit een schoksensor en bewegingsdetectie in het frame;
    • Er is een microfoon.

    Nadelen

    • Er is geen ingebouwde batterij;
    • De kosten zullen niet iedereen goed uitkomen;
    • GPS signaal valt af en toe weg;
    • Ingebouwde zwakke processor.

    S
   • mtec Dual M4
   • Beoordeling: 4.7

    S<li></div><p>mtec Dual M4″ src=”~images6616666193611-112.jpg” height=”185″ title=”S</p><li>mtec Dual M4″><p>Wanneer u een zeer goedkope DVR in de vorm van een spiegel koopt, verwacht u een zeer dik en massief apparaat te krijgen. Maar de makers van de S</p><li>mtec Dual M4 heeft het heel goed gedaan. De dikte van hun creatie is niet meer dan 8 mm! De rest van de afmetingen zijn prima, het is vrij comfortabel om naar de passagiers achterin te kijken.<p>In dit geval bevindt het scherm zich aan de rechterkant van de spiegel. De diagonaal is 4,5 inch, waardoor uw ogen niet worden belast bij het werken met menu’s en het configureren van het apparaat. Het scherm heeft een aanraaklaag, wat de taak nog gemakkelijker maakt.</p><p>Op de achterkant van de zwarte doos zit een low-profile cameralens. Een foto met zijn hulp wordt geschreven in resolutie F</p><ul>l HD, met 30 beelden per seconde. De lens gebruikt glasoptiek, die groothoekig is. Daardoor bedraagt de diagonale kijkhoek maximaal 150 graden. Geen record, maar in de meeste gevallen is het genoeg. Toegestane nummerplaten zijn duidelijk zichtbaar, samen met de tijd en datum. Het apparaat kan ook audio opnemen. Natuurlijk kunt u uw video beschermen tegen overschrijven door een eenvoudige handeling. Het apparaat weet ook hoe het automatisch kan beginnen met het opnemen van video en parkeerbewaking.<p>Je vindt een extra camera in de doos. Het is meestal bevestigd aan de achterruit. Of je het nodig hebt of niet is aan jou om te beslissen. We merken alleen op dat het een bescheidener matrix gebruikt, dus u kunt niet hopen op video van hoge kwaliteit.</p><p>Het apparaat wordt gevoed door het boordnet van het voertuig. Maar als hij stroom verliest, blijft hij filmen omdat het product een eigen oplaadbare batterij heeft. Zijn capaciteit is slechts 200 mAh, zodat het autonome werk niet lang zal duren.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>Autostart opname is mogelijk;</li><li>Bewegingsdetectie in het frame;</li><li>Met een camera aan de achterkant;</li><li>Een nogal bescheiden dikte;</li><li>Het scherm is vrij groot;</li><li>Touch control wordt ondersteund;</li><li>Geen slechte gezichtshoek;</li><li>Gebruikt hoogwaardige optiek;</li><li>Lage kosten.</li></ul><h4>Nadelen </h4><ul><li>Kan schudden, zelfs op een vlakke weg;</li></ul><h3> Artway MD-161 Combo 3 in 1 </h3><p>Beoordeling: 4.7</p><div style=Artway MD-161 Combo 3 in 1

    In onze beoordeling hebben we al verschillende DVR’s bekeken, die worden aangevuld met een GPS navigator. Maar sommige fabrikanten zijn nog verder gegaan. De Artway MD-161 Combo bevat bijvoorbeeld ook een radardetector! Daardoor zijn er drie apparaten verborgen onder één behuizing. En dit alles voor slechts 6-7 duizend. Euro. Onnodig te zeggen dat apart kopen meer zou kosten..? En het uitzicht zou veel meer geblokkeerd worden.

    Als we het alleen over de DVR hebben, die heeft een CMOS-matrix van 1/3 inch. Met een resolutie van 8 megapixels kunt u een foto in zeer goede kwaliteit maken. Het kan gemakkelijk worden vergeleken met wat front-facing camera’s op dure smartphones kunnen doen. Ook heeft de zwarte doos een glazen lens, die een gezichtshoek van 140 graden biedt, indien diagonaal gemeten.

    Het beeld wordt door het apparaat opgenomen in 1920×1080 pixels en met 25 beelden per seconde. Videotaping kan automatisch starten – bijvoorbeeld als in het frame beweging wordt gedetecteerd, of getriggerd door de sensor schok. De bestuurder kan ook de timer instellen om uit te schakelen. Videotaping gaat door zelfs nadat het apparaat is losgekoppeld van de onboard voeding – er is een 500 mAh batterij. Je hebt een geheugenkaart nodig met het zwarte doosje. Het kan een maximale capaciteit van 32GB ondersteunen.

    Laten we nu overgaan tot de extra functionaliteit. Het gebruikt een 4,3-inch display aan de linkerkant van de spiegel… Kan niet alleen het beeld van de ingebouwde camera weergeven, maar ook kaarten. Het GPS-navigatiesysteem werkt naar behoren en geeft de bestuurder onderweg regelmatig gesproken aanwijzingen. De enige kritiek is de “koude start” wanneer het lang duurt om satellieten te vinden.

    De radardetector werkt ook naar behoren. Het is geslepen voor de radar van verschillende banden. Het kan ook waarschuwen voor de Strelka en Avtodoria systemen. De cameradatabase kan regelmatig worden bijgewerkt.

    Waarschijnlijk een van de beste DVR’s in zijn soort! Wat ontbreekt is de mogelijkheid om een tweede camera aan te sluiten…

    Voordelen

    • Er is een microfoon;
    • Hoogwaardige video-opname;
    • Er is een bewegingsdetector en een schoksensor;
    • Cyclisch schieten is mogelijk;
    • Brede kijkhoek;
    • Het is mogelijk om op de ingebouwde batterij te werken;
    • Ingebouwde GPS-navigator;
    • Kan gebruikt worden als radar detector;
    • Groot genoeg display;
    • Cameradatabase kan worden bijgewerkt.

    Nadelen

    • U kunt geen tweede camera aansluiten;
    • Nogal ingewikkelde instellingen;
    • Het apparaat is te zwaar (schudt harder dan een gewone spiegel).

    Artway MD-160 Combo 5 in 1

    Beoordeling: 4.6

    Artway MD-160 Combo 5 in 1

    Wilt u zich ontdoen van alle elektronica in uw auto en deze vervangen door slechts één apparaat? In dit geval heeft u een DVR Artway MD-160 nodig. Het is ontworpen in de vorm van een achteruitkijkspiegel. Het scherm bevindt zich in de linkerhelft, en de diagonaal is 4,3 inch. Dit is ruim voldoende om de instellingen te maken en snel de video te bekijken. Het schieten is echter niet het enige wat dit apparaat kan doen.

    Dit model bevat een GPS chip. Het stelt de elektronica in staat om precies te vertellen waar je bent… Dan controleert het met zijn eigen database. Daardoor kan het apparaat u waarschuwen voor camera’s en snelheidsbeperkingen in het verschiet. Het gebeurt met de stem. Heeft ook zijn eigen radardetector, die reageert op camera’s van verschillende types.

    Wat betreft de video-opname, dan is het hier in resolutie F

     l HD bij 25 fps. De opname begint automatisch, waarvoor dank aan de G-sensor. Als de auto in rust is, kan het nuttig zijn bewegingsdetector in het frame. Het beeld wordt vastgelegd met een lens met glazen lenzen en CMOS-matrix, die 1/3 inch groot is, en een resolutie van 8 megapixels. Kijkhoek – 140 graden, als je het diagonaal meet. Geen record, maar niet genoeg waarde kan niet worden opgeroepen. Het is belangrijk dat het beeld bijna niet vervormd is, en in verband daarmee en nummerplaten zonder problemen leesbaar zijn.

     De autovideorecorder wordt geleverd met een afneembare camera. Het is waterdicht, dus het kan ergens onder de achterklep worden geplaatst. In dit geval ontvangt u een analoog van parktronic!

     Helaas heeft dit model ook een aantal nadelen. Het meest vervelende is het ongemute luide geluid dat je hoort als je de stroom aan of uit zet. Ook had de fabrikant de mogelijkheid kunnen geven om de gevoeligheid van de bewegingsmelder aan te passen, dit ontbreekt ten enenmale. Wat de radardetector betreft, kunt u alleen maar klagen over het gebrek aan K-band ondersteuning.

     Voordelen

     • Er is een ingebouwde radardetector;
     • Wordt geleverd met een optionele camera;
     • De lenzen zijn gemaakt van kwaliteitsglas;
     • Goede videokwaliteit;
     • Er zit een bewegingsdetector in het frame;
     • Stembegeleiding is beschikbaar.

     Nadelen

     • De firmware is nog niet volledig ontwikkeld;
     • Het prijskaartje is niet bijzonder laag;
     • Geen K-band ondersteuning;
     • In-/uitschakelsignaal is te luid.

     De beste DVR’s met een premium achteruitkijkspiegelhouder

     endVision MR-710

     Beoordeling: 4.9

     TrendVision MR-710

     Een zeldzaam geval, waarbij de DVR in twee kleuren tegelijk beschikbaar is. De behuizing van de eerste is grijs geschilderd en die van de tweede zwart. Hoe dan ook, de behuizing zal van plastic zijn, en de prijs zal rond de 11k liggen. Euro. Het beeld wordt weergegeven op het 4,3-inch display in het midden van de spiegel. De gebieden onder en aan de zijkanten van het scherm blijven zeer groot.

     Dit model onderscheidt zich van veel concurrenten door zijn brede kijkhoek – hij bereikt 147 ° (diagonaal). Om alles in één beeld te passen en tegelijkertijd het te sterke fisheye-effect weg te werken, heeft de fabrikant de mogelijkheid toegevoegd om opnames te maken met een resolutie van 2560×1080 pixels. Als u denkt dat uw computer dit soort beeld niet betrouwbaar kan produceren, kunt u kiezen voor standaard video-opname in F

      De beste auto DVR’s voor topkwaliteit video zal de G-Sensor zijn, en de prijs zal rond de 11k liggen.

      Natuurlijk is de lusopname hier beschikbaar. Dat betekent dat u een goedkope geheugenkaart van 8 GB kunt kopen – dat is goed genoeg. Als de G-sensor een hobbel detecteert, wordt het bijbehorende videobestand geïdentificeerd met een speciale naam – het wordt niet overschreven. Het beschikt ook over auto-start opname, ook wanneer een bewegend object wordt gedetecteerd in het frame. Het geluid kan samen met de video worden opgenomen. Als u hem niet nodig hebt, kan de microfoon worden uitgeschakeld. Aansluiting van een externe camera is hier beschikbaar. De camera kan slechts één video opnemen, maar het beeld van de tweede camera wordt niet opgeslagen.

      Als veel van de bovengenoemde apparaten bovendien over een GPS-navigator beschikken, heeft deze geen functie. Ook geen radardetector. Je kunt zien dat de fabrikant al het geld in de belangrijkste onderdelen heeft gestoken. In het bijzonder heeft het apparaat een glazen lens gekregen – mede dankzij hen wordt de foto in zo’n goede kwaliteit geschreven. Het geeft uw creatie ook een HDMI-uitgang, waardoor u de resulterende video op uw monitor of TV kunt bekijken. Het apparaatmenu is helemaal niet traag – hiervoor moet je 2 GB RAM bedanken. Het is jammer dat het permanente geheugen veel minder is – slechts 128 MB.

      De zwarte doos wordt gevoed door het elektrische systeem van het voertuig. Als u video’s wilt blijven opnemen wanneer de automotor is uitgeschakeld, kunt u de ingebouwde batterij gebruiken, met een capaciteit van 300 mAh. Een volledige lading is genoeg voor ongeveer 20 minuten video-opname.

      Voordelen

      • HDMI-uitgang is beschikbaar;
      • U kunt een externe camera aansluiten;
      • Goed en groot scherm;
      • Interne oplaadbare batterij is aanwezig;
      • Schrijft een kwaliteitsfoto;
      • Zeer brede kijkhoeken;
      • Er is een schakelbare microfoon beschikbaar;
      • Er zit een bewegingssensor in het frame en de G-sensor;
      • U kunt een cyclische opnamestand selecteren.

      Nadelen

      • De prijs zal niet iedereen aanspreken;
      • Geen GPS-navigator.
      • Geen tweede camera inbegrepen;

      TrendVision aMirror 12

      Beoordeling: 4.8

      TrendVision aMirror 12

      Gewoonlijk hebben videorecorders in de vorm van een spiegel een relatief klein scherm aan de linker- of rechterkant.

      endVision aMirror 12 is de uitzondering op de regel. De fabrikant heeft gekozen voor een enorm scherm met een diagonaal van 11 inch. Daardoor beslaat hij bijna het hele oppervlak van de spiegel… Kan niet zonder een dergelijk scherm, want de DVR heeft een volwaardig besturingssysteem Android, wat een heleboel menu-items impliceert.

      Dit model is een echte combinatie. U kunt het gebruiken om naar muziek te luisteren, video’s te bekijken en meer. Er is een GPS-chip, dus niets houdt u tegen om de Kaarten-app te openen om uw route uit te stippelen. Ook, verrassend genoeg,

      endVision aMirror 12 kan video-opnamen maken! Het doet dit met een 2-megapixelsensor en een relatief bescheiden lens met een kijkhoek van minder dan 140 graden. De processor is meer dan krachtig genoeg om een beeld te schrijven in 1920×1080 pixels en met 30 fps. VIN-nummerplaten zijn duidelijk zichtbaar, en dat is alles wat de meeste DVR-kopers nodig hebben. Het beeld kan worden begeleid door geluid – er is hier ook een microfoon.

      Begint automatisch met opnemen, waarvoor we de ingebouwde G-sensor moeten bedanken. Het beeld van de tweede camera in het pakket kan op het scherm worden weergegeven. Als je niet te lui bent om het te posten, natuurlijk… Daardoor verandert dit model in een parkeersensor. Hoop alleen niet op inkomende luxe videokwaliteit – de extra camera zendt alleen in HD-resolutie.

      De mogelijkheden van dit model houden daar niet op! Het apparaat kan worden gebruikt als FM-zender! En het heeft ook ingebouwde draadloze modules Wi-Fi en 3G. Daarom raden wij u aan meteen een SIM-kaart in te slaan. Hiermee kan het apparaat de database, die de locaties van camera’s en andere problemen bevat, regelmatig bijwerken.

      Video wordt naar een geheugenkaart geschreven. 128 gigabyte maximaal ondersteund door het apparaat. De zwarte doos wordt uitsluitend gevoed door het boordnet van het voertuig. Misschien is het ontbreken van een ingebouwde batterij het enige serieuze nadeel van dit model.

      Voordelen

      • Er is een GPS;
      • Android 8 besturingssysteem is geïnstalleerd.1;
      • Geen slechte beeldkwaliteit;
      • Wordt geleverd met een extra camera;
      • Er zijn Wi-Fi- en 3G-modules;
      • Er is een microfoon;
      • Het scherm is enorm;
      • Er is een FM-zender beschikbaar;
      • Vergeet de schoksensor niet.

      Nadelen

      • Geen ingebouwde batterij;
      • De interfacesnelheid is niet de beste;
      • De kosten zijn niet laag.

      Playme VEGA TOUCH

      Beoordeling: 4.7

      Playme VEGA TOUCH

      Deze autovideorecorder heeft alle functies die u van een autovideorecorder mag verwachten. Hij beschikt bijvoorbeeld over een vrij grote beeldhoek – hier is deze parameter 146 graden. Ook heeft het apparaat een extra camera die in de auto of ergens onder de achterklep kan worden geplaatst. In het tweede geval verandert het apparaat in een tegenhanger parktronic. En er is een radardetector die ondersteunt en “Strelka”, en andere complexen die zich bezighouden met het bijhouden van snelheid. Waarschuwing voor de dichtstbijzijnde camera en de huidige snelheidslimiet wordt gegeven door de stem.

      Het apparaat bevat een GPS-chip. Het stelt de zwarte doos in staat om precies te begrijpen waar hij nu is. Dit verbetert de prestaties van de radardetector nog meer, omdat hij zich ook kan oriënteren op de database met de locaties van alle camera’s.

      Als we het hebben over de hoofdfunctie DVR, wordt deze uitgevoerd door CMOS-matrix, met een diagonaal van 1/2,7 inch, en een resolutie van 2 megapixels. Heeft G-sensor, dus opname wordt automatisch gestart. Het apparaat heeft ook een bewegingsdetector in het frame, wat handig kan zijn in een parkeergarage. Op zo’n moment zal de ingebouwde batterij niet overbodig zijn. Maar verwacht niet dat de batterij langer meegaat. Toch is het bij DVR’s vooral bedoeld om het apparaat van energie te voorzien om het bestand goed op te slaan in geval van een ongeluk wanneer de spanning op het boordnet abrupt wegvalt.

      Het scherm bevindt zich hier in het midden van de spiegel. Hij heeft een diagonaal van vijf inch en een resolutie van 854×480 pixels. Het is een aanraakscherm, dus u zult geen problemen hebben met de bediening. Materiaal wordt opgeslagen op een microSD-kaart. De maximale firmware herkent schijven van 64 gigabyte.

      Helaas is de Playme VEGA TOUCH pas aan het einde van onze selectie… Dit is te wijten aan de aanwezigheid van ernstige ontwerpfouten. Sommige gebruikers zetten hun scherm regelmatig aan zonder dat het nodig is. Ook kan het apparaat je irriteren door je er voortdurend aan te herinneren je veiligheidsgordel vast te maken. Dit is het geval bij auto’s, die in het boordnet vaak een spanningsval onder 12V hebben. Overigens is het netsnoer hier duidelijk niet lang genoeg.

      Voordelen

      • Wordt geleverd met een extra camera;
      • Geen slechte beeldkwaliteit;
      • Er is een microfoon;
      • Zeer brede kijkhoek;
      • Er is een GPS;
      • Niet vergeten is de G-sensor en bewegingsdetectie in het frame;
      • Mogelijk om op de ingebouwde batterij te werken;
      • Radar detector is aanwezig.

      Nadelen

      • Korte stroomkabel;
      • Er kunnen wat problemen zijn met de software;
      • Hoge kosten;
      • Kan gestoord worden in het geluid.

      TrendVision MR-715GNS

      Beoordeling: 4.7

      TrendVision MR-715GNS

      Wil je een zwarte doos in handen krijgen die opnames maakt in bijna perfecte kwaliteit?? In dat geval moet u overwegen

      endVision MR-715GNS. Dit model slaat video op in F-resolutie
       l HD bij 45 fps. Hierdoor is het beeld vloeiender dan bij andere apparaten van dit type. En als u de standaardfrequentie aanhoudt, kunt u de resolutie verhogen tot 2304×1296 pixels! In dit geval zal het detail ernstig toenemen. En het is belangrijk, want de kijkhoek van deze DVR is maar liefst 160 graden. Bij deze instelling voorkomt de standaardresolutie dat kentekenplaten in de verte worden gezien. Bij hogere snelheid wordt dit probleem niet waargenomen.

       Het product gebruikt een CMOS matrix. Kwaliteitslenzen zoals voor de lens. Zonder de microfoon te vergeten. In één woord, het is onmogelijk om de constructie van de DVR te bekritiseren – niet zonder reden vragen ze voor dit model nogal verstandig geld. Het heeft zelfs zijn eigen oplaadbare batterij. En heel, moet ik zeggen, groots. Een volle lading is genoeg voor 40 minuten video-opname. Ook

       De endVision MR-715GNS kan worden gevoed door een on-board netwerk en condensator.

       Geen enkele videorecorder, hoe duur ook, kan zonder een G-sensor – de zogenaamde schoksensor. Het is ook hier aanwezig. Het is degene die het toestel in staat stelt het video-opnameproces automatisch te starten. Ook inbegrepen zijn twee geheugenkaartsleuven. Er zijn er zoveel dat ze betrouwbaarder zijn. Niemand belet u echter om slechts één schijf te gebruiken. En de zwarte doos is klaar om zo veel als een 256-gigabyte kaart te herkennen!

       Hoge kosten

       De MR-715GNS is gebaseerd op de aanwezigheid van een GPS-chip. Dit is nodig zodat het apparaat een database met informatie over camera’s in de stad kan raadplegen. Daardoor kan de zwarte doos u waarschuwen dat u langzamer moet rijden. En het is ook klaar om een CPL-filter aan te bieden dat met een magneet wordt bevestigd. Het zal het beeld verbeteren bij moeilijke lichtomstandigheden. Zoals wanneer de zon ondergaat en je er recht op afrijdt.

       Voor de rest is dit een typische DVR. Iemand zal alleen verrast zijn door de HDMI-aansluiting, waardoor het beeld op een monitor of TV kan worden bekeken. Het wordt standaard weergegeven op zijn eigen scherm, met een diagonaal van 4,3 inch. De resolutie is laag, dus hoop niet op kleurrijke en heldere beelden.

       Voordelen

       • Het is mogelijk om in een hogere resolutie op te nemen;
       • Een beeldsnelheid van 45 fps is beschikbaar;
       • Er is een polarisatiefilter;
       • Een zeer brede kijkhoek;
       • Het gebruikt glazen lenzen van hoge kwaliteit;
       • GPS is aanwezig;
       • Waarschuwt u voor flitsers;
       • Een lange levensduur van de batterij;
       • Er is een microfoon;
       • Er kunnen twee geheugenkaarten worden geplaatst.

       Nadelen

       • Geen extra camera;
       • Niet de beste vertoning;
       • Rammelt tijdens het rijden;
       • Niet bijzonder stabiele werking van de software;
       • Het formaat van de spiegel is te groot;
       • Niet de beste bouwkwaliteit.

       Conclusie

       Nu weet je welke DVR spiegels het beste zijn. Een paar jaar geleden waren er op de markt voor dergelijke apparaten slechts vijf of zes modellen, en die waren verre van perfect. Het aantal van dergelijke videorecorders bedraagt nu meer dan enkele tientallen. Gelukkig hebben we u de moeite van het kiezen tussen verschillende modellen bespaard. Nu moet u alleen nog beslissen hoeveel u wilt betalen en welke van de nadelen u bereid bent te accepteren (zoals u misschien hebt gemerkt, hebben zelfs de topmodellen die).

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: