De 18 beste vitaminen voor honden

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief en vormt geen reclame, noch is het bedoeld als een leidraad voor aankoop. Overleg met een professional voor de aankoop.

Huisdieren hebben zorg en aandacht nodig. Naast wandelen, voeren en trainen is het belangrijk voor eigenaren om voor de gezondheid van hun hond te zorgen. Neem van tijd tot tijd contact op met de dierenarts om uw vriend te laten controleren en zowel preventieve als verplichte maatregelen uit te voeren. Net als het menselijk lichaam heeft de hond bepaalde macronutriënten en sporenelementen nodig die niet in voldoende mate in de voeding voorkomen. Vitaminen en vitaminecomplexen in de vorm van voedingssupplementen kunnen helpen. U hoeft alleen maar de juiste te kiezen voor uw kat.

Expertology heeft rekening gehouden met het advies van ervaren dierenartsen bij het samenstellen van de top 18 vitaminen voor honden.

Waarop letten bij het kiezen van vitaminen voor honden

 1. Voeding. Als uw huisdier droogvoer eet, houd dan rekening met de samenstelling ervan wanneer u vitaminen kiest, aangezien de meeste voeders al toegevoegde micronutriënten bevatten.
 2. Leeftijd. Let op de leeftijdsaanduiding van vitaminecomplexen. Over het algemeen verkrijgbaar in drie assortimenten: Puppy, Volwassen en Senior. Elke levensfase van een hond vereist een ander niveau van mineralen en sporenelementen.
 3. Bijzondere voorwaarden. Voor drachtige en zogende teven, gecastreerde of gesteriliseerde honden en honden met bepaalde problemen (hartfalen, zwakke gewrichten en banden, haaruitval, enz.). .) moet u specifieke vitamines kiezen die voor deze specifieke doeleinden zijn ontworpen.
 4. Samenstelling. Vermijd kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemicaliën omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken.
 5. Voedselvoorkeuren. Kies waar uw hond van houdt. Verkrijgbaar in vlees, kip en andere smaken. . Smakeloze vitaminen werken voor de meeste honden. Ze zijn gemakkelijk aan het voer toe te voegen zonder de eetlust van uw huisdier te verstoren.
 6. Formulier. Vitaminen zijn verkrijgbaar in oplosbare tabletten en capsules, in poeder, korrels en crackers en in suspensies en injecties. Deze laatste zijn alleen geschikt als je weet hoe je zelf injecties moet geven, of als je naar de dierenarts moet voor hulp.

Ranglijst van de beste vitaminen voor honden

Nominatie stoel productnaam prijs
Top vitaminen voor grote hondenrassen 1 VITA-BON Grote Hond 490€
2 Hokamix 30 1 046€
3 8in1 Excel dagelijks M
  ti-Vitamine
376€
Beste vitaminen voor kleine honden 1 Wolmar Pro Bio Booster Ca Mini 822€
2 8in1 Excel dagelijks M
  ti-Vitamine Puppy
353€
3 eaphar Top 10 M
  Vitamine Tabs
442€
4 eaphar Duo actieve pasta 482€
5 Unitabs DailyComplex 290€
Top vitaminen voor de vacht van uw hond 1 Canina Petvital Derm Caps 1 131€
2 Canvit Biotin 446€
Top vitaminen voor gewrichten en banden bij honden 1 Canina Petvital GAG 1 599€
2 Canvit Chondro Super 1 627€
Top vitaminen voor puppies, drachtige en zogende teven 1 Wolmar Winsome Pro Bio Booster Ca 822€
2 Canvit Junior 481€
Beste vitaminen voor oudere honden 1 Anivital CaniAge 1 333€
2 VIYO versterkt Hond Senior 415€
Beste vitaminen voor tanden en botten 1 Canina Calcium Citraat 530€
Topvitaminen voor het hondenhart 1 Canina Herz-Vital 1 430€

Beste vitaminen voor grote rassen

VITA-BON Grote Hond

Beoordeling: 4.9

VITA-BON Grote Hond

Op de eerste plaats komen de vitaminesupplementen, onderverdeeld in twee soorten: vitaminetabletten en vitaminesupplementen. Bevat alle essentiële micro- en macronutriënten voor jonge honden. Ontworpen om de immuniteit te stimuleren, de stofwisseling te activeren en de gewrichten, banden en vacht te verbeteren. En fitnesstabletten helpen het groeiende lichaam van honden van grote rassen de energie op te slaan die ze nodig hebben om te leven en actief te zijn.

Voordelen

 • normaliseert het hart;
 • redelijke prijs;
 • Verbetert de algemene gezondheid;

Nadelen

 • niet geschikt voor oudere dieren.

Hokamix 30

Beoordeling: 4.8

Hokamix 30

De tweede plaats wordt ingenomen door een complex vitaminepreparaat, bestaande uit dertig absoluut natuurlijke bestanddelen. De actie is gericht op verbetering van het metabolisme, de stofwisseling, de conditie van de vacht en de opperhuid. Bevat mineralen (fosfor, calcium, natrium, magnesium, kalium), vitamine A, D, E, C, B-groepen, sporenelementen (mangaan, ijzer, jodium, selenium, zink, chroom) en vitamine H, caroteen. Geschikt voor puppy’s en volwassen honden.

Voordelen

 • versterkt de immuniteit;
 • uitstekende verteerbaarheid;
 • Helpt gifstoffen en afvalstoffen te elimineren;
 • Verbetert de functie van de galblaas en de lever;

Nadelen

 • geen geïdentificeerd.

8in1 Excel dagelijks M
  ti-Vitamine

Beoordeling: 4.7

8in1 Excel Daily M<ul></div><p>ti-Vitamin” src=”/images/producten-voor-huisdieren/22816666197721-6118.jpg” title=”8in1 Excel Daily M</p><ul>ti-Vitamine”><p>De derde plaats gaat naar het vitamine-mineralencomplex met vis en tarwekiemmeel. Bevat magere melkpoeder, glycerine en B-vitaminen. Het verbruik is laag, waardoor het voldoende is voor een lange tijd, zoals hondenbezitters zeggen. Het dier eet gretig voedsel dat dit supplement bevat, in tegenstelling tot veel andere soortgelijke producten. Na toepassing verbetert het de algemene gezondheid, activiteit en immuniteit van het huisdier.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>bevat geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen;</li><li>betaalbaarheid – 420 p.</li><li>snelle en zichtbare effecten;</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>zijn niet onthuld.</li></ul><h2>Beste vitaminen voor kleine honden</h2><h3>Wolmar Pro Bio Booster Ca Mini</h3><p>Beoordeling: 4.9</p><div style=Wolmar Pro Bio Booster Ca Mini

De eerste plaats wordt ingenomen door het multifunctionele vitaminecomplex, waaronder calcium, fosfor, in vet en water oplosbare vitaminen, alsmede essentiële aminozuren en probiotica. Ontworpen voor kleine en dwergrassen, en geschikt voor pups, drachtige en zogende teven. Voorkomt stoornissen van het mineraalmetabolisme in de botten en vermindert de negatieve effecten van virussen, bacteriën en allergenen.

Voordelen

 • versterkt het immuunsysteem;
 • redelijke prijs – 900 p;
 • versterkt de spijsvertering;
 • normaliseert de microflora van het maagdarmkanaal;

Nadelen

 • geen.

8in1 Excel dagelijks M
  ti-Vitamine Puppy

Beoordeling: 4.8

8in1 Excel Daily M<ul></div><p>ti-Vitamin Puppy” src=”/images/producten-voor-huisdieren/7651666197721-7018.jpg” title=”8in1 Excel Daily M</p><ul>ti-Vitamine Puppy”><p>Tweede in de ranglijst is een vitamine-mineraal complex supplement voor puppies en kleine honden. Biedt ondersteuning tijdens de actieve groeiperiode van een hond en voorkomt problemen van ondervoeding. Bevat tien mineralen en elf vitaminen, waaronder zink, magnesium, calcium, fosfor, linolzuur, vitamine C, B en E, Omega-3 vetzuren.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>Verbetert de conditie van de opperhuid en de vacht;</li><li>betaalbaarheid – 400 p voor 100 tabs.;</li><li>Ontwikkeld met medewerking van dierenartsen;</li><li>versterkt het immuunsysteem;</li><li>Ondersteunt een gezond zenuwstelsel;</li><li>Versterkt de stressbestendigheid;</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>is niet geïdentificeerd.</li></ul><h3>Beaphar top 10 M<ul>Vitamine Tabs</h3><p>Beoordeling: 4.7</p><div style=Beaphar Top 10 M<ul></div><p>ti Vitamin Tabs” src=”/images/producten-voor-huisdieren/730166197721-418.jpg” height=”478″ title=”Beaphar Top 10 M</p><ul>Vitamine Tabs”><p>De derde regel wordt bezet door vitaminen voor alle honden van kleine rassen. Heeft tot doel de algemene gezondheid van het dier te verbeteren. Bevat een evenwichtige mix van essentiële micronutriënten, mineralen en vitaminen. Bevat gist, water, vis en visproducten, plus L-carnitine om vet te helpen verbranden en spieren te versterken, waaronder het hart.</p><h4>Voordelen</h4><ul><li>Zorg voor een toename van vitaliteit;</li><li>versterkt de fysieke conditie;</li><li>de weerstand van het lichaam te verbeteren;</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>Niet aanbevolen voor drachtige en zogende teven.</li></ul><h3>Beaphar Duo Active Paste</h3><p>Beoordeling: 4.6</p><div style=Beaphar Duo Active PasteBeaphar Duo Active Paste

De vierde plaats gaat naar het vitaminesupplement in de vorm van een pasta met twee kleuren. Het levert de nodige vitaminen, mineralen en sporenelementen voor het lichaam van het dier. Aangewezen na ziekte, antibiotica en helminten. Vertraagt veroudering. Bevat L-carnitine om vet te helpen verbranden en de hartspierfunctie te verbeteren en Omega-6 vetzuren.

Voordelen

 • normaliseert de darmflora;
 • Versterkt de weerstand tegen infecties;
 • versnelt de genezing van wonden;
 • ontgift;
 • Zorgt voor een verzorgd uiterlijk;

Nadelen

 • is niet gedetecteerd.

Unitabs DailyComplex

Beoordeling: 4.5

Unitabs DailyComplex

Op de vijfde plaats, vitaminen gericht op kleine hondenrassen van één tot zeven jaar. De formule bevat: biergist, biotine, magnesium, mangaan, koper, jodium, ijzer, zink, selenium, calcium, fosfor, kalium, collidon 25, stearaat en vitamine A, B, C, D, E, H. Zoals gemeld door hondeneigenaren treden er geen ongewenste bijwerkingen of complicaties op als het product in de juiste dosis wordt ingenomen.

Voordelen

 • het metabolisme normaliseren;
 • betaalbaarheid – 260 p voor 100 tabs.;
 • Houdt de opperhuid en de vacht in goede conditie;
 • Versterk het immuunsysteem;
 • Verbetert de conditie van het bewegingsapparaat;

Nadelen

 • geen.

De beste vitamine voor de vacht van honden

Canina Petvital Derm Caps

Beoordeling: 4.9

Canina Petvital Derm Caps

De eerste plaats in de categorie vitaminecomplex, die het probleem van droog en breekbaar haar oplost, roos, eczeem en huidallergieën elimineert. Aanbevolen voor stressvolle omstandigheden, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap. Geschikt voor puppy’s en oudere honden. Formule op basis van Enoterna-olie met biotine- en zinksupplementen. Het bevat ook teunisbloem- en teunisbloemolie.

Voordelen

 • Versterkt het immuunsysteem;
 • versnelt de genezing;
 • normaliseert metabolische processen;

Nadelen

 • relatief duur – 1100 p voor 100 tabs.

Canvit Biotin

Beoordeling: 4.8

Canvit Biotin

Op de tweede plaats komt vitamine-voedingssuppletie, die de stofwisseling van de hond stimuleert en de conditie van zijn vacht verbetert. Het draagt ook bij tot versterking van de immuniteit, wat resulteert in een betere bescherming tegen diverse infectieziekten. Biotine is verantwoordelijk voor de groei van een gezonde, dikke en zijdezachte vacht. Tijdens de behandeling wordt de conditie van de opperhuid van het dier verbeterd, waardoor de conditie van de vacht wordt genormaliseerd.

Voordelen

 • hoge efficiëntie;
 • betaalbaarheid – 290 .;
 • Geneest micro-verwondingen;
 • Verwijdert droogheid en jeuk;

Nadelen

 • geen geïdentificeerd.

Beste vitaminen voor gewrichten en banden bij honden

Canina Petvital GAG

Beoordeling: 4.9

Canina Petvital GAG

Bovenaan de lijst staan vitaminen voor oudere honden en pups vanaf drie maanden. De formule is rijk aan zwavelhoudende aminozuren, glycosaminoglycanen, vette meervoudig onverzadigde zuren, vitaminen en sporenelementen. Alle ingrediënten zijn 100 % natuurlijk. stabiliseert en versterkt gewrichtskraakbeen en regelt de waterhuishouding in ligamenten en pezen.

Voordelen

 • hebben een ontstekingsremmend effect;
 • Keuze uit verschillende volumes – 90, 180 en 600 tabs.;
 • verhoogt het uithoudingsvermogen en de prestaties;
 • pijn verminderen;

Nadelen

 • relatief duur – 1600 p.

Canvit Chondro Super

Beoordeling: 4.8

Canvit Chondro Super

Op de tweede plaats staat een vitamineproduct op basis van methylsulfonylmethaan, dat een pijnstillende werking heeft. Aanbevolen voor honden met problemen met het bewegingsapparaat en de gewrichtsbanden, bij heupdysplasie, artrose en revalidatie na pees- of gewrichtsletsel. Geschikt voor jonge volwassen honden van grote rassen met een hoog inspanningsvermogen. Ook geschikt voor oudere huisdieren, om hen te helpen een goede mobiliteit te behouden.

Voordelen

 • voorkomt schade aan kraakbeen, ligamenten en gewrichten;
 • keuze van volumes – 83,165 en 330 tabs.;
 • Langdurig gebruik is aanvaardbaar;
 • verlicht de pijn;

Nadelen

 • relatief duur – 1.245 p.

Beste vitaminen voor puppy’s, drachtige en zogende teven

Wolmar Winsome Pro Bio Booster Ca

Beoordeling: 4.9

Wolmar Winsome Pro Bio Booster Ca

Vitaminecomplex ter voorkoming van stoornissen in het mineraalmetabolisme van de botten. Een formule met probiotica, calcium, fosfor en essentiële aminozuren bevordert de synthese van enzymen, verbetert de spijsvertering en zorgt voor de opname van voedingsstoffen, en normaliseert de gastro-intestinale microflora, waardoor de negatieve effecten van allergenen, virussen en bacteriën worden verminderd.

Voordelen

 • onderhoudt de calciumbalans;
 • levert een ruime voorraad essentiële mineralen, macro- en micronutriënten;
 • bij zogende teven zorgt voor preventie van postpartum eclampsie;

Nadelen

 • geen geïdentificeerd.

Canvit Junior

Beoordeling: 4.8

Canvit Junior

Op de tweede plaats, een vitaminecomplex voor puppy’s en jonge honden. Bevat bio-organische micronutriënten, meervoudig onverzadigde vetzuren Omega-3 en Omega-6, essentiële aminozuren. De bestanddelen activeren de regeneratie van het lichaam in periodes van stress en bij verhoogde inspanning. De producent stelt dat het product zowel als kuur als op regelmatige basis aan honden kan worden gegeven.

Voordelen

 • Verbetert de kwaliteit van de opperhuid en de vacht;
 • betaalbaarheid – 320 p.;
 • verbetert de opname van voedingsstoffen;
 • verhoogt de weerstand van het lichaam tegen infectieziekten;

Nadelen

 • is niet geïdentificeerd.

Beste vitaminen voor oudere honden

Anivital CaniAge

Beoordeling: 4.9

Anivital CaniAge

Vitaminen verrijkt met druivenpittenmeel, essentiële aminozuren, omega-3 vetzuren en antioxidanten. Samen doen deze ingrediënten wonderen voor het lichaam van uw hond en voorkomen ze het ontstaan van aandoeningen als gevolg van leeftijdgerelateerde veranderingen. De behandeling verbetert de algemene gezondheidstoestand van het dier. Oudere honden voelen zich alerter, krijgen alle nodige stoffen binnen.

Voordelen

 • Voorkomt het optreden van hart- en vaatziekten;
 • stimuleren het immuunsysteem;
 • Verbeter de weefselfunctie;
 • voorkomt ontstekingsprocessen;

Nadelen

 • Relatief duur – 1500 p.

VIYO versterkt Hond Senior

Beoordeling: 4.8

VIYO versterkt Hond Senior

Vitamines in de vorm van een prebiotische drank. Moet worden toegediend aan dieren ouder dan zeven jaar, en voor grote rassen vijf en zes jaar. Bij dagelijkse inname stimuleert het het immuunsysteem aanzienlijk en verhoogt het het aantal gezonde bacteriën in de darmflora. De drank bevat inuline en fructooligosacchariden.

Voordelen

 • handige vorm van vrijlating;
 • Aanvaardbare prijs – 500 .;
 • aangename smaak;
 • hoge efficiëntie;

Nadelen

 • geen geïdentificeerd.

Topvitaminen voor tanden en botten

Canina Calcium Citraat

Beoordeling: 4.9

Canina Calcium Citraat

Vitaminecomplex met een hoge dosis calcium wordt beschouwd als de beste in de categorie. Gebruikt bij bloedstollingsstoornissen, fracturen, onderhoud van hart- en bloedvaten, activering van enzymsystemen in het lichaam, ondersteuning van de spieren, vorming van een sterk skelet en tanden, normale ontwikkeling van puppy’s tijdens de lactatie.

Voordelen

 • Voorkomt eclampsie en osteoporose;
 • redelijke prijs – 650 p.;
 • normaliseert het metabolisme;

Nadelen

 • is niet geïdentificeerd.

Beste vitaminen voor het hart van honden

Canina Herz-Vital

Beoordeling: 4.9

Canina Herz-Vital

Bovenaan de lijst staat het vitaminecomplex, dat de hartfunctie stabiliseert en ondersteunt. Het product heeft een doeltreffende preventieve werking en helpt het risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Bij honden die al problemen hebben, is er een aanzienlijke verbetering van het welzijn. Een unieke combinatie van L-carnitine en meidoornextract. Het bevat ook dextrose, plantenextracten en biergist.

Voordelen

 • harmoniseert het hartritme;
 • verbetert de bloedcirculatie in de hartspier;
 • Verbetert de hartprestaties in chronisch verzwakkende omstandigheden;

Nadelen

 • Relatief geprijsd op 1350 p.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: